|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
15.6.2009 7:44:45   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Častim user posted image  in user posted image

Naj vam tekne user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek št. 9 lunca - mi še zmeraj čakamo številko 3 ( če ima katera višek zobkov - nam lahko posodite kakega user posted image user posted image user posted image  )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
15.6.2009 7:55:44   
aleksandra silvija
Jutro.

Samsa, hvala za kofuser posted image .
Imate prav velik zobkovuser posted image . Bodo že zrasli!user posted image
Lunca, mastitis? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A da greste že po Maja? Že??????

Sara--da norice hitro minejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovro je začel malo bolj jest. To pomeni, da poje nekaj za kosilo in večerjo.
Zajtrka noče, malice dopoldan tudi ne.
Rad ima sadje, mpak spet ne vse. Npr. je višnje, češenj ne marauser posted image , rad ima nektarine, breskve, jabolka, hruške in mu potem to dam za kakšno malico. Zajtrka noče v nobeni obliki.

Prav tako noče nobenih jogurtov, skut, nobenih mlečnih jedi,....poje pa skoraj celo piščančjo kolbicouser posted image .

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
15.6.2009 8:10:20   
aleksandra silvija
Tako mi lovimo ravnotežje:
user posted image

V soboto smo šli na izlet:
user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
15.6.2009 8:27:26   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Tako mi lovimo ravnotežje:
user posted image

V soboto smo šli na izlet:
user posted image

kake srčke maš AS user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 15.6.2009 8:37:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 1804
15.6.2009 9:29:57   
alea01
Ola mamičkeuser posted image

Mi še kar žuramouser posted image

Izabela se zahvaljuje za čestitke, ampak je mal razočarana...v nabiralniku nobenega darilauser posted image user posted image user posted image . Imela je kar dve torti. Eno ji je mamica naredila, z eno tortico jo je pa babica presenetila. Zmazali smo pa itak obeuser posted image . Smo hoteli, da bi Izabela mal roke namočila v torto. ampak ona je raje detajle na torti dol pobirala....eno za drugimuser posted image

user posted image

user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 15.6.2009 9:36:40 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
15.6.2009 9:45:15   
alea01
aleksandra silvija........imaš pa tako lepe škorceuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
15.6.2009 12:47:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

user posted image

user posted image  

user posted image

kjut, kjut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
15.6.2009 18:42:54   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ku ku

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
15.6.2009 20:36:13   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ku ku

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ku-ku,
moramo še otroke spravit v postelje

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
15.6.2009 20:59:57   
aleksandra silvija
Izabela--prava mala lepotička. Vse v stilu.
Prava junijska princesa.
Fotografije so itak vse kot iz kakšne fensi šmensi revijeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1810
15.6.2009 21:14:49   
slovenka
ojla mamice,

počasi bo pa samo še Sofija dojenček, ostali pa že vsi malčki user posted image

Izabela, res si bila zelo lepa user posted image Razmišljam, da bi kakega fotografa najela, da bi tudi mi imeli vsaj kako profi fotografijo user posted image

Sicer pa imamo mi danes dobre novice - je ati dobil službo, plača višja kot prej, izgleda vse ok. Se je šel novi šef k prejšnjemu zanimat za dragega, kakšen je. Ajaj... No, zgleda ni nič slabega rekel. Samo to mu je novi šef rekel, da se boji, da bo šel spet nazaj v staro firmo, na kar je moj rekel, da je to pač rizik... user posted image

V soboto nam bodo gradili garažo in smo zelo veseli, ker so se tako hitro odzvali. Drugače pa dragi začne delati 6.7. in ker je bil sedaj 2 meseca doma - najprej je koristil dopust, sedaj pa bo še en mesec na zavodu, mu ne ostane več nič dopusta, tako da bomo do 6.7. stlačili še dopust na morju in 3 dni v Radencih, ker imam jaz službeno zdravstveni pregled in vse plačano, edino moj doplača. Tako da bo res napeto. Sedaj še iščem hotele po Istri, ker tisti, kamor smo julija mislili iti, ni prost, oziroma imajo proste samo majhne sobe, kamor pa menda niti kinderpeta za Sofijo ne moremo spraviti.

Se mi je pa danes zgodila ena huda reč - ko mi je moj po telefonu povedal za službo, je Sofija pobegnila dol s potelje, sem mislila, da je v kopalnici, potem pa jo iščem še zunaj po terasi, nje nikjer, najdem pa jo na vrhu stopnic v mansardo. Je delala ku-ku in se smejala. Mene je pa skoraj kap. Sedaj pa vidim, da ji res ni več za zaupati. V mansardo je namreč kar daleč za iti, najprej v dnevno, potem v predsobo, pa potem na stopnišče, a ona izgleda vse ve, kje kaj imamo.

No, fajn bodite. Moram iti z dragim proslaviti novo službo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 1811
15.6.2009 22:41:20   
lunca14
Slovenka............ja,kaj naj rečem,da super za službo,imata pa res srečo,da jo je našel tako hitro in še boljšo,dobra sta,sedaj pa iskoristita čas,ker ta leti,ko sneta skira.Ja sofija je radovedna punca,in hitra,res ne smeš pustiti otroka tud za malo ne,ker je lahko v sekundi vse drugače--žal.
alea in aleksandra...............kaj naj vama rečem,kot to da je izabelca manekenka in pol,lepa ko slikca,lovro,jernej in patricija,pa trije mušketirji,lepi otročki,ki držijo skupaj.
Mi smo doma,vsi,ampak je bil danes tak,dan,da je blo samo letanje,gor in dol,tak,da nimam energije nič kaj dosti pisat.Maj je užival,bili smo v šoli,jaz sem malo razočarana,a se bom mogla navadit............bom,komentirala jutri-nočko.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.6.2009 7:22:24   
Samsa

ŽAN

user posted image
user posted image

Vse, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
16.6.2009 8:14:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ŽAN

user posted image
user posted image

Vse, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše tudi od nas

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
16.6.2009 10:06:59   
lunca14
žan,ti veliki korenjak,vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan,lepo ga praznuj,ker prvi je samo enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
16.6.2009 10:25:31   
aleksandra silvija
Žan, zate:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Žan, vse najboljše, bodi razigran, zdrav, vesel.
Čestitke tudi mamici.
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
16.6.2009 13:14:47   
Taanikaa
daaaaaan
nevem kolk bom pol kej utegnila,ker odkar sem v službi me je povsod polnouser posted image

najlepša hvala za voščila,lepe želje,sms-se,klice,FBuser posted image
praznovali bomo v nedeljo,ker mami dela v sobotouser posted image ,bo pa zato večja feštauser posted image ..sem kr malo sentimentalna danesuser posted image

želim vam lep dan še naprej,Žan pošilja lupčke vsemuser posted image user posted image user posted image

šibam jest pa v službo..

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1817
16.6.2009 22:16:27   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image čist nč več ne čvekamo....................user posted image user posted image user posted image user posted image ....................kaj smo skreganeuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
16.6.2009 22:39:48   
slovenka
Ja, pa res se nikamor ne premaknemo. Ni kake fajne teme? Hm...

Danes je bila v službi toča, ampak na srečo mi ni poškodovala avta user posted image

Se je veliko dogajalo, veliko novosti za prihodnje leto in tako. V glavnem zelo pozitivno.

Sicer pa jutri gremo v Zdravilišče RAdenci, za tri dni, imam zdravstveni pregled - totalka user posted image  Pa veliko kopanja in tako. V soboto upam, da bo kolikor toliko vreme, da nam bodo lahko garažo zidali. Čeprav vem, da slabo izgleda napoved. Za ponedeljek pa smo si rezervirali 5 dni v Poreču, potem bo pa itak že Sofijin RD, pa ati bo šel v službo. Ajej. Je bilo fajn ta mesec in pol, kar smo bili ves čas skupaj. No, saj skoraj 3 tedne je še ostalo user posted image

Kaj bi še povedala? Hm....... A na mene se tudi mulite tako kot na Lunco? user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
16.6.2009 22:40:29   
slovenka
Žan, tudi teta Janja in mala Sofija ti želita vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
16.6.2009 23:11:11   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, pa res se nikamor ne premaknemo. Ni kake fajne teme? Hm...

Danes je bila v službi toča, ampak na srečo mi ni poškodovala avta user posted image

Se je veliko dogajalo, veliko novosti za prihodnje leto in tako. V glavnem zelo pozitivno.

Sicer pa jutri gremo v Zdravilišče RAdenci, za tri dni, imam zdravstveni pregled - totalka user posted image  Pa veliko kopanja in tako. V soboto upam, da bo kolikor toliko vreme, da nam bodo lahko garažo zidali. Čeprav vem, da slabo izgleda napoved. Za ponedeljek pa smo si rezervirali 5 dni v Poreču, potem bo pa itak že Sofijin RD, pa ati bo šel v službo. Ajej. Je bilo fajn ta mesec in pol, kar smo bili ves čas skupaj. No, saj skoraj 3 tedne je še ostalo user posted image

Kaj bi še povedala? Hm....... A na mene se tudi mulite tako kot na Lunco? user posted image

....................pa,zakaj,lepo prosim,kaj sem kaj tazga nardilauser posted image user posted image user posted image ..........user posted image user posted image user posted image ........................user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.6.2009 6:05:21   
Anonimen
Oskar, Lana, Eva vse najboljše za prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.6.2009 6:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image čist nč več ne čvekamo....................user posted image user posted image user posted image user posted image ....................kaj smo skreganeuser posted image

Jaz enostavno nimam časa oz. energije pisat, preberem pa vsak dan. user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.6.2009 7:12:30   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Oskar, Lana, Eva vse najboljše za prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Še od naju vseeeee naaaajbooooljšeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.6.2009 7:13:33   
Samsa
Pa dobro jutro user posted image

in verjetno nasvidenje.....ker ne bo nobene tu user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.