slovenka
|
ojla mamice, počasi bo pa samo še Sofija dojenček, ostali pa že vsi malčki Izabela, res si bila zelo lepa Razmišljam, da bi kakega fotografa najela, da bi tudi mi imeli vsaj kako profi fotografijo Sicer pa imamo mi danes dobre novice - je ati dobil službo, plača višja kot prej, izgleda vse ok. Se je šel novi šef k prejšnjemu zanimat za dragega, kakšen je. Ajaj... No, zgleda ni nič slabega rekel. Samo to mu je novi šef rekel, da se boji, da bo šel spet nazaj v staro firmo, na kar je moj rekel, da je to pač rizik... V soboto nam bodo gradili garažo in smo zelo veseli, ker so se tako hitro odzvali. Drugače pa dragi začne delati 6.7. in ker je bil sedaj 2 meseca doma - najprej je koristil dopust, sedaj pa bo še en mesec na zavodu, mu ne ostane več nič dopusta, tako da bomo do 6.7. stlačili še dopust na morju in 3 dni v Radencih, ker imam jaz službeno zdravstveni pregled in vse plačano, edino moj doplača. Tako da bo res napeto. Sedaj še iščem hotele po Istri, ker tisti, kamor smo julija mislili iti, ni prost, oziroma imajo proste samo majhne sobe, kamor pa menda niti kinderpeta za Sofijo ne moremo spraviti. Se mi je pa danes zgodila ena huda reč - ko mi je moj po telefonu povedal za službo, je Sofija pobegnila dol s potelje, sem mislila, da je v kopalnici, potem pa jo iščem še zunaj po terasi, nje nikjer, najdem pa jo na vrhu stopnic v mansardo. Je delala ku-ku in se smejala. Mene je pa skoraj kap. Sedaj pa vidim, da ji res ni več za zaupati. V mansardo je namreč kar daleč za iti, najprej v dnevno, potem v predsobo, pa potem na stopnišče, a ona izgleda vse ve, kje kaj imamo. No, fajn bodite. Moram iti z dragim proslaviti novo službo