aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Daaaan! LANA--Lunca ti je tako lepo čestitala za 1. rojstni dan, da se voščilu kar pridružim. Zvečer ti nalimam kakšno tortico. Slovenka--super za moževo službo in tvojo . Uživajte v Radencih! Sicer je raziskovalka tale tvoja Sofija. Mislim namreč na izlet v mansardo . LUNCA: Kaj pa tvoj mastitis?Povej kako je Maj preživel teh 14 dni? Se ti zdi sedaj malo bolj odrasel? .........moj mastitis,je pozdravljen,no jemljem še antibiotik,da naredim celo kuro,da se slučajno ne ponovi,maj je užival,res se je mel lepo,tud vzgojiteljico je imel zelo rad,in mi je rekel,da bi on mel kar dve mami,mene in katjušo,ga je pa tudi ona pohvalila,da je bil priden,ja in res je prišel nazaj malo bolj odrasel,predvsem,pa bolj spoščen,seveda me skozi sprobava kje so njegove meje,če sem kaj popustila,a se mu ne dam,meje so ,tako,da mi ni žal da je šel sam,še bolje da je šel sam,celo razmišljam,da bi ga dala še za 5 dni na gusarski tabor-mogoče,bomo vidli,kak bo. SAMSA.---upam, da bo kaj od čveka danes . Mi gremo sicer sedaj po opravkih, ampak računalnik imam kar prižgan preko celega dna in vsake toliko uletim, da pogl3eeam RR, včeraj radarsko sliko padavin in ostale pomembne zadeve [color=#336699]...........no in če čekiraš,zakaj,še kaj ne napišeš,jaz vedno ko uletim,gor,mal požlobodram tlele,če ne drugega,da nas dvignem iz 3 strani,kamor pademo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]..........prid,prid,kej počvekat,zdej,ko bomo vse na morju,jaz pa ne Evo, čekiram novosti na RR . Lunca, super za Maja. Jaz sem se danes v službi zmenila za 6urni delovnik. Sedaj, ko bo vrtec ok mi je brez veze hodit domov ob 10-ih. Naj otroci pojedo kosilo in potem bom šla ponje. Sedaj mi Lovro spi, Jernej čaka na kosilo, zato letiiiim Se tipkamo
|