aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 AS..............kaj,mi zavidaš,saj bosta tud vidva kmalu gradila,pa mela fensi šmensi hiško,in kamin................če greš na dopust,se javim,za lovrota,če me vzameš s sabo na morje ..............mi ga letos verjetno ne bomo videli,nam ne bo zneslo ne časovno ,ne finančno..........to naredi pa kamin,in okrog hiške ..............naspala,pa se tud ne bom,ker sploh več ne vem,kako to zgleda.........glavno,da jaz dober zgledam..............aja,vam nisem povedala,zadnjič,ko sva delala parket,pri enem mizarju,in ta ima zaposlenih 6 delavcev,med njimi 3 mladi fantiči,pa so meli malico,jaz sortiram,in zlagam parket zunaj,pa pride en mlad zdraven,pa mi reče,a teb pa majster ne da nič malice,a delaš prek študenta............... ........pol mu pa rečem,da je to moj mož,bi ga skor kap,pa me vpraša,a imata kaj otrok............jaz njemu,ja 3...........spet pogled kaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj..............vglavnem,moj je bil kar malo ljubosumen,ker so me skoz čekiral in se obračal,za mano..................men je pa špeh rastel Lunca, na morje bi te vzela kar tako in tvoje male zreven. Veš, saj ni tako hudo na Lovra pazit. Bolj mi bo težko čez leta, ko bodo vsi veliki in ne bo nihče hotel več z nama . Ah, saj morajo otroc po svoje. Ja, Lunca, ti prek študenta delaš, malce ne dobiš, to da imaš 3 otroke si se pa zmisenla .Včasih res kdo misli, da če imaš 3 otroke moraš zgledat kot,...kaj pa vem...čist teta...ti pa zgledaš kot študentka, Uh, pri nas grmi.
|