Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ne vem, če je ratal... ooo kako lepa slikca... lepo da si jo delila z nami IZVIRNO SPOROČILO: Leela dudi - če se mu kolca ga pustim, se mu neha. če se mu pa dolgo mu daj pa kaj za popit. Gaja kolca po minimum 10 minut skupaj.. pa jo kr pustim.. pol pa zaspi IZVIRNO SPOROČILO: Leela tukaj sta s prijateljčkom Erazmom Luka Jaz sem hodila s prijateljico sama na plavanje. oooo kakšni pozerji teli otroci zoja10 vse najboljše malce z zamudo - sem šele zdejle vidla seznamček IZVIRNO SPOROČILO: Majch oo kakšni laski temni... frajerka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Leela, glede na to, de je erazmov ful malo, a je tale mogoče Joštov? jz poznam 3.. se mi zdi to kr dost pogosto ime dons sem dubla od Spar-a une bone, pa majo notr enga kengurujčka... se mi zdi kr ok... pa še drag ni IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kapljice naši full pomagajo...je bolj umirjena, ne rjove več tok... očitno delujejo Katere uporabljaš? Pri nas zaenkrat BioGaia 1x vsak drug ali tretji dan zadoščajo, ampak se bliža starost, ko se običajno pojavijo krčki mam vetrovne kapljice iz koroških lekarn, pa še soseda mi je dala ene - sem pozabla kako se imenujejo, mislim da so nekaj na črko S, pa smao na recept se dobijo IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 k pol gre mamika po tuš kabino in banjo v merkur...upam da dobim-90% .. in kok si dubla.. jz vedno samo 5% dobim IZVIRNO SPOROČILO: lananai Lejte našo včeraj v bazenčku... ooo mišelinko mali... kok so mi luštni benika hvala za te spodbudne besede za našo pokico_ oparacija pa res dela čudeže... se sploh ne opazi IZVIRNO SPOROČILO: copka In je danes brez joka zaspal, zadnjic pa se je 3 minute drl, sva mu dala poljubcka in zazelela lahko noc, pa je bil mir. O, Bog, ko bi se tako nadaljevalo!! držimo pestke da bo res tako... kako je bilo na pregledu?? IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutri imam ginek. včeraj sem spet začela mal krvavet,blueeyes kaj je tebi rekla? včer sem mela pregled... pravi da je vse ok... da to krvavenje ni čišča, da je nekaj drugega - pozabla sem kaj je rekla da je... pol k sva se pa pogovarjale še naprej k me je vprašala kok krvavim, pa sem rekla da si morm full velikrat menjat vložek ker je čist krvav, je pa rekla da to ni to, da mam po vsej vrjetnosti že menstruacijo a ni kao da dokler dojiš da je nimaš?? IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Danes pride pa tamalega bivša od mojega pogledat. Grrr...kr ošpice dobim ob bivših Jih nikoli nisem prav dobro prenašala...Včasih si raje zamišljam, da noben od naju prej ni imel partnerjev No, mogoče sem le malenkost nezrela kar se tega tiče men je pa to všeč, da sva midva oba taka karakterrja, da se z bivšimi ne slišva... k je enkrat bivši ali bivša to ostane.. nobenih kontaktov... tko da s tem midva nimava problemov...HB k bi živčnga fasala drgač IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kdaj dajete kapljice punce? Pred ali po obroku? une k mi jih je soseda dala jih lahko daješ vsakič k jih napenja, te koroške pa piše samo 3x na dan po 8-10 kapljic... tko da jz jih dam enkrat zjutri, ekrat opoldne in enkrat zvečer in sicer takrat k jo najbolj napenja IZVIRNO SPOROČILO: mayflower Plenice- nam tudi Pamperske premočijo (pa so prava velikost, rabimo pa Active fitke). Ampak sem zdej sprobala Hoferjeve plenice- se dobro obnesejo, ne premočijo. Edino kake ne posrkajo vase tko dobro kot pamperske. men pa ne premočjo... k jo itak na max 3 ure previjam... drekec gre pa čez samo ponavad v tistem nočem času, tko da zjutri pol to vidim... jei, jutr pa Gajin pregled... končno ga bom dočakala... nč grem zdej perilo obest, pol jo pa zbudit da jo dam na joško.. že predolg spi
|