mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz jo pa že od sedmih po rokah nosim, kupčke podiram, preoblačim, k se pobruha, previjam, kolca se ji....Sploh se ne umiri, da bi jo odložila in kej nardila.dudi Hani se tud ful kolca, pa nimamo recepta za ustavit. Včas pomaga kaka žlička čaja, največkrat pa jo pač nosim in trepljam, dokler se ji ne neha. K rata čist histerična, če jo pustimo v postli kolcat. mama11 tisto srečanje bo v torek 23.06. Ja, mi imamo tudi vsaj 1x dnevno hudo kolcanje/bruhcanje. To pa pride, če se na hitro preveč najedo. Jaz jo dam malo v ležalko, malo jo nosim, toliko da neha. Včasih (če pred kolcanjem bolj konkretno bruhca) jo tudi še enkrat pristavim. Hvala za info o srečanju. Razmišljam, da bi prišla, čeprav sem v dvomih, ali dati toliko denarja za nosilko, če jo bom pa uporabljala relativno malo časa... pa še to poleti, ko je že tako ful vroče... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Že tretjo noč spi od 21ih do petih zjutraj. Potem poje in spi do pol devetih. Upam, da vam bomo kmalu sledili. IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dajte mi povedat,če jih imate že v kratkoh rokavih,kaj pa spodaj?Tiste tetra plenice ji bom kar stran vzela,ker so vroče. Ne še. Bom počakala, da bo čez 30 stopinj. Bom pa počasi ukinila povijalno plenico - samo še za ponoči bo - za primer, da pamperska premoči - pa še to le do UZ kolkov. Sicer je pa v bodyju z dolgimi rokavi in v pajacku z naramnicami ali hlačkah. Kapico tudi za ven večinoma opustim, ker jo čisto razkuri, ko jo dam gor. Vztrajam le pri vetru. Pa kadar piha jo pokrijem s pleničko. IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Morava pa danes nujno it tale aspirator kupit, ker je tamal že kot kak starček-smrči, težko diha...kakšnega kej predlagate? babyvac ali...? Sva v soboto neki s fiziološko sprobavala, pa nisva bla najbol uspešna (beri-tamal se je drl kot jesihar) Jaz sem z babyvacom ful zadovoljna. Starejša ga ima rada, mlajša pa tudi nič ne protestira ob uporabi - zadnja 2 dneva ga zalaufam ob večernem in ob jutranjem previjanju, pa veliko bolje spimo. Ji pa nekaj minut pred uporabo izdatno zalijem nosek s fiziološko, da se smrklji zmehčajo. Edino kar me moti je, da non stop vlačim sesalec gor in dol po stanovanju IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kapljice naši full pomagajo...je bolj umirjena, ne rjove več tok... očitno delujejo Katere uporabljaš? Pri nas zaenkrat BioGaia 1x vsak drug ali tretji dan zadoščajo, ampak se bliža starost, ko se običajno pojavijo krčki IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, kdaj jim postanejo une blazine z loki zanimive?K vse upe polagam na tist, da jo bom lahko dala tja, pa da se sama zamoti, da bom loh kej nardila. Če se prav spomnim, je imela starejša 5-6 tednov, ko sem jo lahko dala v igralni center in je bila celo zadovoljna kakšnih 10 minut. Nasmešek na obrazu in brcala kot nora. Sem jo celo posnela, ker je bila tako posrečena. IZVIRNO SPOROČILO: lake Taja mi že od sobote driska med vsakim hranjenjem, je pokakana tud po 10 krat na dan, enkrat zeleno, enkrat vodeno, enkrat rjavo.... Se mi bo kr zmešal pomoje, se samo futrava in previjava, sm klicala v ZD, pa je pediatrinja rekla, da je to baje normalno, da se nekje pr 6. tednih začne blato spreminjat, in da to lahko traja tud tri tedne. Sej mi bo še dehidrirala revčka. A še keri tok kaka? Ne, ampak še nima 6 tednov. Kolikor jaz vem, naj bi zeleno blato kazalo na krče... Ste pa ful bonov dobile. Jaz sploh ne - malenkost v bonih, nekaj več v gotovini, velika večina pa igrače in od nekaterih tudi plenice, vlažne robčke, itd. V bistvu so mi plenice, robčki, toto krpice ipd. ful dobro darilo, ker gredo definitivno hitro v promet, pa še v trgovino mi ni treba
|