Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:47:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku In ti res ne bi šla pogledat in prevert če imaš faebuarčka 2010??? joj dej nehi malo dvomim da bi se takoj prijelo,pa še O sva falila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:55:06
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku In ti res ne bi šla pogledat in prevert če imaš faebuarčka 2010??? joj dej nehi malo dvomim da bi se takoj prijelo,pa še O sva falila Takoj se lohk prime. Kr mene vpraši Midva sva Kristi v prvo naredla, sva misnla da bo glih čez ene pol leta, pa se je prec. Sva bla čist šokirana k sem naredla test in je bil plus, ploh ker sem ga delala sam za vsak slučaj, ker mi je blo tist dan ene deset minut slabo. M mi pa ni zamujala k itak še nisem mela redne zarad dojenja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:55:57
|
|
|
|
birdy
|
Dej res kako slikco kužike nalimi pa da mal mojga pomasiram. Jst bi tok mela moj pa noče
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:59:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Dej res kako slikco kužike nalimi pa da mal mojga pomasiram. Jst bi tok mela moj pa noče moj tudi najprej ni hotel psa,pa sem ga naštimala in sedaj je njegova mazika čaki grem iskat slikico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:59:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku In ti res ne bi šla pogledat in prevert če imaš faebuarčka 2010??? joj dej nehi malo dvomim da bi se takoj prijelo,pa še O sva falila Takoj se lohk prime. Kr mene vpraši Midva sva Kristi v prvo naredla, sva misnla da bo glih čez ene pol leta, pa se je prec. Sva bla čist šokirana k sem naredla test in je bil plus, ploh ker sem ga delala sam za vsak slučaj, ker mi je blo tist dan ene deset minut slabo. M mi pa ni zamujala k itak še nisem mela redne zarad dojenja bom še kakšen dan počakala,potem grem pa po test
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:20:39
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku In ti res ne bi šla pogledat in prevert če imaš faebuarčka 2010??? joj dej nehi malo dvomim da bi se takoj prijelo,pa še O sva falila Takoj se lohk prime. Kr mene vpraši Midva sva Kristi v prvo naredla, sva misnla da bo glih čez ene pol leta, pa se je prec. Sva bla čist šokirana k sem naredla test in je bil plus, ploh ker sem ga delala sam za vsak slučaj, ker mi je blo tist dan ene deset minut slabo. M mi pa ni zamujala k itak še nisem mela redne zarad dojenja bom še kakšen dan počakala,potem grem pa po test Zakaj boš pa čakala? A da bo potem ziher da si ?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:21:59
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. sej brala vas nisem, ker ste preveč načvekale. Sem prišla sam mal pogledat in se vam javit, ker danes kr neki skoz delam, ker je moj doma. Zdej sva zunaj postavla bazen in zdej točiva not vodo. Joj js upam, da bo kmalu se kej ohladilo, ker je Nik res ful siten zadnje dni. Se vidi, da je zunaj preveč vroče in potem ne more spat. No sej ponoči ful pridno spi, danes je spal od neki čez deset, pa do pol devetih zjutraj. majchy - držim pesti zate, in upam da si noseča, če si tega res želiš. eno prašanje za tiste, ki dojite - a ste že dobile prvo menstruacijo?????? Js jo še nisem, pa me že kr malo skrbi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:28:03
|
|
|
|
rebeka84
|
brkn nič se ne sekiraj zaradi M, še ima čas prit...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:29:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:38:33
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 eno prašanje za tiste, ki dojite - a ste že dobile prvo menstruacijo?????? Js jo še nisem, pa me že kr malo skrbi. Pri Neli sem jo dobila pol leta po porodu, nekatere od avgustovk pa še kasnej. Zdej sem jo očitn dubla od tabletk (sem jo par dni po jemanju dubla), zdej jo pa že dva mesca ni. Nč bat, glede na to da dojiš je to normalno (ni pa to kontracepcija ).
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:42:55
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,birdy.....upam da se kaj vidi,čene grem drugo iskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:43:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku In ti res ne bi šla pogledat in prevert če imaš faebuarčka 2010??? joj dej nehi malo dvomim da bi se takoj prijelo,pa še O sva falila Takoj se lohk prime. Kr mene vpraši Midva sva Kristi v prvo naredla, sva misnla da bo glih čez ene pol leta, pa se je prec. Sva bla čist šokirana k sem naredla test in je bil plus, ploh ker sem ga delala sam za vsak slučaj, ker mi je blo tist dan ene deset minut slabo. M mi pa ni zamujala k itak še nisem mela redne zarad dojenja bom še kakšen dan počakala,potem grem pa po test Zakaj boš pa čakala? A da bo potem ziher da si ? itak da moram biti ziher
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:44:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MAJCY MAJCY ..............LETI LETI.......ŠTORKLJA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 11:55:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 majchy - držim pesti zate, in upam da si noseča, če si tega res želiš. želim si že,samo me je malo panika zagrabila kako bi sfogala z dvema majhnima-malo pozno a ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:06:05
|
|
|
|
rebeka84
|
majchy kolko so veliki ti kužki?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:08:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 majchy kolko so veliki ti kužki? kakšen centimeter pod koleni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:32:08
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Jaz sem že čist zmatrana skoz letam od enga k drugmu, no zdele na srečo oba spančkata. Nejc je bošček, sem mu prej dala calpol in je zaspal, je čist nč, ob enih kličem pediatrinjo da ga peljem pokazat. Samo upam, da tole zgreši Žiga, da ne bo še on revček . Grem zdej mal pospravt dokler mi spita, pa mogoče grem še jaz za pol ure če bo zneslo. lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:45:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 tanci tudi mi imamo enak problem POLIVANJE! Jaz mu dajem aptamilAR pa nič ne pomaga, prav tako sem začela s kašicami, pa vseeno poliva. joj tale nadloga, men gre že pošteno na živce....pri eriku so pomagale kašice, zdej pri hani pa nč.... ne vem če sem jest že sita ampak pri nas zgleda približno takole: dons sva jedle ob sedmih, podrla kupčka, mal sem jo gor držala pol je pa nazaj začorila, zbudila se je mal pred deseto jo dvignem takoj dva šusa ven, preidem do dnevne, spet dve luži, se usedem za rač. spet use po men, jewst sploh ne vem če temu otroku kej ostane...pol sva spet jedli in ponovi vajo z vsemi kupčki, držanje v pokončnem položaju...bla bla bla čudno mi je da mu ar ne pomaga, kaj pa pediatrinja pravi na to....kolko pa tvoj uroš poliva? ker tole je men že too much, ok takoj ko poje ajde ampak pol skos do naslednjega obroka me pa že orng skrbi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:46:38
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Jaz sem že čist zmatrana skoz letam od enga k drugmu, no zdele na srečo oba spančkata. Nejc je bošček, sem mu prej dala calpol in je zaspal, je čist nč, ob enih kličem pediatrinjo da ga peljem pokazat. Samo upam, da tole zgreši Žiga, da ne bo še on revček . Grem zdej mal pospravt dokler mi spita, pa mogoče grem še jaz za pol ure če bo zneslo. lepo se mejte joj revčki...a tud kej driska....upam da se hitro pozdravite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:48:37
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 eno prašanje za tiste, ki dojite - a ste že dobile prvo menstruacijo?????? Js jo še nisem, pa me že kr malo skrbi. jest je tud še nisem....pri eriku sem jo po treh mesecih....kaj te pa skrbi? men je reku ginekolog da dokler dojiš je neka zaščita ampak samo do prve menstruacije pol pa ne več....zdej pa pitaj boga kdaj je prvi ciklus
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:50:27
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-nč čakat, hitro po test da nam ne uideš prej na morje, kdo bo pa čakal tolk dolgo.... kolumbo-uživjteeeeeeeeeeee še ena novička, sej sem smotana ker sem rekla dokler klučev ne držim v rokah se nam več hvalila ampak ajde, danes sem plačala avto jutri ga dobim...juhuhuuuu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:54:20
|
|
|
|
tanci29
|
zdej pa sam še par na hitrco kar mi je ostal od tistih par strani k sem jih pročitala mihailo-samo da ste dali skozi, verjamem da je bilo hudo, ampak zdaj je za tabo....držim pesti da bodo izvidi ok shuka-z zamudo ampak iz srca ti povem da sem zelo vesela da ste bolje in da imate takega dobrovoljčka.....želim vam da se čimprej cartate doma balonchy-tudi tebi en kup pikepok da se tvoja roka čimprej pozdravi in bravo za prvi zobek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 12:54:56
|
|
|
|
rebeka84
|
tanci cisto isto je pri nas! Za vsak obrok poliva in med vsakim obrokom, non stop mu teče iz ust. Sem mislila da bo po tem AR kaj boljše, pa ni nič! Počakala bom do naslednjega pregleda če bo kaj boljš, drugače pa ji bom rekla naj naju naprej pošlje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 13:00:17
|
|
|
|
tanci29
|
dons sem kupila šparglje-zdej pa kuharce povejte kako se to nardi...a sam skuhaš al pol še kej....ajde brkn nasvet prosim pa seveda ostale tud
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 13:01:45
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 tanci cisto isto je pri nas! Za vsak obrok poliva in med vsakim obrokom, non stop mu teče iz ust. Sem mislila da bo po tem AR kaj boljše, pa ni nič! Počakala bom do naslednjega pregleda če bo kaj boljš, drugače pa ji bom rekla naj naju naprej pošlje. joj upam da se vam popravi tole....čimprej...mi mamo jutri pa da vidim kaj bo rekla, zdej sva čakali glih zarad telih kašic, ker je blo pri eriku bolje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
žandežaleimeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?sara (
19%)
lea (
20%)
lana (
25%)
eva (
36%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!