Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:02:05
|
|
|
|
Čebel@
|
o tanci.......kje si se pa ti potepala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:03:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Včeraj popoldan je Nejc še bolj zakuhal in se je vročina povzpela čez 39, tako da je bil čist bogi. Potem je še bruhal revček mah nočka je bila bolj kot ne neprespana, od pol petih smo pa že itak pokonci. Mah najbolj se bojim da ne bi še Žiga kej pokasiral, pa jutri imam še cepljenje z Žigom in sploh ne vem al je pametno da ga cepi joj cel kup vprašanj se mi mota po glavi Se še javim. držim pesti da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:04:04
|
|
|
|
simonakr
|
Evo Larisa je v varstvu - je tetica prišla (njena) in jo peljala na spehod. Tko da grem malo plet na vrt!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:05:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:13:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam doma si bila pa nas nisi prišla nič pozravit grdo od tebe vidiš se ti bolj splača da tukaj klepetaš,ker potem moraš brati za nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:14:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: mlea se pridružujem čistitkam jest tudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:15:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam doma si bila pa nas nisi prišla nič pozravit grdo od tebe vidiš se ti bolj splača da tukaj klepetaš,ker potem moraš brati za nazaj joj ne me sekirat plis...že tko sem bla mal smotana....sem danes zelo boljše volje in sem se hitro pofočkala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:19:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam doma si bila pa nas nisi prišla nič pozravit grdo od tebe vidiš se ti bolj splača da tukaj klepetaš,ker potem moraš brati za nazaj joj ne me sekirat plis...že tko sem bla mal smotana....sem danes zelo boljše volje in sem se hitro pofočkala oprosti ker te sikeram ...............samo da si dobre volje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:30:54
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam doma si bila pa nas nisi prišla nič pozravit grdo od tebe vidiš se ti bolj splača da tukaj klepetaš,ker potem moraš brati za nazaj joj ne me sekirat plis...že tko sem bla mal smotana....sem danes zelo boljše volje in sem se hitro pofočkala oprosti ker te sikeram ...............samo da si dobre volje ma ne sej sem se narovbe izrazla....vem in mam kar slabo vest ker vas nisem prišla pokukat, če povem v soboto smo bili na luninem festivalu, v nedeljo smo bli doma sam sva mela z mojim en velik kreš in nisem imela volje, učeri sem se še mal skp sestavljala, dones sem pa kot rožca.... no očitno mi ne bo zneslo nazaj brat povej a je že +
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:37:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam doma si bila pa nas nisi prišla nič pozravit grdo od tebe vidiš se ti bolj splača da tukaj klepetaš,ker potem moraš brati za nazaj joj ne me sekirat plis...že tko sem bla mal smotana....sem danes zelo boljše volje in sem se hitro pofočkala oprosti ker te sikeram ...............samo da si dobre volje ma ne sej sem se narovbe izrazla....vem in mam kar slabo vest ker vas nisem prišla pokukat, če povem v soboto smo bili na luninem festivalu, v nedeljo smo bli doma sam sva mela z mojim en velik kreš in nisem imela volje, učeri sem se še mal skp sestavljala, dones sem pa kot rožca.... no očitno mi ne bo zneslo nazaj brat povej a je že + upam da sta se z dragijem pobotala a veš da sploh ne upam narediti testa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:42:33
|
|
|
|
tanci29
|
majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:51:26
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam Ja, to sem tudi jaz ugotovila, samo parkrat malo spustiš, potem pa imaš ogrooooomno branja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:54:44
|
|
|
|
tanci29
|
aja še poročilo za Surf kašice nam žal ne pomagajo pri polivanju, zdej pas res več ne vem kaj naj nardim, jutri imamo p pa da vidim kaj bo rekla. sem ji pribala dat AM AR pa ga ni hotla pit...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:55:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:56:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam Ja, to sem tudi jaz ugotovila, samo parkrat malo spustiš, potem pa imaš ogrooooomno branja sej zdej bo full zatišje ko bomo počasi kapljale na dopuste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:57:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 o tanci.......kje si se pa ti potepala? domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam Ja, to sem tudi jaz ugotovila, samo parkrat malo spustiš, potem pa imaš ogrooooomno branja sam res...zmer hujše klepetulje s(m)o....no sej zdej jih ene par odhaja na dopust
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 9:58:13
|
|
|
|
Čebel@
|
popravljam od včeraj obvestilo: ČEZ 1 MESEC SE NAM BOJO SKOTILI MLADIČKI........MAMICA JE ČRNA,OČKA ČRNO BEL.......BOJO MEŠANČKI(SE NE VE MED ČIM)IN VELIKI DO KOLEN......PODARIM!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:07:19
|
|
|
|
tanci29
|
no midve greva zdej papikat pol pa malo ven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:09:58
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-mi smo bili tud na luninem festivalu....Se mi je zdelo, da sem te vidla, a si bla ti tista tam k je na policijskem motorju sedela in vpila "UAUUUUUUUUUUUU LEJ KOK LUČK, IUIUIUUUUUUUUUU BEJŽTE TANCI GREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
< Sporočilo je popravil mlea -- 16.6.2009 10:10:42 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:17:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci-mi smo bili tud na luninem festivalu....Se mi je zdelo, da sem te vidla, a si bla ti tista tam k je na policijskem motorju sedela in vpila "UAUUUUUUUUUUUU LEJ KOK LUČK, IUIUIUUUUUUUUUU BEJŽTE TANCI GREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAA....ZAKAJ ME NISI POCUKALA...erik je pa najbolj užival tam ko so ble mega kocke, v črevesju in v enem šotorčku s tunelčkom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:18:39
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 popravljam od včeraj obvestilo: ČEZ 1 MESEC SE NAM BOJO SKOTILI MLADIČKI........MAMICA JE ČRNA,OČKA ČRNO BEL.......BOJO MEŠANČKI(SE NE VE MED ČIM)IN VELIKI DO KOLEN......PODARIM!!!!!!! Veš kok bi enga vzela Pa moj noče, boš še mal probala pomasirat A sta oba kuža prijazna, pa dobra do otrok? Pa če kej veš kere pasme sta (ne vem a je tvoja mešanka)?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:18:47
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ. se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku In ti res ne bi šla pogledat in prevert če imaš faebuarčka 2010???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:20:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Včeraj popoldan je Nejc še bolj zakuhal in se je vročina povzpela čez 39, tako da je bil čist bogi. Potem je še bruhal revček mah nočka je bila bolj kot ne neprespana, od pol petih smo pa že itak pokonci. Mah najbolj se bojim da ne bi še Žiga kej pokasiral, pa jutri imam še cepljenje z Žigom in sploh ne vem al je pametno da ga cepi joj cel kup vprašanj se mi mota po glavi Se še javim. držim pesti da se čimprej pozdravite Tud jst držim pesti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:37:36
|
|
|
|
rebeka84
|
tanci tudi mi imamo enak problem POLIVANJE! Jaz mu dajem aptamilAR pa nič ne pomaga, prav tako sem začela s kašicami, pa vseeno poliva.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 16.6.2009 10:46:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 popravljam od včeraj obvestilo: ČEZ 1 MESEC SE NAM BOJO SKOTILI MLADIČKI........MAMICA JE ČRNA,OČKA ČRNO BEL.......BOJO MEŠANČKI(SE NE VE MED ČIM)IN VELIKI DO KOLEN......PODARIM!!!!!!! Veš kok bi enga vzela Pa moj noče, boš še mal probala pomasirat A sta oba kuža prijazna, pa dobra do otrok? Pa če kej veš kere pasme sta (ne vem a je tvoja mešanka)? oba sta prijazna-zelo........moja je bila v stanovanju dokler nisem rodila,sedaj je pa v pesjaku(se je full hitro navadila),je šolana(je hitro pogruntala da če se vsede in da tačko da neki dobi,prinaša žogico-uglavno full pametna kuža........otroke pa sploh ne porajta preveč.....pride povohat,pusti da se poboža in prinese žogico.......ne skače v ljudi in laja na tujce.....sta pa oba mešanca(že njuni starši so mešanci tko da se ne ve med čim).......če boš hotla ti bom kakšno Lisino slikico nalepila
|
|
|
FORD C-MAXsararali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?da (
70%)
ne (
30%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!