|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
16.6.2009 9:02:05   
Čebel@
o tanci.......kje si se pa ti potepala?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
16.6.2009 9:03:18   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Včeraj popoldan je Nejc še bolj zakuhal in se je vročina povzpela čez 39, tako da je bil čist bogi. Potem je še bruhal revček user posted image user posted image user posted image user posted image mah nočka je bila bolj kot ne neprespana, od pol petih smo pa že itak pokonci.user posted image Mah najbolj se bojim da ne bi še Žiga kej pokasiral, pa jutri imam še cepljenje z Žigom in sploh ne vem al je pametno da ga cepi user posted image joj cel kup vprašanj se mi mota po glavi user posted image

Se še javim.

držim pesti da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
16.6.2009 9:04:04   
simonakr
Evo Larisa je v varstvu - je tetica prišla (njena) in jo peljala na spehod. Tko da grem malo plet na vrt!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
16.6.2009 9:05:48   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
16.6.2009 9:13:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

domaaaaa....sam nisem mela cajta, pa nisem nč pametnga počela ampak je kar letelo in ko se takole zjutraj usedem za rač. pol ne nardim nič več....zdej sem pa ugotovila da rabim ful cajta da vas prečitam
doma si bila pa nas nisi prišla nič pozravituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grdo od tebeuser posted image user posted image user posted image vidiš se ti bolj splača da tukaj klepetaš,ker potem moraš brati za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
16.6.2009 9:14:44   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

user posted image

user posted image

se pridružujem čistitkam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jest tudi

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
16.6.2009 9:15:53   
tanci29

doma si bila pa nas nisi prišla nič pozravituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grdo od tebeuser posted image user posted image user posted image vidiš se ti bolj splača da tukaj klepetaš,ker potem moraš brati za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ne me sekirat plis...že tko sem bla mal smotana....sem danes zelo boljše volje in sem se hitro pofočkala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
16.6.2009 9:19:14   
Čebel@

joj ne me sekirat plis...že tko sem bla mal smotana....sem danes zelo boljše volje in sem se hitro pofočkala
oprosti ker te sikeramuser posted image ...............samo da si dobre voljeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
16.6.2009 9:30:54   
tanci29

oprosti ker te sikeramuser posted image ...............samo da si dobre voljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ne sej sem se narovbe izrazla....vem in mam kar slabo vest ker vas nisem prišla pokukat, če povem v soboto smo bili na luninem festivalu, v nedeljo smo bli doma sam sva mela z mojim en velik kreš in nisem imela volje, učeri sem se še mal skp sestavljala, dones sem pa kot rožca....user posted image user posted image user posted image no očitno mi ne bo zneslo nazaj brat povej a je že +

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
16.6.2009 9:37:20   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ne sej sem se narovbe izrazla....vem in mam kar slabo vest ker vas nisem prišla pokukat, če povem v soboto smo bili na luninem festivalu, v nedeljo smo bli doma sam sva mela z mojim en velik kreš in nisem imela volje, učeri sem se še mal skp sestavljala, dones sem pa kot rožca....user posted image user posted image user posted image no očitno mi ne bo zneslo nazaj brat povej a je že +
upam da sta se z dragijem pobotalauser posted image user posted image user posted image
a veš da sploh ne upam narediti testauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
16.6.2009 9:42:33   
tanci29
majchy ja sva se pobotala...ma ja sva včasih mal preveč smotana, ampak kaj češ.
se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
16.6.2009 9:51:26   
timy

Ja, to sem tudi jaz ugotovila, samo parkrat malo spustiš, potem pa imaš ogrooooomno branjauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
16.6.2009 9:54:44   
tanci29
aja še poročilo za Surf

kašice nam žal ne pomagajo pri polivanju, zdej pas res več ne vem kaj naj nardim, jutri imamo p pa da vidim kaj bo rekla. sem ji pribala dat AM AR pa ga ni hotla pit...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
16.6.2009 9:55:13   
Čebel@

se pravi še ni tetkice na obisk, čaki mal sej zdej je pa to že ene 35 dan al kako
danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
16.6.2009 9:56:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Ja, to sem tudi jaz ugotovila, samo parkrat malo spustiš, potem pa imaš ogrooooomno branjauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sej zdej bo full zatišje ko bomo počasi kapljale na dopusteuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
16.6.2009 9:57:48   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: timy

sam res...zmer hujše klepetulje s(m)o....no sej zdej jih ene par odhaja na dopust

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
16.6.2009 9:58:13   
Čebel@
popravljam od včeraj obvestilo:
ČEZ 1 MESEC SE NAM BOJO SKOTILI MLADIČKI........MAMICA JE ČRNA,OČKA ČRNO BEL.......BOJO MEŠANČKI(SE NE VE MED ČIM)IN VELIKI DO KOLEN......PODARIM!!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
16.6.2009 10:07:19   
tanci29
no midve greva zdej papikat pol pa malo ven

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
16.6.2009 10:09:58   
Onasiss
tanci-mi smo bili tud na luninem festivalu....Se mi je zdelo, da sem te vidla, a si bla ti tista tam k je na policijskem motorju sedela in vpila "UAUUUUUUUUUUUU LEJ KOK LUČK, IUIUIUUUUUUUUUU BEJŽTE TANCI GREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 16.6.2009 10:10:42 >

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
16.6.2009 10:17:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

tanci-mi smo bili tud na luninem festivalu....Se mi je zdelo, da sem te vidla, a si bla ti tista tam k je na policijskem motorju sedela in vpila "UAUUUUUUUUUUUU LEJ KOK LUČK, IUIUIUUUUUUUUUU BEJŽTE TANCI GREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA....ZAKAJ ME NISI POCUKALA...erik je pa najbolj užival tam ko so ble mega kocke, v črevesju in v enem šotorčku s tunelčkom

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
16.6.2009 10:18:39   
birdy

ČEZ 1 MESEC SE NAM BOJO SKOTILI MLADIČKI........MAMICA JE ČRNA,OČKA ČRNO BEL.......BOJO MEŠANČKI(SE NE VE MED ČIM)IN VELIKI DO KOLEN......PODARIM!!!!!!!

Veš kok bi enga vzelauser posted image  Pa moj noče, boš še mal probala pomasiratuser posted image  A sta oba kuža prijazna, pa dobra do otrok? Pa če kej veš kere pasme sta (ne vem a je tvoja mešanka)?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
16.6.2009 10:18:47   
simonakr

danes je 34 dan ko je bila nazadnje na obisku

In ti res ne bi šla pogledat in prevert če imaš faebuarčka 2010??? user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
16.6.2009 10:20:00   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Včeraj popoldan je Nejc še bolj zakuhal in se je vročina povzpela čez 39, tako da je bil čist bogi. Potem je še bruhal revček user posted image user posted image user posted image user posted image mah nočka je bila bolj kot ne neprespana, od pol petih smo pa že itak pokonci.user posted image Mah najbolj se bojim da ne bi še Žiga kej pokasiral, pa jutri imam še cepljenje z Žigom in sploh ne vem al je pametno da ga cepi user posted image joj cel kup vprašanj se mi mota po glavi user posted image

Se še javim.

držim pesti da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image  

Tud jst držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
16.6.2009 10:37:36   
rebeka84
tanci tudi mi imamo enak problem POLIVANJE! Jaz mu dajem aptamilAR pa nič ne pomaga, prav tako sem začela s kašicami, pa vseeno poliva.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
16.6.2009 10:46:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Veš kok bi enga vzelauser posted image  Pa moj noče, boš še mal probala pomasiratuser posted image  A sta oba kuža prijazna, pa dobra do otrok? Pa če kej veš kere pasme sta (ne vem a je tvoja mešanka)?
oba sta prijazna-zelo........moja je bila v stanovanju dokler nisem rodila,sedaj je pa v pesjaku(se je full hitro navadila),je šolana(je hitro pogruntala da če se vsede in da tačko da neki dobi,prinaša žogico-uglavno full pametna kuža........otroke pa sploh ne porajta preveč.....pride povohat,pusti da se poboža in prinese žogico.......ne skače v ljudi in laja na tujce.....sta pa oba mešanca(že njuni starši so mešanci tko da se ne ve med čim).......če boš hotla ti bom kakšno Lisino slikico nalepila

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!