Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 12:18:21
|
|
|
|
sr
|
Klarissa a si naročla peg peregota??? Jaz sem ga preko ene spletne trgovine -sicer ga nimajo na zalogi in ga zdaj čakam ampak so mi ga ponudli najugodneje!! Jaz mam eno lupinico od prej, drugo sem pa kupla rabljeno (oranžno) tak da mam zdaj dve različni lupinici (sprva nisem imela namena kupit peg perega pa mi je blo vseeno kaki jajčki bosta-zdaj pa mal študiram kak bosta na vozičku zgledali?? Bom vidla, ko dobim voziček!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 12:20:16
|
|
|
|
Shadow
|
Blanči, go girl, go!!! Klarissa, na tem linku je kaj nekaj zelo uporabnih seznamčkov za potrebščine: http://www.ringaraja.net/forum/nujni_seznami_za_mamice_dvoj%C4%8Dkov%3A%29/m_4068034/tm.htm, se je Blanči potrudila! Jaz bom vzela denar in ne paketke, ker sva vse posebej nakupila, kar nekaj stvari pa sva vzela preko Recinkota, ki dobavlja stvari za te pakete. Aja, pa še eno vprašanje: saj dobimo dva paketa, oz. denar za dva otroka in ne samo za enega, ne? Evica1978, iskrene čestitke ob rojstvu tvojih korenjačkov! Uapm, da vas čimprej spustijo domov!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 12:20:36
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa oj punce, vidim, da dogaja. čestitke novi dvojni mamici in kmalu bodočima. držim pesti, da bo vse ok. mi2 sva šla v petek peg peregota gledat in ga sestavit v moj avto. gre noter, če podrem 1/3 sedežev zadnjih. eden bo tako sedel spredaj, en pa zadaj, ko bomo brez atija in brez atijevega avta (ki je večji) kam šli. lupinici bi pa rada kupila rabljeni: peg perego oranžni sta mi ful lepi. me je pa strah, da ju ne bom dobila. no v kolikor ne boš našla željene lupinice, mi prodajamo rdeči PP lupinici, v kolikor te zanima
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 12:42:40
|
|
|
|
Klarissa
|
sr, nisva ga še naročila: PP voziče namreč. v baby centru je tak ful drag. kje si ga ti naročila? jajčki bi jaz poskusila dobiti enaki barvi. upam, da mi uspe. nama pa je najlepša oranžna. a je ista cena, če v paketu vzameš npr. tetra plenice in preko recinkota. moram preverit.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 12:43:26
|
|
|
|
Klarissa
|
skye, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 13:16:59
|
|
|
|
darjau
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!! Punce tole je pa čist noro. Držim pesti za obe nosečki v P in čestitam obema že novima mamicama, ki že crkljata svoje škratke. Da se vse lepo izteče.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 13:20:02
|
|
|
|
darjau
|
Klarissa te bom pocukala, če te vidim, kar je velika verjetnost. Aja jaz bom pa sigurno kakšno knjigo v rok držala, ponavadi izkoristim ta čas za kakšno prijetno branje.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 14:05:44
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa skye, imaš ZS. odgovorila
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 15:15:12
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Evica1978 Pozdravček, v torek 9.6.2009 sta prezgodaj (v 31. tednu) pokukala na svet Alex ( 1095 g, 37 cm) in Eva (790 g, 29 cm). Trenutno sta še na intenzivni, vendar je vse O.K. in se vsi trije dobro počutimo. Bravo za vas tri .... Zdaj pa intenzivne pestke za Blanč in njena dva miškolinčka ... go sosedica go
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 15:43:54
|
|
|
|
evamaja
|
Dejmo blanč , vse smo z mislijo s tabo in čakamo na srečen zaključek. Evica čestitke, si pa malo pohitela, no ja samo da bo vse ok. Mlinčka???? Kaj je z našo mlinčko, še vstraja 3 v 1. Pridna in tako je tudi prav. Bravo punce . No pa da še jaz poročam svoje. Danes sem zopet mela ctg, vse ok., popadkov ni videt , zaprta kot flaša od šampanjca , tko da drugi teden jovo na novo ctg in pregled.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 15:48:25
|
|
|
|
miska73
|
Evica čestitke Joj, kak sta tvoja dva šele drobna. Lepo, da je z njima vse OK. Upam, ad čimprej zrasteta in odideta domov Blanči moj, dihamo, navijamo, čakamo na novičke
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 15:49:28
|
|
|
|
Belen
|
ciao punce, widim,da še niso rodile naše ....no kakor koli samo da je wse ql.... js mam pol ob 17h pregled,pa sporočim.... al moram kam na"hrib" al bo z mano wse ql.... pa še sploh nobenga CTG-ja nism mela...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 15:50:00
|
|
|
|
evamaja
|
Belen si kar predstavljam tvoje noge, jaz sem bila tako vodena v 1. nosečnosti. Pritisk je bil povečan, tako da so mi kmalu sprožili porod. Ne vem, kaj pa tvoja gin. pravi na to? Pojdi se prosim pokazat, ker pri meni so kr mal panike zagnali zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 17:14:25
|
|
|
|
sayuri
|
Pri blanči še kar nič? Joj, upam, da se ne matra tko dolgo
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 17:40:37
|
|
|
|
tara78
|
hoj moje punce... mi internet ni delal, pa sem vas taaakoo pogrešala ... čas teče, so spet nove..dobrodošle ....se mi zdi da ni dolgo, ko sem se jaZ pridružila.... PA ćestitke novim mamicam BLANĆ IN MLINČKA....držim pesti za vaju ....želim vama vse naj, naj...naj bo vse tako kot mora biti..... pa upam, da imata vse pripravljeno uh, sem veliko zamudila, sem trikrat vse skoz prebrala....glavno da sem spet tu z vami.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 18:36:12
|
|
|
|
ninčy
|
Joj, jaz sem tud full zamudila, odkar sem v službi ... sploh ne najdem časa za RR. Čestitke novopečenim mamicam! Morda mi uspe kaj prebrati za nazaja, sicer pa stiskam pesti za punce, ki sta v porodni!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 19:24:02
|
|
|
|
_anja3_
|
"EVICA",ČESTITAM!! Samo,da je vse v redu !"BLANČ",drži se..."ALMK",kaj si bila mogoče v ljubljanski porodnišnici,toliko časa?!**LP***
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 21:53:46
|
|
|
|
marijaa
|
almk Čestitke za 2 štručki . miška73 Ja pravilno, to je moja 2. . blanč Stiskam pesti za te in mala zakladka.
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 22:03:02
|
|
|
|
marijaa
|
joj Evici sem pozabila čestitat. Upam, da čim prej pridobita na teži. clarissa Jaz bom vzela denar, paketi so brezvezni. Tudi prvič nisem vzela paketa. Prodala bom peg perego voziček od Patrika in kupila dvojnega. Mene zanima kaj tiste, ki imate že starejše otroke jih dvigujete, Moj ima 15 kg in je zadnji teden obupen kar nosil bi se, pa da ga dvignem na previjalno pa na 1 zid kjer gradimo...Se bojim, da bi to spontan splav povzročilo. Kot da bi to zanalašč delu,ker se mu povedala, da ga zdaj tolk ne smem več nosit, ker imam v trebuhu 2 dojenčka. Od kdaj dalje ste pa na bolniški?
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 22:29:41
|
|
|
|
Barbk
|
Kaj še nič novega? Madonca sem živčna....Blačni še zmeraj stiskam pestke. Kaj pa Mlinči-ima katera novičke o njej? Evica tudi tebi iskrene čestitke za tvoja dva mala škratija. Lepo se cartajte in da čimprej pridete domov. Marijaa jaz sem našo Manco, sicer ima dobrih 10 kg pri 2.5 letih, dvigovala vse do prejšnjega torka, ko me je zvilo. Dvigovanju se od začetka sploh nisem mogla ognit, kasneje po 20 tednu sem se malce bolj čuvala, no zdaj pa se itak striktno držim tega, da je ne dvigujem več. V bolniški sem bila od 11 tedna (mala krvavitev) in ne boste verjele...Sem vam pozabila povedat, da sem v P izvedela, da mi komisija (podaljševali so mi ves čas za 1 mesec) ni podaljšala bolniške. S polnimi 30 tedni, z dvojčki, naj bi bila jaz sposobna delat. Stati 8 ur na nogah. Milsim, res ne vem kaj jim dogaja...Bila sem totalno šokirana, še bolj pa jezna ko sem brala odločbo. Banda.... Senči ja jaz tud upam, da dobimo dvojno. Mende...al me bo še tuki kap... No zdej grem pa počivat, danes mi spet fajn trebuh otrdeva. Belen kaj si ti opravila?
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 16.6.2009 0:45:40
|
|
|
|
miska73
|
Pri vsem čekiranju foruma, če je kaj novega... sem uspela spregledat SMS od naše Blanči, ki ga je poslala okoli 23h. Danes sva se malo prezgodaj rodila in neizmerno mamico ter atija razveselila. Mala Lara in Bernard.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 16.6.2009 0:50:21 >
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 16.6.2009 0:49:32
|
|
|
|
miska73
|
Blanči moj, zdaj si pa mama. Čestitke mamici in očiju. Ta mičkanima pa, da bi hitro rasla in dobila veliko bejbi špeheca.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 16.6.2009 6:46:17
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Blanči moj, zdaj si pa mama. Čestitke mamici in očiju. Ta mičkanima pa, da bi hitro rasla in dobila veliko bejbi špeheca. uf, končno novica: draga blanči, čestitke!!!! tale bejbi špehec vam tut jaz iz srca želim v veliiiiiikih količinah!!!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 16.6.2009 7:25:26
|
|
|
|
Shadow
|
Blanč, iskrene čestitke ob prihodu Lare in Bernarda!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 16.6.2009 8:13:12
|
|
|
|
sayuri
|
Blanči, čestitke ob prelepem dogodku. Dobila si prečudovito ime : MAMA! Nosi ga s ponosom!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?