|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.6.2009 12:46:11   
Belen
wawwwwwww..... pred kratkim se spomnem kolko punc je blo pred mano.... zdej sm pa na wrsti 2. user posted image user posted image

almk...sta pa res drobcena twoja-upam,da sta w redu.... moja dwa sta w 28T mela tolko kg.... user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
13.6.2009 13:52:28   
almk
...ja mi smo od včeraj domauser posted image in se crklamo...res sta drobčkena (zahirančka), vendar sedaj lepo pridobivata na teži...na intenzivni sta bila samo eno noč, potem pa 10 dni še na oddelku..zdej smo pa najbolj veseli, da smo vsi skupaj po 12 tednih in 3 dneh doma...poljubčke vsem..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
13.6.2009 14:14:53   
Belen
almk... super... wažno je,da je wse ql... teža pa bosta pridobila kr hitro user posted image
užiwajte ... user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
13.6.2009 15:02:43   
_anja3_
Čaw,nosečkeuser posted image !Vidim,da se nekaterim kar mudiuser posted image Jaz se zaenkrat hvala bogu,počutim še v reduuser posted image Upam,da bom še nekaj časa 3v1user posted image Blanč in Mlinčka,upam da boste zdržale še nekaj časauser posted image !user posted image ¨"Almk",ČESTITAM!!user posted image user posted image Dajte se zdaj kar pridno crtat,domauser posted image ***LP***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
13.6.2009 20:56:32   
sr
BRAVO ALMK!!!!user posted image user posted image Fajn se cartajte-daj nas mal potolaži, pa reči, da pogrešaš nosečnost!!!!!

Mlinčka pa Blanč, naj bo tako kot je najbolše za vajini štručki in vaju seveda!!user posted image
Držim pesti za vaju, pa za vse vas drage moje julike-da se čim bolje držite!!!
Želim vam čim manj oteklih nog, nadležne zgage, lahke trebuhe, mirno spanje .....user posted image user posted image user posted image pa vsaki tri rožice!! Zdržite tako dolgo, kot je potrebno!!

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
14.6.2009 9:46:46   
Belen
jutro, jutro,
nič kofetka danes???? pri nas wročina že ubija... klima že teče... user posted image

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
14.6.2009 10:05:09   
miska73
Ja pa dejmo eno bolj poletno danes

user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
14.6.2009 10:07:20   
Barbk
Jutro,
nič novega? Ja jupi Blanči in njena škratija.Mlinči pa tudi še kar vztraja... Jaz grem pa zdajle male cunjice od Manči in nečakca prebirat in dati prati. Nimamo še čisto nič pripravljeno za naša škratija. No ja voziček ju že čaka doma. user posted image  No zdaj bo pa res treba malce pohiteti in se vsaj na spisek spravit. madonca sem čist pozabila kaj vse rabiš za novorojenčka. user posted image  Kako ste pa kaj drugače? Mene zgaga ubija, pa že dva dni imam občutek, da je moj trebuh absolutno premajhen. V ponedeljek me je moja G prvič merila obseg trebuha-104cm, danes se mi zdi, da ta številka ne drži več. user posted image  je en tak velik balončič. Čeprav marsikatera od vas ima precej večji trebušček kot jaz, pa tud naša škratija sta bolj "šlank". user posted image  Pa sam jamram....user posted image  Zdaj me je kar mal sram....
Almk iskrene čestitke. user posted image  A sva se midve mogoče v P srečali na kofetku doli en dan? Si bila s prijateljico U?
Belen kak je kaj morči? Jaz bi zdajle s takim užitkom not zaplavala...
No zdaj pa res šibam nad cunce...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 14.6.2009 10:08:46 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
14.6.2009 11:11:34   
sr
OJ NOSEČKE

Vidim, da ni nič novega, da naši punci pridno držita noge skup!!!
Blanči sem ravno včeraj brala, da je treba bit pozoren na zatekanje nog -lahko bi bil eden od znakov za preeklampsijo. A si meriš kaj pritisk???? No men se je prvič se precej zakompliciralo s tem tak, da bodi pozorna na pritisk -pa baje beljakovine v urinu (samo to ti lahko le v laboratoriju pregledajo).

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
14.6.2009 21:08:41   
Rubin.
Čeeeeer,

marijaa dobrodošla. Verjemi, da smo skoraj vse doživele šok ob novici, da sta dva srčka. Jaz npr. sem kar obležala na oni mizi user posted image . Ampak se počasi navadiš na to misel. Res je da ti 1000 stvari roji po glavi od vseh stroškov, do blažene sreče, ampak na koncu se nekako izravna in se temu privadiš. Midva z možem sva se ogromno pogovarjala in si eden drugemu preganjala strahove iz glave user posted image , no bolj on meni kot jaz njemu. Zdaj sem že skoraj čist kul. user posted image

almk, ja ti si pa to kar na tiho zrihtala in to s prehitevanjem po levi. user posted image  Samo da je vse o.k. in da ste zdravi user posted image . Iskrene čestike!!!!!!!!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 14.6.2009 21:10:25 >

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
15.6.2009 6:33:52   
Belen
jutro user posted image ,
dans widim da sm prwa... ustala sm že ob 5.30h... user posted image ne morem spat....kr neki ....
danes ob 18h mam pregled. Zatekam fullllllllllll, po moje ni lih wse dobro z mano... w zadnjih dweh tednih sm šla 5kg gor.... user posted image
wam kaj jawim kako in kaj bo.... lep ponedeljek user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
15.6.2009 7:57:09   
Shadow
Dobro jutro!

Kot vidim, še ni novičk od Blančke in Mlinčke.

Belen, držim pesti zate, da bo vse v redu kljub zatekanju in porastu kilogramov. Sicer si pa itak že tik pred ciljno črto! No, le javi nam, kako boš uredila!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
15.6.2009 8:46:31   
almk
pozdravljene,
joj nosečnosti res ne pogrešam, ker sem od 24 pa do 35 tedna ležala v porodnišnici in sicer zaradi skrajšanega mat.vratu...tako da sem zdaj najbolj srečna, da smo vsi skupaj doma in se cartamo po svoje...
Barbk - ja res sva se srečali - želim ti čimbolj uspešno...
...uživajte...pa poljubčke od nas4...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
15.6.2009 9:12:58   
nokes
nosečke jutro!!!

sporočam, da sta mlinčka in blanči še vedno v paketku, tako da še vedno stiskamo pesti za njiju!! ko bomo dihale, pa sporočim. user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
15.6.2009 9:39:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

nosečke jutro!!!

sporočam, da sta mlinčka in blanči še vedno v paketku, tako da še vedno stiskamo pesti za njiju!! ko bomo dihale, pa sporočim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
15.6.2009 9:51:01   
Shadow

nosečke jutro!!!

Superca! Pridni punci!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
15.6.2009 10:05:10   
nokes
pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
15.6.2009 10:19:36   
miska73

pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo Blanči moj in ta mičkana dva. Držim pesti kot nora.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
15.6.2009 10:44:45   
Barbk
O džizus Blanči....Drži se, bejbi. Naj porod hitro mine. Dihamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
15.6.2009 10:46:41   
Barbk
Almk ja svet je pa res majhen. user posted image  Hvala...In tudi vam 4 želim lepo cartanje. Belen tole zatekanje pa res ni fajn, no. Drži se. Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
15.6.2009 10:56:03   
sr
jupej!!!! Bravo blanč,  dihamo s tabo!!!

Kje pa je rosajelka-jaz bi mal skrajšala čakalno vrsto pred menoj!!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
15.6.2009 10:57:28   
sayuri
blanč naj bo porod čimkrajši, čimmanj boleč in čimlepši. user posted image  Komaj čakam, da izvem lepo novičko user posted image

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
15.6.2009 11:08:08   
rosajelka
Dajmo Blanč dihaj,dihaj.,,,,,želim ti čim manj boleč porod.Še malo pa mene tudi to čaka,zaenkrat smo še v enem kosu:),jutri imam CTG.Če vam nič ne pišem pol veste da sem not ostala,bi vam sporočila  ko bom rodila pa nimam nobeniuser posted image pobožajte svoje bušije :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
15.6.2009 11:55:51   
Evica1978
Pozdravček,
v torek 9.6.2009 sta prezgodaj (v 31. tednu) pokukala na svet Alex ( 1095 g, 37 cm) in Eva (790 g, 29 cm). Trenutno sta še na intenzivni, vendar je vse O.K. in se vsi trije dobro počutimo.
user posted image

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
15.6.2009 12:00:36   
Klarissa
oj punce, vidim, da dogaja.
čestitke novi dvojni mamici in kmalu bodočima. držim pesti, da bo vse ok.

mi2 sva šla v petek peg peregota gledat in ga sestavit v moj avto. gre noter, če podrem 1/3 sedežev zadnjih. eden bo tako sedel spredaj, en pa zadaj, ko bomo brez atija in brez atijevega avta (ki je večji) kam šli. lupinici bi pa rada kupila rabljeni: peg perego oranžni sta mi ful lepi. me je pa strah, da ju ne bom dobila.
kak so luškane stvari v baby centru. pa drage!

drugače pa vse ok. v sredo grem iskat pušenjaka. darjau, če boš videla zmedeno kodrasto rdečelasko me pocukaj. ok?

dajte kake ideje gor. pa slikice. a seznam za nakup cotik, ipd. je pa pod drugim naslovom? in je vredu?

paketka? a boste vzele denar al stvari: npr. tetra plenice?

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?