Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 13.6.2009 12:46:11
|
|
|
|
Belen
|
wawwwwwww..... pred kratkim se spomnem kolko punc je blo pred mano.... zdej sm pa na wrsti 2. almk...sta pa res drobcena twoja-upam,da sta w redu.... moja dwa sta w 28T mela tolko kg....
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 13.6.2009 13:52:28
|
|
|
|
almk
|
...ja mi smo od včeraj doma in se crklamo...res sta drobčkena (zahirančka), vendar sedaj lepo pridobivata na teži...na intenzivni sta bila samo eno noč, potem pa 10 dni še na oddelku..zdej smo pa najbolj veseli, da smo vsi skupaj po 12 tednih in 3 dneh doma...poljubčke vsem..
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 13.6.2009 14:14:53
|
|
|
|
Belen
|
almk... super... wažno je,da je wse ql... teža pa bosta pridobila kr hitro užiwajte ...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 13.6.2009 15:02:43
|
|
|
|
_anja3_
|
Čaw,nosečke !Vidim,da se nekaterim kar mudi Jaz se zaenkrat hvala bogu,počutim še v redu Upam,da bom še nekaj časa 3v1 Blanč in Mlinčka,upam da boste zdržale še nekaj časa ! ¨"Almk",ČESTITAM!! Dajte se zdaj kar pridno crtat,doma ***LP***
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 13.6.2009 20:56:32
|
|
|
|
sr
|
BRAVO ALMK!!!! Fajn se cartajte-daj nas mal potolaži, pa reči, da pogrešaš nosečnost!!!!! Mlinčka pa Blanč, naj bo tako kot je najbolše za vajini štručki in vaju seveda!! Držim pesti za vaju, pa za vse vas drage moje julike-da se čim bolje držite!!! Želim vam čim manj oteklih nog, nadležne zgage, lahke trebuhe, mirno spanje ..... pa vsaki tri rožice!! Zdržite tako dolgo, kot je potrebno!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 14.6.2009 9:46:46
|
|
|
|
Belen
|
jutro, jutro, nič kofetka danes???? pri nas wročina že ubija... klima že teče...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 14.6.2009 10:05:09
|
|
|
|
miska73
|
Ja pa dejmo eno bolj poletno danes
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 14.6.2009 10:07:20
|
|
|
|
Barbk
|
Jutro, nič novega? Ja jupi Blanči in njena škratija.Mlinči pa tudi še kar vztraja... Jaz grem pa zdajle male cunjice od Manči in nečakca prebirat in dati prati. Nimamo še čisto nič pripravljeno za naša škratija. No ja voziček ju že čaka doma. No zdaj bo pa res treba malce pohiteti in se vsaj na spisek spravit. madonca sem čist pozabila kaj vse rabiš za novorojenčka. Kako ste pa kaj drugače? Mene zgaga ubija, pa že dva dni imam občutek, da je moj trebuh absolutno premajhen. V ponedeljek me je moja G prvič merila obseg trebuha-104cm, danes se mi zdi, da ta številka ne drži več. je en tak velik balončič. Čeprav marsikatera od vas ima precej večji trebušček kot jaz, pa tud naša škratija sta bolj "šlank". Pa sam jamram.... Zdaj me je kar mal sram.... Almk iskrene čestitke. A sva se midve mogoče v P srečali na kofetku doli en dan? Si bila s prijateljico U? Belen kak je kaj morči? Jaz bi zdajle s takim užitkom not zaplavala... No zdaj pa res šibam nad cunce...
< Sporočilo je popravil Barbk -- 14.6.2009 10:08:46 >
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 14.6.2009 11:11:34
|
|
|
|
sr
|
OJ NOSEČKE Vidim, da ni nič novega, da naši punci pridno držita noge skup!!! Blanči sem ravno včeraj brala, da je treba bit pozoren na zatekanje nog -lahko bi bil eden od znakov za preeklampsijo. A si meriš kaj pritisk???? No men se je prvič se precej zakompliciralo s tem tak, da bodi pozorna na pritisk -pa baje beljakovine v urinu (samo to ti lahko le v laboratoriju pregledajo).
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 14.6.2009 21:08:41
|
|
|
|
Rubin.
|
Čeeeeer, marijaa dobrodošla. Verjemi, da smo skoraj vse doživele šok ob novici, da sta dva srčka. Jaz npr. sem kar obležala na oni mizi . Ampak se počasi navadiš na to misel. Res je da ti 1000 stvari roji po glavi od vseh stroškov, do blažene sreče, ampak na koncu se nekako izravna in se temu privadiš. Midva z možem sva se ogromno pogovarjala in si eden drugemu preganjala strahove iz glave , no bolj on meni kot jaz njemu. Zdaj sem že skoraj čist kul. almk, ja ti si pa to kar na tiho zrihtala in to s prehitevanjem po levi. Samo da je vse o.k. in da ste zdravi . Iskrene čestike!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 14.6.2009 21:10:25 >
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 6:33:52
|
|
|
|
Belen
|
jutro , dans widim da sm prwa... ustala sm že ob 5.30h... ne morem spat....kr neki .... danes ob 18h mam pregled. Zatekam fullllllllllll, po moje ni lih wse dobro z mano... w zadnjih dweh tednih sm šla 5kg gor.... wam kaj jawim kako in kaj bo.... lep ponedeljek
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 7:57:09
|
|
|
|
Shadow
|
Dobro jutro! Kot vidim, še ni novičk od Blančke in Mlinčke. Belen, držim pesti zate, da bo vse v redu kljub zatekanju in porastu kilogramov. Sicer si pa itak že tik pred ciljno črto! No, le javi nam, kako boš uredila!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 8:46:31
|
|
|
|
almk
|
pozdravljene, joj nosečnosti res ne pogrešam, ker sem od 24 pa do 35 tedna ležala v porodnišnici in sicer zaradi skrajšanega mat.vratu...tako da sem zdaj najbolj srečna, da smo vsi skupaj doma in se cartamo po svoje... Barbk - ja res sva se srečali - želim ti čimbolj uspešno... ...uživajte...pa poljubčke od nas4...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 9:12:58
|
|
|
|
nokes
|
nosečke jutro!!! sporočam, da sta mlinčka in blanči še vedno v paketku, tako da še vedno stiskamo pesti za njiju!! ko bomo dihale, pa sporočim.
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 9:39:24
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes nosečke jutro!!! sporočam, da sta mlinčka in blanči še vedno v paketku, tako da še vedno stiskamo pesti za njiju!! ko bomo dihale, pa sporočim. Jeeeeee
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 9:51:01
|
|
|
|
Shadow
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes nosečke jutro!!! sporočam, da sta mlinčka in blanči še vedno v paketku, tako da še vedno stiskamo pesti za njiju!! ko bomo dihale, pa sporočim. Superca! Pridni punci!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 10:05:10
|
|
|
|
nokes
|
pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 10:19:36
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!! Dejmo Blanči moj in ta mičkana dva. Držim pesti kot nora.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 10:44:45
|
|
|
|
Barbk
|
O džizus Blanči....Drži se, bejbi. Naj porod hitro mine. Dihamo... ....
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 10:46:41
|
|
|
|
Barbk
|
Almk ja svet je pa res majhen. Hvala...In tudi vam 4 želim lepo cartanje. Belen tole zatekanje pa res ni fajn, no. Drži se. Kako ste kaj ostale?
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 10:56:03
|
|
|
|
sr
|
jupej!!!! Bravo blanč, dihamo s tabo!!! Kje pa je rosajelka-jaz bi mal skrajšala čakalno vrsto pred menoj!!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 10:57:28
|
|
|
|
sayuri
|
blanč naj bo porod čimkrajši, čimmanj boleč in čimlepši. Komaj čakam, da izvem lepo novičko
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 11:08:08
|
|
|
|
rosajelka
|
Dajmo Blanč dihaj,dihaj.,,,,,želim ti čim manj boleč porod.Še malo pa mene tudi to čaka,zaenkrat smo še v enem kosu:),jutri imam CTG.Če vam nič ne pišem pol veste da sem not ostala,bi vam sporočila ko bom rodila pa nimam nobeni pobožajte svoje bušije :)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 11:55:51
|
|
|
|
Evica1978
|
Pozdravček, v torek 9.6.2009 sta prezgodaj (v 31. tednu) pokukala na svet Alex ( 1095 g, 37 cm) in Eva (790 g, 29 cm). Trenutno sta še na intenzivni, vendar je vse O.K. in se vsi trije dobro počutimo.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 15.6.2009 12:00:36
|
|
|
|
Klarissa
|
oj punce, vidim, da dogaja. čestitke novi dvojni mamici in kmalu bodočima. držim pesti, da bo vse ok. mi2 sva šla v petek peg peregota gledat in ga sestavit v moj avto. gre noter, če podrem 1/3 sedežev zadnjih. eden bo tako sedel spredaj, en pa zadaj, ko bomo brez atija in brez atijevega avta (ki je večji) kam šli. lupinici bi pa rada kupila rabljeni: peg perego oranžni sta mi ful lepi. me je pa strah, da ju ne bom dobila. kak so luškane stvari v baby centru. pa drage! drugače pa vse ok. v sredo grem iskat pušenjaka. darjau, če boš videla zmedeno kodrasto rdečelasko me pocukaj. ok? dajte kake ideje gor. pa slikice. a seznam za nakup cotik, ipd. je pa pod drugim naslovom? in je vredu? paketka? a boste vzele denar al stvari: npr. tetra plenice?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?