|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 19:27:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
14.6.2009 19:36:15   
Tinky
A boste otročke v morje dale kar v Fredov obroč al ste nabavle kakšnega drugega? Teo se je obrnil že v bazenu, kaj bo šele, ko ga bojo zalivali valovi. Sem bla v baby centru in itak mi niso znali nič svetovat, tako da še vedno nimam pojma. Bi rada enga takega, da se not usede, ampak unega, ki imajo v BC je kr neki.

Pa še neki me zanima. Tiste, ki boste šle v apartma, boste vzele stolček za hranjenje s sabo? Moj mož se že prijemlja za glavo, ker se sprašuje kako bo pol hiše stlačil v avto user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
14.6.2009 19:43:09   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Aja, Inigo, kaj pa če zdaj za Brinov RD ljudi skupaj zbobnaš in naj prispevajo za nahrbtnik

pa ti si genij! to je super ideja... bom kr razbobnala user posted image user posted image user posted image

trak pa ni fajn zato, ker ni notr tk stabilen. tkle za po ravnem in u center je super. za u brege pa ni ok. tut senčke nima, pa ni to taka fajn opora. ampak kot je Almera predalgala, bomo kmali meli pravi nahrbtnik. in to takega fajnega! user posted image

drgač smo pa dans bli na kopanju. blo suuuuuuper! meli smo tut fredov obroč, ampak naš mali tk naprej zleze in obraz namaka naprej... neki nimamo vrei naštimano,. ampak ne gre drgač... čeprav neb smle tk bit. pol ga pa za zadnji del obroča dol tišim, da je naravnost user posted image ne vem ,eč ne bomo menjal za neki drugage. ampak KAJ?!

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3578
14.6.2009 19:46:46   
Tinky
No, da napišem kakšne cene so na Hrvaškem. Ko smo dobili račun, sem si mogla z roko zapret usta, ker sem bla čist šokirana.
Lignji na žaru 75 kun
Zelenjava na žaru 35 kun
Puran na žaru 55 kun
Ožujsko pivo 20 kun
Tortica 20 kun
Kapučin (majhen) 10 kun

Je pa treba povedat, da nismo šli kej dosti lačni jest in moj mož, ki ni nek strašen jedec ni bil sit.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 20:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
14.6.2009 21:15:24   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

A boste otročke v morje dale kar v Fredov obroč al ste nabavle kakšnega drugega? Teo se je obrnil že v bazenu, kaj bo šele, ko ga bojo zalivali valovi. Sem bla v baby centru in itak mi niso znali nič svetovat, tako da še vedno nimam pojma. Bi rada enga takega, da se not usede, ampak unega, ki imajo v BC je kr neki.

Pa še neki me zanima. Tiste, ki boste šle v apartma, boste vzele stolček za hranjenje s sabo? Moj mož se že prijemlja za glavo, ker se sprašuje kako bo pol hiše stlačil v avto user posted image

tinky jst tud ne vem kako bo hotla bit u fredovmu obrocu!!!
glede stolcka smo pa mi kupli u bc en tak stolcek ki je potovali in ga fiksiras na kuhinjski stol,ga majo u lj - btc pri pultu v 1 stuku stane pa mal cez 40 evrou,ubistvu ma lara ta stol pri babici in ga bomo za morje ponucal

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 21:50:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
14.6.2009 22:23:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

mi imamo tega, Tianu je bilo fajn, kar lepo sedi, pa v Čateških je imelo zelo veliko dojenčkov ravno ta obroč
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172618

stolček: mogoče bom poskusila v avto prišvercat tistega, ki se pritrdi direktno na mizo, ker imamo sposojenega, drugače bo pa brez, sicer gremo itak v hotel, ampak po mojem jim bo tam zmanjkalo stolčkov za hranjenje

Super slikce!!!!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 22:40:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 22:42:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3585
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 22:48:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3586
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 23:00:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3587
14.6.2009 23:19:33   
Majuska
Ojla,

mi smo šli popoldne malo ven, najprej na sladoled tu pri nas in smo strica sladoledarja ful nasmejali, ko je Aleksander vriskal s svojimi "ammmm" kriki ... prav hecno je, kako nas vsi začnejo gledat. Nimaš kaj, na selu si vedno na očeh user posted image Kasneje smo obiskali še babi in dedija, je dragi rekel, da jima bo enkrat malega pripeljal na preizkušnjo, kako je čez dan brez mamice. Nič nimam proti - se bom vsaj naspala ali pa zrihtala stvari, s katerimi odlašam.

Jutri bo baje vroče ... se pravi, se bova z malim bolj doma zadrževala, sprehod pa le, ko ne bo pritiskala ta huda vročina.

Ful ste dale lepe slikce gor user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3588
14.6.2009 23:24:02   
tims
Umpa, pri nas je Nina imela vnetje ušeska, pa niti vedla nisem. Če ne bi imela tako visoke vročine, je niti zdravniku ne bi peljala. Je pa res, da je bilo rahlo vneto, tako je rekla P. Bi se pa verjetno kaj cukala za ušeska, če bi imela orng bolečine. Po moje, nouser posted image . Lahko pa tudi sama probaš, če ga boli. Jaz sem pri Timu probala tako, da sem mu zadaj med ušeskom in vratom (tam kjer je luknica in kjer si ponavadi ženske nanesemo parfumuser posted image ) rahlo pritisnila. In če mi je odmikal glavo, sem vedela, da ga boli.

Lepe slikce ste prlimale. Zdej grem pa v pojstlo.

Aja, pa Nina je šla dons drugič spat brez dojenja. Sem se odločila, da bomo kar ukinli tega večernega, ker sploh nimam več tok mleka. Bom pa pustila še jutranji obrok, potem pa ko pridemo iz morja, pa ukinemo še tega. In bo glih eno leto starauser posted image . Sem Tima tudi do 13 mes. dojila in rada bi vidla, da nehava z dojenjem predno začnem delat, da ne bo kakšnih težav potem zaradi tega.

Zdej pa res lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3589
14.6.2009 23:36:55   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mi smo tudi s klobučkom plavali
user posted image

kolk sta luštna user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3590
15.6.2009 6:38:54   
Tinky
Jutrčk

Se vidi, da sem včeraj ob pol 9 že spala :) Moja dva pa še drnjohata.

Glu, sem pogledala ta šlauf. Ma misliš, da je ok oz., da ga ne bo katapultiralo, če ga zalije kak večji val? Namreč tam kamor gremo je malo bolj razburkano morje, zato rabim nekaj "stabilnega".
Rokavčki so še neprimerni za tako majhne otroke?

24julij, a si mislila na ta stolček?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182419

Joj kako kompliciram. Ko sva z možem sama hodila okoli sem pol bajte s sabo vzela, zdej bi blo pa najbolj primerno, da bi imeli hišo na kolesih.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 7:22:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 7:33:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 7:51:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3594
15.6.2009 8:47:05   
metuljcek321
Morning, ladies!

Evo nas, že doma. Smo se žal morali majčkeno prej vrnit, ker ima en študent danes pri možeku izpit ... no, pa bomo izkoristili dan in šli presenetit taščico, ki gre ravno danes v penzijo - to bo presenečena, ko bomo prišli na žurkouser posted image

Morje je bilo prima, Anja je bila pridna sto na uro, non-stop je migotala, se pogovarjala, vriskala, se imela fajn, fajn, fajn (še ko smo se 3 ure vozili domov - grrrr: 2 nesreči na AC - je bila dobre volje - ne moreš verjet, res) ... tokrat je tudi uživala v morju, čofotala, špricala, se smejala - ma, čisti užitek. Le spati se je odločila zelo malo - čez dan max. 2 uri, zaspala pa šele po 21-uri --- halooo???? ---- no, potem je bil ponoči mir, tako da fine by me. Smo bili pa bizi, bizi, bizi z ograjo - cca. polovica je zdaj že narejeneuser posted image  AAA, niti teoretično ni bilo časa za čvekec, kaj šele praktično ... some other time, then.

Ena slikica, potem pa šibam, cajta imam enako nič - moram študirat, čez en teden je že d dayuser posted image  Me je ravno doma čakalo  prekrasno pismo s faksa o točnih podatkih, kdaj & kje imam zagovor, zraven so bile pa pripete ocene mojega doktorata s strani mentorja, somentorja, zunanje ocenjevalke in predsednice komisije --- moram rečt, da mi je nekaj solzic steklo, tako lepo in pohvalno so napisali. I'm proud, very prooud of myself.

Upam, da ste ve OK & da vse klapa tako kot mora.

Še slikca - prepoznate frajlicouser posted image ?
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
15.6.2009 8:54:47   
metuljcek321
Aja, pa 11 mesecev ima danes naša mala - hura, happy mini b'day (enako Janu & Eli):
user posted image

Vsi bolniki - hitro se pozdravite:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 9:33:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3597
15.6.2009 9:34:48   
nanka
jutro,

tudi naša tamala je zbolela, Zoja se je pobrala v dveh dneh, zdaj pa tamala kuha in predihava boleče grlo. Upam da bo tudi ona dobra v dveh dneh, sem pa že precej sita teh ****rij, res.

V četrtek grem v novo službo na pogovor, delatii pa bom kar 22.6. začela, ker gre ena na dopust in da jim pokažem dobro voljo.

Anja čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Almera uspešno uvajanje, naj vama mine čim manj stresno, obema.

< Sporočilo je popravil nanka -- 15.6.2009 9:36:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3598
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 9:53:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
15.6.2009 9:58:34   
Majuska
'jutro drage moje,

evo še nas, vse zaspane ... včeraj sem ravno prišibala s pod tuša v posteljo, ko se je Aleksander zbudil in pričel kričati za tri. Pojma nimam, kaj je bilo, flaško je sicer spraznil do konca, ampak tuljenju pa še ni bilo konca. No, zjutraj je pa spal do 9h. Luda noč!

Evo, si zaslužimo
user posted image

grem tudi jaz nekaj pojest ... sem laaačnaaaa!

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?