|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
15.6.2009 22:01:47   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
prej mi je Florjan reku mami poglej kak mam pa zdej velikega lulčija skor tak k atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla pa res ja in se tok smejala, da mu ni blo nič jasnuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej baby, kaj a ma dec zdej majhnega al Florjan VELIKEGA?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
15.6.2009 22:02:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TALE PA NE VEM KAJ JE DELALA NA NAŠI STREHIuser posted image ....SM JO KR NAPREJ K MAYCI PA MIHAILO POSLALAuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

a k meni pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem pa dobla včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
15.6.2009 22:10:59   
boma2

TALE PA NE VEM KAJ JE DELALA NA NAŠI STREHIuser posted image ....SM JO KR NAPREJ K MAYCI PA MIHAILO POSLALAuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

a k meni pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sem pa dobla včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

tole pa nekaj pomeni... :)user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
15.6.2009 22:14:02   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Aleks se je prvič obrnil iz hrbta na trebušček user posted image

Iiii, lušne slikice!

čestitikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
15.6.2009 22:14:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Katjuša, če še nisem prepozna za kolaž, ime Eva

1 ura po rojstvu
user posted image

Eva 3,5 meseca
 user posted image

tole po rojstvu je še čas ona pa mal prepozno.... v začetku meseca bomo spet zbirali slikice pa takrat dej zraven...

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
15.6.2009 22:14:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no še to povem.......IMELI BOMO MLADIČKE!!!čez 2 meseca se bojo skotili......mamica je črna,očka pa črno-bel........če katera želi kakega kužka ji ga bom z veseljem podarila,ker je bil en veterinar pri nas in se je javil da jih pobije,meni se pa smilijo revčki in bi jih rada oddala

škoda malo prepozno, ker že imamo bobija:) upam, da vsi najdejo lep in skrben domuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
15.6.2009 22:14:52   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Čer,

evo samo toliko, da vam sporočim, da mislim na vas in vaše malčke.

Mi smo še kar v KC, sej kej druzga pa ne znam povedatuser posted image .
Malček naš je čebljavček še pa još, smeji se veliko, je dobrovoljček in zelo malo joka razen, če se kej preveč obiram s hranouser posted image . KRavice pasemo na veliko in radi listamo tračevske revije, sploh zato k so tolk pisanih barv. Naša najljubša igrača je bacek Jon in dlesni nas že srbijo.

Evo toliko od nas, pridne bodite, radi se imejte in pazite na svoje malčke.

mislim na vse, pa lupčka vašim škratkom.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim na vaju!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
15.6.2009 22:15:51   
Katjusa
Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr jokala, ko sem brala, ko se gre za otročke je men vedno tak hudo pa nej bodo to al poznani al tuji.... držim epsti, da bodo izvidi vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
15.6.2009 22:17:20   
boma2
mamice....

NUJNO RABIM dva ODGOVORa...

Zanima, me če ima katera peskovnik pa naj bo to sonce, želva ali metulj, školjka? V glavnem s pokrovom. Zanima me ali pridejo notr kakšni pajki žuželke ali ne?

PA katerega priporočate za dva otroka?

Želva, sonce, metuljček, školjka?

HVALAuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
15.6.2009 22:22:04   
boma2

Jst se opravičujem za izostanek od pouka....Šime je doma...vreme je krasno....mi smo pa tkole:

slike:

košarka z bratrančkom:

user posted image

precizno zlaganje avtomobilov in kravžlanje Šimetovih živcev:
user posted image

gugalnica: SM BLA TOK NAVDUŠENA, D JO MORE ŠIME ZDEJ ŠE ZA MENE NARSDIT, SAM MORE NAJPREJ ENO TOK ŠIROKO DILO NAJDT D BOM NOT PASALAuser posted image
user posted image

MALO PO DOMAČE.....
user posted image
user posted image

FOTOŠUTING ZA NEVISTOuser posted image  ALI:  KAD SE SELJAK POGOSPODIuser posted image user posted image user posted image
user posted image
VMES JE BLO TREBA STRAJCO ZAMENJAT, KER NI BLA ČIST U STILU:
user posted image
user posted image

user posted image  

tole so full lepe fotke...

Moja Hčerka bi pa takoj hotla tele živalce videt.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
15.6.2009 22:22:13   
brkn83

Brkn jaz sem iz Nove vasi in imam pogled naravnost na Ostrožnouser posted image

ej potem pa se lahk kdaj zmeniva za kakšno kavico in mogoče kak sprehod, če si za to.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
15.6.2009 22:23:09   
brkn83
nika sem zdej spravila spat, zdej grem pa še js pod tuš in k mojmu v postlo. Ima zdej dpust do konca tedna, tk da bomo mal pridno zopet.

Lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
15.6.2009 22:23:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

mamice....

Zanima, me če ima katera peskovnik pa naj bo to sonce, želva ali metulj, školjka? V glavnem s pokrovom. Zanima me ali pridejo notr kakšni pajki žuželke ali ne?

HVALAuser posted image

men se zdijo vsi tok mali.... tak, d ami nimamo tega imamo kr doma narejen peskovnik

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
15.6.2009 22:23:27   
boma2
user posted image user posted image user posted image katjuša za full elpe fotke in kolaž...

Morči mu je pasal sem vidla.. :) Kako je bil pa krst?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
15.6.2009 22:24:12   
boma2
Mihailo

držim pesti da bo vse ok...

< Sporočilo je popravil boma2 -- 15.6.2009 22:32:34 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
15.6.2009 22:24:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Brkn jaz sem iz Nove vasi in imam pogled naravnost na Ostrožnouser posted image

ej potem pa se lahk kdaj zmeniva za kakšno kavico in mogoče kak sprehod, če si za to.

no pa ne name pozabit, men ni noben problem prit iz drameljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (zakaj se morem vedno sama vabituser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
15.6.2009 22:24:45   
Balonchy
Tolk, da vas pozdravim in sporočim za seznam, da imamo danes prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
15.6.2009 22:26:56   
boma2

čer...
punce brala vas nisem na hitro sem sam preletela, če je kej novih slikic pa ničuser posted image tak, da ju3 še počakam, če bo katera kej nalimala pol pa izdelam kolaž poln novorojenčkov, sem utrijena krst, pokinik vse je super uspelo sem ful srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image res smo se imeli lepo in mislim, da nam bo še dolgo ostal v lepem spominuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikice dons ne bom limala lahko si jih pa pogledate na http://picasaweb.google.si/bpkatja2/BenjaminSvetiKrst2009_06_14#

ju3 gremo pa na morje upam, da bo lep dan da ga bomo izkoristli, gremo pa jst, florjan, benjamin in babi pelemo dedija v valdoltro gre na operacijo hrbtenice in ko ga bomo odložli se zapeljemo v naš preljubi stari lepo strunjan in se bomo mal na plaži igral (kopal) in pol popoldne bomo šli nazaj domov.....

lepo se imejte in lep ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za krst

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
15.6.2009 22:28:28   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Čer,

evo samo toliko, da vam sporočim, da mislim na vas in vaše malčke.

Mi smo še kar v KC, sej kej druzga pa ne znam povedatuser posted image .
Malček naš je čebljavček še pa još, smeji se veliko, je dobrovoljček in zelo malo joka razen, če se kej preveč obiram s hranouser posted image . KRavice pasemo na veliko in radi listamo tračevske revije, sploh zato k so tolk pisanih barv. Naša najljubša igrača je bacek Jon in dlesni nas že srbijo.

Evo toliko od nas, pridne bodite, radi se imejte in pazite na svoje malčke.

mislim na vse, pa lupčka vašim škratkom.

user posted image

Shuka, lepo je slišat da je tvoj Maj tak dobrovoljčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa mislimo na vas in želimo čimhitrejše okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa držimo pesti da boste čimprej doma!!!!

pod tole se pa kr podpišem  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
15.6.2009 22:33:03   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Tolk, da vas pozdravim in sporočim za seznam, da imamo danes prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitam... :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
15.6.2009 22:36:03   
boma2

majchy...user posted image user posted image user posted image bravo za tvoje seznamčke in vse podatke od dojenčkov in ammic.. :)user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.6.2009 22:39:07   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za zobek.

Aja, Balonchy jaz sem te pa pogrešala, kje si bila??? Kako roka????

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.6.2009 22:41:07   
vandame

mamice....

HVALAuser posted image

jz mam školjko sam ti ne vem povedat a pridejo notr kake žuželke ker mam še pospravlenga.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.6.2009 22:41:41   
vandame

user posted image user posted image user posted image čestitam... :)

čestitke še od mene

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.6.2009 22:55:53   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za zobek.

Aja, Balonchy jaz sem te pa pogrešala, kje si bila??? Kako roka????

Roka je boljše... Sem teden dni brez gipsa in v četrtek sem začela fizioterapijo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!