Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.6.2009 20:54:26
|
|
|
|
katrinka
|
ana sporoča - sem cist zaprta zato nič ne morejo, obdrzali me bodo cez nič, ana
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.6.2009 22:08:52
|
|
|
|
katrinka
|
lahko noč
< Sporočilo je popravil katrinka -- 13.6.2009 22:09:35 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 13.6.2009 22:39:33
|
|
|
|
bjondi
|
Ana en ...sam glede na to da si zaprta,kaj pa če so lažni...hm...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 1:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka Ljubljanske nosečke Mony25 5.6.2009 Aleks 49 cm 2810 g Majana79 5.6.2009 Jure 50 cm 2920 g Vidim, da sem spregledala nova fanta, ki sta prišla prejšnji teden!!! Pozne, a vseeno vesele čestitke Mony25 in Majani79!!! Ana**, če se kaj dogaja... držim pestke, da bo vse ok. Pozdravček ostalim... božajte svoje trebuščke in malčkom govorite, da se navadijo na vaš glas... Želim vam lepo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 6:38:11
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro nedeljsko jutro... Anča, ti pa kar v P?, pa saj še ni julij...no ja, boš pa prej rešena. Bjondi, midve še najmanj 14 dni počakava. Pol pa naj se začne v pon. in zjutraj - da bo vsaj kakšna šansa za epiduralno, prosim Bog.... Katrinka, ne preveč razvajat sosede, boljše prva zamera kot zadnja. Jaz s takimi nimam nič preveč dobrih izkušenj, na koncu sem videla, da sem bila za svoj čas in prijaznost nagrajena z marnjami, ki jih je tip raznašal okol. Za kozarček vse... Blu, sam da kapljice delujejo... Uživajte v super klimi, baje bo od ponedeljka dalje spet zakurilo na 30 stopinj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 7:23:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
men je tud ana poslala sms... saem bla pa že tko vesela k sem vidla da je njeno sporočilo, ker sem bla zihr da je že pokukal na svet njen mali škratek ... no, sej ga bomo kmalu dočakali... sicder ni še čist njen čas, tko da tud če še mal počaka ne bo nč hudga.. midve z Gajo ga čakava drgač pa dons gremo k tašči na kosilo... je mel včeri moj dragi rojstni dan, pa smo se družinsko zmenili za srečanje... tko da se zato tko dost zgodi javljam... k pol ne vem kdaj bom pršla domov.. jutr mam jz G, upam da bo vse ok... sem slabe volje... čišča mi je že čist zginla že kakšen teden nazaj, zdej sem pa spet krvavet začela (zdej že tretji dan)... tko da upam da je vse ok... mi je kr bed k je tko k da bi šla z menstro na pregled.. v sredo ma pa Gaja prvi pregled.. komi čakam da vidim če se je kej poredila in r zrastla... dons zjutri smo mel tko en neljubi dogodek pri previjanju... tm se pogovarjam z njo, pol se pa nakremži in pokaka.. nič nenavadnega, če to ne bi blo pod takim pritiskom, da me je pokakala po trenirki.. revca, kok jo je to mogl matrat če se je tko pokakala.. pa itak da je bla še cela brisača pokakana, pa po tleh.... k sreči ni prišlo do kavča k je malenkost stran od mize.. evo vam dokazno gradivo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 11:10:59
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dons zjutri smo mel tko en neljubi dogodek pri previjanju... tm se pogovarjam z njo, pol se pa nakremži in pokaka.. nič nenavadnega, če to ne bi blo pod takim pritiskom, da me je pokakala po trenirki.. revca, kok jo je to mogl matrat če se je tko pokakala.. pa itak da je bla še cela brisača pokakana, pa po tleh.... k sreči ni prišlo do kavča k je malenkost stran od mize.. evo vam dokazno gradivo ...zato jo je pa tko matral...upam,da bo zdej boljš... Lsica-ja itak da počakava jaz sem že skoz ZA...ma sej bova tud brez tistih EA pa kaj vem še kaj zdržale...nej te ne bo strah...vse kar boli je popadek ,ko pa otroček pokuka ven pa itak nič ne čutiš...kaj sej mene tud mal matra kako bo ,ker je devet let ukol ,pa emšo je mal starejši...ma če smo v prvo z lahkoto,bomo pa ja tud v drugo... Je pa moj možek včer reku,da ga pa zdej res že zanima a bo mel piko lulčka al bomo mel še eno luliko ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 11:55:34
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes , to pa je že umetniško delo.... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Lsica-ja itak da počakava jaz sem že skoz ZA...ma sej bova tud brez tistih EA pa kaj vem še kaj zdržale...nej te ne bo strah...vse kar boli je popadek ,ko pa otroček pokuka ven pa itak nič ne čutiš...kaj sej mene tud mal matra kako bo ,ker je devet let ukol ,pa emšo je mal starejši...ma če smo v prvo z lahkoto,bomo pa ja tud v drugo... Jaz tud verjamem, da bo vse OK in se bom še hvalila s svojo porodno zgodbo... Se pa tudi jaz že veselim, da bova končno zvedela ali je ali ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 12:06:56
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes , to pa je že umetniško delo.... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Lsica-ja itak da počakava jaz sem že skoz ZA...ma sej bova tud brez tistih EA pa kaj vem še kaj zdržale...nej te ne bo strah...vse kar boli je popadek ,ko pa otroček pokuka ven pa itak nič ne čutiš...kaj sej mene tud mal matra kako bo ,ker je devet let ukol ,pa emšo je mal starejši...ma če smo v prvo z lahkoto,bomo pa ja tud v drugo... Jaz tud verjamem, da bo vse OK in se bom še hvalila s svojo porodno zgodbo... no vidiš tako se govori...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 20:31:02
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke tudi meni ni ana ni sporočila, sem pa pri julijkah prebrala, da so se popadki nehal, zdaj caka, ji je dolgcas ja s sosedi je treba pevidn, sej jz mal poklepetam pol pa hitr zginem z izgovorom da morm kej narest midva sva spet delala na bajti, omare v spalnici na svojem mestu, prostor za posteljico pripravljen, jo bo tast pripeljal, previjalna skor koncana...sem kar zadovoljna z napredkom..... no cveke, se grem sladkat z jagodam in sladoledom
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.6.2009 23:15:28
|
|
|
|
bjondi
|
Jaz pa čakam da se žehta opere...ma pišuka spet me je zmanjkal po kosilu za eno uro...evo zdej pa spet naumo nič spal...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 0:15:55
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz pa čakam da se žehta opere...ma pišuka spet me je zmanjkal po kosilu za eno uro...evo zdej pa spet naumo nič spal... Enako...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 9:32:05
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro bjondi in lsica - kok sta pridni, jaz sem si pa zehte pustila kar za danes zjutri.... od ane nimam nič novic moj plan za danes je sestavljen iz lenarjenja in pakiranja stvari k jih tuki ne rabva...pa pranje cunj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 9:44:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
jp, una posrana trenirka je res že umetniško delo.. sem mogla takoj dokumentirat.. drgač mam pa dons ob 15h prvi pregled pri G... upam da bo vse ok ana** se mi ni nč več javla, se je keri od vas?? ji morm poslat kakšen sms da vidm a je še v P al je že doma.. želim pa en lep sončen in vroč dan vsen - baje bo do 32 stopinj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 10:32:39
|
|
|
|
šivilja
|
Blueeyes - na take stvari nisi ravno pripravljen, a ne. Si imela pa še kar srečo, da je šlo sam po trenirki, naš tavelik je moža dvakrat po obrazu pokakal. Lahko si predstavljaš kako je bil srečen, pa pr fantkih je fino še tisto lulanje lovit, k gre kamor koli hočeš (oz. nočeš).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 11:54:23
|
|
|
|
Lsica
|
a pol pri previjanju velja NNNP (nič nas ne sme presenetiti) ? Živjo, kako ste kaj danes? Jaz sem že mal likala, pa mal z mamo po telefonu čvekala (samo uro in pol ) zdaj mam mal sladoledne pavze pol pa dalje - likanje (za otročka seveda), pranje itd. Zaenkrat še ni preveč vroče - včeraj se mi zdi je bilo bolj. Al bo pa popoldne spet notri udarlo. Ampak popoldne sem itak zmenjena s sekico - mi prinese mal domačih češenj,njami. Drugače ne vem če bi jih kaj velik jedla, so letos take cene , trafika pred kliničnim jih je npr. prodajala po 9,99 evrov. Pa saj rastejo na drevesu, samo obrat jih je treba in ne rabijo gnojenja, okopavanja.... Blu, ti pa dobro zrihtaj na pregledu. A od ane pa res nobenih novičk? Katrinka, to pa že ni lenarjenje - če pereš, pakiraš, seliš...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 12:23:42
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro bjondi in lsica - kok sta pridni, jaz sem si pa zehte pustila kar za danes zjutri.... od ane nimam nič novic moj plan za danes je sestavljen iz lenarjenja in pakiranja stvari k jih tuki ne rabva...pa pranje cunj Ma sem pol dala še eno žehto prat pa jo zjutraj obesila...eno sem pa še zjutrej not vrgla in že visi... Je pa dans bolj znosno tole iz vročino,čeprav je šele tok ura,so kar pasali oblaki zjutraj...včerej je blo za posrat... Lsica lepo da štimaš že za jenčija... Blueeyes dobro opravi na pregledu...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 12:30:36
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica a pol pri previjanju velja NNNP (nič nas ne sme presenetiti) ? haha - tale moto mi je pa všeč A od ane pa res nobenih novičk? meni ni nič porocila, bom ji sms poslala Katrinka, to pa že ni lenarjenje - če pereš, pakiraš, seliš... naceloma bi mogla pocivat, k mam desno nogo res obupno, sam k je tok dela...pa saj vse veste kako je, smo na istem, me je pa mami klicala, da se ze susijo cotke in bodo kmalu pripravljene na likanje kje pa je nasa vim?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 14:50:54
|
|
|
|
Lsica
|
Zdaj je pa že men tud vroče ...tole likanje ni za poleti. Pa se mi zdi, da so se mi vse oblekce za uskočile . Pa te številke so kr neki . Npr. ene 62 so tako velike, druge spet majhne - jaz pa sploh nimam občutka...zdaj sem kar etikete dol porezala, sam motjo me. Zdi se mi pa, da bo 56 mojemu že v štartu premajhna. Žal mi je, da sem toliko stvari z dolgimi rokavi kupovala - ne vem če jim ne bom kar rokave rezala. Pa tudi tako se mi zdijo preveč vroče Npr. eni bodiji na preklop, ki imajpo prednost, da jih ne vlečeš čez glavo, sam majo pa pol tri plasti tkanine na trebuščku - a ni to mal preveč? Da ne govorim, da sem v štartu kupila celo en komplet iz pliša - ne vem kaj sem mislila, da bo julija 12 stopinj al kaj? Kako mate pa kaj ve garderobo? Ker ti seznami so mene prej zavedli kot pa mi bili v pomoč.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 16:12:05
|
|
|
|
katrinka
|
ana sporoca: ima se en ctg in poslusali bodo utrip Vala, če bo mirna noč gre jutri domov, zgleda da jo Val malo heca...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 19:40:18
|
|
|
|
Lsica
|
Bo Val le počakal na julij.... Kje pa ste vse???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 22:30:48
|
|
|
|
bjondi
|
Evo tukaj smo...ma kaj vem kako z oblekicam mi je lažje ,ker imam vse od Karin ,ki je tudi junijka tako da me to mal rešuje-čeprav sem vse že pozabila... Dans smo dal čez še od Karin rojstni dan čez za prijatelje,čeprav smo že v petek nesli sladoled za vse v šolo...ampak je treba narest še posebej zabavico-ja kaj je lepšega kot darila odpirat...pol ima pa rojstni dan ravn par dni po konc šole in je treba mal prej vse spelat... Mi je pa možek ravnokar prišel klimo prižgat ,ker sem čist zakuhala-ventilator da nau pomote ...sam je boljš...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 22:36:41
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke sva lih domov prisla, sva bila na obisku pri moji stari mami in teti...pa se tak obisk vedno zavlece danes sem bila jaz do vecera skor skoz v bajti tko da nisem cutila sopare, je pa moj dam iz sluzbe prisel skuhan sem pa mislila cez vikend kej na morje it, pa bodo temperature nizje no, bomo vidl lahko noč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 22:48:21
|
|
|
|
Lsica
|
Bjondi, vse najboljše tvoji Karin Glede oblekic - zaenkrat sem se z mojim zmenila, da bo šel pa on iskat će bomo še kaj rabili...kar je je, upam da bo vsaj kaj koristi od tega, kar sem nabavila. Nihče se ni rodil vedež (tud jaz ne), bomo že videli čez 14 dni kako in kaj, a ne? Kaj in kje ste pa kupovale za obleči za dojenčka ko (bo)sta šla iz poorodnišnice?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.6.2009 22:52:39
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka Se dans moj možek zraven mene usede ,pa pravi midva s karin že odkar veva da si nosečka iščeva po ljubljani te medvedke,da mi ga bosta kupila ko rodim za pikota in mata ful problem kje se jih dobi ,ker sta dala že kar nekaj štacun čez in jih nimajo...men so namreč ful všeč in jih mam v vsakem prostoru po enega...pa sem si ga zaželela da bi ga piko tud tobil ko se rodi...no pol sem mu izdala par lokacij kje jih imajo-madona mata dela...in potem komaj čakata da gresta kam sama in kruzata okol in jih iščeta...tamala pa začuda nič ne pove o skrivnosti,ki jo imata...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?