|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
11.6.2009 14:02:07   
Anonimen
ojla punce!
se dolg nisem nil oglasila k mam tamavčija ful bogega in se vsak dan matram z zbijanjem vročine iz 40 na vsaj 38,5 tko da mam ful noro k je res bošček
čestitke vsem novim mamicamuser posted image k sm opazila da me res že dolg ni bilo tle
nč zdej morm pa že it tko da lep dan vam še naprej želimuser posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
11.6.2009 14:20:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Blueeyes - a ste probal z BioGaia kapljicami ali pa z masažo trebuščka z oljem. Se mi kar smiliš, ker vem kako je to user posted image .

ne, z bio gajo nisem probala.. zdej mam naročene vetrovne kapljice iz koroških lekarn... mislim da morjo bit jutr tuki...

masiram jo pa vsakič ko jo previjam... pa ni nič kaj boljše... kakšne 2 minutke uživa pol pa začne rjovet

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
Blueeyes, upam da si se to noč kaj bolj naspala....pa da minejo tile grdi krči. Si pa še vedno preveč pridna, pust travo, naj raste, pa se pocartaj malo in spočij ko Gaja spi.
user posted image

ne morm k mi gre na k.... k je vse zapuščeno in zaraščeno.. tko da morm kosit 1x na teden.. če res kej pride vmes 1x na dva tedna... pa plevela je tok da glava boli.. pa dons sem še ugotovila da cev pušča zunaj, tko da sem mogla poklicat majstre, da so zdej 2 ure kopal po dvorišču da so našl kje pušča.. dvorišče mam zdej tak da raj ne komentiram

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
11.6.2009 16:54:36   
Anonimen
pozdravček!
upam, da ste v redu!
žal sem danes svoj RR čas zapravila na z-majčkih.
vseeno mislim tudi na vas!

uživajte - ko pridejo otroci, je časa manjuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
11.6.2009 17:34:14   
Anonimen
hej hoj...

Bjondi sem ugotovila zmoto na mini srečanju user posted image user posted image user posted image   sorry ker sem ti zatežila user posted image user posted image

Lsica... SORRRRRYYYYYY.... Še tukaj javno se ti opravičujem... Si je naredila medvedjo uslugo, ker me je napotila v trgovino, kjer sem kupila vse kar bi kupila jutri v Ikei in zdej ne bom šla user posted image   Sorči..... Dinarčke vrnem ob prvi priliki. Kje točno si ti doma? Jst mam še nekaj MŠ predavanj, pa bom menda tko v tvoji bližini... user posted image

Pa ostale? Niste ble neki preveč zgovorne danes... Škoda... Sem pa mislila kok bom mela za brat ko pridem domov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
11.6.2009 23:19:38   
bjondi
Živa ni panike za zmoto user posted image ...

Blueeyes-sočustvujem s teboj in s tem da stežka gledaš travo,ki je prerasla mejo normalnega.Letos pri nas kosi travo moj mož,ker pač jaz ne upam sploh pa ne v 38  tednu,ker še nebi šla v P...madona sem že tako napsiherana ker je spet taka in ne od prejšnjega tedna ampak od zadnje košnje oz. od prve letos k jo je uspel ene tri tedne nazaj narest grrr...mi je dans oblubu da bo kosil ,pa ga je dež zafrknil...grrr...

Proti krčem pa sem jaz pri Karin prakticirala,da sem spila liter in pol blagega kamiličnega čaja na dan -to sem pila tri mesece-seveda mi je gledalo že čez glavo ampak ni imela niti enega samega krča...tako da bom definitivno to prakticirala tudi v drugo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
12.6.2009 2:24:01   
katrinka
o cvekeuser posted image

ja, spet sem pokonci in vem da bom celo noč...mi je zal k tokratni razlog nespecnosti ni npr. zgaga k to bi si loh pomagala, tokrat ne spim ker mi je hudo pri dusi zaradi spet obrekovanj svoje tašče in obeh svakinj, mah ne bom jamrala k mi itak noben zal ne more pomagat...no, razen ce nima kdo carobne palcke da bi odstranil vse zleht ljudi tega sveta

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ojla punce!
se dolg nisem nil oglasila k mam tamavčija ful bogega in se vsak dan matram z zbijanjem vročine iz 40 na vsaj 38,5 tko da mam ful noro k je res bošček

ja revcek, upam da bo cim prej boljeuser posted image

no, grem cokolino dokoncat pa brskat po RR-ju....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
12.6.2009 5:08:36   
katrinka
se sem tu
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.6.2009 8:02:14   
MONY25
Evo, da se še js mal javm...

v sredo sem se vrnila iz P, kjer sem v petek rodila fantka Aleksa (vidm, da vam je že moja tetka sporočila:)... rodila sem s CR-om, ker ni šlo vse glih po planih...sam važn, da je s tamalim vse OK. je sicer bil mal zlatenčen, je bil 1 dan pod lučko (joj, se mi je tok smilu skos bit tm z unimi glupimi očali na seb), sam morm rečt, da je bil ful priden, je večinoma kr prespal... hvalabogu... nism pa celo noč čist nč spala, k sm skos gledala, da mu niso una očala dol padla (adijo pamet)...ampak, važn, da sva midva zdj zdrava in doma pr očkatu...

potek poroda:
ob 4 ih zjutraj sm se zbudila, k sm čutila eno toploto med nogami, seveda je voda odtekla (tega res ne morš zgrešit)..morm rečt, da sm bla ful mirna cel čas (sm namreč ful misnla, kok bom paniko zganjala, k se bo vse neki začel dogajat), z sva prpravla še par stvari, se v miru oblekla, js dala brisačo med noge, k mi je ful vn tekl in sva šla...kr nism dojemala, da se je začel dogajat;)))

k sva pršla v P, me je sestra sprejela, pregledala itd. in mi rekla, da nism še popolnoma nč odprta in me poslala v porodno, kjer sm ležala par urc, da bi se kej začel dogajat... odtekla voda je bila že zelenkasta, kar pomeni, da se je tamal že pokakal v plodovnici in naj se mu takrat nebi dobro godilo...glede na to, da je bil CTG skos v redu, so rekl, da tamalmu še ni panike tm notr, tko da so me dal še mal čakat, da se bo kej začel dogajat...no, pol so me dal na klistir (adijo pamet zadeva), in spet čakat, kaj se bo zgodil...no, okol 10ih sm le dobila svoje popadke, k so bli na začetku bolj blagi potem pa čedalje močnejši in močnejši....bolel me je k pes!!!me je zdravnica vaginalno pregledala, in rekla, da sm se samo za 1 cm odprla in da to ne gre nikamor...pol so mi dal eno tekočino za zorenje in mehčanje MV (je trajal kr ene 5 ur, da je vse to steklo-ful je trajal), vmes sm pa trpela svoje močne popadke... no po tolkih urah, k je končno vse to stekl, so me še enkrat vaginalno pregledal in sm bla odprta samo 1,5cm...pol so se odločil, da mi dajo umetne popadke...js že zdj nism mogla več...tud mislt nism več mogla, kaj šele trpet popadke...no, pol pa še umetne...js sm misnla, da me bo pobrat...pol so se pogovarjale neki, da to nikamor ne gre in so omenjale CR...morm rečt, da sm si ga že skor želela, ker res nism mela več moči...no, pol sm bla 3cm odprta, js pa čist fertik...me je dohtarca vidla in se odločila za CR, ker sm bla čist brez moči... tko da mam zdj 7 šivov...je pa okrevanje zelo težko (tud zakašljat ne morš, na začetku se sploh ne morš premikat), ampak je iz dneva v dan boljše...

sam morm rečt, da je že skor vse pozabljeno. včeri sm lepo dam pršla, sinček je ZEEEEEELLLLOOOO priden...ponoč je spal od 23ih do 6ih zjutri nonstop, pol sm ga podojila in je spet nazaj zaspal, po 2,5h se je spet zbudu, sm ga podojila in je spet zaspal...in tako je že cel dan...sploh nimam nobenga dela z njim ...sam spi...

no, to je to...

(sm kr od junijk prekopirala, k se mi ful ne da še enkrat pisat...;)

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.6.2009 8:03:52   
Lsica
Katrinka, ne si pustit živčke kravžlat...

Zdaj sta praktično že na svojem, okoli sebe boš imela druge ljudi, ko pa pride user posted image ti bo pa tko vseeno, kaj si tisti dve žabi mislita, ker ti to ne bo pomembno.

Zaenkrat pa zamahni z roko in si reči tega mi ni treba...

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 12.6.2009 8:04:16 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
12.6.2009 8:10:50   
Lsica
MONY25, pogumna puncauser posted image user posted image user posted image , samo da sta zdaj v redu... 

Še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Mene je kar stisnilo, ko sem te brala. Saj vem, da bom preživela, ampak vseeno...strah me pa je.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
12.6.2009 8:16:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Blueeyes-sočustvujem s teboj in s tem da stežka gledaš travo,ki je prerasla mejo normalnega.Letos pri nas kosi travo moj mož,ker pač jaz ne upam sploh pa ne v 38  tednu,ker še nebi šla v P...madona sem že tako napsiherana ker je spet taka in ne od prejšnjega tedna ampak od zadnje košnje oz. od prve letos k jo je uspel ene tri tedne nazaj narest grrr...mi je dans oblubu da bo kosil ,pa ga je dež zafrknil...grrr...

Proti krčem pa sem jaz pri Karin prakticirala,da sem spila liter in pol blagega kamiličnega čaja na dan -to sem pila tri mesece-seveda mi je gledalo že čez glavo ampak ni imela niti enega samega krča...tako da bom definitivno to prakticirala tudi v drugo...

he he, men je blo vseen,... travo sem kosila ko je bilo potrebno.. tud v nosečnosti... še tisto sooto preden sem šla rodit (v nedeljo) sem jo kosila, pa drevesa sem obrezovala, pa eno klopco barvala.. user posted image

bom tud jz probala s kamilčnim čajem... se bom nacejala :)

drgač pa upam da dons res pridejo te vetrovne kapljice iz koroških lekarn... zdej pa to že kr traja. upam da si niso napačnega naslova napisali..

drgač smo pa dons prisno spančkali.. se je dojila ob 23, pa pol ob 3.45, pa zdejle ob 7.30.. tko da sem naspana... upam da bo čez dan tud pridna da bom lahko kej okrog bajte naredila

včer smo mel full točo... sicer drobno, ampak je full padala... deževalo je tok, da je na cesti (brez zafrkancije) voda drla do gležnjev če si stopu nanjo.. če si hotu kam jz si mogu jt v bata škornjih user posted image

mony25 leop da si se že javila.. super... kako ste kej.. ja ja, jz sm bla tud navdušena nad klistirjem user posted image  user posted image  uh sem se kr oddahnila zarad mojga poroda k sem prebrala kakšno mučenje si mela ti.. sicer pa najbrž si pol k si vidla Aleksa pozabila na vse.. vsaj jz sem k sem vidla Gajo

DOBRO JUTRO

user posted image
user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
12.6.2009 8:52:44   
katrinka
mony - si pa res močna da si vse zdrzala, upam da bom jaz tudi tako pridna, zdaj pa je vazn da ste doma, da ti čimprej okrevas in da je aleks zdravuser posted image

lsica - vem, morala bi to takoj narest, sam zal imam tako napako v karakterju da jaz to premlevam po dolgem in počes in rezultat je stiska in mnoge neprespane noči - na tem področju bom mogla kej narest, ker vem da si ne delam dobr, je pa hecn da načeloma sem močna oseba, vse kar si zadam naredim, pri tem pa moj zid takoj popusti

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
12.6.2009 10:19:13   
vim
MONY a tako dolgo si zdržala: BRAVO in vse čestitke za pogum: Predvsem pa čestitam ŠE 1X ZA FANTKA, pozabljene bolećine od zdaj naprej žeilim vse lepo.

Vidmi, pa da se da preživeti, tudi tako močne bolčine in hvala bogu, da se potem osebje odloči če ne gre, da naredijo tisti carski rez.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
12.6.2009 11:27:45   
bjondi
Evo jaz iz pregleda...poslušal je samo srček in meril pritisk-standard 105/65...naslednji pregled 19.6.09...Je pa G spet rekel da upa da se še vidmo naslednji teden ,ker imam zadevo precej nizko,sem rekla da je zelo visoko glede na to kje sem Karin nosila...tko da jaz tud upam da zdržim še do 24.6...ko sem čakala da pridem na vrsto ,tud ena dečva ni ustala iz zica,za mano je clo ena mama prišla in ker se je sedež sprostil se je ona pol usedla...jaz pa sem stala mal več k pol ure tam edina s trebuhom user posted image ...ja pomoje so mislile da sem na polovici nosečnosti in ne tri tedne pred koncem...tko da evo zdej ležkam na kavču-sem še sladoled odnesla Karin v šolo,ker praznuje rojstni dan čez 14 dni-potem pa vsako leto prakticiramo ,da gremo v LJ.-mlekarne po lučke in jim nesemo -so otroc ful veseli...

Katrinka-nehi se tok žrt za druge-vedno se vprašaj ,če se splača,zdej sta na prvem mestu ti in tvoja pikica ali piko in nehaj bedet cele noči zarad žlahte-strgane plahte...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 12.6.2009 11:29:21 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
12.6.2009 13:00:24   
katrinka

Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image        19.6.2009  user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        18.6.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image            ?             user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        11.6.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image         10.6.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image        3.6.2009      user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       24.6.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image              ?            user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image         5.6.2009       user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image                ?             ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?              user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
============================================================

user posted image   10

user posted image    8

user posted image    9

============================================================
                           Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g 
user posted image    knutek                  18.5.2009      user posted image                  Nik               47 cm         2690 g
user posted image   Tanja_                  27.5.2009      user posted image                 Hana             49 cm         3280 g
user posted image    Hindi                     27.5.2009     user posted image                Ian Patrik       50 cm         2840 g
user posted image   PapuaNG              28.5.2009      user posted image                  Svit                52 cm        3650 g
user posted image    Mony25                  5.6.2009      user posted image                 Aleks               49 cm        2810 g
user posted image    Majana79               5.6.2009     user posted image                   Jure                50 cm       2920 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
12.6.2009 14:56:45   
Lsica

Katrinka-nehi se tok žrt za druge-vedno se vprašaj ,če se splača,zdej sta na prvem mestu ti in tvoja pikica ali piko in nehaj bedet cele noči zarad žlahte-strgane plahte...

user posted image user posted image user posted image Tako je.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
12.6.2009 20:09:34   
katrinka
ja kje pa ste lublancankeuser posted image

a morm spet kakšne slikce prilimat sm gor da vas zvabim.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
12.6.2009 22:23:52   
Lsica
Petek - pa vse žurajo zunaj user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
12.6.2009 23:18:02   
bjondi
user posted image user posted image user posted image  ...mirim pikota v bauhiju ima žurko na polno...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
13.6.2009 5:57:35   
katrinka
dobro jutrouser posted image

ne me kregat - nisem bila spet celo noc pokonc - nasprotno, prav dobr sm spala, sam so me krci zbudil - a se je zdej umirilouser posted image

a zurke so bile vceri........hm......al v buhiju al pa tko......hahauser posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
13.6.2009 9:33:42   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

dobro jutrouser posted image

ne me kregat - nisem bila spet celo noc pokonc - nasprotno, prav dobr sm spala, sam so me krci zbudil - a se je zdej umirilouser posted image

user posted image user posted image user posted image -no lepo ,da si lepo panala-tudi midva za spremembo...
Kakšni krči???

a zurke so bile vceri........hm......al v buhiju al pa tko......hahauser posted image

user posted image
user posted image

Evo čakam ,da našadva prideta iz gasilskih vaj ,ker ima Karin jutri tekmo na Ljubljanski tržnici,če bo kero firbc matru zakaj je tok gasilcev tam user posted image  ...

Dans pa v tivoliju poteka lunin festival,če bo katera tam kruzala al z vozičkom ali brez...

No mi bomo doma postavljali bazen...pa neki obiski so se mi spet napovedal user posted image -teh sem v zadnjih dneh najbolj vesela-ker ne morm stat in ne sedet -kavč je zakon prot mojim lažnim popadkom...in pol valda niso tle pol ure ampak pet ur...grrr...jaz se ne premaknem user posted image ...

Lsica kok mava še oz. do kdaj skp tišimo noge?

Blueeyes kako pa krčki-ste dobili kapljice?

< Sporočilo je popravil bjondi -- 13.6.2009 9:39:34 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
13.6.2009 9:50:01   
Tanja_
Dobro jutro
Pišem s Hano v naročju pa ne dosežem z eno roko shift pa enko, da bi klicaj napisala.Je neki sitna dons. Pa jokca, pa dudo vn, pa dudo not, pa bruha, pestro....Kako kej nosečke? Sej še malo, pa pridejo tudi vaši user posted image Sam k bi bilo čim manj vročine, da se ne boste matrale, a ne?No, jo grem dat v postlco, pa upam, da bo pol mir, da bom kej nardila....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
13.6.2009 11:13:15   
ana**
Evo jst imam že 4ure popadke user posted image  Prvo sm jih imela na 15minut potem na 10 in zdaj že na 7. Čakam,da se še stopnjujejo in potem bom mogoče šla proti P.
Me pa prav v hrbtenici špika in po celem trebuhu tko,da že diham kot kužek user posted image user posted image
Drugače pa tut včeraj ko sem imela CTG so se kazali popadki ampak je rekla naj grem kr domov,da se doma še stopnjujejo.
user posted image  pa je po njenih ocenah že šel čez mejo 3000g user posted image

larilu bošček tamau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
13.6.2009 12:49:20   
katrinka
tanja - ja kmal bomo vse pisale na RR s strucko v narocjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

bjondi
- ja obiski so pa loh nadlezni, sej vse veste da se selim a ne, no ta nov sosed sicer zlo prijeten, prijazen a vedn k pride mu seveda ponudim pivo in pri nama visi tud po uro in pol, ja jz bi pa rada kej nardila in to ne raztegnila cez cel dan, pa glede nato da je vsak dan skor pr nama si nimas ze kej več za povedat....

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
13.6.2009 17:11:58   
Blueeyes
Blueeyes kako pa krčki-ste dobili kapljice?

jp dubl smo jih.. mislim da je malo bolje user posted image user posted image user posted image

BEJBE, ana** SE JE ŠLA V PORODNIŠNICO POKAZAT... upam da gre zares, pa da kmalu pokuka na svet njen user posted image  korenjak user posted image user posted image user posted image

ANČA, JZ SEM S TABO... NAVIJAM ZATE

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?