|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
13.6.2009 22:47:36   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Nell tvoja zgodba je tut čudovita in sta tut šla čez dost ovir. user posted image user posted image Če me hočeta zraven in če bom mela čas ko se dobita s Katjo se vama pridružim. Če lahko seveda. user posted image

Zaj pa res Lahko noč!!

Ja normalno - to bi blo krasno...čvekec ma tud kak sprehodek bi pasal. Ti pošljem cifro na zs

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
13.6.2009 22:56:04   
andrejaboris
Še kar nisem šla spat.user posted image user posted image

OK Nell super. Te pa upam, da se bomo uspele dobit!user posted image

Grem še dragemu srajco zlikat za šiht. MI je prej reko, da jo rabi. HItro ne? Grrrrrrrrr Ah za ljubezen VSE!

NOčko!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
13.6.2009 22:57:39   
matejchi
Mi smo se imeli lepooooo.. jutri pa pride Žiga z morčka in naučil se je plavat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Srečanje v koloseju ... hm, ne vem, če mi bo ratal ... mature je ful za popravit, pa še take naloge so ble, da bo kr kriza tole popravljat ... bom poskusla se pojavit v Koloseju, ampak vam bom v torek zvečer bolj natančno povedala, ko bom vidla, kako mi gre ... mam kr pester teden, v torek ima še Rok P, pa se spet psihično pripravljam na čakanje ... najboljš, da kr pole od mature s sabovzamem, pa eno popravljanje v čakalnici organiziram ... bo vsem čas hitreje minil .. sam ne vem, kdo bo otročke pazu user posted image

a od tod izpeljanka krysia user posted image

dajmo danes ponovit vajo!! - glas
http://bibaleze.si/clanek/najlepse_zgodbe/in-zivljenje-je-popolno.html

go nell

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
13.6.2009 23:02:49   
matejchi
nova tema..
a vas kdaj sredi noči zagrabi.. hm... želja po mečkanju in kaj storite??user posted image

grem spat, da me bo zagrabilo pa vam povem, kaj sem naredila.. user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 13.6.2009 23:16:33 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
14.6.2009 0:00:47   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Mi smo se imeli lepooooo.. jutri pa pride Žiga z morčka in naučil se je plavat user posted image

Srečanje v koloseju ... hm, ne vem, če mi bo ratal ... mature je ful za popravit, pa še take naloge so ble, da bo kr kriza tole popravljat ... bom poskusla se pojavit v Koloseju, ampak vam bom v torek zvečer bolj natančno povedala, ko bom vidla, kako mi gre ... mam kr pester teden, v torek ima še Rok P, pa se spet psihično pripravljam na čakanje ... najboljš, da kr pole od mature s sabovzamem, pa eno popravljanje v čakalnici organiziram ... bo vsem čas hitreje minil .. sam ne vem, kdo bo otročke pazu user posted image

a od tod izpeljanka krysia user posted image

Ne, krysia je sam ljubkovalna oblika mojega imena v poljščini (pa izgovori se "kriša" z mehkim š in takim čudnim i, ki je mešanca s polglasnikom, pa si predstavljaj, če si lahko ... - kaj moremo, poljščina je pač "mal" nenavaden jezik .... user posted image )

Pa bravo za Žigca in plavanje! user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
14.6.2009 6:58:12   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Mi smo se imeli lepooooo.. jutri pa pride Žiga z morčka in naučil se je plavat user posted image

Srečanje v koloseju ... hm, ne vem, če mi bo ratal ... mature je ful za popravit, pa še take naloge so ble, da bo kr kriza tole popravljat ... bom poskusla se pojavit v Koloseju, ampak vam bom v torek zvečer bolj natančno povedala, ko bom vidla, kako mi gre ... mam kr pester teden, v torek ima še Rok P, pa se spet psihično pripravljam na čakanje ... najboljš, da kr pole od mature s sabovzamem, pa eno popravljanje v čakalnici organiziram ... bo vsem čas hitreje minil .. sam ne vem, kdo bo otročke pazu user posted image

a od tod izpeljanka krysia user posted image

dajmo danes ponovit vajo!! - glas

go nell

bravo Žigauser posted image user posted image user posted image user posted image . Matejchi pa hvala k punce opominjaš

AB - potem sva zmenjeni, ko bo čas pokliči.

Naš mulo je že na vse zgodaj aktiven in samo še mene čaka, da se k seb spravim, da lahk greva na teren, torej bo treba rito dvignat.

Matejchi - se zelo redko zbujam ponoči, v večini se mi mudi spat, ker je moj sin preveč jutranji človek, amti pa zaspanka - če se pa že zbudim, je pa to ali zaradi Tiborjevega jamranja ali pa zaradi smrčanja mojega dragega - kakšno zbujanje zaradi "želje" ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič jo šibam pod tuš in potem na teren

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
14.6.2009 7:48:37   
Neža7
Dobro jutro user posted image

Včeraj smo se imeli takoooooo fino.user posted image Neža je prvič uživala pri dedku in stricu (od moža ati in brat) user posted image Tako RELAX sem prišla domov.user posted image
Danes gremo pa še k moji mami na kosilo. FREE WEEKEND za naju. user posted image  Danes bo mama izvedela. user posted image user posted image

Na NS je bolj kazalo, da bo mogoče fantek, vendar pri tist teden se zmotijo pri vsaki 3. ženski, da naslednji pregled bo vse bolj vidno. Mogoče bo Aljaž prišel na svet. To bi bi prvi fantek na našli strani.user posted image  Saj je tudi rekla, da je Neža fantek pri NS user posted image  potem naslednji 2 pregleda je bilo punčka.

No šibam naprej in želim vsem lep nedeljski dan in uživajte v toplim vremenu. user posted image  
AHHHHH! poletje bo kmalo tu user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
14.6.2009 7:55:53   
Neža7
a ja! Neža je tudi dobila svoje 1. sandale user posted image

user posted image

Kar iz Deichmann user posted image  št.19 user posted image  

Ciao, ciao user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
14.6.2009 8:17:51   
majči22
Dobro jutro!

Včeraj skoz neki počeli, tako da tudi časa je primankovalo. Pa saj je prav tako.
Bili v Ljubljani, v Massu. Kuili očiju sandale (podobne crocsom), mamici sandale in mamici še ene čevlje za jesen.
Je spet una akcija 2 plačaš 3 vzameš.user posted image

Sayuri tvoj zgodba me je ganila do solz. Sploh nisem vedla, da sta morala vse to dati skozi.user posted image Sedaj ti pa sploh lahko rečem BRAVO PUNCA!!!!!!!
Neža luštni sandalčki. user posted image Mogoče bo pa res fantič, da bo prekinil to verigo punc. No, če pa ne pa tud prav, samo da bo zdravje! Čim bolje danes opravi veselo novico, pa le poročaj kakšen je bil odziv.
No matejchi.....poročaj...kako je bilo......

Zdej dam pa tamali za jest, potem pa mal na sprehod. user posted image je šel pa na Ratitovec, pride okrog 10.30 domov.
Danes verjetno skočimo mal na morje (v Portorož), na kakšen sprehod! No pa user posted image v morje skočit, ta del je obvezen!!user posted image user posted image

no pa spet ne bom mogla na srečanje. Imam ravno v sredo zagovor statistikeuser posted image , no pa drugič.
Se še kej slišmo.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
14.6.2009 8:26:55   
dar10
Sayuri... a midve z Emo tud lahko prideva na srecanje v Kolosej;);)? Al se dobite samo stare znanke? user posted image

No ja, midve bi tud prsle, k ura ustreza, lokacija pa tud.

LPD

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
14.6.2009 8:45:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dar10

Sayuri... a midve z Emo tud lahko prideva na srecanje v Kolosej;);)? Al se dobite samo stare znanke? user posted image

No ja, midve bi tud prsle, k ura ustreza, lokacija pa tud.

LPD

SEveda si dobrodošla. user posted image Vse ste dobrodošle....tudi tiste, ki vas še ni bilo na srečanju. user posted image

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
14.6.2009 11:51:07   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Nell tvoja zgodba je tut čudovita in sta tut šla čez dost ovir. user posted image user posted image Če me hočeta zraven in če bom mela čas ko se dobita s Katjo se vama pridružim. Če lahko seveda. user posted image

Zaj pa res Lahko noč!!

Ja normalno - to bi blo krasno...čvekec ma tud kak sprehodek bi pasal. Ti pošljem cifro na zs

Tudi jaz sem za sprehodek in čvekec! user posted image Ali kateri odgovarja torek? Jutri imamo alergološke teste in neke opravke v Celju. Tak, da torek al pa sreda dopoldan mam pa cajt.

user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga od matejchi za plavanje!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
14.6.2009 12:16:12   
andrejaboris
Oj babke.

Katja in Nell jaz lahko v torek in sredo dopoldan. Kak vama najbolj odgovarja.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
14.6.2009 12:16:49   
andrejaboris
Žiga od Matejchi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
14.6.2009 17:37:46   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Zaj pa res Lahko noč!!

Tudi jaz sem za sprehodek in čvekec! user posted image Ali kateri odgovarja torek? Jutri imamo alergološke teste in neke opravke v Celju. Tak, da torek al pa sreda dopoldan mam pa cajt.

user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga od matejchi za plavanje!

Za jutri sem si zapomnila, da ne moreš...v torek meni čist ustreza...kdaj in kje se dobimo? O fino AB ima tudi čas -tko da kr predlagi Katja kje se dobimo - mogoče v Konju okol 9-10 h, pa potem po kavici še lahk kak sprehodek?

Neposredna povezava do sporočila: 2465
14.6.2009 22:00:28   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Zaj pa res Lahko noč!!

Za jutri sem si zapomnila, da ne moreš...v torek meni čist ustreza...kdaj in kje se dobimo? O fino AB ima tudi čas -tko da kr predlagi Katja kje se dobimo - mogoče v Konju okol 9-10 h, pa potem po kavici še lahk kak sprehodek?

Ja pol pa kr rečimo torek, in uro tako kot je nell napisala, pa tut plac je fajni Konj. Zmenjeno. user posted image Pol pa še en sprehodek po Konjicah pa bo. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
14.6.2009 23:15:29   
matejchi

dajmo, samo še do zjutraj do 9-ih..

anita jutri grem na jutranjo kavico... če boš kje okoli.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2467
14.6.2009 23:18:36   
matejchi
upam, da ste že doma, tiste, ki ste danes "rinile" na morje.. HB sta naša dva odrinila malo prej, ker je babi malo panika zagrabila, ker je Žiga prbil v eno skalo in je res tulil.. ponavadi ne in mu je tudi otekel prst in sta bila okoli 16.00 doma..

sayuri kaj je zdaj s srečanjem in kdaj .. jaz moram itak en dan v LJ po kopalke.. ja najbolje, da si kar žakelj krompirja nataknem.. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.6.2009 7:21:50   
sayuri

Srečanje avgustovk bo v sredo, 17.6. v Koloseju ob 11h .

Dobrodošle vse mamice z otročki, ki bi rade popile kavico v odlični družbi user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 15.6.2009 7:22:04 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.6.2009 7:24:10   
sayuri
Drugače pa dobro jutro. KAvica za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejchi bravo za Žiga in njegovo plavanje. user posted image user posted image  Super je user posted image user posted image user posted image  JAz imam tudi namen Filipa letos navadit plavat brez pripomočkov user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.6.2009 7:30:51   
anita goitan
jutro
matejchi ob 9.30 morva bit v Lj pr šefu..pa jutri
sayuri v sredo jaz ne moremuser posted image

Včer so šli na Ratitovcuser posted image , vroče, no v senci je pa milina.

Sedaj me čaka bomba v stanovanjuuser posted image ..ne vem kdaj jo bom razminiralauser posted image
šibam, lep dan

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 15.6.2009 7:31:49 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.6.2009 8:01:52   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Srečanje avgustovk bo v sredo, 17.6. v Koloseju ob 11h .

Dobrodošle vse mamice z otročki, ki bi rade popile kavico v odlični družbi user posted image

Šmenta...js tud ne morem, ne vem zakaj sem razmišljala, da tole pride na četrtek - hja nič pa kdaj drugič

Naš mačkin se ravno prebuja, slišim, da kliče ata, ampak kaj k ata tega nikol ne slišiuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.6.2009 8:03:09   
nell
Nežika - js že nestrpno čakam na poročilo kako so tvoji odreagirali na novicouser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.6.2009 8:03:10   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja, danes je Lunin festival v LJ. Bo katera tam?

Mi smo bili. Sploh nismo vedeli da je. Šli smo z namenom, da gremo na igrala, ampak je trajalo 3 ure, da smo do tja sploh prišli. Smo morali vse stojnice prej obdelat. To je bilo nekaj za Evo. Risanje, igranje, modna pista (bom filmček naložila ker je res dobra), zastonj sokec in sladoled. Potem pa še na igrala. Zvečer je samo dol padla.

Včeraj smo bili pa v Velenju. Malo smo se šli ohladit na Sveti križ nad Belimi vodami (Gajka, Neža, poznata?) je Eva rekla pri tistem prepadu da bo dedi dol padel in ga ne bomo več našli. Ma, kje jih pobira? user posted image   Potem pa na Velenjska igrala in na sladoled. Jašija dvojkice matrajo in je bil precej slabe volje. Zvečer je od utrujenosti težko zaspal pa še ponoči se je zbujal. Zdaj pa še spi.

Sayuri, tvojo zgodbo preberem takoj ko bo čas. Že v naprej se veselim.

Katja, Naty je še vedno na morju. ŠE ta teden. Imajo se pa super. Otroka uživata in sta pridna. Naty se je pa tudi že spočila. In držim pesti za Jana.

Krysia
, lepo da ste uživali in se imeli krasno. Bravo Roku za napredovanje. Upam da se v sredo vidimo.

Nell
, bom prišla, da počvekava.

Torej srečanje - v sredo grem na sestanek za službo. Mi je že po mailu napisal da mi bodo sestavili pogodbo in začnem 4.8. Upam da se bodo tega res držali. Ne vem še ure sestanka, ne vem kaj naj z Jašijem, kdaj bo spal,... Bom prišla, vendar ne morem obljubiti kdaj in za koliko časa.

Zdaj se je pa mali zbudil. Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.6.2009 8:06:06   
nell
no zdaj k sem prebrala da tejka pride, k sm jo tolk žicala, mi je pa še bolj hudo ker ne morem - pa zakaj ni 17 v četrtek...pa vse sm mela splanirano - koledarji so pri nas na vsaki mizi, ampak js zakvačkam

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.