Krysia
|
Dobro jutro in ena dobra za vse ... Tud jst sm bolj jutranji človek, tako da sem že pokonci, Rok pa še spi ... (no, da ne bo pomote - sva že jedla ob 5:30) Na hitro pokomentiram, pol me cel dan ni ... Zojček Miško, lepo da se javljaš in nam sporočaš novičke. Čestitke Kaji Lini za prve korake in pozdravčke obema puncama, pa seveda tudi tebi ... si se čisto vklopil v tale naš čvek, tko da bo kar pestro, ko Zoja Miša pride nazaj ... bosta oba čvekala z nami - fino Cebrca se je javila - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nell, sem že glasovala. anita, čestitke tudi Zoji za prve korake ... evo, punce so že zakorakale v svet Fantje pa še bodo ... Maja T., upam, da ste zdaj res odgnali vse bolezni stran. Bogica Zara, kaj vse jo je že napadlo .... velik za vas! Vsi ostali bolančki, čimprej se pozdravit ... kaj je zdej to? Tko lepo vreme, vi pa bolančkani? Luna2008, čestitke za Neža, si že povedala domačim? Poročilo o njihovi reakciji, prosim ... Slikce z morja se prenašajo s fotoaparata ... bodo kmalu ... sam jih je velik pa traja Srečanje v koloseju ... hm, ne vem, če mi bo ratal ... mature je ful za popravit, pa še take naloge so ble, da bo kr kriza tole popravljat ... bom poskusla se pojavit v Koloseju, ampak vam bom v torek zvečer bolj natančno povedala, ko bom vidla, kako mi gre ... mam kr pester teden, v torek ima še Rok P, pa se spet psihično pripravljam na čakanje ... najboljš, da kr pole od mature s sabovzamem, pa eno popravljanje v čakalnici organiziram ... bo vsem čas hitreje minil .. sam ne vem, kdo bo otročke pazu No, pa še mi: ful napredujemo zadnje čase - se postavlja na vse štiri, če mu daš roke, se najprej usede, potem pa še vstane, hoče se plazit (nisem si mislila, da bo kdaj izrazil kakšno tako željo ...), ampak mu še ne uspeva (je bil ful hecen, ko je to poskušal na pesku, pol je pa zaril glavo v mivko in je bil ves mivkast ... pa še jokal ni , sam mal pljuval ) tko da ... tud mi capljamo za ostalimi avgustovčki ... fina motrika nas pa še vedno baše, ampak tud to bo ... Zdej pa konc tipkanja ... Rok se je zbudil ... jao, pa sploh še nisem bla na FB ...
|