|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
14.6.2009 7:44:20   
Blueeyes
user posted image

Srečanje Z-majčkov:

- Tivoli: *Lina*, FLASK_A, Blueeyes, k.tja, cebelica82, maja1488, lake, Tanja_, mama11, ledenka, petrazg

- Zbilje: *Lina*, k.tja, lake, petrazg

- Kodeljevo: mama11,

- Postojna: zoja10, dudica1, Leela, OliveOyl, maja1488

- Koseški bajer: k.tja, Blueeyes, petrazg

Za datum srečanja se še zmenimo!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
14.6.2009 7:55:03   
Blueeyes
tok sem slabe volje... čišče sem mela že konc pred kakšnim tednom dni, zdej pa že tretji dan krvavim.. upam da je vse cool.. mi je full bed k mam jutr pregled pr G, p je tko k da grem z menstro tja user posted image  a se je keri od vas tud tko zgodilo?? mam pa v sredo pregled z Gajo.. komi čakam da vidim kok se je kej zredila in zrastla :) upam da je cool ta pediatrinja

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
14.6.2009 8:42:41   
Dudica1
dobro jutro

noč dokaj vredu...pa pospravlam že od pol 8h k smo neki prenovil včeri in mam vse nazaj za pospravt...Maj je v košku če bo kej zaspal....upajmo da bom lohk kej več naredila...
Za kosilo bojo palačinke s skuto...se mi ne da nč druzga delat...popoldne pa gremo na veselico...jupiii user posted image ...mal med ljudi.

blue lepo se imej pri tašči...user posted image
Z krvavitvijo pa še nikol nism bla pr G...tako da ti ne vem povedat...oz. bla sem takrat ko sem imela splav,in me je normalno pregledal user posted image ...sicer bljak ampak je moral user posted image

Sem mu pa začela dajat ad3 pa se mi zdi da mu ne odgovarjajo da ga mal ščipa po njih,zdaj pa ne vem kaj naj,sem mu jih nehala dajat user posted image

Kaj pa druge kaj počnete danes,ko je tako lep dan?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
14.6.2009 10:49:22   
lananai
petrazg, lepe slikice s plavanja. Si mi še bolj lušte naredila... user posted image Sva par dni nazaj z mojim kupula mali bazenček za Tiso - bomo čofotali čez kak mesec. user posted image

Cveka, škoda za mleko... Ampak vsi so zrasli, ane?

k.tja, bravo za citate! user posted image user posted image

pokica, ne bit žalostna, mislimo nate! Vse se bo uredilo in bo kmalu le še ena (grenka) izkušnja več. Glavno, da je Anej drugače zdrav otrok, ostalo se da porihtat! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Tanja_, naša Tisa se sploh ne zna več leže dojit, odkar sva začele sede. Ji kar ven iz ust teče in je potem lužica na postelji. Sej najlažje mi je itak sede, ampak včasih bi pa pašalo še malo zamižat zjutraj...

Zjutraj se pa ne dam... sva kar v leže, zraven pa še Oskarja držim za roko
Meni je edino problematično, če je potem potrebno podreti kupčka, ker je treba vstati

Danes zjutraj mi jo je moj dal v naročje, ko se je spravljal na tekmo... Jst še napol koma, sem spet poskusila dojit leže. In je šlo super! user posted image Sicer ne vem, koliko časa je vlekla, ker sem zaspala zraven. Zbudile sva se pa ene 3 urce kasneje, hehe!

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Ja, samo najbolje funkcionira s plavalnimi hlačkami, ki se jih tudi kupi na tečaju - so na pasu nastavki, da lahko  dodatno privežeš. Obroč je pa dober zato, ker je otrok v njem v pravilnem (na pol ležečem) položaju.

Jih tudi v otroških trgovinah prodajajo. Te plavalne hlačke so res fine,... naš jih je imel tudi na morju in je bil pravi frajerček z njimi

Sem jih tudi jst že gledala tele hlačke. Ampak so mislim šele od 6kg naprej. Upam, da bo poleti na morju naša že imela toliko...

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Koliko časa ve dojite tamale? Meni pod pol ure praktično ne uspe (brez previjanja), pa praktično cel čas vleče. Pa to je še v redu, če je samo pol ure...ponavadi je bolj kakih 45 minut. Vmes imava krajšo pavzo par minut, pa eno daljšo - kakih 5-7 minut, odvisno.. to je pa vse. Pa se mi ne zdi, da mi počasi mleko teče ali kaj podobnega (se mu vačsih kar zaleti, ker tak teče). Zdej ne vem, a se bo to sčasoma skrajšalo - star je 16 dni ali bo to vedno tako dolgo? Konec koncev mora skos več jesti

Midve se dojiva nekje 20-30 minut. Včasih tudi več, ampak redko.

IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Me pa zanima če katera uporablja štorkljo. Bi mi na čase odgovarjalo, da bi jo imela v njej in bi bile moje roke proste za hišna opravila . Ne bi se pa rada zagnala v nakup in je mogoče nebi sploh uporabljala. Moram pa tudi preveriti koliko sploh stane.

Jst sem imela štorkljo sposojeno. Smo jo sprobali in mi ni bila všeč. Mogoče se dojenček res fajn noter počuti, ampak jst je nisem hotla matrat s tem, da bi jo poskusila prav namestit. Se je začela kremžit, ko sva jo z mojim sem pa tja potiskala, da bi jo udobno namestila. Tko da sem jo že oprala in jo bom vrnila. Mogoče bi ti bil bolj praktičen kengurujček. Nama je super. Isto bi imela proste roke pa še dalj časa bi ga lahko uporabljala.

blu, bravo za dekoracijo hlač! user posted image Oziroma, tvoja Gaja si zasluži čestitke! user posted image user posted image Ko sem malo slikico gledala, sem mislila, da so kakšni metuljčki gor na hlačah narisani... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
tok sem slabe volje... čišče sem mela že konc pred kakšnim tednom dni, zdej pa že tretji dan krvavim.. upam da je vse cool.. mi je full bed k mam jutr pregled pr G, p je tko k da grem z menstro tja  a se je keri od vas tud tko zgodilo?? mam pa v sredo pregled z Gajo.. komi čakam da vidim kok se je kej zredila in zrastla :) upam da je cool ta pediatrinja

Ej, jst tudi že par dni opažam kri. user posted image Mi ni nič všeč tole. Je pa res, da mi je G na pregledu vzela še bris, tko da je omenila, da bom mogoče malo krvavela. Ampak je že 1 teden od tega! user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
14.6.2009 10:51:13   
Anonimen
dobro jutro,

mi smo tudi še nekam spali danes.

Glede AD3, pri večjemu sem jih začela dajati ko je bil star 2 meseca, toliko da smo malo prišli k sebi, pa še to so bile ene bio.

Trenutno se zunaj vozičkamo, najstarejši se skirco vozi, popoldan pa bomo šli na Bled.

Lepo nedeljo vsem skupaj !

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
14.6.2009 10:52:41   
Anonimen
še glede čišče - ko sem šla iz P sem jo imela manj kot zdaj. Pa en dan jo je malo več, drugi dan malo manj. Prvič sem jo imela polnih šest tednov, glih nekaj dni pred G mi je izginila....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
14.6.2009 11:25:47   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Sem mu pa začela dajat ad3 pa se mi zdi da mu ne odgovarjajo da ga mal ščipa po njih,zdaj pa ne vem kaj naj,sem mu jih nehala dajat user posted image

Midva Tisi dajeva kapljice. Mogoče res malo krče povzročajo, ampak ni hudega. Če jo dajejo krči, jo pač malo na rokah nosiva. Sej ne joka dosti. V tatovih rokah skoraj nič. Nimam pojma kaj je to, ampak on jo pri krčih najlažje umiri. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
14.6.2009 11:34:07   
lananai
Mi smo bili pa včeraj cel popoldan na pikniku. user posted image Sicer blizu doma in smo lahko kadarkoli skočili domov, ampak vseeno. Tisa je bila zelo pridna. Po mojem ji svež zrak paše. Je ob glasni muziki zaspala in se zbudila šele doma, okrog 22:30, ko sva jo začela previjat in umivat za spanje. user posted image Se mi je že zjutraj zdelo, da bo dobre volje - se je med previjanjem tko smejčkala. user posted image Zvečer se je dojila okrog 18h, potem pa do 22:30 nič. Sem se bala, da bo ponoči jok in stok na 2 uri. Pa je spala od 23h (po dojenju) do 5h zjutraj! user posted image  user posted image Bomo še hodili na piknike! user posted image Se jo res splača umiti in podojiti bolj pozno, ker potem povleče do zjutraj - je bil zunaj že dan. Če gre spat ob 21h, je že ob 2h, 3h budnica. user posted image Danes zjutraj mi je hotela pa že kar nekaj čvekat na previjalni. user posted image Joj, vsak dan se nekaj novega nauči, sploh ne morem verjet.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
14.6.2009 11:41:09   
FLASK_A
Pokica, joj kako smo te pogrešaleuser posted image Mislim nate ina na Aneja, upam da se vse čimprej uredi... Pa ne skrbi, dosti nas ima težave v smislu poporodne otožnosti, nisi edina. Bo minilo, verjemi. Drži se, pa poročaj kako se Anej redi- držim pesti da čimprej doseže magično 6kouser posted image user posted image user posted image user posted image

Blue, jaz imam še copate posrane, tako je enkrat pljusnilouser posted image user posted image Revica, ja... To jih mora res ful bolet...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
14.6.2009 11:56:50   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Midva Tisi dajeva kapljice. Mogoče res malo krče povzročajo, ampak ni hudega. Če jo dajejo krči, jo pač malo na rokah nosiva. Sej ne joka dosti. V tatovih rokah skoraj nič. Nimam pojma kaj je to, ampak on jo pri krčih najlažje umiri. user posted image

sej maju tud ni tko hudega samo smotano mi je ker jokca prej se je pa že tko lepo smejčkal...no sej se zdej tud še ampak je kr slabe volje takrat...bo boljše...zdej jih nekaj časa ne bom dajala pa pol spet.

Drugače pa se kosilo dela tako da bo sm že kar fejst lačna...pa solato sem šla nabrat in je tak močan sonce da predn sm jo nabrala zadost mi je že skup padla,zdej upam da se bo pobrala k sm jo dala namočit...user posted image

pikniki so pa itak zakon tud naš še bolj spi če je glasna muzika in govorjenje...user posted image po kosilu gremo na veselico in upam da bo priden v vozičku da bosta ati in mami mal plesala...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
14.6.2009 12:17:30   
mama11

Na splošno očki lažje umirijo user posted image  - če dojiš namreč voha mleko user posted image .

Deca spijo, jaz grem pa jest.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
14.6.2009 12:46:57   
Dudica1
no pr nas tudi še oba spit...kok je to lepo in imam dve uri sigurno miru...sm jih lepo navadila da bosta tako hodila skupaj spat.user posted image user posted image

Jaz bom pa šele jedla ko bo večji ustau da jemo skupaj...samo kdaj bo to pa ne vem...pol pa gremo ven in na lepše...juhu

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
14.6.2009 12:56:55   
Dudica1
              user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
14.6.2009 13:07:11   
zoja10

POKICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midve splale do 11.... :)
zgleda da ji paše spat na očkovi strani user posted image

jaz mam plivit d3 pa ji ne povzroča krčev... jih tudi pozabim dat pa se nič ne sekiram...user posted image

mi bomo danes počivali, mal šli vn ko popusti vročina..

jutri pa končno pride tatkouser posted image ....pa še v merkur po banjo gremo user posted image jiha

BLU fajn se mej pr tašči user posted image
.....jaz sem ta vikend se rešla obiska,..me je pa zato 3x klicala da so mravlje v sobi, da bo prah nam brisala,....tko da mi ni nč pršparano..user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
14.6.2009 20:30:29   
Anonimen

k.tja, bravo za citate! user posted image user posted image

jeeeee,... sem vesela, da sem se končno naučila.user posted image

Oskar spi (je zaspal v avtu, jupi!), Urban se je ravno prebudil, tako da ga bom kmalu previla, podojila in položila v posteljico... se pa zdajle prav luštno oglaša... se pogovarja z ladjico, ki je pripeta na ležalni stolček,... se malo zasmeji, vmes malo prdne, se zopet pogovarja in povleče ribico,... prav dojenčkast je! Brca, boksa,... Tako prisrčen,... upam, da ne bo kmalu spet jok. Še kakšen mesec in bo še več odzivnosti na okolico,... bodo vedno bolj luštni naši majčki!

Blueeyes... user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo danes miren večer... noč pa tudi. To želim tudi vam!

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
14.6.2009 21:09:05   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Na splošno očki lažje umirijo user posted image  - če dojiš namreč voha mleko user posted image .

Sm tudi jst pomislila, da je lahko vonj po mleku vzrok, ja.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
14.6.2009 21:10:15   
lananai
Tale vikend je bil pa bolj umirjen, kar se pisanja na RR tiče... Sem vas celo utegnila vse sproti brat. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
15.6.2009 7:37:09   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
15.6.2009 7:40:04   
Anonimen
jutro punce

no mi smo preživel vikend, sploh ne vem kako je lahko tojk hiter miniluser posted image kot da ga ni bilouser posted image

moj možek gre pe jutri delat, se mu je zaključu očetovski dopustuser posted image tako da bom bila zdaj spet sama z mojim sinkom in hščerkouser posted image

no pa je končno podrla kupčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
15.6.2009 7:58:03   
Dudica1
no evo pr nas smo tud kupčke podirali...user posted image
Zdaj pa pridno leži v ležalniku...user posted image za ležalnik...in ogleduje okrog po dnevni...ful je posrečen pa še kolca se mu revežu...tud če še mal popije se mu ne neha...kaj ve naredite ko se jim kolca user posted image

Jaz mam pa še bone od BC in bom šla pogledat za voziček marelo da bo za na morje,pa še oblekco za krst moram kupit pa še ne vem kaj sploh naj bi imel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
15.6.2009 8:55:30   
Tanja_
Jaz jo pa že od sedmih po rokah nosim, kupčke podiram, preoblačim, k se pobruha, previjam, kolca se ji....Sploh se ne umiri, da bi jo odložila in kej nardila.dudi Hani se tud ful kolca, pa nimamo recepta za ustavit. Včas pomaga kaka žlička čaja, največkrat pa jo pač nosim in trepljam, dokler se ji ne neha. K rata čist histerična, če jo pustimo v postli kolcat.
mama11 tisto srečanje bo v torek 23.06.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.6.2009 9:09:07   
maja1488
Se bom sam na hitro pohvalila, ker če se bom preveč, bo danes sigurno pestro. Že tretjo noč spi od 21ih do petih zjutraj. Potem poje in spi do pol devetih.

Drugače smo OK, delavci zaključujejo fasado hvala bogu, tamala pa se zdaj oglaša iz postelce. Naša pa noče bit kej preveč v ležalniku. Rada je na blazini, če ji dam povijalne plenice dol, drugače pa več ali manj po rokah.

Evo alarm.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.6.2009 9:36:28   
OliveOyl
O pokica moja..user posted image user posted image user posted image  
Boš videla,da bo vse uredu,še majčkeno pa bo.Kar večkrat kaj napiši boš videla da se boš bolje počutila.Vem da je imela ena RR-jevke sinčka s zajčjo ustnico,mislim da je maja979,lahko jo kaj vprašaš.Drži se.

blue lahko bi začela izdelovati hlače z unikatnim potiskom,sam jaz jih ne bi naročila.user posted image user posted image  Ja jo je moglo pa res tiščat revico.
Ma ta čišča..Pri meni gre pa spet nekaj dreka,sam lih toliko da je par kapljic,tudi jaz upam da bo nehalo-imam pa v sredo pregled.

Tanja naša tudi kolca pa poliva.Ko začne kolcati jo malo priklopim pa neha,čaj sploh noče prav tako tudi vode ne.user posted image  

Kateri čaj pa še lahko damo?Komarčkovega noče.

maja1488 pridna Zarja,sam danes ne bo več ker si jo pohvalila.user posted image

Naša Tina ima vsak večer maratonsko dojenje od 20h do 23h,vmnes malo tuli,ko se sprdka in pokaka je o.k.

Dajte mi povedat,če jih imate že v kratkoh rokavih,kaj pa spodaj?Tiste tetra plenice ji bom kar stran vzela,ker so vroče.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.6.2009 9:42:52   
OliveOyl
zoja ti ji ziher kakšna uspavala vmes mešaš da tako spi.user posted image
Blagor se ti.Sem fauš...

dudi saj če maš preveč bonov lahko meni kakšnega odstopiš..user posted image user posted image

Mi se moramo tudi dogovoriti za krst..kaj jo bom oblekla?Verjetno kaj punčkastega,sam da bo čimbolj svetlo,une oblekice ki so prav za krst mi  ne potegnejo.

lananai tvoja je tudi pridkana,kaplice pa tudi našo napenjejo.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.6.2009 9:52:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
dudi saj če maš preveč bonov lahko meni kakšnega odstopiš..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
jih mam še premalo zato kar še moram kupit...jih nimam tako veliko...user posted image

Za krst tudi meni niso všeč bela oblačila ker so pusta pa še za kasneje bo imel to oblekco zato res ne more bit bela...jaz sem mu mislila kr kakšne svetle hlače pa kakšno srajčko pa je user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?