|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
13.6.2009 9:27:19   
OliveOyl
Uf ,what a night...user posted image user posted image

Pa še zdaj nagaja,ni nič več pridna.
Že navsezgodaj sem si mogla it dojko tuširat,me boli ko sam satan.Sem dojila in spala vmes,pa mi je modrček gor zlezel in je to tiščalo polno dojko.Auua..
Zdaj mam še termofor gor pa masiram si,Tina pa cuza..user posted image  Upam da bo..

Ma smo vsi nekam prehlajeni,Tina kar smrči.Ji skoz pucam nosek.Ah ja..
Pa polivat je začela,se kar naprej preoblačim,men se zdi da full mleka ven pride,kaj pri vaših če polivajo,gre mal ven al veliko?

Za kosilo bo pica in planica.user posted image user posted image  Sem ga poslala po sladoled pa je planico prinesel,mnjamsi..

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
13.6.2009 9:29:56   
Tanja_
Dobro jutro
No, mi smo se pa 2x zbudili ponoči, pa pol ob petih smo jo spet do 6.ure uspavali.Mogoče jo moti polna plenica, bom jutri poskusla prej previt. Joj, komaj čakam, da jo bomo mi tudi kopali, pa upam, da bo tud tok zmatrana, kot pri vas papuang da bo ponoči potem mir.
Mi je pa rekla prijateljica, da potem, ko je otroček dovolj velik, da ima lahko samo 1 obrok ponoči, da mu, če se še vedno večkrat zbuja, daš pit grenke kamilice in da potem nehajo. A je to res?Kako boste pa ve to nardile in kdaj, da bojo sam 1x vstali ponoči?
k.tja a si ti tvoj sleepy wrap prej kej preskusila? Razmišljam, da bi šla v torek na to predstavitev, ki jo imajo, pa k si loh sposodiš za domov izdelke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
13.6.2009 9:31:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a ste šli ven tisti dan, ko ga je patronažna kopala ?

jaz ja...kopal se je okrog 11h ven sva šla pa okrog 3h je rekla da lahko

tudi mi smo šli... kar hitro, ker je bilo zelo toplo, skoraj vroče.

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst bi hodila z vami, ampak mi je LJ predaleč. Mi bomo hodili v Celje. Komaj čakam na plavanje! A tisti fredov plavalni obroč je kul?

pri nas Oskar ni hotel biti vedno v njem.
plavanje mi je pa super, ker je toliko drugih dojenčkov in so tako hecni,... zgodnja socializacijauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

Ne vem kako to, ampak moja zdravnica mi ni hotla predpisat spreja Synthocinon (saj ne vem, če sem sploh prav napisala), ker da se moram o tem posvetovat z mojo G. No, ginekologa imam pa v sredo, do takrat naj pa guznem al kajuser posted image  Masiram in hodim pod topel tuš, pa ne grejo ven tisti vozlički.

v roki enega meseca, se mi zdi, lahko pokličeš v porodnišnico.
to je pa čudno, da ti ni predpisala. saj nima kakšnih hudih stranskih učinkov,...
user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

user posted image

iiiii,...

ja, zdaj pa znam več citatov dati v en kos,user posted image user posted image user posted image

želim vam lep dan: mi čakamo mojega sodelovca, gremo ven,... potem pa popoldne na piknik.user posted image user posted image user posted image jupi

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
13.6.2009 11:26:00   
Anonimen
no midve sve že iz sprehoda pa stanovanje je zglancano, zdaj pa samo še uživam ob treh pa spet vn, grem mal poajat k sve same doma so vsi šli na morjeuser posted image

nika še spi tako da si bom v miru privošla eno brezalkoholno pivo user posted image user posted image

zdej moram sam še počakat da neha nažigat, k je zunaj ratal ful vročeuser posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
13.6.2009 14:33:11   
mama11
A tisti fredov plavalni obroč je kul?

Ja, samo najbolje funkcionira s plavalnimi hlačkami, ki se jih tudi kupi na tečaju - so na pasu nastavki, da lahko user posted image  dodatno privežeš. Obroč je pa dober zato, ker je otrok v njem v pravilnem (na pol ležečem) položaju.

Ne vem kako to, ampak moja zdravnica mi ni hotla predpisat spreja Synthocinon (saj ne vem, če sem sploh prav napisala), ker da se moram o tem posvetovat z mojo G. No, ginekologa imam pa v sredo, do takrat naj pa guznem al kajuser posted image  Masiram in hodim pod topel tuš, pa ne grejo ven tisti vozlički.

Meni je ostalo pol flaške. Če želiš, mi javi naslov na ZS, pa ti jo pošljem. Descu pa vrni naslednjič, ko bo bolan. Oni so tako ali tako čisto ubogi že če jih boli glava... ampak to kar opisuješ, gre pa čez vsako mero.

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
kaj pri vaših če polivajo,gre mal ven al veliko?

Takrat, ko gre ven, gre ven za cca. 2-3x polna usta. Običajno potem sledi kolcanje ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Mi je pa rekla prijateljica, da potem, ko je otroček dovolj velik, da ima lahko samo 1 obrok ponoči, da mu, če se še vedno večkrat zbuja, daš pit grenke kamilice in da potem nehajo. A je to res?Kako boste pa ve to nardile in kdaj, da bojo sam 1x vstali ponoči?

Prvič slišim. Moja se je dojila ponoči do 7. meseca. Odtlej imamo (kar se nje tiče) prespane noči, z izjemo izraščanja zobkov. Sem se pa prav izogibala, da bi jo navadila ponoči piti (ne mislim dojenja)... vstajanje je pač enako ne glede na to, ali dojiš, ali moraš pa po kozarec vode. Mislim, da imajo otroci vsak svoj ritem -eni se ponoči hranijo 3x tudi pri enem letu, eni pa nehajo jesti ponoči pri 3-4 mesecih.

k.tja a si ti tvoj sleepy wrap prej kej preskusila? Razmišljam, da bi šla v torek na to predstavitev, ki jo imajo, pa k si loh sposodiš za domov izdelke

Kje in kdaj pa bo ta predstavitev?

IZVIRNO SPOROČILO: lake
je v BTC-ju lažje parkirat, samo baje da je zelo svinjska  voda. Nečak je hodu na DIF, inso bli zelo zadovoljni.

Za BTC ne morem reči, ampak na DIF je bilo meni super - imajo ločen bazen za plavanje user posted image  in malčkov. Parking je pa res zoprn, se pozna, da ima ful študentov svoj avto.

Interesentke za septembrsko plavanje dojenčkov na DIF: k.tja, mama11, KatMat, lake, ledenka, PapuaNG, Tanja_

Mi smo imeli pa bolj tako tako noč. Najprej je bilo maratonsko dojenje - reci in piši od pol devetih do skoraj enajstih (sicer vmes ene 3 ali 4 pavze, ko je zaspala in sem upala, da bo to to...), potem pa spet od 3h do pol osmih zbujanje na 1 uro. Je imela revica zabasan nosek in se nikakor ni mogla najesti... pa sem ji pred vsakim dojenjem dala fiziološko... no, zjutraj smo zalaufali babyvac in potem mi je spala od 10h do 14h, malo pojedla in spet spi... spala mi je celo med previjanjem user posted image  No, je bila vsaj tišina user posted image

Smo šli pa med tem maratonskim spanjem na družinski izlet - no, kavico na Trubarjevini. Je bilo ful luštno. Julija je v lupinici vse prespala, Tamara se je naletala in naplezala, tako da sta trenutno obe v Pančevu user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
13.6.2009 14:37:49   
FLASK_A

Samo da se malo javim , ker za kaj več nimam energije, niti volje.

Me od včeraj zvečer kuha vročina. Ponoči je šla čez 39, tresla me je mrzlica tako, da se je cela postelja tresla z mano. Spala nisem popolnoma nič. Mož pa me niti vprašal ni, če slučajno kaj rabim, sem mogla sama vstajat in postiljat postlo, ker sem jo zaradi vročine čist premočila ene 3x. Ker je bil revež zmatran, mi tud vode ni mogu prnest. Že tko je hudo ker si bolan, pol pa še mal tale poporodna občutljivost pride na dan, pa je jokcanje tu. Ampak njega to sploh ne ganeuser posted image
No, saj sem že včer napisala, da imam spet mastitis, in to na obeh joškah. Za popenit. Počutim se, kot bi me povozil tramvaj. Boli me za umret. Ne vem kako to, ampak moja zdravnica mi ni hotla predpisat spreja Synthocinon (saj ne vem, če sem sploh prav napisala), ker da se moram o tem posvetovat z mojo G. No, ginekologa imam pa v sredo, do takrat naj pa guznem al kajuser posted image  Masiram in hodim pod topel tuš, pa ne grejo ven tisti vozlički.

No, sem mogla mal pojambrat.

Grem nazaj ležat.

čau

O, šit nouser posted image Če bo še naprej tako, pojdi res danes na urgenco. Madonca no, to res boli... Upam, da bo čimprej vse vreduuser posted image user posted image user posted image

O tvojem pa ne bom izgubljala besed. Če bi bilo pri naju tako, bi že videluser posted image !!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
13.6.2009 15:57:44   
zoja10
kakšna mirna sobota....user posted image

še tle je taka tišina...se  vidi da je lep dan user posted image
lepo ga preživite,
naša pridna Taja spi že 4 ure...čakam da se zbudi.
jaz si pa nohtke lakiram pa mal počivam...res je lepo.user posted image

Blue mam eno prošnjo, a se lohk slikaš ko boš mela Gajo v kenguruju, jaz testiram enga od chicco-ta pa je ful nerodenuser posted image ...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
13.6.2009 16:59:13   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Kje in kdaj pa bo ta predstavitev?

[

http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=delavnice-srecanja
Po datumih sodeč bi moglo bit to ta torek. Bom vprašala po mailu, pa sporočim.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
13.6.2009 17:35:07   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ful se jih velik že dolgo ni javilo...AKP,COPKA,CVEKA se tudi redko,ne vem a majo vse tolk pestro al kaj...pa POKICO jaz pogrešam user posted image user posted image

ja ene majo full pestro.. sej mamm mi tud, pa se trudim da bi se vsaj 1x na dan oglasila... če mi uspe

drgač se pa bašem s sacher torto, k jo je ena prijateljica naredila... mm kok je dobra... si jo morm še kej za kasnej pustit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
dobro jutro - samo pozdravim, ker čakam patronažno, da se okopamo, a kaj ko mali spi ko bubica !

dokumentiraj pa objavi kakšno slikco

HELOW PUPE MOJE! Full sem vas pogrešala, vidm da ve mene tudi user posted image , ampak je pr nas tolko vseh enih problemov in vsega, da mi enostavno ni blo do življenja, kaj šele za čvek...oz. 1x sem prišla poštulit, pa sem vidla da objavljate slikce svojih pupik-pupkov in se zjokala, da me je moj komaj potolažil, k naš ima pa tle probleme z žnablčki in nebom....pa sem pol komaj za en cajt prišla k sebi in rekla, da enostavno ne zmorem napisat niti enga stavka.
Ni blo to dost, so se pr nas pojavli še krčki in mali tuli in joka cele dneve,...edino ponoči je večinoma kr mirno in se hranimo 2-3x na noč.

Sj bom še kaj več povedala kako je pr nas stanje. Vidim da ene imate kr pridne otročke in lahko greste z njimi kamorkoli, mi enostavno ne mormo, lahko povem, da sem v hišnem priporuuser posted image , edino če gremo zvečer kdaj pa kdaj na krajši sprehod.

No, skrajno upam, da bo tudi za nas kdaj še posijal sonček in bomo imeli mal lepše dneve, ko trenutno enostavno ne čutim žal nobene materinske sreče, kot jo lahko večina od vas....prvo je bil šok z usem tem skupaj, pol problemi z hranjenjem, zdaj še kolike,...sem bla full v depresiji, sj sem še...se kr zjočem včasih,..HB da imam mojga, ko mi stoji ob strani v teh težkih trenutkih...in upam da bom kdaj še začutila materinsko srečouser posted image . Mogoče ko bojo vse te operacije za nami, pa ko nebo več kolik in bo lažje vse skupaj.

Mislim pa na vas use!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
13.6.2009 17:57:34   
Anonimen
pokica - drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

če te lahko potolažim, se skoraj vse tukaj srečujemo s hranjenjem, koliki, jokanjem na kubik, pa tudi depresijo......tudi sama sem včasih čisto na koncu, a se ne pustim...vse se bo uredilo boš videla !!!! Le pogumno naprej !

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
13.6.2009 19:47:25   
Dudica1
poki... user posted image user posted image user posted image

sem skoz mislila nate in na tvojega Anejčka...veš vse imamo probleme z našimi user posted image ...na žalost imaš ti res en problemček več,ampak jaz mislim da je to res samo problemček ki bo 100% rešen zato pogumno...si super mamica ki bo premagala vse težave in potem ko bo to rešeno boš uživala ob malem Aneju ki ti bo lepšal dneve... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
13.6.2009 19:57:39   
pokica_
Lina, Dudi...hvala obemauser posted image ! Sj vem, da bo tudi vse to 1x za nami, če ne prej čez kake pol leta, ko bo 1. operacija za nami in bo mal lažje z Anejčkom. Ampak do tačas bo še preteklo nekaj časa,...boma pa z lubim premagala vse težave, ki naju še čakajo. Ni druge, morama...samo zarad tamalga. Da bo pol lepo uštiman in bo lep fantiček.
Za zdaj je pa res z njim ogromno enga dela, še posebej hranjenje zahteva pri nas kar nekaj truda in energije, ker težko je, ampak zdaj že na obrok poje po 60-85 ml, kar je za take otročke kar vzpodbudno. Tudi težo je že začel lepo pridobivat; ob odhodu iz P je tehtal 3620g, pred 5 dnevi je tehtal pa že 3780g...danes je sigurno že kje blizu 3900g. Za 1. operacijo mora imet pa najmanj 6 kg, zaradi anastezije,...upam, da jih bo čimprej nabral. user posted image
Drug naš največji problem pa je vsakodnevno dajanje tele ploščice-nadomestka neba iz ustek, čiščenje ustik...ko se dere kot jesihar in pol spet devanje tega nazaj v usta in nosek...plus tega je treba še okol nalimat še ene posebne trakce, ki pol raztezajo kožico okol noska in ustek,...da jih raztegnejo čimbolj,...kar je predoperativna priprava,...da pol čim lepše in lažje zašijejo ustnico nazaj v usta.
Smo se pa srečali z kar nekaj primeri v LJ, zdaj ko smo bli tam že 2x na Maksilofacialni kirurgiji. Je pa res nekaj v luftu, je rekla tudi sama prof. dr. Koželjeva...ki bo operirala našega pobčka. Kar 6 let so čakali take primere in jih ni blo,...zle v zadnjem letu je naš Anej pa že kar 10 primer le-tega. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
13.6.2009 21:15:01   
Tanja_
poki imaš ZS.

Ej punce, jst sm 18 dni po porodu, pa tkole zvečer, ko sem cel dan bl k ne aktivna, me malo boli tam pri šivih. a je to loh kej narobe? Kok hitr ste ve okol začele hodit? K mene skoz kregajo, da sm preveč na nogah...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
13.6.2009 21:24:06   
maja1488
O pokica, vam želim, da bi blo vse to čim prej za vami.

Pri nas je bila noč super, dan tudi in obedve že spita. Upam da bo tudi ta noč moja.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
13.6.2009 21:25:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

ampak je pr nas tolko vseh enih problemov in vsega, da mi enostavno ni blo do življenja, kaj šele za čvek...oz. 1x sem prišla poštulit, pa sem vidla da objavljate slikce svojih pupik-pupkov in se zjokala, da me je moj komaj potolažil, k naš ima pa tle probleme z žnablčki in nebom....pa sem pol komaj za en cajt prišla k sebi in rekla, da enostavno ne zmorem napisat niti enga stavka.
Ni blo to dost, so se pr nas pojavli še krčki in mali tuli in joka cele dneve,...edino ponoči je večinoma kr mirno in se hranimo 2-3x na noč.

No, skrajno upam, da bo tudi za nas kdaj še posijal sonček in bomo imeli mal lepše dneve, ko trenutno enostavno ne čutim žal nobene materinske sreče, kot jo lahko večina od vas....prvo je bil šok z usem tem skupaj, pol problemi z hranjenjem, zdaj še kolike,...sem bla full v depresiji, sj sem še...se kr zjočem včasih,..HB da imam mojga, ko mi stoji ob strani v teh težkih trenutkih...in upam da bom kdaj še začutila materinsko srečouser posted image . Mogoče ko bojo vse te operacije za nami, pa ko nebo več kolik in bo lažje vse skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bo vse uredilo!!!!mora se!!!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
13.6.2009 21:26:06   
Anonimen

Tanja_, naša Tisa se sploh ne zna več leže dojit, odkar sva začele sede. Ji kar ven iz ust teče in je potem lužica na postelji. user posted image Sej najlažje mi je itak sede, ampak včasih bi pa pašalo še malo zamižat zjutraj...

Zjutraj se pa ne dam... sva kar v leže, zraven pa še Oskarja držim za rokouser posted image
Meni je edino problematično, če je potem potrebno podreti kupčka, ker je treba vstatiuser posted image

Pri Oskarju smo vstajali skoraj do drugega leta, ker smo mu ponoči dajali čokoladno mleko... ko smo ga zamenjali za vodo pa je začel spati celo noč. Nas je zdravnica streznila, ko je rekla, da za čokoladno mleko bi se pa še ona zbujala...user posted image
Dokler bom imela mleko, ga bom podojila po njegovih potrebah,... na koncu bom verjetno tako ali tako dojila samo še zvečer in ponoči. Bom vstajala,... se tako ali tako navadiš. Ko imaš kar naenkrat celo noč, jo je težko prespatiuser posted image .

Sleepy wrap sem kar naročila. Na slepo... sem se pozanimala prej na različnih koncih,... Če imaš možnost probe kar... tako najbolje veš, da ti bo všeč.
Če mi ne bi odgovarjal, bi ga vrnila. Ampak ga bom kar obdržala.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ja, samo najbolje funkcionira s plavalnimi hlačkami, ki se jih tudi kupi na tečaju - so na pasu nastavki, da lahko user posted image  dodatno privežeš. Obroč je pa dober zato, ker je otrok v njem v pravilnem (na pol ležečem) položaju.

Jih tudi v otroških trgovinah prodajajo. Te plavalne hlačke so res fine,... naš jih je imel tudi na morju in je bil pravi frajerček z njimiuser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
13.6.2009 21:41:12   
PapuaNG
Naš tamal je bil pa cel dan priden, le zdaj je malo tečka, ko še sam ne ve, kaj je narobe. Je bil tričetr ure na joški, tko da lačen gotovo ni. Sicer je pol še neki zagrabil, dvakrat potegnil pa se odstavil, tko da lakota ni problem. Se mi itak zdi, da tok poje, da bo pravi mali debelinko user posted image

Smo šli pa danes skupaj na tržnico pa še popoldne v tivoli (na rožnik ni zneslo) in je bilo super. Je bil praktično cel čas priden user posted image

Upam, da bo današnja noč tudi mirna kot prejšnje dve. Mogoče se pa zato toliko časa hrani takole zvečer.

Koliko časa ve dojite tamale? Meni pod pol ure praktično ne uspe (brez previjanja), pa praktično cel čas vleče. Pa to je še v redu, če je samo pol ure...ponavadi je bolj kakih 45 minut. Vmes imava krajšo pavzo par minut, pa eno daljšo - kakih 5-7 minut, odvisno.. to je pa vse. Pa se mi ne zdi, da mi počasi mleko teče ali kaj podobnega (se mu vačsih kar zaleti, ker tak teče). Zdej ne vem, a se bo to sčasoma skrajšalo - star je 16 dni ali bo to vedno tako dolgo? Konec koncev mora skos več jesti user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
13.6.2009 21:49:41   
Kasija
pokica joj, saj se bo vse uredilo, si sploh ne predstavljam, kako ti je user posted image

plavanje bi šla tudi na dif, se vam pridružim, če lahko, samo z rezervo zaenkrat - moram uredit ali varstvo za večjega ali tak termin plavanja, da bova z galom lahko hodila

plavalni obroč je bil meni všeč. starejši je tudi na morju in na bazenu bil v njem. se mi je zdel dober nakup. se je tudi meni zdel bolj stabilen s hlačkami zraven.

vas žal ne uspem brat in zato odgovarjam samo kolikor sem prebrala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
13.6.2009 22:33:00   
AKP
Dober večer majčice!
Danes je bil kar pester dan, smo imeli obisk. Naša deklina se ne pusti motiti in je večji del dneva prespala. Proti večeru pa ji je manjkal sprehod in je bila malce tečna. Odkar uporabljamo kapljice Lefaxin, nimamo več krčev user posted image . Če pa jo slučajno še kaj tišči pa jo dam preko rame in ji to tako paše, da podre kupček in takoj zaspi. Sem pa ugotovila, da ji ne odgovarjajo D3 kapljice, saj ima po njih zelo močne krče. Zaenkrat jih ne uporabljam.
Me pa zanima če katera uporablja štorkljo. Bi mi na čase odgovarjalo, da bi jo imela v njej in bi bile moje roke proste za hišna opravila user posted image . Ne bi se pa rada zagnala v nakup in je mogoče nebi sploh uporabljala. Moram pa tudi preveriti koliko sploh stane. Danes sva se skoraj cel dan samo dojile, edino zvečer je dobila po enem obroku 30 ml AM, po zadnjem pred spanjem pa 60 ml. Se je tako jezila proti koncu dojenja, ker ni bilo več dovolj mleka. Še dobro, da nima zobkov, ker mi je tako vlekla bradavico na vse strani, da sem že mislila da mi jo bo odtrgala.
Je pa že tako gibčna, da se brez problema obrne iz hrbta na bok in tako rinta sem in tja, da se obrača na vse strani in je sploh ni varno nikjer puščati same. Ji dam raje previjalno blazino, kar na tla. Je bila zdravnica v posvetovalnici prav presenečena, ko se ji je na mizi obrnila iz hrbta na bok. Potem pa mi je še rekla, da ji bodo zgleda zobki že hitro ven pokukali. Zdaj pa se bom počasi odpravila v posteljo, ker sem takoooo zaspana, da že komaj gledam.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
13.6.2009 22:35:09   
AKP
POkica boš videla, da bodo hitro posijali sončni dnevi. Drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
13.6.2009 22:36:36   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
No, skrajno upam, da bo tudi za nas kdaj še posijal sonček in bomo imeli mal lepše dneve, ko trenutno enostavno ne čutim žal nobene materinske sreče, kot jo lahko večina od vas....

user posted image  Seveda bo. Čas leti, težave se uredijo... koliko let materinske sreče je še pred teboj.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Koliko časa ve dojite tamale? Meni pod pol ure praktično ne uspe (brez previjanja), pa praktično cel čas vleče. Pa to je še v redu, če je samo pol ure...ponavadi je bolj kakih 45 minut. Vmes imava krajšo pavzo par minut, pa eno daljšo - kakih 5-7 minut, odvisno.. to je pa vse. Pa se mi ne zdi, da mi počasi mleko teče ali kaj podobnega (se mu vačsih kar zaleti, ker tak teče). Zdej ne vem, a se bo to sčasoma skrajšalo - star je 16 dni ali bo to vedno tako dolgo? Konec koncev mora skos več jesti user posted image

Mah, včasih se mi zdi, da cel dan in pol noči user posted image . Resno - pod slabo uro skorajda ne prideva. Ima pa res pavze vmes, kar je moteče - zadrema, jo spahnem, odložim, pa čez 10 min joka, da bi še. In to nekajkrat ponovi. Npr. danes - deset do devetih sem jo začela dojiti, deset čez devet je prvič zadremala. Me je do dvajset do desetih 3x poklicala nazaj, potem se je še pobruhala (halooo, če se pa prenažira), končno na rokah zaspala in zdaj čakam, če je to to ali bo še kakšno hranjenje.

Ja, HB se to skrajša, če se prav spomnim, je starejša pri 4-5 mesecih opravila v 10-15 min.

Interesentke za septembrsko plavanje dojenčkov na DIF: k.tja, mama11, KatMat, lake, ledenka, PapuaNG, Tanja_, (Kasija?)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
14.6.2009 1:27:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Naš tamal je bil pa cel dan priden, le zdaj je malo tečka, ko še sam ne ve, kaj je narobe. Je bil tričetr ure na joški, tko da lačen gotovo ni. Sicer je pol še neki zagrabil, dvakrat potegnil pa se odstavil, tko da lakota ni problem. Se mi itak zdi, da tok poje, da bo pravi mali debelinko user posted image

PapuaNG, pri nas je tako, da kadar "hoče-noče" piti (ko se želi pristaviti, a potem pleše pred bradavico z odprtimi usti in jamra) pomeni, da mu moram podreti kupčka, ali da ga kako drugače moti zrak v njem.
Lahko da se je samo crkljati želel,... tudi to se dogaja (in zdaj že vejo, da jih vzamemo v naročje, ko jih hranimo...)

Midva se dojiva povsem različno, a več kot 15 min ne. Večinoma do 5 min... približno na 2-3 ure, zato predvidevam, da popije kar dovolj. Odvisno je od več stvari. Če bi trajalo dlje, bi postala kar živčna. Dojenje ni ravno moja strastuser posted image , bolj nuja... pa naj se sliši še tako nematerinsko. Seveda vedno počakam, da ima on dovolj.

AKP D3 tudi sama še ne dodajam. Bom malce (kakšen teden, dva) še počakala, da se navadi na ta svet, preden mu zagrenim. Saj vem, da ni dovolj le sonce, a se tolažim, da rešujem njegov "rahitis" s soncem in svojih dobrim mlekom...
So močni tile naši z-majčki, ne? V posvetovalnici so mi rekli, da ga dam lahko v pokončni položaj samo za podiranje kupčka, Urban pa ga ima najrajši (tako kot Oskar pred njim,... smo ga samo tako morali nositi). Je sestra rekla, da s tem, ko premika glavico sem ter tja, samo išče oporo zanjo,... ampak pri nas Urban drži glavico pokonci in čisto pri miru, ko pa se utrudi, jo počasi lepo nasloni na ramo,... njegovi živahni očki pa gledata kot da bi ta svet že poznal... pri tako majhnih ponovno začenjam verjeti v reinkarnacijo!
Kadar je jezen, ga tudi ne bi mogla pustiti samega kje visoko... se lahko prijezi na tla! (In tako je bilo že v porodnišnici!)
O njihovi nebogljenosti vse bolj dvomim,...user posted image

Grem nazaj spat,... sem šla samo na wc in v hladilnik po malo mleka... in ugotovila, da sem pustila prižgan računalnik,... pa ne morem, da ne bi pogledala še malo po njem.
Jutri je nedelja. Predvidevam, da se bomo imeli lepo. Tudi vam želim lep dan!user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
14.6.2009 7:40:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
Blue mam eno prošnjo, a se lohk slikaš ko boš mela Gajo v kenguruju, jaz testiram enga od chicco-ta pa je ful nerodenuser posted image ...

zoja10 imaš ZS

pokica_ lepo te je spet brat user posted image  user posted image  user posted image  javljaj se bolj pogosto če lahko... smo te močno pogrešale user posted image  držimo pestke zate in Anejčka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Midva se dojiva povsem različno, a več kot 15 min ne. Večinoma do 5 min... približno na 2-3 ure, zato predvidevam, da popije kar dovolj.

jz sem prvi mesec dojila nekje od 15-30 minut... zdej pa dojim 10 minut, 15 je že zelo velik.. pa tud spi pol po 2-3 ure... redi se tud lepo, tko da mislim da je cool.. men je tud všeč da ne visi tok dolg na joški, še posebi če kam gremo pa da bi mi visela gor po 45 minut bi se mi zmešal user posted image

smo mel pa dons en neljubi pripetljaj zjutraj pri previjanju... in sicer mala se je pokakala... kar ni nič čudnega, če to ne bi bilo pod takim pritiskom, da je pokakala mene po hlačah... kok je revco mogl matrat da se je tko pokakala user posted image  sem bla čist šokirana, moj se je pa sam smejal user posted image  evo dokazno gradivo user posted image  user posted image

user posted image

drgač gremo pa dons k tašči na kosilo... je moj mel včeri rojstni dan, pa gremo na skupno kosilce user posted image  vsaj kuhat mi ne bo treba

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 14.6.2009 7:41:56 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
14.6.2009 7:44:19   
Blueeyes
user posted image  

NICK                 PDP    RODILA     PODATKI  

Šmarnogorka      15.05.    20.03.       Bor (1700g)  
                                                           Vid (1340g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mary12               12.05.    31.03.       Kristjan  (50 cm,2960g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mucka25             08.05.    02.04.       Tina (1530g) 
                                                           Nina (1970g)

1. mesec
2. mesec: NINA (4370g, 53.5cm), TINA (3790g, 52cm)
3. mesec
Naslednji pregled: 15.07.2009
UZ kolkov: 01.07.2009

dobrovoljčica      07.05.    04.04.       Eva (44 cm, 1740g) 
                                                          Maj  (46 cm, 2100g)
1. mesec   
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

daisy24               27.05.    14.04        Klara (44 cm, 1910g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

heln                     07.05.     19.04       Rubi
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Maj_Taj               01.05.     19.04                 (46.5 cm, 2980g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

PC Baby             01.05.       20.04.
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Ebetka                 01.05.     21.04       Iza (46 cm, 2650g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

bella106             30.05.      23.04.     Lea (48 cm, 2550g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Lara light            26.05     
 25.04      Zarja (45 cm, 1820g) 
                                                           Izak   (46 cm, 2100g)
1. mesec 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Dudica1              01.05.      27.04.      Maj (54 cm, 3740g)
1. mesec: 4330g, 53.7cm, 37.6cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 26.06.2009
UZ kolkov:
13.07.2009

vanilla                 02.05.     28.04.       Kaja (49 cm, 2770g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ella                    01.05.       28.04.      Oskar (55 cm, 4340g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

lananai               16.05.      29.04.      Tisa (47 cm, 2910g))  
1. mesec: 4300g, 51.5cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:18.08.2009

meduzica            02.05.     30.04.       Timotej (53 cm, 3470g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mayflower          09.05.     30.04.       Maks (54 cm, 3850g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

BarbyD               09.05.      30.04.       Eros (53 cm, 3830g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

zmajama           11.05.       30.04.       Tai (49 cm, 3280g)
1. mesec: 4020g, 54cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
30.06.2009
UZ kolkov: 03.08.2009

Greenie             11.05.       30.04.       Karin (49 cm, 2880g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

*bucka*             02.05.      30.04.       Jaka (51 cm, 3000g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

AKP                  16.05.         01.05.      Nike Taja (52 cm, 3780g)
1. mesec: 4120g, 54cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled
:

Pikicapokica6   01.05.       02.05.       Žana (55 cm, 3940g)
1. mesec: 5655g, 57cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 09.07.2009

Zoja10               09.05.      02.05.       Taja  (53 cm, 3500g)
1. mesec: 4100g, 53cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 06.07.2009

UZ kolkov: 16.06.2009

Blueeyes            03.05.      03.05.       Gaja (51 cm, 3260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 17.06.2009

Kasija                11.05.       03.05.        Gal (56 cm, 4050g) 
1. mesec: 4830g, 56cm, 39cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

lake                    09.05.      03.05.       Taja (48 cm, 2660g)
1. mesec: 3630g, 50cm 
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Čebelca10      10.05.          03.05.       Tijan (50 cm, 3280g)
1. mesec: 4050g, 52.5cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

baba84             05.05.        03.05.      Taj (53 cm, 3720g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

taškica             17.05.        04.05    Jurij (49 cm, 3160g) 
                                                     Andraž (51 cm, 2765g)

1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

ledenka             11.05.       05.05.       Maks (51 cm, 3720g)   
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled   

nati45             04.05.         05.05.       Ivana (50 cm, 3050g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 
UZ kolkov: 04.08.2009

leela                  08.05.       05.05.       Filip (51.5 cm, 3160g)
1. mesec: 4455g, 55cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

ttmmbb             13.05.        06.05.      Igor (52 cm, 3569g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 

psaša                10.05.        06.05.      Lara (48 cm, 2630g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

supernova2002 23.05.      06.05.      Maruša (53 cm, 3250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

annya              03.05.         06.05.       Taja (51 cm, 3440g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

tubby                11.05.        07.05.      Maks (54 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Christiana21    31.05.        07.05.      Klara Gloria (40 cm, 1370g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

majuška10      10.05.          07.05.       Tea (53 cm, 3280g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petrazg             10.05.        07.05.      Luka (53 cm, 4590g)
1. mesec: 6kg, 60cm
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Zoja09             10.05.         09.05.      Zoja (50.5 cm, 3740g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:

gala                 14.05.         09.05.       Jerca (52 cm, 3720g)  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

BIA79              21.05.        10.05.       Klara (54 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled 

k.tja                09.05.         11.05.        Urban (52 cm, 3530g)
1. mesec: 4710g, 55cm, 38cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
13.07.2009

momacus        26.05.          12.05.       Gašper (51 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

girly                  07.05.        12.05.     Kris (55 cm, 3760g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

copka              02.05.         13.05.       Sebastian (56 cm, 4260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 16.06.2009

mani2             09.05.          13.05.       Maria Romana (50 cm, 3110g)  
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 17.06.2009

SANEK1          05.05.          13.05.       Filip (52 cm, 4480g)    
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

petra a            15.05.          13.05.       Nejc (54 cm, 3720g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 15.06.2009

OliveOyl         17.05.          14.05.       Tina (50 cm, 3420g)
1. mesec: 4320g, 55cm, 37cm obseg glave
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 15.07.2009

FLASK_A        14.05.          14.05.       Maja (52 cm, 3480g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

cebelica82     19.05.          14.05.        Neža (51 cm, 3240g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 15.06.2009

Rebeka_         16.05.          15.05.        Sara (50 cm, 3240g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
22.06.2009

alijana              12.05.        16.05.     Alina (47 cm, 3300g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

madejka         23.05.          17.05.       Tobija (53 cm, 3820g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

masi                04.06.          17.05.       Mia (46 cm, 2260g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

peneja             05.05.         17.05.        Luka (54 cm, 4170g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

rozcaa

17.05.         19.05.        Urban (49 cm, 3320g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji mesec

maja1488      14.05.          20.05.        Zarja (55 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled: 17.06.2009.
UZ kolkov: 10.06.2009.

Hanaja            14.05.         20.05.        
Maksim (52 cm, 3600g) 
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

mama11           20.05.         21.05.      Julija (53 cm, 3730g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
26.06.2009

Cveka30          23.05.         22.05.       Nika (53 cm, 3850g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled
:
26.06.2009

pokica_            23.05       22.05.    Anej (55 cm, 3700g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Nasledji pregled

pikonina           23.05.        22.05.    Sara (51 cm, 3080g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled  

playgirl              27.05.        22.05.   Elen
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

krempelček      18.05.        23.05.  Timotej Jernej (50 cm, 3600g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

buterffly           17.05.        23.05.   Žan Marcel (54 cm, 3660g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

karatina            13.05.        23.05.   Lina (52 cm, 4100g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

dito                   22.05.         24.05.   Gal (49,5 cm, 3340g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

HM84                19.05.         24.05.   Alex (52 cm, 3400g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled
:
24.06.2009 

Sonček83          20.05.        24.05.   Žan (53 cm, 2900g)
1. mesec

2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

andrejka   
         27.05.        24.05.   Gaber (55 cm, 3700g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Majch                29.05.        25.05.     Živa (54 cm, 3940g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

elyy                   29.05.        25.05.     Tian (52 cm, 3500g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
30.06.2009

Tanja_               27.05.        27.05.     Hana (49 cm, 3280g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
29.06.2009

PapuaNG             25.05.       28.05.    Svit (52 cm, 3650g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
29.06.2009

*Lina*                27.05.       29.05.    Oskar (57 cm, 4230g)
1.mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

KatMat                24.05.       30.05.    Tija Atalija (49 cm, 2760g)
1.mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

Biba Maja            23.05.      31.05.     Aleks (54 cm, 4250g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled:
07.07.2009

Katarina_K         21.05.      03.06.    Simon (51 cm, 2920g)
1. mesec
2. mesec
3. mesec
Naslednji pregled

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
14.6.2009 7:44:19   
Blueeyes
user posted image  

user posted image    mary 12 - Kristjan

user posted image   Dudica1 - Maj

user posted image   BarbyD - Eros

user posted image   Zoja10 - Taja

user posted image   Lananai - Tisa

user posted image   zmajama - Tai 

user posted image    Blueeyes - Gaja

user posted image   tubby - Maks

user posted image   lake - Taja

user posted image   ttmmbb - Igor

user posted image   FLASK_A - Maja

user posted image   Leela - Filip

user posted image   k.tja - Urban

user posted image   mani2 - Maria Romana

user posted image   AKP - Nike Taja

user posted image   maja1488 - Zarja

user posted image   cebelica82 - Neža

user posted image   OliveOyl - Tina

user posted image   Kasija - Gal

user posted image   petrazg - Luka

user posted image    mama11 - Julija

user posted image   zoja09 - Zoja

user posted image   petra a - Nejc

user posted image     pikonina - Sara

user posted image   Cveka30 - Nika

user posted image   HM84 - Alex

user posted image    KATMAT - Tija Atalija

user posted image    psaša - Lara

user posted image    copka - Sebastian

user posted image   *Lina* - Oskar

user posted image   nati45 - Ivana

user posted image   Čebelca10 - Tijan

user posted image   karatina - Lina

user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?