lananai
|
petrazg, lepe slikice s plavanja. Si mi še bolj lušte naredila... Sva par dni nazaj z mojim kupula mali bazenček za Tiso - bomo čofotali čez kak mesec. Cveka, škoda za mleko... Ampak vsi so zrasli, ane? k.tja, bravo za citate! pokica, ne bit žalostna, mislimo nate! Vse se bo uredilo in bo kmalu le še ena (grenka) izkušnja več. Glavno, da je Anej drugače zdrav otrok, ostalo se da porihtat! IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lananai Tanja_, naša Tisa se sploh ne zna več leže dojit, odkar sva začele sede. Ji kar ven iz ust teče in je potem lužica na postelji. Sej najlažje mi je itak sede, ampak včasih bi pa pašalo še malo zamižat zjutraj... Zjutraj se pa ne dam... sva kar v leže, zraven pa še Oskarja držim za roko Meni je edino problematično, če je potem potrebno podreti kupčka, ker je treba vstati Danes zjutraj mi jo je moj dal v naročje, ko se je spravljal na tekmo... Jst še napol koma, sem spet poskusila dojit leže. In je šlo super! Sicer ne vem, koliko časa je vlekla, ker sem zaspala zraven. Zbudile sva se pa ene 3 urce kasneje, hehe! IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ja, samo najbolje funkcionira s plavalnimi hlačkami, ki se jih tudi kupi na tečaju - so na pasu nastavki, da lahko dodatno privežeš. Obroč je pa dober zato, ker je otrok v njem v pravilnem (na pol ležečem) položaju. Jih tudi v otroških trgovinah prodajajo. Te plavalne hlačke so res fine,... naš jih je imel tudi na morju in je bil pravi frajerček z njimi Sem jih tudi jst že gledala tele hlačke. Ampak so mislim šele od 6kg naprej. Upam, da bo poleti na morju naša že imela toliko... IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Koliko časa ve dojite tamale? Meni pod pol ure praktično ne uspe (brez previjanja), pa praktično cel čas vleče. Pa to je še v redu, če je samo pol ure...ponavadi je bolj kakih 45 minut. Vmes imava krajšo pavzo par minut, pa eno daljšo - kakih 5-7 minut, odvisno.. to je pa vse. Pa se mi ne zdi, da mi počasi mleko teče ali kaj podobnega (se mu vačsih kar zaleti, ker tak teče). Zdej ne vem, a se bo to sčasoma skrajšalo - star je 16 dni ali bo to vedno tako dolgo? Konec koncev mora skos več jesti Midve se dojiva nekje 20-30 minut. Včasih tudi več, ampak redko. IZVIRNO SPOROČILO: AKP Me pa zanima če katera uporablja štorkljo. Bi mi na čase odgovarjalo, da bi jo imela v njej in bi bile moje roke proste za hišna opravila . Ne bi se pa rada zagnala v nakup in je mogoče nebi sploh uporabljala. Moram pa tudi preveriti koliko sploh stane. Jst sem imela štorkljo sposojeno. Smo jo sprobali in mi ni bila všeč. Mogoče se dojenček res fajn noter počuti, ampak jst je nisem hotla matrat s tem, da bi jo poskusila prav namestit. Se je začela kremžit, ko sva jo z mojim sem pa tja potiskala, da bi jo udobno namestila. Tko da sem jo že oprala in jo bom vrnila. Mogoče bi ti bil bolj praktičen kengurujček. Nama je super. Isto bi imela proste roke pa še dalj časa bi ga lahko uporabljala. blu, bravo za dekoracijo hlač! Oziroma, tvoja Gaja si zasluži čestitke! Ko sem malo slikico gledala, sem mislila, da so kakšni metuljčki gor na hlačah narisani... IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes tok sem slabe volje... čišče sem mela že konc pred kakšnim tednom dni, zdej pa že tretji dan krvavim.. upam da je vse cool.. mi je full bed k mam jutr pregled pr G, p je tko k da grem z menstro tja a se je keri od vas tud tko zgodilo?? mam pa v sredo pregled z Gajo.. komi čakam da vidim kok se je kej zredila in zrastla :) upam da je cool ta pediatrinja Ej, jst tudi že par dni opažam kri. Mi ni nič všeč tole. Je pa res, da mi je G na pregledu vzela še bris, tko da je omenila, da bom mogoče malo krvavela. Ampak je že 1 teden od tega!
|