|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
12.6.2009 17:18:22   
nikolinca
nosečke kje se potepate?user posted image ni nobene gor za klepet

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
12.6.2009 17:23:28   
sasika
Ejla!!

danes sem ugotovila, da bo naš dojenček user posted image . Doma imamo že eno punčico in bo roza sedaj odpadlauser posted image .  Sicer pa še nisem dobila izvidov in jih tudi ne bom. Vsaj ne popolnih, ker ...... In potem so hoteli naj pridem na še en razgovor in nevem kaj. Ampak sva se z mojim odločila, da imava vsega dovolj. Kar sva hotela vedeti veva in drugo je spet statistika.  Se ne greva več. Je bilo že dovolj stresa za naju in našega fantiča.

Najina hči spi že v svoji sobici, a je bolj zasilna. Sedaj sva ravno v debati kakšno bomo naredili. Z nama je spala do njenega drugega leta in pričakujeva, da bo sedaj tudi tako. In ker dev leti mineta kot bi mignil sva se  odločila, da naredimo že kar tako za oba otroka, da ne bova stalno nekaj preurejala.  Sem pa največ lepih videla na http://www.doimocityline.com/home.php?popup=1&lang=it . Meni so te sobice ful lepe. Samo se mi zdi, da so že za bolj velike otroke. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.6.2009 17:24:51   
sasika
Nikolinica jaz sem v službi. Ma sem bolj petkova user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.6.2009 17:36:07   
Anonimen
Prejšnji reden je bla eno leto. če greš na moje ime jo boš vidlauser posted image . Ja upam, da bo vesela.
Sasika a fantka boste mel, ja superuser posted image . Jest čakam na morfologijo, na nuhalni mi je sicer rekla da bo punčka sam to je bl tko.
Itak da bo z user posted image  vse uredu, ti sam pozitivno razmišljaj.
Nikolinca jest zravn gledam mehiškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.6.2009 17:44:17   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: sasika

Nikolinica jaz sem v službi. Ma sem bolj petkova user posted image user posted image user posted image
hehe jst sem tudi v službiuser posted image midve pa sva pridniuser posted image user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.6.2009 17:46:01   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Prejšnji reden je bla eno leto. če greš na moje ime jo boš vidlauser posted image . Ja upam, da bo vesela.
Sasika a fantka boste mel, ja superuser posted image . Jest čakam na morfologijo, na nuhalni mi je sicer rekla da bo punčka sam to je bl tko.
iiii kok je cotkanauser posted image men so pa mehiške nad. dojadileuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.6.2009 17:47:22   
nikolinca

Ejla!!

danes sem ugotovila, da bo naš dojenček user posted image . Doma imamo že eno punčico in bo roza sedaj odpadlauser posted image .  Sicer pa še nisem dobila izvidov in jih tudi ne bom. Vsaj ne popolnih, ker ...... In potem so hoteli naj pridem na še en razgovor in nevem kaj. Ampak sva se z mojim odločila, da imava vsega dovolj. Kar sva hotela vedeti veva in drugo je spet statistika.  Se ne greva več. Je bilo že dovolj stresa za naju in našega fantiča.

Najina hči spi že v svoji sobici, a je bolj zasilna. Sedaj sva ravno v debati kakšno bomo naredili. Z nama je spala do njenega drugega leta in pričakujeva, da bo sedaj tudi tako. In ker dev leti mineta kot bi mignil sva se  odločila, da naredimo že kar tako za oba otroka, da ne bova stalno nekaj preurejala.  Sem pa največ lepih videla na http://www.doimocityline.com/home.php?popup=1&lang=it . Meni so te sobice ful lepe. Samo se mi zdi, da so že za bolj velike otroke. user posted image user posted image
a si vesela za user posted image  a to si na morfologiji zvedla....že veš za ime

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.6.2009 17:49:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

iiii kok je cotkanauser posted image men so pa mehiške nad. dojadileuser posted image user posted image

hvalauser posted image

ah to je tko mal za zravnuser posted image , so itak kr nekiuser posted image

a ti že veš kaj boš mela?

Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.6.2009 17:52:26   
nikolinca
ŠE ZMER NE VEM KAJ BO,UPAM DA ZVEM NA MORFOLOGIJIuser posted image
jst bi bila tud zdj najraj kr doma pred tvuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.6.2009 18:00:52   
tassika
Lupinica znam marsikaj, samo ni pa najbolj strokovno narejeno, prevleko bi itak sešila na roke, ker mašine nimam, saj pravim ni potem lih najlepše je pa za zdržat. A vam povem da sem tudi že mrežico polagala pa z izrvnalno maso filala pa potem belilauser posted image  ma jaz se lotim vsega sam dat se mi mora.

Sasika čestitke za user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.6.2009 18:16:04   
sasika
Nikolinca za spol sem izvedela po biopsiji horionskih resic. Ja, in sem vesela, samo se mi zdi ful smešno, da imam enega pimpeka v sebi.user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke!!!!!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.6.2009 18:27:21   
nikolinca

Nikolinca za spol sem izvedela po biopsiji horionskih resic. Ja, in sem vesela, samo se mi zdi ful smešno, da imam enega pimpeka v sebi.user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke!!!!!!!
v katerem tednu pa si,jst sem v 17t čez tri tedne imam morfologijouser posted image upam da zvem za spoluser posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.6.2009 19:00:48   
sasika
Sem v 18. tednu. V prvi nosečnosti sem na morfologiji izvedela spol. Samo, da je ful odvisno kako se tej otročički obrnejo. Včasih so kar malo sramežljivi!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.6.2009 19:46:17   
valerija77
Ninaaa a vi greste v zoo? Sem probala vavčer natisnat pa ne gre. user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.6.2009 20:18:55   
Ninaaa
valerija77, kako ne moreš natisniti, ti ne odpre strani ali ti printer ne dela? Dej si shrani stran pa ga boš enkrat drugič natisnila, res bi blo škoda spustit takšno priliko.

Ja medve s tamalo bova sigurno šle, sva blizu doma pa se še nisva spravle pogledat živali. Sej pri 10 mescih ne bo kaj dosti dojela, so ji pa blazno všeč živali, sploh če se oglašajo user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.6.2009 20:23:42   
valerija77
Vse mi naredi in zgoraj desno piše natisni kupon. In ko kliknem se ne zgodi nič. user posted image Pa mi dela printer ampak res ne vem kaj naj. Bi pa radi šli zarad tamalga ker je nor na živali. Smo itak imeli namen iti v kratkem ampak zdaj bi blo pa še posebej super.

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.6.2009 20:50:52   
Anonimen
Ninaaa pa ji ti sprinti pa pošlji, če ona ne moreuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.6.2009 21:33:01   
Ninaaa
Glede tega kupona - jaz nisem na noben gumbek pritisnila, ampak sem šla lepo pod "datoteka", "natisni" in je blo. Hmmm... gumba za natisnit sploh opazla nisemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.6.2009 21:40:49   
valerija77
Sem pa res blond...user posted image user posted image user posted image Jaz se pa matram s tistim gumbom. Halo? Kot da sem prvič na računalniku.user posted image Hi, hi.
A za otroka je tud treba vavčer če je star več kot 3 leta?
No tko mi je pa ratal sprintat. Hvala

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.6.2009 21:43:20   
Ninaaa
...drgač pa punce, če bi še katera imela ta kupon in ima težave s printerjem, lahko tudi shranite stran z gumbom na tipkovnici, tam kjer piše "print screen" - ponavadi je kje zgoraj nad "delete".

Samo pritisnete ta gumbek na tipkovnici, greste na "start" -> "programi" - > "pripomočki" - > "slikar". Ko se vam odpre slikar, pa samo pritisnete hkrati tipki CTRL in V in potem shranite slikco ekrana magari nekam na namizje, pa jo sprintate jutri ali v ponedeljek v službi user posted image

Zgleda komplicirano, pa v resnici sploh ni. Poskusi s temle, valerija77! Če ti ne rata, mi pa lahko na ZS pošlješ svoje podatke pa bom probala neki stuhtat, kakšne pol urce bom še online, potem grem pa v mižule...user posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.6.2009 21:47:00   
Ninaaa
Evo, glih tri minute sem te zamudila, tolk je trajalo da napišem mini priročnik za printanje user posted image

Brezplačen vstop bo za otroke do 2. leta starosti, tko da predlagam, da vseeno sprintaš še en vavčer, da ne bojo tam kaj komplicirali.

Pol pa samo še pesti držimo, da bo lepo vreme, pa se novemberke vidimo v ZOOuser posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.6.2009 21:50:03   
piška goriška
Hejla user posted image kice!!!
In pozdravljene vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Sem se danes prvič letos kopala!!!! Punce, morje je krasno!
(...samo malo sem me je opeklo, se mi zdi...bo treba bolj pazit:)

Pozdravčke vsem!!!

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.6.2009 22:10:16   
valerija77
Ninaaa mi je končno ratal tak da se morda srečava kje ker mi sigurno pridemo.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.6.2009 22:17:56   
Ninaaa
user posted image user posted image user posted image

Kakšen dan prej se moramo vse, ki bomo šle v živalski vrt, malo zmenit, kje se dobimo. Upam, da bo vreme lepo.

Pa tam piše, da bi naj vsak eno igračko prinesel s sabo za otroke z Infekcijske klinike. Moram pobrskat po omari, našo dete je tako izbirčno, da ji je le redko katera igračka všeč, sploh pa ne mara plišastih živalic. Da ne omenjam, da smo od vsakega obiska dobili vsaj enga pliškota, ko sem rodila user posted image  imamo jih na tone...

Mi gremo pa jutri na morje, mogoče bomo tudi prespali kar v avtodomu in pridemo v nedeljo nazaj, če se nam bo dalo. Komaj čakam, da se namočimo v morju - za našo Špelo bo to prvo kopanje user posted image

Lahko noč vsem, grem spat, tamala spi že od osmih, jaz imam pa tudi do sedmih dovolj časa da se spočijem .

Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.6.2009 23:49:30   
Lupinca
čer user posted image

verjetno že vse ajate ane? joj js se bom tudi  mogla navadit prej hodit spat, ampak kaj ko imam tok stvari za nardit, da grem onavadi tako šele okol polnoči spat...no ja, bomo že.

prejle sem se že od drugega izpita, ki bi ga imela zdej v ponedeljek kar odjavila...me je sicer kar zvilo, ker sem do sedaj vse izpite v 1. rokih delala, ampak kaj čmo...rada bi malo uživala z bušijem in ne samo za knjigam visela. Tako da sem si zdej vse izpite ki smo ostali porazdelila tako, da bom imela enega na mesec.user posted image  Sicer imam zdej zadnji izpit sredi septembra...ampak ok...bom preživela, važno da nebom preveč pod "stresom" in bom več zunaj ter uživala. Te 4 izpite bom že še nekako naredila ane? hihi

sasika ČESTIKE za user posted image  user posted image  pa boš imela parček! Se mi zdi to ful lepo. user posted image

tassika user posted image  neverjetna siuser posted image  izravnalna masa? hehehe, komaj da vem kaj je to, kaj šele da bi znala delati s tem.  Mora biti pa potem tvoj res zelo zadovoljen s tabo. Se lah kar pohvali s tabo! Moj se lah edino pohvali da...hm...mogoče dobro kuham, fotkam, pa da sem piflarkauser posted image user posted image  hec hec.

Ninaaa uživajte na morčku!!

Pa super tole za ZOO, sem za mojega vzela vavčer, tako da če vidim kako nosečko s približno tak velkim bušijem kot jaz, jo bom kar z "hej novembrka" pozdravilauser posted image  Pridem pa ziher, ker sem čisto blizu doma, faxa ni več, tako da mi nič ne more vmes pridtuser posted image

nič zdej pa ajat...lepo nočko vsem in lep vikend!!!

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 12.6.2009 23:51:32 >

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?