Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 14:08:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec srečanje mb: vabljene tudi trezika, pa persida (al je že na seznamu?) Najlepša hvala za povabilo...samo žal naju s pikico tokrat še ne bo... med tednom sem namreč brez avta bova pa prišli po vsej verjetnosti na naslednje srečanje kr z dragim kupujeva še en avto ... komaj čakam....bova lahko potem s pikico še bolj terenski
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 14:25:54
|
|
|
|
lejca
|
Ciao.. povejte mi prosim,ce je katera izmed vas zamenjala mleko..je vas mali zavracal in ste sle na prejsnje mleko...jaz sem mela prej Humano in zdej sla na Novalac pa mi ga zavraca..kaj naj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 15:29:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec srečanje mb: vabljene tudi trezika, pa persida (al je že na seznamu?) Najlepša hvala za povabilo...samo žal naju s pikico tokrat še ne bo... med tednom sem namreč brez avta bova pa prišli po vsej verjetnosti na naslednje srečanje kr z dragim kupujeva še en avto ... komaj čakam....bova lahko potem s pikico še bolj terenski a škoda. pol pa javi, ko boš imela avto, da hitro naredimo ponovno srečanje.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 17:57:17
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica da še pozdravim - dober dan mi imamo super kolke in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske zdaj pa mala spi ko ubita in je mami dolgčas stanovanje je sicer bomba, ampak kdo se naj še za to sekira aha, zdaj se pa je začela prebujat tak da bo končno eka akcija Bravo za kolke in adijo tetra plenice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 20:45:50
|
|
|
|
lejca
|
Cer.. spet sem zaskrbljena...sploh noce mleka iz flaske...upam,da mu je bla ziza dovolj...a tud vam v teh dneh ne jejo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 20:52:54
|
|
|
|
MalaNaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Moja Naja se je rodila 27.3.2009 v Postojni. Porodna teža je bila 3400 in velika 53 cm. 28.5.2009 sva imeli 4890 in 59,5cm. Jaz sem iz okolice MB, zdaj pa živimo pri atiju - Slovenske Konjice. oj! a se nam pridružiš na srečanju mariborčank v ponedeljek 15.6.??? Hvala za povabilo, ta ponedeljek ne utegnem. Rade volje pa pridem, ko določite naslednji termin. Kje se pa dobivate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 20:56:35
|
|
|
|
NoBady
|
oj... mi smo zadnje dni ful terenski... 16.6. mava posvetovalnico, ceplenje, me je kr mal strah ... lejca ... jaz sem že menjala mleko.. sem šla iz Aptamila na Novalac proti krčom in se mi zdi da sploh ni opazil razlike... ko je pa Novalaca zmanjkalo sem porabila še ostalo zalogo Aptamila in se mi zdi da zdej ko sem vidla razliko da mu Novalac blj paše, tko da ko poje vse, grem kupit Novalac... samo me malo skrbi vse skupaj ker sem slišala da ni dobro tko mleko menjavati... ma enkrat še potem ostanemo na Novalacu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 20:59:29
|
|
|
|
MalaNaja
|
Oj! Ne, ne poznam. A ste iz Bistrice?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:02:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Moja Naja se je rodila 27.3.2009 v Postojni. Porodna teža je bila 3400 in velika 53 cm. 28.5.2009 sva imeli 4890 in 59,5cm. Jaz sem iz okolice MB, zdaj pa živimo pri atiju - Slovenske Konjice. oj! a se nam pridružiš na srečanju mariborčank v ponedeljek 15.6.??? Hvala za povabilo, ta ponedeljek ne utegnem. Rade volje pa pridem, ko določite naslednji termin. Kje se pa dobivate? do zdaj smo se šele enkrat - to bo zdaj drugič... lokacije pa prilagajamo trenutnim željam...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:04:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao.. povejte mi prosim,ce je katera izmed vas zamenjala mleko..je vas mali zavracal in ste sle na prejsnje mleko...jaz sem mela prej Humano in zdej sla na Novalac pa mi ga zavraca..kaj naj? lejca,mogoč bi morala postopoma menjat.verjetno mu okus ne ustreza. Jaz sem pa šla iz novalaca na hipp,pa ni blemov. upam,da ti bo začel jest kot je treba :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:05:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Oj! Ne, ne poznam. A ste iz Bistrice? ojla! a ti si prav iz Konjic al okolice? Sorry,ker sem firbčna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:06:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj... mi smo zadnje dni ful terenski... 16.6. mava posvetovalnico, ceplenje, me je kr mal strah ... lejca ... jaz sem že menjala mleko.. sem šla iz Aptamila na Novalac proti krčom in se mi zdi da sploh ni opazil razlike... ko je pa Novalaca zmanjkalo sem porabila še ostalo zalogo Aptamila in se mi zdi da zdej ko sem vidla razliko da mu Novalac blj paše, tko da ko poje vse, grem kupit Novalac... samo me malo skrbi vse skupaj ker sem slišala da ni dobro tko mleko menjavati... ma enkrat še potem ostanemo na Novalacu... ma,sej bo vse ok s cepljenjem,tak,da te ne rabi bit strah
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:11:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati. Kokica a ti si iz slovenske bistrice? Yes!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:11:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati. tam ja. ok. te se pa zmenimo ob desetih v H2O. Kokica ti bom dala moj mobi na ZS, da se lahko čujema. Kje pa je H20? Gledano s strani Puba Holmes? Pa je parking tam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:12:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati. Kokica a ti si iz slovenske bistrice? Yes! skoraj soseda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:17:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati. tam ja. ok. te se pa zmenimo ob desetih v H2O. Kokica ti bom dala moj mobi na ZS, da se lahko čujema. Kje pa je H20? Gledano s strani Puba Holmes? Pa je parking tam? Parkiraš verjetno pri šparu, ko je par metrov stran od H2O. če pa ne boš našla nič fraj pa mi javi, pa bom ti šla odpret parkirišče od zdravstvene (tam delam pa te lahko notri spustim). H2O je še naprej od Holmsa v isti ulici. Najprej je Padrino pol je Holmes pol je Center pol pa je H2O. Lahko smo pa tudi v Centru, al pa v bistvu v kateremkoli od teh barov... vsi so kolko tolko ok...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:17:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj... mi smo zadnje dni ful terenski... 16.6. mava posvetovalnico, ceplenje, me je kr mal strah ... lejca ... jaz sem že menjala mleko.. sem šla iz Aptamila na Novalac proti krčom in se mi zdi da sploh ni opazil razlike... ko je pa Novalaca zmanjkalo sem porabila še ostalo zalogo Aptamila in se mi zdi da zdej ko sem vidla razliko da mu Novalac blj paše, tko da ko poje vse, grem kupit Novalac... samo me malo skrbi vse skupaj ker sem slišala da ni dobro tko mleko menjavati... ma enkrat še potem ostanemo na Novalacu... mi mamo na isti dan posvetovalnico in dobimo pikico. me je tudi strah...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:20:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Parkiraš verjetno pri šparu, ko je par metrov stran od H2O. če pa ne boš našla nič fraj pa mi javi, pa bom ti šla odpret parkirišče od zdravstvene (tam delam pa te lahko notri spustim). H2O je še naprej od Holmsa v isti ulici. Najprej je Padrino pol je Holmes pol je Center pol pa je H2O. Lahko smo pa tudi v Centru, al pa v bistvu v kateremkoli od teh barov... vsi so kolko tolko ok... Spar je tam? To pa ne vem kje je!? Je to na novo, ker v tistem delu že kakšno leto nisem bila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:21:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica a ti si iz slovenske bistrice? Yes! skoraj soseda Res je...tudi midve bi se lahko kdaj dobile na pijači ne? Jaz se lahko v Konjice pripeljem...če ti je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:27:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica a ti si iz slovenske bistrice? Yes! skoraj soseda Res je...tudi midve bi se lahko kdaj dobile na pijači ne? Jaz se lahko v Konjice pripeljem...če ti je? seveda :D,ker jaz ponavad nimam avta doma,tk,da mi ustreza,da prideš ;) po torku lahko se zmenima :)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:29:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Parkiraš verjetno pri šparu, ko je par metrov stran od H2O. če pa ne boš našla nič fraj pa mi javi, pa bom ti šla odpret parkirišče od zdravstvene (tam delam pa te lahko notri spustim). H2O je še naprej od Holmsa v isti ulici. Najprej je Padrino pol je Holmes pol je Center pol pa je H2O. Lahko smo pa tudi v Centru, al pa v bistvu v kateremkoli od teh barov... vsi so kolko tolko ok... Spar je tam? To pa ne vem kje je!? Je to na novo, ker v tistem delu že kakšno leto nisem bila! novo je ja. ko zaviješ notri v žitno ulico (tam ko je Holmes), je na sredi ulice ena ulica v levo (čisto nasproti zdravstvene) in tam je špar. ko so zdaj ti novi bloki narejeni. ne moreš zgrešit. če pa ti ne bo kaj šlo, pa me lahko pokličeš, pa te pridem kam počakat.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:33:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica a ti si iz slovenske bistrice? Yes! skoraj soseda Res je...tudi midve bi se lahko kdaj dobile na pijači ne? Jaz se lahko v Konjice pripeljem...če ti je? seveda :D,ker jaz ponavad nimam avta doma,tk,da mi ustreza,da prideš ;) po torku lahko se zmenima :) Oki doki! Da bosta dva pubeca na kupu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:33:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Parkiraš verjetno pri šparu, ko je par metrov stran od H2O. če pa ne boš našla nič fraj pa mi javi, pa bom ti šla odpret parkirišče od zdravstvene (tam delam pa te lahko notri spustim). H2O je še naprej od Holmsa v isti ulici. Najprej je Padrino pol je Holmes pol je Center pol pa je H2O. Lahko smo pa tudi v Centru, al pa v bistvu v kateremkoli od teh barov... vsi so kolko tolko ok... Spar je tam? To pa ne vem kje je!? Je to na novo, ker v tistem delu že kakšno leto nisem bila! novo je ja. ko zaviješ notri v žitno ulico (tam ko je Holmes), je na sredi ulice ena ulica v levo (čisto nasproti zdravstvene) in tam je špar. ko so zdaj ti novi bloki narejeni. ne moreš zgrešit. če pa ti ne bo kaj šlo, pa me lahko pokličeš, pa te pridem kam počakat. Sedaj mi je jasno, ja! Če pa kaj vmes pride pa ti javim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 21:55:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica a ti si iz slovenske bistrice? Yes! skoraj soseda velja :D Res je...tudi midve bi se lahko kdaj dobile na pijači ne? Jaz se lahko v Konjice pripeljem...če ti je? seveda :D,ker jaz ponavad nimam avta doma,tk,da mi ustreza,da prideš ;) po torku lahko se zmenima :) Oki doki! Da bosta dva pubeca na kupu!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 22:15:37
|
|
|
|
MalaNaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Oj! Ne, ne poznam. A ste iz Bistrice? ojla! a ti si prav iz Konjic al okolice? Sorry,ker sem firbčna Iz okolice. Proti Zrečam! Pa ti?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?