Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 9:29:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj sonček že spi. Na srečo je 1. pikeca prestal brez težav- brez sitnosti, razdraženosti in vročine! Še smejal se je!!! Jeeeee!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 9:30:34
|
|
|
|
Nina00
|
Lep dan želim vsem! Midva sedaj šibava na sprehod
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 11:21:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 11:22:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Lep dan želim vsem! Midva sedaj šibava na sprehod Midva sva nazaj, je začelo deževati sredi sprehoda, pa sva morala v gostilno zaviti, da je nehalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 11:23:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Kdaj začnete voziti svoje zaklade v športnem vozičku? Naja se mi zdi namreč zelo nesrečna, ko iz te globoke košare bolj malo vidi okrog. Je pa prava radovednica mala. Tudi tokrat imamo že od začetka športni del, pri katerem pa se naslonjalo da čisto v vodoraven položaj, tako da je primeren tudi za novorojenčka. Tako lahko že sedaj malo kuka ven. Prvič se je super obneslo. mi mamo isto. pa ji je že včasih v tem dolgčas. enkrat sem ji že dvignila malo naklon naslonjala na prvo stopnjo pa je bila fuuuul vesela. vse si je pogledala pol pa se je utrudila pa zaspala pa sem ji ga hitro dala nazaj dol. vseeno je še malo mala za dvignjen naslon. samo ne vem kaj bom naredila, ker se mi zdi, da ji kmalu leže resnično ne bo več všeč Mi smo imeli srečo z izborom vozička, ker tudi leže malo vidi ven. Tako prvemu sinu nisem dvigala naslona do 7,5 meseca, ko se je začel sam posedati. Je pa res, da je imel ves čas najlepši razgled - na svojo mamo he he. to si pa ful lepo napisala. pa še res je
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 11:25:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 11:27:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
da še pozdravim - dober dan mi imamo super kolke in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske zdaj pa mala spi ko ubita in je mami dolgčas stanovanje je sicer bomba, ampak kdo se naj še za to sekira aha, zdaj se pa je začela prebujat tak da bo končno eka akcija
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 11:43:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 11:43:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica da še pozdravim - dober dan mi imamo super kolke in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske zdaj pa mala spi ko ubita in je mami dolgčas stanovanje je sicer bomba, ampak kdo se naj še za to sekira aha, zdaj se pa je začela prebujat tak da bo končno eka akcija Super za kolke!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:11:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica da še pozdravim - dober dan mi imamo super kolke in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske zdaj pa mala spi ko ubita in je mami dolgčas stanovanje je sicer bomba, ampak kdo se naj še za to sekira aha, zdaj se pa je začela prebujat tak da bo končno eka akcija za kolke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:12:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Lep dan želim vsem! Midva sedaj šibava na sprehod Midva sva nazaj, je začelo deževati sredi sprehoda, pa sva morala v gostilno zaviti, da je nehalo. Vsak izgovor prav pride za eno kavico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:13:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Lep dan želim vsem! Midva sedaj šibava na sprehod Midva sva nazaj, je začelo deževati sredi sprehoda, pa sva morala v gostilno zaviti, da je nehalo. Vsak izgovor prav pride za eno kavico Res je. Bil pa je ananasov sok, ker kavice še ne pijem (od 3 meseca nosečnosti, ko se mi je zagabila )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:15:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Lep dan želim vsem! Midva sedaj šibava na sprehod Midva sva nazaj, je začelo deževati sredi sprehoda, pa sva morala v gostilno zaviti, da je nehalo. Vsak izgovor prav pride za eno kavico Res je. Bil pa je ananasov sok, ker kavice še ne pijem (od 3 meseca nosečnosti, ko se mi je zagabila ) No, jaz pa ravno zaključujem s kavo pa šibava še po nakupih. Imava danes kar natrpan urnik - se pozna, da smo bili par dni samo doma zaradi viroze.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:41:19
|
|
|
|
mediuhec
|
kokica: lušten poba, ti sam pridi v ponedeljek. (morda bo moj kaj bolj buden, zdej ko bo konkerenca zraven, he he... eee, upam sam da ne bo preveč buden, se pravi jokav)... a res nobena ne rabi cerazete tabletk??? (mb) srečanje mb: vabljene tudi trezika, pa persida (al je že na seznamu?)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:43:43
|
|
|
|
mediuhec
|
mala_naja: a poznata Tinčka iz slov. bistrice- je tudi marčevski?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:44:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica: lušten poba, ti sam pridi v ponedeljek. (morda bo moj kaj bolj buden, zdej ko bo konkerenca zraven, he he... eee, upam sam da ne bo preveč buden, se pravi jokav)... a res nobena ne rabi cerazete tabletk??? (mb) srečanje mb: vabljene tudi trezika, pa persida (al je že na seznamu?) Pridem, pridem, no prideva!!! Mojemu se dopadejo blontne. Takim se ful rad smeji. Jaz jih ne rabim (tabletk)..imam mireno. Hvala vseeno. Je že znana lokacija in ura? Ker ne vem, če bom čez vikend kaj uspela na RR čekirat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 12:45:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala_naja: a poznata Tinčka iz slov. bistrice- je tudi marčevski? Katerega Tinčka? Jaz sem iz Bistrice, Malanaja pa mislim, da je iz Maribora, živi pa pri fantu v Slov. Konjicah!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:03:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati. Kokica a ti si iz slovenske bistrice?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:04:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala_naja: a poznata Tinčka iz slov. bistrice- je tudi marčevski? Katerega Tinčka? Jaz sem iz Bistrice, Malanaja pa mislim, da je iz Maribora, živi pa pri fantu v Slov. Konjicah! Katera pa je Malanaja? se orpavičujem,ker nisem tolk prisotna,vendar imam opravičljive razloge,haha.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:10:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V seznamu sem brisala tiste, ki se niti enkrat odkar so rodile niso javile z novimi podatki. Se pravi tiste, ki so imele samo podatke o porodni teži in dolžini. še dobro,da vsaj podatke javljam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:10:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa še nova slikica za seznam: pravi dečko je že :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:19:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super glede srečanja. torej novi seznam: Tasa Tulipan Mediuhec Kokica MalaČebelica Če sem katero spustila, se hitro zbunite Mariborčanke: Kdaj in kje v ponedeljek? nekak smo se menile tam pri zdravstveni šoli, ko je polno gostiln - H2o, center... poznaš???če ne pa prestavimo kam drugam... za uro pa smo se menili okoli desetih al še malo prej, če bo šlo, ker bo v ponedeljek sviiiinjskooo vroče. vsaj po napovedih. Mislim, da vem...kje je to..je tam tudi Radio Center, pa Pub Holmes??? Meni bi pasala 10h, ker se moram iz Bistrice pripeljati. tam ja. ok. te se pa zmenimo ob desetih v H2O. Kokica ti bom dala moj mobi na ZS, da se lahko čujema.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:25:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica: lušten poba, ti sam pridi v ponedeljek. (morda bo moj kaj bolj buden, zdej ko bo konkerenca zraven, he he... eee, upam sam da ne bo preveč buden, se pravi jokav)... a res nobena ne rabi cerazete tabletk??? (mb) srečanje mb: vabljene tudi trezika, pa persida (al je že na seznamu?) bom poslala treziki pa persidi vsaki kak sms. se mi zdi da sta bolj redko na rr, pa mogoče nista videli... danes sem pa vaju videla, kak sta bla na kavici v enem kafiču pri bolnici. Smo se ravno peljali mimo ko smo zaključili s kolki. ma ne se sekirat da bi Matevž jokal. zadnjič je itak bil daleč najbolj priden od vseh. si vidla, kak je moja tečnarila. pa kaj čem - včasih je pač tečna
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:27:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec mala_naja: a poznata Tinčka iz slov. bistrice- je tudi marčevski? Katerega Tinčka? Jaz sem iz Bistrice, Malanaja pa mislim, da je iz Maribora, živi pa pri fantu v Slov. Konjicah! Katera pa je Malanaja? se orpavičujem,ker nisem tolk prisotna,vendar imam opravičljive razloge,haha. to je ena čisto nova. se je pred kratkim pridružila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 12.6.2009 13:41:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa joj. tota naša samo je pa spi. sploh ne upam pomislit, kak bo ko jo bojo cepili. bol po pa spala 20 ur na dan al kaj.... no mogoče bom drugi teden pisala, kak nič ne spi. tak da bom raje kar tiho
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?