|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
11.6.2009 13:49:44   
jolly123
Nam pa omoje zobki rastejo, ker me nonstop napada in grize, mi ne pusti da mu pogledam v usta, se kar dret začne, prejle ko se je jokal sem mu malo pokukala noter in pomoje bojo slej ko prej zgornje enkice in spodnje dvojkice, ker ma vse čist zatečeno in belo. Mislim smo si pa zbrali cajt za na morje, ko nam ven lezejo 4 zobi user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Oj punce!

Eno vprasanje..a se vam kdaj tud zazdi, da je partner ena obveznost vec?

Jap itak veš de. Ker zdaj sploh ko ma drug šiht dela po cele dneve, tud po 12 -16 ur včasih in pol seveda ti si zrihtaš en urnik, pač približno vsak dan po istem kopitu in pol ko je doma, mi narobe hodi včasih enostavno, ker on pač ni navajen, da se tamal joka, da takrat hodi spat...in nama uniči ves urnik, pa včasih ti pač ostane v glavi una obveznost, da zdej ko je pa doma, pa moraš vse spedenat, pa skuhat pa kr neki no...in ja včasih se mi ne da. On ma pa lih takrat kak slab dan in bi rad videl da ma kosilo pa se počiva....in je ogenj v strehi, sej veš kako to gre user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.6.2009 14:06:26   
sončnica24
Hojla, da ne padem med pogrešane.

Mi imamo 4 zobke, obe enkici spodaj iz zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa se še jaz malo izkašljam. Glede user posted image imam sedaj jaz tudi eno obdobje ko mi paše da ga ni, očitno je nekaj v zrakuuser posted image . Ker on bi vedno nekje letal pa okrog skakal in potem Niku ves ritem zmrda in je sitn in potem je on sitn ker bi rad počival ker on seveda 8ur na dan delauser posted image .

No pa to še ni vse. Moja preljuba draga tašča je dala Niku v torek čokoladno napolitanko in sicer zato ker se ji ga ni dalo 3 minute nosit ko sem mu jaz šla za jest delat ker je bil malo sitn. Sem mislila da eksplodiram, in se je revež včeraj tako mučil ko je kakal da se je zraven jokal pa še celi koščki teh napolitank so bili noter. Jaz ne vem no 5x sem ji že povedala da ne pustim da je čokolado ker se mi zdi premali ona pa nič. Ji ga še sploh naj dam, namreč resno razmišljam da ji ga sploh več v roke nebi dalauser posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.6.2009 14:12:15   
sončnica24
Sem vidla da ste imele debato okrog hrane, mene pa nekaj druga zanima. Nekateri ne vem koliko naših pikecev bo šlo jeseni v vrtec. In v vrtcu jejo vse od pečenega, pohanega... Sem se pogovarjala z vzgojiteljico in tudi če otrok še ni star 12 mesecev mu dajo alpsko mleko. Kaj pa lahko tam narediš? Ker edino da ne dobijo je potrdilo od zdravnika da je otrok na katero stvar alergičen?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.6.2009 14:44:58   
jolly123
Joj no a te tašče/mame ipd res ne štekajo, da delajo škodo.  user posted image  user posted image

Pri nas v vrtcih je baje še prilagojena prehrana za tiste od 1-2 let, tko da kakšnega pohanja lih ne dobijo. Dobijo pa alpsko mleko...pomoje kle nimaš kej, razen če dobiš od pediatra potrdilo da ga ne prenaša.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 15:01:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.6.2009 17:35:36   
mbd0411
Živjo!

Kot sem že povedala,smo našmu že dali alpsko mleko.Ne samo,a je ok.Saj tud skuto in jogurte z veseljem poje.Danes pa je poskusil borovnice.Malo so kisle,mogoče pa bo lažje kakal.Pije še vedno toliko kot ničuser posted image Aja pa lubenico sem mu dala malo za poskusit.Tako kot bi pil.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.6.2009 19:34:21   
jolly123
mojo kišto od računalnika so odnesli na servis, zdej se pa hecam kle s staro kišto, sem že pozabila kako je počasna kr neki. Ampak vsaj neki je dobrega končno sem se spomnila  stare fotke dol snet, nekaj jih bom kar na FB naložila, da jih ne bom zgubila. Joj smo bili včasih suhi  user posted image Se je treba mal v roke prijet tole ni nič user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.6.2009 21:13:43   
Lucka1
ok punce, samo na hitro javljanje...danes sva z user posted image cel dan delala družbo njegovi prababici user posted image user posted image user posted image ...to smo se imeli fino....zdej me pa čaka pakiranje in potem jutri odrinemo na morje za 1 teden približno. Ne me skenslat al pozabit, pa upam, da vas še najdem, ko pridemo nazaj. Pred morjem nas pa v soboto čaka še en ooooooooooogromen piknik - moj oče praznje 60 let in bo ene 100 ljudi na pikniku na vikendu....me zanima, kako bo user posted image prenesel....

Zdej grem pa mal lenarit.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.6.2009 21:19:24   
janja 27
čer

danes sem se napohajala po LJ ..sem utrujena hujš k če bi cel dan fizično delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa sem iz RD (brat) punci sta zaspali, manca še vedno hodi sama spatuser posted image user posted image user posted image superca upam da tko tud ostane ......user posted image user posted image user posted image user posted image

goga kje si ???? je zatišjeuser posted image user posted image user posted image user posted image irma je na rodosu user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne reci da se ne boš več javila zaradi komentarjev....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.6.2009 21:20:50   
janja 27
lučka uživaj sto na uro  na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image komarčnike si dobila???? itak da bo mega na pikniku boš videla..joj kje je še moje morje komaj avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.6.2009 21:30:01   
PikicaStonoga
valla - mam jaz tisto zadevco za v usta zobke čistit sam sem sam ene 2x uporabla ...

sončnica - ma jaz bi znorela, če rečem NE je ne, i poskrbela, da bi zašča razumela user posted image

timnala - ma nisi vesoljc! jaz sicer nisem taka, da bi tako razmišljala, smao mogoče to zato, ker mi res ni treba za nič skrbet! Pospravljava skupaj, pereva, ko sva skupaj doma, peglam ne ;) uf nisem že ene par mesecev, se kr nalaga, pa mal sproti hehe, zadnjič si je celo moj srček sam nekej likal, kuham ne, ker mi mami prirpavi male lončke in zamrzne, ker niti kuhinje nimam taprave ...moj srček je pa tud tok nezahtevn, da ni nobene panike,tud če nč ni skuhano, ko pride, si pač vzame kruh in pašteto al pa odpre konzervo z ribo ....tko da men celo manjka, se mi zdi, da je premalo doma ... :( bo pa seveda vse drugače ko bo bajta in več dela ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.6.2009 21:32:43   
PikicaStonoga
ma morm vam povedat, da vas pogrešam in komaj čakam, da se vidimo v torek!!! sej ta torek se menda potem niste dobile a ne ...user posted image user posted image  valla tebe tud pogrešam za kak sprehodek po Medvodah ...PON al pa TOR se morva zmenit potem bomo  menda nekej na bajti delali ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.6.2009 21:35:17   
iraira
Hello!

Mi smo se cel dan po malem potepaliuser posted image  user posted image  user posted image . Sem mogla dopoldan v Mullerja po mlekeca pa pleničke itd., popoldan smo šli pa združno s tavečjim na sprehod in sladoleduser posted image . Je dal bratec za probat pa ni bila nič navdušenauser posted image user posted image user posted image , raje gloda kornetek brez sladoleda ( po mamici zgleda, ker jaz tudi ne maram sladoleda)

Lučka čofajte še malo za nas....pa držim pesti za lepo vremeuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.6.2009 21:42:09   
gogabojan
Čer.

Če me ne marate več, me ne berite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No moram vam najprej povedati, da smo probali jesti češnje (včeraj dobila od sodelavke polno vrečko sladkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), vendar Rokyu ne potegnejo.

Lubenica - je dobra, dokler se ne izsesa ven sok, ostalo pljunemo suho lubenico ven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marelice - (v mercatoju v KAO v akciji), jih obožujemo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEM PA SAMA DOMA Z ROKOM, druga dva srčka pa sta šla na štajersk.

Lučka - Uživaj maximalno na morju. Upam, (vsaj kar sem gledala po inter. da boste imeli odlično vreme) da se boste nauživali še namesto nas, ki bomo tu ostali.

Ah Janja, jaz sem taka čveka, da nevm kar tako zginla z RR. Če me nočete brat, me ni treba, če pa ja pa fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pa povedat še, da sem se odločila, da bom naredila preusmeritev študija. Zdaj pa vprašanje, za tiste ki ste oz. še vedno študirate: a je možno prenesti na drugi faks kake izpite?????

Sem že mal iz tega, kar nekaj let, pa sem se odločila, da bom šla naprej študirat, vendar ne ta faks, drugega, ker me je minil.

Me pa je direktor danes srečal, ko sem se sprehajala po TC, pa mi je rekel, da bi rad videl, da čimprej pridem delat, ker ni to to, odkar mene ni. KAO.

Še kaj???????????? Ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.6.2009 21:52:44   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
Marelice - (v mercatoju v KAO v akciji), jih obožujemo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jih dala zadnjič Alji pa je bila čisto pikasta po njih.....sklepam, da zaradi marelic, ker ni nič drugega novega jedla. Mogoče, ker so bile surove, ker po tistih iz raznih kupljenih kašic ji ni bilo ničuser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.6.2009 21:54:47   
iraira
Danes sem ji naredila banana+mango+piškotki+štiri kapljice mlekeca.......ejjjj je jedla kot zmešanauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Včeraj pa banana+avokado....ni šans, dve žlički ja, potem pa ne več ust odpretuser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 21:56:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 21:57:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu iraira)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.6.2009 21:58:45   
Lucka1
aja.....pa KOOOONCNO sem si vzela čas za frizerja.....zdej je ena kvazi blondinka več :))

Neposredna povezava do sporočila: 1269
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 21:59:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.6.2009 22:00:29   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

user posted image . Včeraj pa banana+avokado....ni šans, dve žlički ja, potem pa ne več ust odpretuser posted image

hecno, naš je pa od sadja doslej edino to pojedu vse, kar sem pripravila

Pa kako so si različni teli škratki maliuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Bom še probala ji dati isto kombinacijo, mogoče samo ni bil dan za to....sem vztrajnauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Včasih kakšne stvari sploh noče, ji pa ponudim čez kakšen dan enako, pa papa kot da ji nebi dali nič za jesti

Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.6.2009 22:02:30   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

aja.....pa KOOOONCNO sem si vzela čas za frizerja.....zdej je ena kvazi blondinka več :))

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   jaz tudi razmišljam o spremembi. Bi si dala malo svetlejših pramenov narestiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Nisem bila pri frizerju že juhuhu let

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.6.2009 22:10:02   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   jaz tudi razmišljam o spremembi. Bi si dala malo svetlejših pramenov narestiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Nisem bila pri frizerju že juhuhu let

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za barvanje

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
11.6.2009 22:23:38   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

, manca še vedno hodi sama spatuser posted image user posted image user posted image superca upam da tko tud ostane ......user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj to pomeni? sem te hotla že 10x vprašat? Kako je pa prej hodila spat? Ker mi imamo zadnje čase probleme z Nikom.. hoče, da zraven njega spim, ipd...

evo cela štorjila labadorjauser posted image user posted image user posted image user posted image

vsi štirje zaenkrat spimoše v eni sobiuser posted image user posted image user posted image .....manco odkar nisem več dojila in je dobila flaško pred spanjem je popila flaško in zapala na sredi postelje ker niti mene niti mojga ni motlo je spala med nama...flaške pred spanjem smo se rešli pri dveh letih in potem sem se morala uležt zraven nje in ji pet in brat pravljice al govorit pravljice itd....in medtem me je božala in zaspala.....na sredi nosečnosti je mene neki štrklo v možgane (junija lani ) da bi bilo ok da jaz navadim manco samo hodit spat ne pa da ležimo poleg pa sem jo dala in je bil jok ene tri dni potem je sama spala....ampak je spet nastal problem ker ni hodila poleti več v vrtec in je spala zjutraj z mano (ker sem orng zaspanc ) user posted image user posted image user posted image zvečer pa je al zaspala ker je bila preutrujena al pa šla z nami spat...no tko k sem rodila je to moj večinoma prakticiral in se ulegel zraven nje oz če ga ni blo sem jaz metko uspavla in potem šla z manco v posteljo...itd..itd...no sedaj pa se je dva tedna nazaj spominla da bi bilo ko če ona sama hodi spat si gre umit zobe mi da ljubčka če lih hoče ji preberem pravljico sam to je redko vzeme sabo svojga gašperja in gre sama v posteljo jo pokrijem rečem lahko noč in zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je to .jo hvalim in upam da ji postane to lepa navadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1274
11.6.2009 22:27:48   
janja 27
sem pozabla povedat da manca  spi v svoji postelji odkar sem metko rodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?