gogabojan
|
Čer. Če me ne marate več, me ne berite. No moram vam najprej povedati, da smo probali jesti češnje (včeraj dobila od sodelavke polno vrečko sladkih ), vendar Rokyu ne potegnejo. Lubenica - je dobra, dokler se ne izsesa ven sok, ostalo pljunemo suho lubenico ven. Marelice - (v mercatoju v KAO v akciji), jih obožujemo. SEM PA SAMA DOMA Z ROKOM, druga dva srčka pa sta šla na štajersk. Lučka - Uživaj maximalno na morju. Upam, (vsaj kar sem gledala po inter. da boste imeli odlično vreme) da se boste nauživali še namesto nas, ki bomo tu ostali. Ah Janja, jaz sem taka čveka, da nevm kar tako zginla z RR. Če me nočete brat, me ni treba, če pa ja pa fajn Moram pa povedat še, da sem se odločila, da bom naredila preusmeritev študija. Zdaj pa vprašanje, za tiste ki ste oz. še vedno študirate: a je možno prenesti na drugi faks kake izpite????? Sem že mal iz tega, kar nekaj let, pa sem se odločila, da bom šla naprej študirat, vendar ne ta faks, drugega, ker me je minil. Me pa je direktor danes srečal, ko sem se sprehajala po TC, pa mi je rekel, da bi rad videl, da čimprej pridem delat, ker ni to to, odkar mene ni. KAO. Še kaj???????????? Ne.
|