|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
11.6.2009 14:40:41   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Ta prašek se imenuje EDELWAISS,dobi se ga pa samo v lekarni v Avstriji in je res zakon.

Hvala nmagk, moj koder se ravno vrača iz Nemčije, mu bom kar naročla da mi ga prinese....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.6.2009 14:40:55   
malcekvita
veronikab hvala za tale link, zelo dobrodošlo user posted image
barboom pozdravljena!

(odgovor članu barboom)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.6.2009 14:47:12   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce,

toplo priporočam:

http://www.videojug.com/film/how-to-massage-your-baby-for-health-and-happiness

Posbej 5. korak je deloval - ta mali me je celo pokakal.user posted image user posted image user posted image

Lp,

veronikab

Super bomo sprobali user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
11.6.2009 15:13:42   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ninica:srečno in hvala za  čajček
a za preživnino sta že kaj urejala ?

evo mene,končno doma - ker je bilo pri G vse ok,razen šivi baje še niso čisto zaceljeni,ampak se lepo celi,tako je vsaj rekla,in da me bo še nekaj časa bolelo (to me itak) tudi pri user posted image tak da nevem,verjetno boma še kak teden počakala user posted image menili sva se za MIRENO,je rekla,da jo zelo priporoča,da naj malo razlislim in pokličem,ko se odločim... aja,me je pa doma čakalo res presenečenje-namreč odločba CSD,da mi prekinjajo postopek pridobitve drž.štipendije,ker so ugotovili,da sem podala vlogo na sodišče za preživnino in dokler ne bo ta zadeva kao urejena,postopek ne napreduje user posted image HALO?!? kaj naj naredim z njimi,vse bom poslala k user posted image ker me s to štipendijo zezajo že od marca,ko sem dala 1.vlogo,še user posted image se mi bo - ko se gre pa za denar,je pa naša "socialna država" pravi user posted image
sonček: hvala za skrb user posted image ravno včeraj sem dobila pošto s sodišča-obravnava bo 23.6.-zanima me pa,kako si ti približno izpolnila tisti list o mesečnih stroških (naj bojo višji ali manjši)?!? HVALA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
11.6.2009 15:16:13   
ninica23
aja sonček user posted image user posted image user posted image za kakanje - verjetno si si kar oddahnila,Aleks pa tudi user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
11.6.2009 16:10:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

histericen jok in lovljenje sape ... nezno mu pihni v obraz, ga sokira in zajame sapo.. pa ni tak sok kot mrzla voda user posted image

Super recept, hvala tinaaja user posted image ... Jaz si to vse shranjujem v predalčku Panika, ker nikoli ne veš, kdaj mi bo prišlo prav user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
11.6.2009 16:16:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

strataderm - krema za brazgotine - ali jo katera uporablja? Meni je dr rekel, da ni potrebno si nič mazati ker ne bo nič drugače in me zanimajo izkušnje user posted image

mažem....jst sem začela 14 dni po tem ko sem dala ven šive in mi je super. 3X na dan mažeš je koža bolj prožna, ne dreveni mi tako pa ni take ztrdline. Jo je moja sestra tudi uporabljala in je rekla da se je brazgotina super zacelila. user posted image  Ne vem odloči se sama, sam veš da je fino mal namazat pa zmasirat predel rezauser posted image

Joj jaz si je še tudi nisem nabavila, si mažem kar z oljem. Naj bi si malo masirala brazgotino, toda meni je tako čuden občutek, da kar na hitrco grem parkrat čez ... se mi zdi, da bi kar bruhalacuser posted image , če bi se predolgo dotikala brazgotine. user posted image Ostale, ki ste imele CR, a je vam tudi tak čuden feeling? Pa ne gre samo za to, da je občutljivost manjša, prav nadležen je dotik.

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
11.6.2009 16:25:01   
kpmk
NenaLena - brazgotina - ja men je full bad feeling. Tud ko si z oljem (samo po tuširanju) mi je bad in grem tud hitr skoz, glih tok da je kao mal,... masirat... hmmmm... ne gre še pa še take zatrdlinice (kot bi imela na določenem mestu še bulice) mam in na eni strani je tak,, ne glih da boli ampak bolj smotan občutek,... ni fajn no. A tebi je dr. omenil kaj mažo?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
11.6.2009 16:26:34   
kpmk
ninica23- ja tole maš prav,... ko momo plačat davke itd je to nuja, ko mormo kaj dobit,.... hm se pa vleče, ali pa zavleče do konca in ni nič več. joj joj

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
11.6.2009 16:31:14   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: barboom

Pozdravljene!

Vidim, da imajo tudi vaši malčki probleme s kakanjem... nam je ful pomagala masaža petk in trebuščka, to nam je pokazala patronažna in zaenkrat učinkuje!

Sicer sem sama tudi aprilčica in imam sinka Aleksa (kot vaš sonček), ki je rojen 27.4.2009 ob 18.05, tako da vas včasih preberem, vendar ne utegnem sodelovati!

Vse lepo vašim krofkom in jagodam!

barboom - ko boš imela kaj časa, bi bilo lepo, če bi nam lahko opisala način maseže.

Lp,

veronikab

(odgovor članu barboom)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
11.6.2009 16:32:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Dan,

danes ima naša Nina 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj sem vse postorila po bajti, in maršuser posted image venuser posted image user posted image user posted image .

papa

Že 3 mesece? Uau, kako čas beži, še ni dolgo tega, ko smo bile vse noseče in smo jamrale, kako se težko premikamo user posted image user posted image user posted image . Čestitke! user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
11.6.2009 16:34:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

naš ima to v navadi tudi zjutraj, ko se zbudi, pa tudi med dojenjem. Mi je prov hecen, pije, pol se ustavi, malo napne obrazek, pordeči, pol pa prdne, al pa se pokaka user posted image . Včasih mislim, kolko se je pokakal, pol pa mogoče plenička samo malo obarvana, pa veliko polulana user posted image .
ne vem, kaj se tolko matrajo ko kakajo, sej gre itak samo tekoče ven user posted image

Točno to sem jaz razmišljala: Pa kaj hudiča se je treba tako napenjat, če pa je vse tekoče user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
11.6.2009 16:36:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pri nas je včeraj že prvi dan pomagal prašek in sedaj lepo kakamo.
Imele sva pa pregled,kolki so itak ok,naju je pa samo zvagala in zmerla,tako da smo veliki že 62cm in težki kar 6200g.
user posted image  tudi za tvojega Aleksa Sonček,da je kakal.
Tile naši krofki in jagode pa niso velike seronje user posted image user posted image user posted image

Vedo, kako se stvarem streže: ko se serje, se serje orng user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
11.6.2009 16:37:23   
veronikab
še nekaj napotkov za masažo:

http://www.masazadojencka.si/masaza.htm - pod PRAVILNI PRIJEMI.

Lp,

veronikab

Neposredna povezava do sporočila: 2689
11.6.2009 16:39:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ad3 kapljice a vam so rekli, da lahko dajete več kapljic?? nam so rekli, da se da 4 kapljice na dan...kak dolgo pa se dajejo te kapljice? jutri imamo p...

moja čebelica pa še spi...včeraj je že ob 7 zaspala pa še vedno spi...včeraj mi je ful slabo jedla sam bi pila...

Jaz bi jo kar zbudila detelja, že po 8h urah neprekinjenega spanca. Javi, kako sta.

sve super...sicer je tako soparno zunaj, da sve obe tečkiuser posted image user posted image user posted image mal sem nerodno napisala...ona se je že zbudila ob. 2.15 amapk v tem smislu sem napisala,da ful dolgo spi...kao ob7 je zaspala pa potem se je ob 2.15 zbudila, da je jedla tako v pol snu in pol ob 6 in pol je spala...razumeš kaj sem mislila?....ja, tudi jazbi jo zbudila, če bi neprekinjeno toliko spala..

Si me pa prestrašila, sem mislila, da je spala od 7h zvečer, pa se ob 8h zjutraj še vedno ni zbudila user posted image . Jaz bi že zdavnaj tiščala glavo v posteljico in preverjala, če še diha user posted image user posted image user posted image . Samo, da sta ok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
11.6.2009 16:44:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

NenaLena - brazgotina - ja men je full bad feeling. Tud ko si z oljem (samo po tuširanju) mi je bad in grem tud hitr skoz, glih tok da je kao mal,... masirat... hmmmm... ne gre še pa še take zatrdlinice (kot bi imela na določenem mestu še bulice) mam in na eni strani je tak,, ne glih da boli ampak bolj smotan občutek,... ni fajn no. A tebi je dr. omenil kaj mažo?

Meni je G priporočila to kremico, ki jo uporablja brigita, pa si še je nisem uspela nabavit. Gre za kremico, ki zmanjšuje brazgotine, tako da si jo bom gotovo kupila. Imam pa kar trdo to brazgotino na določenih mestih in upam, da ne bo vedno tako user posted image . Pa še vedno imam stopničko: nad rezom še malo trebuščka, potem pa stopnička, kot bi gojila trto user posted image user posted image user posted image . G mi je rekla, da se bo to vse zravnalo, upam da res, ker takšnega trebuščka pa res ne mislim imeti. Pa da se pohvalim: že en teden redno delam vaje user posted image in se mi zdi, da se mi postava kar lepo spravlja v red. Čeprav še vedno to ni to, kar sem imela pred nosečnostjo. Še bo treba garat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
11.6.2009 16:45:12   
Anonimen
Šibam, ker dobimo obisk. Lepo noč user posted image in mirno jutro user posted image , pa se tipkamo jutri,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
11.6.2009 18:29:03   
*Junona*
Punce, mojo punčko tako napenja...user posted image ful prdka, ampak sploh se ne more pokakat. Sicer se to dogaja vsak dan, ampak ponavadi se vsaj pokaka, danes pa revico že celo popoldne muči. Tako je utrujena od bolečin in joka.user posted image Je pa naša tudi ćisto rdeča obraz in komaj pride do sape, ko se joče.user posted image A so to kolike ali kaj? Sem prvorodka in ne vem, ali so to kolike oz. krči ali pač vetrovi al kaj je to.

Hvala.user posted image

Grem, ker spet tako joka.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
11.6.2009 18:48:07   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, mojo punčko tako napenja...user posted image ful prdka, ampak sploh se ne more pokakat. Sicer se to dogaja vsak dan, ampak ponavadi se vsaj pokaka, danes pa revico že celo popoldne muči. Tako je utrujena od bolečin in joka.user posted image Je pa naša tudi ćisto rdeča obraz in komaj pride do sape, ko se joče.user posted image A so to kolike ali kaj? Sem prvorodka in ne vem, ali so to kolike oz. krči ali pač vetrovi al kaj je to.

Hvala.user posted image

*Junona* danes je očitno tak dan - tudi naš ta mali že cel popoldan joče in se napenja. Pol pa prdka in se pokaka za eno črtico. Upam, da bo vsaj noč mirna.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
11.6.2009 19:03:11   
krfjolca
Pri nas prav velikih krčev ni. Tudi s prebavo ni večjih težav - se ravno tako fejst napenja, vendar z masažo kar precej ublažim zadeve - zdaj je začela kakat 1-2x na dan (prej je po vsakem dojenju), pa se je ful izboljšala situacija. Prej je imela še rito fejst rdečo, ker je bila skoz pokakana.

Bom čisto potihem napisala, da je ponoči prav super. Ko zvečer zaspi (okrog 8h, 9h), mi spi tudi po 8 ur v kosu - do nekje 4h, 5h. Je pa res, da se zvečer ponavadi doji tudi po 5x na uro. Upam, da bo tako ostalo, ker Anže je bil ponoči obupen. Čez dan pa Sara ne spi tako veliko, ima bolj rahel spanec, pa le redko potegne dlje kot pol urice (razen v vozičku, ki se mora obvezno premikati, ali če jo dam spat v kuhinjo ob prižgani napi)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 2695
11.6.2009 19:04:19   
brigita23
[

Joj jaz si je še tudi nisem nabavila, si mažem kar z oljem. Naj bi si malo masirala brazgotino, toda meni je tako čuden občutek, da kar na hitrco grem parkrat čez ... se mi zdi, da bi kar bruhalacuser posted image , če bi se predolgo dotikala brazgotine. user posted image Ostale, ki ste imele CR, a je vam tudi tak čuden feeling? Pa ne gre samo za to, da je občutljivost manjša, prav nadležen je dotik.

[/quote]

ja nenči res je ful tak čudn feeling, sam kr potrudi se in si masiraj, bo manj špikalo in vleklo...pa jst mam non stop občutek kot da me nekaj reže elastika ali kaj podobnega, pa pravzaprav ni ničuser posted image ...eh bomo že še to premgaleuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
11.6.2009 19:09:44   
brigita23
miška-čestitke za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
11.6.2009 19:11:55   
Cveta28
Hej Hej

Koder čuva Lauro, jaz pa hop na compa. Pred tem sem že uredila vso dokumentacijo od Laure. Pri nas doma ima vsak svoj fascikel z vsemi dokumenti (rojstni list, davčna, spričevala, dohodnina, zavarovanje itd.) in sedaj sem ga naredila še mali muci Lori.
Danes smmo pili sladkane kamilice, imeli masažo bušija in še paličico v riti pa je ven priletela samo ena porcija kakca. Če bo tako vsak dan potem me kar malce skrbi kako bo na morju user posted image
tinaaja - hvala za 'poletni' seznamček. Nekaj stvari smo že nabavili, ker gremo drugi teden na morje user posted image aja, pa naslednjič (upam, da ga ne bo) bom mali pihnila v obrazek user posted image
nenalena - saj vem, da jok in tuš nista posrečena kombinacija ampak v tistem trenutku se nisem mogla spomnit nič boljšega user posted image saj veš, black out
junonca - jaz tudi raje ne bi več o kakanju...mala se celi dan zvija, napenja, joka, kar poje izbruha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
11.6.2009 19:18:02   
pikatara
Punce, da se vam še jaz po dolgem času oglasim. Cveta kadar mala ne bo mogla kakat je najbolje da ji v 1 dcl tople vode dap 2 žlički sladkorja. Zelo odvaja in tudi pomirja. Za na morje pa ne zganjat nikakršne panike, sama sem z malima že 14 dni na morju, oči prihaja samo čez vikend, pa ni v bližini žive duše, razen dveh ostarelih sosedov. Bistveno je da imaš avto, če kaj rabiš, če je treba otroka k zdravniku peljat, ali pa v največji kriti domov, druega pa ni panike. Je pa res, da so otroci na morju bolj pridni in več spijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
11.6.2009 19:36:23   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Hvala.user posted image

jaz sem danes začela dajat vetrovne kapljice-koroške lekarne pa mislim, da ji pomaga...kakala je brez joka, prdka pa celi dan počasi...no, danes bolj joka, ker je tečka nekako ne more zaspat...ali pa malo zaspi pa se kar tako neki ustraši in je spet budna in pol jamra in jokca...probaj te kapljice...jaz sem že vse možne stvari probala pa ne vem kaj naj povem...dajem ji komarčkov čaj, notr ji dam še kuminin sirup in še kapljice pa do zdaj ni nič pomagalo...danes pa sem začela z temi kapljicami pa mislim, da pomagajo...vem kako ti je ko gledaš svojo lubiko kako se matra...včasih, ko se mučimo sem čist prepotena pa glih tolko da poleg nje ne jokam...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Gosta hrana
Michonne RR

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?

Pred 4. mesecem (5%)

Med 4. - 6. mesecem (70%)

Po 6. mesecih (24%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!