Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.6.2009 22:36:52
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 smasa hvala za zajtrk Samfa fino se na čofejte v termah (še na mesto nas) anaj, danes te moj nick nekaj j....... ( bo jutri bolje ) Hvala za želje - koooooomaj čakam, da gremo moj ta starejši sine je tudi večkrat Anže, ne pa AnžeJ sploh pri rojstnodnevnih čestitkah
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.6.2009 22:38:44
|
|
|
|
l.daisy
|
oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.6.2009 22:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Maks in Lana vse najboljše za 1 svečko Marjetica, vidim, da vam dogaja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.6.2009 22:47:54
|
|
|
|
l.daisy
|
dogaja sto na uro ja..... aha, sem se spomnila na dva nova zobka pri Anžeju in enega pri Ažbetu... Anžej spet vodi, tokrat z 9:8
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.6.2009 22:48:08
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla Didli... Marjetka A si kaj jezna, da te kličemo Marjetka? Ja, samo res neverjetno, kako sta dvojčka zrastla... pa dvojčka in tako velika. Ja, mene je tudi cvetličarka enkrat, ko je Sofija imela 9 mesecev, vprašala, če je stara 2 leti. Sem rekla, vidiš Sofija, teta se pa ne spozna na dojenčke I, kako fajn, da tako tečeta... Jaz se tudi že malo veselim, ko bo tako, a še nima dovolj ravnotežja. Plezanje je pa pri nas tudi zelo popularno, na posteljo, pa čez in potem na drugi strani dol, pa po sedežni - in en fotelj ni ob steni, tako da lahko preko pade, pa stopnice so sploh super, gor in dol, pa ker gre rikverc dol, vmes pozabi, da gre dol in gre spet nazaj gor No, jaz pa grem zdaj gor in dol v sanje. Se moram vstat ob 5.30 zaradi izleta... Upam, da so Škocjanske jame vredne tega
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.6.2009 22:48:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy dogaja sto na uro ja..... aha, sem se spomnila na dva nova zobka pri Anžeju in enega pri Ažbetu... Anžej spet vodi, tokrat z 9:8 No, pa imaš nekaj, po čemer ju lahko ločiš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 7:26:21
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Žiga, Oskar in Zala Vse najboljše
< Sporočilo je popravil Samsa -- 11.6.2009 7:36:15 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 7:32:16
|
|
|
|
Samsa
|
Zdaj si še pa mamice zaslužijo in ter malo za kilce Naj vam tekne oooo daisy:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 7:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro Žiga, Oskar in Zala Vse najboljše
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 8:42:35
|
|
|
|
anaj22
|
samsa se iskreno opravičujem za moje včerajšne napake, nisem zanalašč Anžej in Ažbe kok sta že velika fanta, paluštkana seveda tudi Lovro prvi mali frajerček si na fotkah Sofija kako si že velika da kar sama sediš na klopci Marjetka vidim da imaš polne roke dela, elpo da si prišla mal počvekat Slovenka lepo se imej danes na izletu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 8:43:44
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro Žiga, Oskar in Zala Vse najboljše se še jaz podpišem pod tole čestitko vse najboljše za 1. rojstni dan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 9:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Anžej in Ažbe kok sta že velika fanta, paluštkana seveda tudi Lovro prvi mali frajerček si na fotkah Sofija kako si že velika da kar sama sediš na klopci Marjetka vidim da imaš polne roke dela, elpo da si prišla mal počvekat Slovenka lepo se imej danes na izletu se kr podpišem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 9:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro dobro jutro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 12:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro Žiga, Oskar in Zala Vse najboljše se še jaz podpišem pod tole čestitko vse najboljše za 1. rojstni dan še moj podpis.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 12:43:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro Žiga, Oskar in Zala Vse najboljše se še jaz podpišem pod tole čestitko vse najboljše za 1. rojstni dan še moj podpis. Še moj podpis.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 12:44:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 samsa se iskreno opravičujem za moje včerajšne napake, nisem zanalašč Anžej in Ažbe kok sta že velika fanta, paluštkana seveda tudi http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] Sofija kako si že velika da kar sama sediš na klopci Marjetka vidim da imaš polne roke dela, elpo da si prišla mal počvekat Slovenka lepo se imej danes na izletu In podpis tudi pod tole .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 12:47:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lovro je imel danes sistematski. Bil je cepljen in končno ima 8 kg! še celo nekaj več . teža: 8120g višina:73 cm Marjetka, tvoja pa dvojčka in s takimi merami? Bravo mamai in fanta!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 12:52:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Končno so Lobru oblekce 68 premajhne, razen kakšne pižame,.....jeeeej, sedaj nosi 74/80 . Imamo spet / še vedno težave s sandali. Tiste PEDIPED 6-12 mesecev je že popolnoma uničil. Sandali so namenjeni hoji po 2-eh ali sedenju v vozičku in ne prenesejo drajsanja po tleh. Sploh kakšen stik z vodo zraven in so prav kmalu razpadli na prafaktorje. Pa že tako so mu bili malo preveliki, nosil jih je z nogavičkami. Tako smo brez......in še vedno ne najdemo sandal, razen baby copatkov . Sploh ne vem, kam naj jih grem iskat??????'
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 13:09:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Didlinaa, hvala. Bomo očitno šli res kar v Celje po obutev za našega "tamicenga".
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 14:33:26
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 samsa se iskreno opravičujem za moje včerajšne napake, nisem zanalašč nasmejala sem se fullllllllllllllllllllllllllllllll
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.6.2009 14:34:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
O, Samsa...helooouuuuuuu! A vam nisem povedala, da imam olala časa, ker ne hodim več v vrtec? Tako vsake toliko uletim na RR, če je kaj novga in itak,...nič novega
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.