Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:04:11
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea simonakr-A boš predčasno zaključila porodniško, če dobiš službo??? DRŽIM PESTI, DA TE IZBEREJO, BODI PREPRIČLJIVA. brkn-NAREDI IZPIT. Držimo pesti. se kr kle spod podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:05:33
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? Ne vem zakaj jo kupujete fiziološko. Greš k pediatru in mu naročiš, da ti jo napiše in to je to. Ne vem zakaj bi jo kupoval če ni treba sej tko dost zdravstva plačujemo. Bepanthen plus
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:06:08
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci- se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:08:35
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Oj! Hvala za pestke! Upam da bo pomagal, ker če to rata mi je res skera v med padla. Sicer nas je bo 10 na razgovoru, ampak imam kar dober občutek. ej punce ve ko mate že več otrok - kaj vam je ratalo navadit na opoldansko spanje? Jest malo poskušam samo mi ne ratuje najbolje; je pa res da še kar precej pančka dopoldne. jo navajam sam mi ne rata zmerej. Zej če hočem da zaspi pop jo morm dat v Petrovo pojstlco pol pa zaspi. Zvečer pa ni problema za v svojo. dop gre pa tud spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:08:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS jaz bi ta just kupila pa ne vem kje in kaj vse se dobi...pomoc prosim :) kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:08:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-hvala za poljubček, sam benjamin ne vem če bi se strinjal, mu moja Hana neki ni všeč pupka-hvala tudi tebi brkn-super da je izpit lepo šel, zdaj pa stiskamo pesti da bo drug teden dober rezultat...lepo se igraj z nikom pomoje si je zdej že premislu k je že mal večji vsaj upam:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:08:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Oj! Hvala za pestke! Upam da bo pomagal, ker če to rata mi je res skera v med padla. Sicer nas je bo 10 na razgovoru, ampak imam kar dober občutek. ej punce ve ko mate že več otrok - kaj vam je ratalo navadit na opoldansko spanje? Jest malo poskušam samo mi ne ratuje najbolje; je pa res da še kar precej pančka dopoldne. mi se trudimo vsak dan in ponavad pol rata pač gledam tko da ne dam benjamina spat dokler ne dam florjana poskušam jima uro tako rpiloagodit da je obema skupno najbolj utrujeno pravkar sem ju položla, sicer benjamin ne vem kako bo kej deljuje čist budn je prej mal podremal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:09:49
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS jaz bi ta just kupila pa ne vem kje in kaj vse se dobi...pomoc prosim :) kaj pa je to? ne vem če ti bom prov povedala sam to so kao mazila itd. na naravni osnovi saj upam da mam prov v glav. je pa iz švedske al švice zej nism čist zihr
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:09:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS jaz bi ta just kupila pa ne vem kje in kaj vse se dobi...pomoc prosim :) kaj pa je to? To je TO.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:10:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? Ne vem zakaj jo kupujete fiziološko. Greš k pediatru in mu naročiš, da ti jo napiše in to je to. Ne vem zakaj bi jo kupoval če ni treba sej tko dost zdravstva plačujemo. Bepanthen plus men fiziološke nebi napisala tud pri florjanu sem jo mogla kupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:10:41
|
|
|
|
SURF
|
Simona-Se pridružujem držanju pesti Res imaš čudovito priložnost Da vam povem še eno dobro novico:Brat od mojega in njegova sta včeraj zvečer malo počastila in povedala,da sta kupila hišo in zemljo in,da se v avgustu po vsej verjenosti vselita Hura za njiju,in jupi za naju,ki bova imela DNEVNO SOBO Potem,pa še staro mamo prepričamo in smo na svojem... Grem kar sedežne čekirat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:12:12
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? Ne vem zakaj jo kupujete fiziološko. Greš k pediatru in mu naročiš, da ti jo napiše in to je to. Ne vem zakaj bi jo kupoval če ni treba sej tko dost zdravstva plačujemo. Bepanthen plus men fiziološke nebi napisala tud pri florjanu sem jo mogla kupit jz jim pa tolk časa morim in me že pediatrinja pozna in mi napiše hladilno mazilo in fiziološko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:13:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Da vam povem še eno dobro novico:Brat od mojega in njegova sta včeraj zvečer malo počastila in povedala,da sta kupila hišo in zemljo in,da se v avgustu po vsej verjenosti vselita Hura za njiju,in jupi za naju,ki bova imela DNEVNO SOBO Potem,pa še staro mamo prepričamo in smo na svojem... Grem kar sedežne čekirat sem full vesela za vas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:13:45
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? Ne vem zakaj jo kupujete fiziološko. Greš k pediatru in mu naročiš, da ti jo napiše in to je to. Ne vem zakaj bi jo kupoval če ni treba sej tko dost zdravstva plačujemo. Bepanthen plus men fiziološke nebi napisala tud pri florjanu sem jo mogla kupit pa prej sm pozabla povedat še, če pa ona ne napiše grem pa k svojemu osebnemu zdr. pa mi on napiše za tamaledva.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:14:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? Ne vem zakaj jo kupujete fiziološko. Greš k pediatru in mu naročiš, da ti jo napiše in to je to. Ne vem zakaj bi jo kupoval če ni treba sej tko dost zdravstva plačujemo. Bepanthen plus men fiziološke nebi napisala tud pri florjanu sem jo mogla kupit jz jim pa tolk časa morim in me že pediatrinja pozna in mi napiše hladilno mazilo in fiziološko. dober si jo zdresirala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:14:13
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Da vam povem še eno dobro novico:Brat od mojega in njegova sta včeraj zvečer malo počastila in povedala,da sta kupila hišo in zemljo in,da se v avgustu po vsej verjenosti vselita Hura za njiju,in jupi za naju,ki bova imela DNEVNO SOBO Potem,pa še staro mamo prepričamo in smo na svojem... Grem kar sedežne čekirat sem full vesela za vas se pridružujem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:14:18
|
|
|
|
Katjusa
|
evo benjamin je zaspal k mu je florjan pel.... joj kak ga nej kregam, če pa poje ono od natalje kolšek mama ti si moja jst bi rada da zaspi on pa: zunaj dela se dan, slišim glasek zaspan MAMA TI SI MOJA..... sem se zdej čist raznežla, seveda benjamin je pa ob tem lepo zaspal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:14:40
|
|
|
|
SURF
|
Sem tolk vesela,da imam upanja še za staro mamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:15:28
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? Ne vem zakaj jo kupujete fiziološko. Greš k pediatru in mu naročiš, da ti jo napiše in to je to. Ne vem zakaj bi jo kupoval če ni treba sej tko dost zdravstva plačujemo. Bepanthen plus men fiziološke nebi napisala tud pri florjanu sem jo mogla kupit jz jim pa tolk časa morim in me že pediatrinja pozna in mi napiše hladilno mazilo in fiziološko. dober si jo zdresirala ma ne vem brez veze se mi zdi da če lahko napišejo da nebi. Pa tist denar kr ga bi za to porabla s tem jima kupim kaj drugega k tud rabta.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:15:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Da vam povem še eno dobro novico:Brat od mojega in njegova sta včeraj zvečer malo počastila in povedala,da sta kupila hišo in zemljo in,da se v avgustu po vsej verjenosti vselita Hura za njiju,in jupi za naju,ki bova imela DNEVNO SOBO Potem,pa še staro mamo prepričamo in smo na svojem... Grem kar sedežne čekirat sem full vesela za vas se pridružujem ful dobro čestitke bratu in vam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:16:08
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša- Florjan je taka faca mala,vedno ima kej na zalogi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:17:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kakšno fiziološko ve kupujete - tiste k jo na hektolitre porabte jaz sem do sedaj tele ampulce od niveje. Piskot vem da si mi tud ti že pravila katero. Dejte povedat, da vem kako v lekarni povedat, pa ena šprica za zraven al koko? pa še nekaj: Tiste k mate malce večje pobalinčke doma, kaj uporabljate za rane ko otrok pade? Ne vem zakaj jo kupujete fiziološko. Greš k pediatru in mu naročiš, da ti jo napiše in to je to. Ne vem zakaj bi jo kupoval če ni treba sej tko dost zdravstva plačujemo. Bepanthen plus men fiziološke nebi napisala tud pri florjanu sem jo mogla kupit jz jim pa tolk časa morim in me že pediatrinja pozna in mi napiše hladilno mazilo in fiziološko. dober si jo zdresirala ma ne vem brez veze se mi zdi da če lahko napišejo da nebi. Pa tist denar kr ga bi za to porabla s tem jima kupim kaj drugega k tud rabta. sej je res sem je pa grdo od drugih pediatrov mej ne še zdej pr cepljenju rekla, da če dobi vročino nej mu kupim calpol pri florjanu mi je kr recept napisala za Lekadol (sirup)... zdej je pa čist skopuška
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:18:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Katjuša- Florjan je taka faca mala,vedno ima kej na zalogi. ja sam res skos neki me razjezi pol me pa v dobro voljo spravi kej šele bo.... se kr bojim ko bo tole šlo v tam 10-12 lete k bo razganjalo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:19:13
|
|
|
|
Onasiss
|
surf-imaš zs.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 13:19:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Sem tolk vesela,da imam upanja še za staro mamo ja upam, da si sama gor pride da zdej ne paše..... sam se bojim da stare mame misljo da so del familije pomoje ona bi še svojo postlo v vajno spalnico prestavla pa se bi ji zdel to čist normalno
|
|
|
Obiski po porodumaca83 RRDobra kolegica je pravkar rodila. Povedala je, da obiskov prvi mesec ne zeli, razen ozjega sorodstva. Jo poklicem po enem mesecu ali pocakam, da sama poklice in povabi, ko bo pripravljena?poklici cez en mesec (
24%)
poklici vmes in vprasaj kako so (
49%)
bo ze sama poklicala, ko bo zelela (
27%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!