|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
10.6.2009 20:10:34   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Joj še nekaj, glede čevljev oz. sandalov. Kaj ste kupile če ste že? Sem gledala v cicibanu in tisti znižani "kao" naj ne bi bili za njega, tisti s polno ceno, pa isti, pa so kao primerni pa čeprav so skoraj isti user posted image Sem se kar obrnila in šla.
Brezveze mi je dajati 45 evrov za sandalčke, če pa še sploh ne hodi, bili bi samo za korakanje pol bi jih pa itak prerastel. Cicibančke mu bom kupila za jeseni.
Razmišljala sem o elefanten iz Deichmana, moram it še pogledat če je kaj pametnega. Še kaj druga obstaja?

Ravno o tem je bila debata. Tudi na Litijski v Cicibanu imajo eno tako, razen če se ena seli sem ter tjauser posted image . Ravno tako bi morala kupit edino tiste za 45€, ker so SAMO tiste za prve korakce. Druge ne, pa četudi je lanska zaloga. Torej mislim, da si že ena tretja, ki se je obrnila in šla. Jaz sem ji poten v drugi Cicibanovi trgovini vzela supergice za 20€, itak jih ima zarad lepšega, ker še ne hodi. V stanovanju je pa skoz bosa. So pa tudi tiste iz Deichmana dobre, so se punce že pogovarjale o njih. Grem za naslednje čevlje najprej tja pogledat.

Punce v Mariboru je tudi taki Ciciban.  user posted image user posted image user posted image Samo novi so OK, lanska kolekcija user posted image .

Mater jim, drugič ko grem jo bom pa vprašala kaka je razlika, ne vem zakaj že zadnjič nisem. Ja sej potem bo pa rekla, da številke nima. Sem že videla da nima pojma po tem, ko mi je pokazala ene sandalčke številka 18, totalno premajhne, pa je vidla Lanovo nogo user posted image On bi rabil vsaj št. 20. Pol pa še reče, da naj mu jih dam gor. Ja halo, kam? In pol ona ve, da tisti sandali niso primerni za njega, če še številke ne zna izbrati user posted image

Pa še to mi ni jasno, kakšna je razlika med tistimi za prve korake in ostalimi?
Pediatrinja je rekla da je pomembno samo to, da ima oporo v gležnju in da ni čevelj pretrd. Oporo pa domnevam da imajo vsi.
Naslednjič bom to vprašala tam, da vidim kakšna je razlika.
user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
10.6.2009 20:51:18   
sayuri
Ryssa, jaz sem lih zadnjič zletala po trgovinah z obutvijo. V Cicibana nisem šla spljoh,user posted image ker vem, kako so me okrog prnesle pri Filipovih prvih čeveljcih.

Torej....za Zaro sem dobila lepe sandalce v Deichmanu v BTCju. So imeli za fantke tam samo dva modela, pa ni bilo številke user posted image . Potem sem šla v Bato v City parku. Bila sta zopet dva modela, ampak zaprti sandalčki - jaz sem iskala odprte. Naprej v Humanicu - ene luštne so imeli od Super Fita, žal našemu niso šle gor, ker ima visok nart, probala sem mu še dva modela in ene vzela . Sicer sem šla potem še v Mass, kjer je tud kar nekaj modelčkov od SuperFita ,ampak meni niso ustrezali. Odvisno je, kakšen model iščeš - jaz sem želela odprte sandalčke na tri paščke. Zaprtih je ful več.user posted image Sta pa L&Z v glavnem bosa. Po stanovanju v nogavičkah z bremzicami, zunaj pa kar bosa ali pa v tistih usnejnih copatkih. Ko bomo kaj več na nogah, ju bom začela obuvati v tele sandalčke in copate

Tole je naš pridelek:

Elefanten (Daichman) za Zaro

user posted image

Skipy (Humanic) za Lovra
user posted image

Copatki SuperFit (Mass), Lovro ima pa Cicibanove na vezalke.
user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
10.6.2009 20:58:07   
Zoja Miša
evo pa je spet večer na TV nič pa se javljam in poročam  - za jutri vse spakirano, torej takoj po službi ali pa še malo prej direkt na Lošinj user posted image  gledat kako pikica hodi.....sicer bo verjetno že spala ampak se bomo pa zbudili v petek skupaj...po moje ji ne bo nič jasno enkrat zginem in glih ma vse pod komando pa evo mene nazaj.....cccccc user posted image ..

majči22 - le kako ne bi obvladal ''babje'' čveke ko pa imam v službi same take ženske čveke okol sebe že od nekdaj...ja se človek pač navzame user posted image ..pa da ne bo pomote se čisto nič ne pritožujem...meni je kr fajn user posted image

nell - ja lej kljub družbi v službi pa genov vseeno ne morem skriti a ne? he he he he he

bella02 - prenesem vse pozdravčke in čestitke....res je škoda da me ni bilo zraven, ampak sej je bla mami če je že mogu en mankat, je vseen bolj da sem to jst.....lažje prenesem...sej veš kakšne ste mamice... user posted image ...to da so punčke očijeve pa menda res drži....ka mi je fajn...user posted image .....

erin - hvala za čestitke....tudi jaz sem ji to skoz govoril...ampak mi ne verjame...no pa sem mel spet prav...user posted image ...in vedno je tako he he he he...tudi če ni glej prejšnji stavek...cccccc

sayuri - imen mam pa res že cel kup...a se boste odločle in enotno nastopile? ne sej ni treba...vas je zanimivo brat kako ena tako druga drugače...he he he

gajka - ma je tole prav sprostitev po službi veš....razmišljam da bi si tole uvedel na delovnem mestu...sam kaj ko bi se hitro poznalo pri rezultatih user posted image ....to pa po moje ne bi bilo dobro....no ja..velja razmisliti, sicer pa imava doma vsak svojega laptopa, samo kabel za internet je samo en...dddddd...user posted image ...

matejchi - pošlji Žigo proti kampu Čikat.....pa mu pride naproti...hi hi hi

Rysa - bom prenesel....tnx! Drugač pa so menda tile sandalčki v daichmannu (Elefanten) res zelo dobri...tudi jaz sem jih šel kupit...da bo punčara lahko brusila pete po morju....

Ja kaj naj rečem vsem skupaj en lep vikend, pa se tipkamo drug teden naprej! by

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
10.6.2009 21:12:13   
tejkaz
user posted image od Zoje Miše, se prav smejim tvojim postom. Verjetno sem ena redkih, ki te v živo pozna in se te prav predstavljam user posted image Pozdravi tavečjo in tamalo princesko.

Mi smo bolni user posted image Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
10.6.2009 21:29:58   
Zoja Miša
tejkaz - mislim da si edina ki me ''v živo'' pozna...he he....user posted image  bom pozdravil seveda....pa dejte se no hitro pozdravit....ko je pa zunaj tako lepo vreme...pa sonček...pa pikniki se bodo začeli....

Nazadnje ko smo se vidli ste rekli da boste kakšen viken pridrajsali naokoli pa ni blo nič iz tega......user posted image ? no zdej bo moralo počakat vsaj tja do sredine Julija ko se prinčipesi vrneta iz morja....ka enim velja ejga...če oz. ko bom menjal službo bom to definitivno naredil pred poletjem in si vzel celo poletje za morje.....tako kot pred davnimi časi ko sem bil še študent.....

Aja pa s Ceberco se še poznamo...madona mam mau težav s telimi vašimi imeni...nadimki...

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 10.6.2009 21:32:05 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
10.6.2009 21:47:50   
Nejka23
DOber vecer!
Na hitro se vam javljam,ker sem cisto fuc...Crkjena,zmatrana,ker enostavno ne spimo, oziroma se konstantno ze kaksen teden zbuja na dve uri, ne pomaga nic drugega kot joska....Cez dan sva ze ukinila dojenje,pa se zopet doji ene 2x...Piti noce,tako da predvidevam, da je res ponoci zejen,ker lacen ne more bt,ker tolk poje cez dan,zvecer pa se posebej rad papca...aaaah...sej bo, samo da je zdrav....
Obcasni kioma z glavo, drugace pa ....Akcija sto na urpo, ne samo da je splazil, ta lumo mi smao se vstaja,kjerkol je le mozno,tako da ga moram imeti res skoz na oceh...Pa ko bi se vsaj drzal,ce ze vstane...ne, on pozabi da stoji in dela naprej kar si je zamislu...Prej smo se tok smejali, je vstal,vzel iz svojega predala igracko,pa se z rito lepo naslonu na zaboj od igrac user posted image user posted image user posted image   In moj dragi moz namesto da bi slikal,pa mene klice,naj hiter pridem pogledat,kaj je ustvaril....Tako da imamo res pestro...
Drugace pa so nam snemanje eeg prestavili na torek,ker se sedaj nekaj izobrazujejo na novih aparatih....upam, d ane bo kaj resnega...Pa saj ne more biti,ker tako lepo napreduje in ga lumpa....al pac...???
Se za seznam - pri 9 mes 8790g, 4je zobki,plazimo,vstajamo :):):)
KajaLina, cestitke!!!!!!!!  Kar pogumno korakaj,pa brez busk in padcev

ERIN< kako kaj Tilko???? Ste zdravi???
ZARA, ali je sedaj ok???
Gajka, ali imata z ROkom se kaj fizio???
Gajka,TejkaZ,Neza....se dobimo na kaksnem sladioledu????  aLi pa limonadi????
Pa opravicilo za mojo neudelezbo na srecanju - morala sem peljati mamo na kontrolo v SG, ko je imela nogo zlomljeno,pa fizio sva imela tisti dan...in s emi ni izslo...sem do zadnjega upala, da se vam nekak pridruzim....Pa drugic...

Sedaj se cakam na odlocbo,ali so mi podaljsali porodnisko ali ne, baje so zelo zaguleni ratal.... No,mi imamo zopet julija kontrolo v RA v Lj,tako da upam,da se me usmilijo...Ce ne pa bo treba avgusta delat...in kakor kaze, se bom vozila v Grosuplje...Pa saj pogresam ljudi,res...Ko se enkrat navadis...Soncni dvori so mi najljubsi,tam je najvec dojenckov!!!!!!!
Jutri se eno prosjo odnesem tukaj v blizino za delo,pa bomo videli,kako bo...Cas recesije, ne rabijo nas...SE dobro,da imam v GR za nedolocen cas...
Nic,grem v mizule...z upanjem,da bo danasnja noc kaj boljsa.....
Vsem bolkanckom en kup PIKAPOkIC!!!!!
Lepo se imejte, tiste ki greste na morje,uzivajte se za nas!!!!!!

Pozdravcki

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
10.6.2009 22:35:10   
kaja02
čer vsemskupaj!!

mi smo spet modri, je pridelala spet eno novo buško, pa tud margarina ni pomagalauser posted image , sedaj se je začela spuščat, pa ji zmanjka ravnotežja, pol pa pade, pa kar naprej si prste preščipne, enkrat pod vrata, drugič med elemente... eh sej bo boljš enkratuser posted image , aja pa ograjco za vrata smo danes končo naštimal tako, da mam vsaj vhodna vrata lahko brez problemov odprta pa mi ne more po stipnicah zgasnat

Zojin Mišek- lep dopust tudi tebi, a me(nas) vzameš zraven????  Pozdravi svoji punci, pa čestitke Kaji Lini za prve korake, bravo punca!!!!!

Sayuri- kok so lepi čeveljci, povej a so bili Zarini dragi??Katero št. pa imata? Naša bi naj imela 18 ( zmerjeno v cicibanu) sam sem ji zadnjič ene čeveljčke v Geox probala št.20, pa so ji bli čist okuser posted image  je odvisno od proizvajalca, pa opažam, da ma Leja tud eno nogico večjo kot drugo, Pri Kaji je cela številka razlike, in pol morem vedno eno vmesno rešitev najdit, pa ji zaradi tega nobeni čevlji ne zdržijo čez sezonouser posted image

portfolio- v Celju, v vrtcu Zarja majo tud te mape, je ful enga dela, poznam vzgojiteljico, ki je dobesedno živela sam za to in na koncu so bili odlični rezultati in zelo lepe mapce; spet druge pa so nardile kr neki, sem imela dva otroka v obravnavi enega pri prvi, drugega pri drugi in je bila očitna razlika; Pri vzgojiteljici, ki je mela vse spedenan, se je dobro videl napredek otroka, iz tedna v teden, in priznam, je bilo tudi meni pri mojem delu v veliko pomoč; pri drugi vzgojiteljici, pa sploh nisi opazil napredka, skratka vidi se, kdo se zavzame in kdo ne

Nejka- naša tud več ne spiuser posted image user posted image  bi bila skoz na rokah, ponoči pa na zizi, pa v taveliki postli, sploh ne vem kaj ji je?????Upam, da ti podaljšajo porodniško, mimogrede, kaj pa delaš??

majči- user posted image  za 10-ko ( to se sliši, kot da si izpit nardilauser posted image )

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
10.6.2009 22:47:59   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Matejchi - ti si napisala, da imajo portfolie vaši otroci v vrtcu - pa me zanima kako ti iz vidika starša gledaš na to... ste se odločali skupaj z vzgojitelji za tap projekt, ste napisali kakšno soglasje, ste imeli potem tudi govorilne ure (starš-otrok-vzgojiteljica), kjer ste imeli možnost predebatirati o zadevi in va je otrok svoj portfolio lahko predstavil. Sej vem, imam nešteto vprašanj za to zadevo, ampak res me zanima.

Ja smo na sestanku, ko je bila še prejšnja vzgojiteljica, ki je šla potem delat v nov vrtec, se zmenili, sta vprašali, če bi bili za to, potem (ne vem če je šlo za to ali za nasplošno) smo podpisali, da jih lahko fotografirajo in snemajo, ob koncu leta (šolskega - vrtčevskega) pa dobimo fascikle domov med počitnicami (dobili smo jih ravno dva dni nazaj, ko smo imeli zaključek in obenem eno avanturico po gozdu), na koncu so jih imeli na travniku razdeljene v vrečki, zraven pa še čokoladico, balončke, štampiljko in vsak je moral poiskati svojega.. vsi smo bili zelo zadovoljni, tudi udeležba je bila nad pričakovanjem (mislim, da sta manjkala dva in ena punčka, ki je na morju).. in ko ti na koncu otrok reče, da je bil to najbolj kul dan v vrtcu, je veselje še toliko večje.

Upam, da sem ti približno odgovorila, lahko ti ga pa prinesem pokazat, če bo kakšno srečanje v MB ali LJ in če boš prišla. Fascikel in mapce je prispeval vrtec.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.6.2009 22:49:33 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
11.6.2009 6:59:35   
Neža7
Dobro jutroooooooooooooooooooooooooo user posted image

user posted image

Kakšen lep dan bo spet user posted image  Spali smo super!!!! No, Neža še spi vendar bo tudi kmalo pokonc user posted image

tatly....... Saj ne moraš verjet kako hitro čas gre user posted image  Avgustovke 2009 že rojevajo. Tako sem vesela za njo, ker se jo spominjam kako se je borila za user posted image  HB, da je vse ok. Si ne predstavim kako micano je user posted image  pri 1600g user posted image  ker že moja je zgledala micana pri 2260g. Samo, da so zdravi.

kaja02...... Tudi mi smo bili čist modri user posted image  Neža imam kožo kot ati. Samo, da se malo udari je modra. HB zadnje par dni ni nič tako padla in smo končno normalni. Na žačetku je bilo res, ko je začela plazit. 3x je kar lepo udarila. Sem možu rekla, da se počutim kot, da ljudi bodo mislila, da jo tepem user posted image  Ni šanc!!!!!

majči...... Čestitke za 10-ko user posted image user posted image  Jaz bom vesela z 6 -ko user posted image  samo, da jo naredim in potem hitro diplomo in sem končala!!!!!!!

Nejka....... Poslala sem ti ZS user posted image

Grem sedaj jest, ker sem lačna!!!! user posted image  Jutri imamo NS in pregled user posted image  Upam, da bo vse ok.....

Lep dan vsem želim user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
11.6.2009 7:23:53   
sayuri
user posted image Jutro. Neža, hvala za kavico. Joj, kako lepo jutro je danes user posted image . Noč je bila malo manj lepa. Oba sta se kar neki zbujala in popila fuuuuuul čaja. Pa danes sta bila v pižami z dolgimi rokavi, pa jima je bilo prevroče zgleda user posted image .

Mam že vse pripravljeno za tortico. Moj ima danes RD, pa včeraj ni bilo cajta torte naredit user posted image , tko da bom zdajle nekaj spacala, ko bosta šla L&Z spat.

kaja tile sandalci za Zaro so št. 18. Res je odvisno od modela. ZAto je najbolj probat - obut otroka in ga postavit na tla. So bili pa 24,90€. user posted image

Zojko Mišek nasmejat pa znaš user posted image . Uživajte vikend skupaj v morju ob morju...

neža7, že NS? Joj, super.

MA pismu rosnuuser posted image ...bom jaz en seznam naših nosečk naredila.user posted image SAm dajte točno napisat, kdaj imate rok, ker sem že malce pobrkljala user posted image

Erin a si že dobila izvide iz PeK?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
11.6.2009 7:29:41   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Matejchi - ti si napisala, da imajo portfolie vaši otroci v vrtcu - pa me zanima kako ti iz vidika starša gledaš na to... ste se odločali skupaj z vzgojitelji za tap projekt, ste napisali kakšno soglasje, ste imeli potem tudi govorilne ure (starš-otrok-vzgojiteljica), kjer ste imeli možnost predebatirati o zadevi in va je otrok svoj portfolio lahko predstavil. Sej vem, imam nešteto vprašanj za to zadevo, ampak res me zanima.

Ja smo na sestanku, ko je bila še prejšnja vzgojiteljica, ki je šla potem delat v nov vrtec, se zmenili, sta vprašali, če bi bili za to, potem (ne vem če je šlo za to ali za nasplošno) smo podpisali, da jih lahko fotografirajo in snemajo, ob koncu leta (šolskega - vrtčevskega) pa dobimo fascikle domov med počitnicami (dobili smo jih ravno dva dni nazaj, ko smo imeli zaključek in obenem eno avanturico po gozdu), na koncu so jih imeli na travniku razdeljene v vrečki, zraven pa še čokoladico, balončke, štampiljko in vsak je moral poiskati svojega.. vsi smo bili zelo zadovoljni, tudi udeležba je bila nad pričakovanjem (mislim, da sta manjkala dva in ena punčka, ki je na morju).. in ko ti na koncu otrok reče, da je bil to najbolj kul dan v vrtcu, je veselje še toliko večje.

Upam, da sem ti približno odgovorila, lahko ti ga pa prinesem pokazat, če bo kakšno srečanje v MB ali LJ in če boš prišla. Fascikel in mapce je prispeval vrtec.

Hvala za tale odgovor in če ga boš prinesla tudi na srečanje bom zelo vesela, da dobim neke smernice. Sama sem do sedaj tudi zbirala gradivo otrok na ta način, ampak ne toliko podrobno in ne toliko na bazi konkretnih opazovanj - mislim tudi opisno, ampak bolj slikovni material - zdaj bi rada delala drugače.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.6.2009 7:33:53   
sandra123
Jutrouser posted image , hvala za kavico Nežauser posted image ...

Neža in Sayuri, čestitke za 11.mesecevuser posted image user posted image user posted image ...punci moji, kaj gre hitro časuser posted image , naslednji mesec boste že 1.svečko pihaliuser posted image , mi pa veselo šibamo za vami...
ZojinMiškolinuser posted image user posted image user posted image user posted image za malo princesko in njene prve korakeuser posted image . Zdaj jo bo res vsepovsod dovoljuser posted image ...Prijetno potuj danes k svojima princeskama in naj ti bo ta del dopusta čimdaljši....Pa lepe pozdravčke tvojima princeskamauser posted image .

O padcih in modricah, pa rajši ne bom govorilauser posted image ...vsak dan mi ena od princesk uide, pa je včasih malo krizeuser posted image ...ti dve smrkljici imata res sršene v ritiuser posted image user posted image user posted image ...Tina je bila pa takoooooo mirna, ko je bila toliko stara, sta mali2 pravo nasprotjeuser posted image ...No, saj Tina je pa potem nadoknadila in jo še zdaj držiuser posted image user posted image user posted image ....

V glavnem...zdaj smo tudi mi zjutraj bolj zgodnjiuser posted image ...vse lepo in prav, če bi mali2 mirno prespali noč, sicer se zdaj stanje glede prebujanja počasi malo umirja, ampak ponavadi je tako, da ena prespi celo noč, druga ga pa sračka še namesto ta prveuser posted image ...Včeraj sta bili že ob 5-ih čisto budni, in ob 9-ih je bila že taka kriza zaradi utrujenosti, da je bilo že katastrofalno user posted image user posted image user posted image ...No, sta pa potem spali rekordno dolgo - malo manj kot 3 urceuser posted image ...je bila mami pridna in sem že ob 8-ih zjutraj očistila zaradi dežja umazana okna....pa likala sem, pa pospravljala, pa ves ta kup mojih orhidej porihtala.....

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.6.2009 8:00:35   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

Gajka,TejkaZ,Neza....se dobimo na kaksnem sladioledu????  aLi pa limonadi????

A pri Ohridu? Pridem. Tam imajo najboljši sladoled.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.6.2009 8:01:56   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

tejkaz - mislim da si edina ki me ''v živo'' pozna...he he....user posted image  bom pozdravil seveda....pa dejte se no hitro pozdravit....ko je pa zunaj tako lepo vreme...pa sonček...pa pikniki se bodo začeli....

Nazadnje ko smo se vidli ste rekli da boste kakšen viken pridrajsali naokoli pa ni blo nič iz tega......user posted image ? no zdej bo moralo počakat vsaj tja do sredine Julija ko se prinčipesi vrneta iz morja....ka enim velja ejga...če oz. ko bom menjal službo bom to definitivno naredil pred poletjem in si vzel celo poletje za morje.....tako kot pred davnimi časi ko sem bil še študent.....

Aja pa s Ceberco se še poznamo...madona mam mau težav s telimi vašimi imeni...nadimki...

Sprememba vremena, smrkanje, vneti ušesi. Danes je že boljša, čez vikend bo že dobra.

Sem pa bila pri vas, oz pod vami, sam tebe ni bilo doma ejga. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.6.2009 8:08:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Neža in Sayuri, čestitke za 11.mesecevuser posted image user posted image user posted image ...punci moji, kaj gre hitro časuser posted image , naslednji mesec boste že 1.svečko pihaliuser posted image , mi pa veselo šibamo za vami...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ojej, čist sm pozabila. Marija sveta, enajst mescev že mamo user posted image . A zna kdo ustavit čas? user posted image

sandra pridna si, pridna. user posted image  Okna lahko prideš tudi k nam pomit. user posted image  Vidiš, prav zaradi tega je men tud všeč zgodnje vstajanje.user posted image  Ker do osmih naredim že fuuuuuuul stvari user posted image . A za vrtec že kaj veš?

Kaj je naš mulo zdaj pogruntal. Že nkaj dni me dobi na isto foro. V posteljico ju dam spat - navajena sta, da spijeta 2dl čaja in vmes zaspita. LOvro zdaj že nekaj dni popije čaj, hitro vstane pri posteljici in vrže dudo na tla. Jo pridem pobrat, mi jo celo pokaže zin neki zamomlja ter se ves srečen nasmeje. GA zopet položim, grem ven, čez 2 minuti spet slišm, da je vrgel dudo in tako v nedogled, dokler brez dude ne zaspi....user posted image . Mulo mali. Je pogruntal, kako me sprehajat sem in tja user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.6.2009 8:09:54   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sprememba vremena, smrkanje, vneti ušesi. Danes je že boljša, čez vikend bo že dobra.

Sem pa bila pri vas, oz pod vami, sam tebe ni bilo doma ejga. user posted image

O marija, boljš da ne povem, kaj sem jaz zdajle prebrala user posted image user posted image user posted image

tejkaz čimprej se pocajtajte user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.6.2009 8:30:08   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Jutrouser posted image , hvala za kavico Nežauser posted image ...

Hvala user posted image  Prehitro gre user posted image  Že gledam za tortico za 1. rojstni dan. Prvo tortico bom jaz naredila. Moja mama je zame in za sestro 1. tortico naredila, da jaz bom tudi user posted image

da, da NS je že jutri user posted image

Greva se urejat, potem na teren. Danes bom kupila zadnjo tortico, da prazujemo z Nežo user posted image  potem bo samo 1x na leto user posted image

šibam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.6.2009 8:41:01   
sandra123
Sayuri, jaz še popolnoma nič ne vem glede vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa baje so že pošiljali naokrog papirje, da je prevelika zasedenost vrtca pri nas...ne vem, a bomo skenslani na celi črti, ali pa je to samo dober znak, da sta T&T sprejeti v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Skratka, nič nimam še informacij o temuser posted image user posted image user posted image ...
No, Taja me že kliče, zdaj, ko je na poti na naš krajši dopust v avtu med vožnjo "porajtala" besedico "mama", me nonstop kličeuser posted image .....
ŠIBAM....
Neža, želim ti čim lepši pregled ju3 user posted image user posted image
Tejkaz, čimprej se pozdravite, pa vsi ostali bolančki tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.6.2009 8:50:49   
Ninaaa
Dobro jutro, oziroma dober dan...

Sej vas berem, samo jaljam se ne, sem bolj lene sorte user posted image  ampak sayuri, da te potolažim, da nisi edina, ki leta za dudo... Tole finto zgleda osvojijo kar hitro, ker točno vejo, da zaradi dude prideš pogledat v sobo, pol pa te sprehajajo tudi po pol ure sem in tja. Seveda, če iz protesta ne grem pobrat dude, je pa jok in kreganje, stoji ob ograjici in solze ji tečejo po licih, ker se ji je zgodila največja krivica na svetu user posted image

Glede Cicibanovih čeveljčkov je pa tako - naša Špela dela zdaj prve korake ob opori, tudi spusti se že, ampak če se spusti, stoji na miru in še ne prestopa sama. Moja mami mi je bila finančni sponzor, drugače bi tudi jaz iskala alternativo, ker se mi tile cicibančki zdijo čist preveč običajni čevlji, da bi za ene poletne sandalčke dajala po 50€ in več. Sploh ker še ne hodi. Je pa tudi čudno tole s številkami - ene druge sandalčke sem ji kupila isto v Deichmanu, pa je številka 19 in so ji čisto prav, tile cicibanovi so pa 17 in ima spredaj celo še malo placa pred prstki...

Ko bo katera delala seznam nosečk, so tukaj moji podatki: PDP 27.11., NS vse v redu, imeli bomo pa spet punčko, bo moj user posted image  blažen med ženami user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.6.2009 9:16:41   
Maja T.
Dan,

kooooončno doma user posted image . Kot vam je Gajka sporočila, sva bili z Zaro spet hospitalizirani zaradi rotavirusa user posted image .
Ej to ne privoščim nobeni. Čeprav sicer traja vse skupaj res samo 3-4 dni in je potem user posted image zdrav, mi je bilo v teh 4 dneh, ko da bi se ustavil čas user posted image .

V enem trenutku sem mislila, da jo bom izgubila user posted image , ko mi je čisto nemočna, skoraj brez zavesti ležala, priklopljena na infuzijo. Jedla in pila ni dobesedno 3 dni NIČ. Mislila sem, da se mi zrola. Že dolgo nisem tako molila.

Ko se je virus izloči, pa je bilo v trenutku vse po starem. Spet nori na svoj stari način user posted image in meni se smeji svet user posted image .

Edino, da je precej shujšala. Si predstavljate 77 cm veliko pupico, ki ima 7730 g, prej smo bili že na 8400 g. Uh kak je fajn, da ima  user posted image nekaj zaloge, Zara je ravno ni imela veliko, kljub temu je lepo prehranjena in zdrava pupa, zaradi tega smo virus zelo hitro premagali.

Sreča je bila tudi to, da smo dovolj hitro odreagirali in prišli pravi čas v bolnico, kljub temu, da mi je dehidrirala v 45 min, v krvi ni izgubila veliko elektrolitov in je potekalo vse tako kot pač je pri rotavirusu - brez komplikacij.

Jezna pa sem, ker smo ga dobili v bolnici, za pouser posted image . Ne vem kaj je to, user posted image vozijo kot po tekočem traku z diagnozo - rotavirus user posted image .

Vsem hvala za lepe želje user posted image , moja naloga je, da našo mačko poredim nazaj user posted image .

Brala nisem nič, tako da žal ne morem komentirat.

Se beremo user posted image user posted image user posted image , pišemo pa malo manj user posted image , gremo čez 10 dni ni tako na morje, pa še potem v avgustu.

user posted image   RADA VAS IMAM  user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.6.2009 9:35:46   
Maja T.
Naš suhec, ki se neprestano reži user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.6.2009 9:39:50   
sayuri
NAŠE ponovne NOSEČKE
user posted image user posted image

Ninaaa
PDP 27.11.2009

neža7
PDP ???. 12.2009

anita goitan
PDP 17.1.2010

ČAkamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.6.2009 9:41:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Naš suhec, ki se neprestano reži user posted image

user posted image

O pikica mala.user posted image PA je res shujšala. SAmo da je zdaj ok. MajaT, vem, kako si se počutila...user posted image in tega nikomur ne privoščim user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.6.2009 10:04:36   
sayuri
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.6.2009 10:33:16   
Ninaaa

No, da vidim, če bo tudi meni uspelo kakšno fotko prpopat semle...

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Barvanje las

Kako pogosto si barvate lase?

2x na mesec (3%)

1x na mesec (15%)

1x na 2-3 mesece (40%)

1x na 3-6 mesecev (17%)

manj pogosto (24%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!