sandra123
|
Jutro in lep pozdravček po dolgem času ... Trenutno se T&T igrata v stajici, pa sem na hitrco malo do računalnika zbežala . Kako smo kaj mi? Ko smo mi uživali na prvomajskih počitnicah, je moja babica preživela možgansko kap, ki pa je bila HB v blagi obliki in HB ni pustila nobenih posledic...normalno hodi, sicer sedaj s palico, ki ji je bolj kot ne samo za oporo. Ja, mali2 imata živo srebro v riti, nista sekundo pri miru, okupirata me 100/uro, tako, da zdaj še malo bolj trpijo moja gospodinjska opravila ...Neprestano sta na nogah, Teja se že občasno spusti in naredi po 2 koraka, Taja pa je prejšnji teden končno začela normalno plezat po vseh 4-ih , zdaj nimamo več gosenice pri hiši ...Kljub temu, da ju imam nonstop na očeh in sem ves čas z njima, pa sveda ne morem vedno preprečiti vseh padcev pri obeh, in tako se mi je včeraj s Tejo pripetila neprijetna zadeva, padla je namreč na tla z igračko v ustih in si kar konkretno prebila ustnico na notrani strani ličnice ...kri je tekla v potokih, stvar se je še slabšala, ker je tako zraven....Ko se je pa umirila, pa je po vseh teh obkladkih, robčkih, pa pleničkah v ustih, ko sem ji pritiskala na rano, kri končno nehala tečt...nič kaj prijetna zadeva, kajti rana je kar globoka in se ji je potem zvečer, ko je malo kruha jedla, ranica spet ranila in je spet zakrvavela....No, pa se je potem vse porihtalo... ...Še noč mi je po dolgemmmmmmmm času prespala, celo do 5.30 je spala ...Drugače pa še vedno ne spiimo ponoči, imata kakšen dan vmes, ko jima uspe spati malo dlje, dojimo se še vedno, čeprav sem zdaj začela intenzivno uvajat še flašo Milumila pred večernim spanjem, da se še malo bolj nasitita ... Tina pa počasi zaključuje šolo, imajo kar nekaj izletov, pa v šoli zdaj kar konkretno zahtevajo od njih, tako, da imam še z njo polno dela...Skratka ni mi dolgčas ...Pa zgleda, da so končno tudi pri Teji zobki na pohodu ...V petek imamo posvetovalnico pri P za 9.mesecev...smo kar nekajkrat prestavili termin, ker so nas prehladi iz vseh strani preganjali ... Ja, tako dolgo pišem, da smo se že nahranile vmes , zdaj se pa zrihtamo in šibamo malo na svež zrak...Likanje bo zaenkrat preloženo za nedoločen čas ... Sayuri, lepe slikce Z&L, pa zdi se mi, da je Zara čedalje bolj Filipu podobna Nell, Andrejaboris, MajaT......pozdravite se