|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
8.6.2009 22:01:41   
Erin
nell - čudovita zgodba...sem se popolnoma vživela v tvoje pričakovanje in spomnila na svoje...user posted image user posted image user posted image Imaš moj glas!!user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.6.2009 22:02:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Samo hitro vas pozdravim, brat vas žal res nimam časa. Zdaj bojujem bitke za laptop in mi bo potem mogoče kaj bolj uspelo.

Upam da uživate s svojimi sončki in svojimi družinami. Vam obljubljam da se borim da bom čimprej spet klepetala z vami. Pozabila vas definitivno nisem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooooooooo cebrcek naš!! Te pogrešamo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.6.2009 22:13:08   
K_a_t_j_a
Sem pozabla prej.....
za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj preženejo vse bolezni.

No, tudi mi smo se odločili kam gremo na morje. Sma se kr za Krk-Njivice odločila. Tam sma bila že predlani in sma bila zelo zadovoljna, gremo pa točno jutri čez en mesec. Dopust na morju bo kratek, ampak upam, da bo vredu.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.6.2009 22:39:41   
kaja02
katja- sej ni važno za kako dolgo greste, samo, da se boste imeli lepo, pa da greste prvič kot družinca. Boš vidla, kako bo lepo.  Tudi jst komi čakam, da gremo, še vedno upam, da bom mojga pregovorila, da gremo za par dni že sedaj v juniju, pa zaenkrat še ni uspeha, sam sem vztrajna, mogoč pa mi ratauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.6.2009 22:54:26   
K_a_t_j_a
Ja res se že veselim, ker gremo letos prvič kot družinica na morje. Me zanima kako bo kaj čofotal Jan na morju. Tuširanje in kopanje obožuje. Kar vriskat začne, ko vidi, da se gre umit.

Prejšnji teden je začel oponašat psa, je tak smešen, ko ga vprašam kak dela kuža, pa  reče wow. wooow wow! user posted image user posted image Pa lupčka mi že zna dat. Takrat se pa tk kr stopim.user posted image Sem prvič kr solzne oči dobila.user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 8.6.2009 23:02:12 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.6.2009 23:05:30   
kaja02
da zna lubčka dat pa Leja veuser posted image , srčki so, sploh sedaj, moj se tudi kar topi zraven, ker je mala zelo navezana nanj, Kajino otroštvo pa mu je kar malo ušlo, cele dneve je bil v službi... sedaj čisto drugače sprejema očetovstvo, kot pa je 7 let nazaj

če pa uživa pri kopanju, pol bo šele veselica na morju, ga sploh ne boste ven dobil!!!

naša pa kašlja, pa ne zares, če kdo zakašlja mora ona ponovituser posted image , sva zadnjič babico hecale in sem jaz potiho zakašljala, ona pa naglas, pa je moja mama v eni uri najmanj 5x rekla, da bo mala zbolela, ker kašljauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.6.2009 23:10:50   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

da zna lubčka dat pa Leja veuser posted image , srčki so, sploh sedaj, moj se tudi kar topi zraven, ker je mala zelo navezana nanj, Kajino otroštvo pa mu je kar malo ušlo, cele dneve je bil v službi... sedaj čisto drugače sprejema očetovstvo, kot pa je 7 let nazaj

če pa uživa pri kopanju, pol bo šele veselica na morju, ga sploh ne boste ven dobil!!!

naša pa kašlja, pa ne zares, če kdo zakašlja mora ona ponovituser posted image , sva zadnjič babico hecale in sem jaz potiho zakašljala, ona pa naglas, pa je moja mama v eni uri najmanj 5x rekla, da bo mala zbolela, ker kašljauser posted image

Ja Jan je Lejo kar osvajal na srečanju.user posted image Že zdaj kaj šele bo a ne?user posted image

Jan tudi začne kašljat, če kdo zakašlja ali pa se začne smejat. Moji mami se ful smeji, če kašlja.user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.6.2009 23:18:52   
kaja02
nič grem spat, lepe sanje vsem ter mirno noč!!!

upam da bo za nas tudi, mamo namreč divje prašiče na pohodu, so nam prejšno noč skor cel travnik preoraliuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.6.2009 23:23:42   
K_a_t_j_a
kaja02 lahko in mirno noč! user posted image

Ojej, divje svinje!user posted image Mi smo pa kr daleč od Pohorja, gor jih je tudi dost.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 8.6.2009 23:24:10 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
9.6.2009 6:51:07   
sayuri
Jutro user posted image

Kako smo? Zunaj se riše čudovit dan. Sem prejle zalivala rožice in je sonček že tko lepo sijal user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2310
9.6.2009 8:13:53   
tejkaz
Jutro

Zunaj je res čudovit dan. Smo pokonci že od 5.30 in opazujemo sosede, ko zalivajo rožice, vrtove, mi gremo pa zdaj na prvi sprehod.

Nell, res čudovita zgodba. V petek dobiš moj glas.

Katja, prvi dopust z družinico je res nekaj posebnega. Še jaz se veselim našega, pa gremo v bistvu že tretje leto kot družina na morje. Gremo pa čez vikend nekam, samo še ne vem kam.

Cebrca user posted image kako je pa tebe lepo brati. Ta mesec moram še tebe enkrat nujno obiskati.

MajaT, user posted image za Zaro. Upam da se čimprej rešite tega user posted image .

Erin, pri nas bom jaz uvajala Jaša v vrtec. Hudo bo, ampak bova že. Najhuje je ko otrok vidi mamico ko joka. Ko peljem zjutraj Evo v vrtec, še Jaša skobaca v skupino. Danes sva kar deset minut ostala tam in se je lepo igral. Upam da ne bo imel kakšnih tehničnih težav. Če se bo le dalo, ga bom uvajala drugi teden v septebru. Prvi teden bodo res vsi samo jokali.

Še user posted image za Eneja in Tiborja. Pri nas tudi smrkamo in kašljamo ampak k  sreči ni hujšega.

Sayuri, jeeee za vrtec. To s sušilcem in stojalom sem pa tudi jaz pogruntala. Ene 90% perilo posušim na balkonu, potem pa za en čas vržem v stroj in mi ni treba likat. Samo pospravim in imam manj dela.

In hvala vsem. Saj veste zakaj.

Tako dolgo to pišem, da smo že iz sprehoda vmes prišli, zdaj gre Jaša na zajtrk, potem pa spet ven.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
9.6.2009 9:48:34   
sandra123
Jutro in lep pozdravček po dolgem časuuser posted image ...
Trenutno se T&T igrata v stajici, pa sem na hitrco malo do računalnika zbežalauser posted image .
Kako smo kaj mi?
Ko smo mi uživali na prvomajskih počitnicah, je moja babica preživela možgansko kap, ki pa je bila HB v blagi obliki in HB ni pustila nobenih posledic...normalno hodi, sicer sedaj s palico, ki ji je bolj kot ne samo za oporo.

Ja, mali2 imata živo srebro v riti, nista sekundo pri miru, okupirata me 100/uro, tako, da zdaj še malo bolj trpijo moja gospodinjska opravilauser posted image ...Neprestano sta na nogah, Teja se že občasno spusti in naredi po 2 koraka, Taja pa je prejšnji teden končno začela normalno plezat po vseh 4-ihuser posted image , zdaj nimamo več gosenice pri hišiuser posted image ...Kljub temu, da ju imam nonstop na očeh in sem ves čas z njima, pa sveda ne morem vedno preprečiti vseh padcev pri obeh, in tako se mi je včeraj s Tejo pripetila neprijetna zadeva, padla je namreč na tla z igračko v ustih in si kar konkretno prebila ustnico na notrani strani ličniceuser posted image ...kri je tekla v potokih, stvar se je še slabšala, ker je tako user posted image zraven....Ko se je pa umirila, pa je po vseh teh obkladkih, robčkih, pa pleničkah v ustih, ko sem ji pritiskala na rano, kri končno nehala tečt...nič kaj prijetna zadeva, kajti rana je kar globoka in se ji je potem zvečer, ko je malo kruha jedla, ranica spet ranila in je spet zakrvavela....No, pa se je potem vse porihtalo...user posted image ...Še noč mi je po dolgemmmmmmmm času prespala, celo do 5.30 je spalauser posted image ...Drugače pa še vedno ne spiimo ponoči, imata kakšen dan vmes, ko jima uspe spati malo dlje, dojimo se še vedno, čeprav sem zdaj začela intenzivno uvajat še flašo Milumila pred večernim spanjem, da se še malo bolj nasititauser posted image ...
Tina pa počasi zaključuje šolo, imajo kar nekaj izletov, pa v šoli zdaj kar konkretno zahtevajo od njih, tako, da imam še z njo polno dela...Skratka ni mi dolgčasuser posted image ...Pa zgleda, da so končno tudi pri Teji zobki na pohodu user posted image ...V petek imamo posvetovalnico pri P za 9.mesecev...smo kar nekajkrat prestavili termin, ker so nas prehladi iz vseh strani preganjaliuser posted image ...

Ja, tako dolgo pišem, da smo se že nahranile vmesuser posted image , zdaj se pa zrihtamo in šibamo malo na svež zrak...Likanje bo zaenkrat preloženo za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image ...
Sayuri, lepe slikce Z&L, pa zdi se mi, da je Zara čedalje bolj Filipu podobnauser posted image
Nell, Andrejaboris, MajaT......pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
9.6.2009 13:37:37   
sayuri
sandra jaz sem jima sedaj tudi stalno za petami. Ponavdai se oba spravita v isto smer in oba hočet vstati točno na enem mestu, pol se pa že začneta ravsat in ponavadi Zara omahne na tla, ker je lažja. Ima prav danes dve frišni buški. user posted image  JAz se najbolj bojim padcev in udarcev z glavo. user posted image  PA si je Teja prav prebila liček? user posted image  Bogica mala. user posted image Mah ...res bo še toliko vsega, ampak mene vedno stisne, ko otroček pade. user posted image Včeraj mi je Filip v teh neumnih Crocksih padel skor na nos user posted image . Ma me je čudilo, da si je samo kolena podrgnil. Ker je tko telebnil ob tla, da sem jaz vse zvezdice vidla user posted image . Tina verjetno že komaj čaka, da bo malo doma, a ne? A ti kaj pomaga? Če jaz rečem Filipu naj malo popazi L&Z ni problema, ampak v naročju ju pa noče imet user posted image

Ma babe, kje ste nooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
9.6.2009 13:38:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri kaj te je treba malo po riti.. povej kaj več user posted image

MA nimam kaj povedat user posted image . Ko bo objavljeno, bom dala link. Ne bo treba pa nič glasovat user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
9.6.2009 13:59:05   
bella02
sayuri, jaz se poskušam učituser posted image , prej pa sva s Tejo skočile na Rudnik. Sem prižgala sam tolk comp., ke rabim ASP32user posted image , pa da vidim, kaj se kaj dogaja tle gor.
Evo, Teja se je zbudila. Sej je bla pridna, je spala do 12huser posted image . Nekaj pa sem predelala. Popoldne pa k bratu, so imeli vsi trije nečaki RD, pa nam v soboto ni zneslo it. Nesemo darilca, da ne bodo neučakani. Saj poskušamo biti skromni in praktični. Dobili bodo kratke pižamceuser posted image . Za povrh pa še malo jagoduser posted image . Šibam. Pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
9.6.2009 14:12:05   
tatly
oj.ste videle da avgustovke 2009 ze rojevajo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
9.6.2009 14:30:35   
dar10
Ojla punce!!!
Uuuu, berem, da imamo ze nosecke!!!!! Cestitke!!!!! Kako lepo! Vsem zelim lepo nosecnost in cudovite, zdrave pikice!!!! Midva  sva tud ze mal razmisljala se o enem otrocku, pa mi je g. rekla naj ne hitim, ker sem imela carski rez in se ni pametno... Pa bomo mal pocakal...

Oooo, boscki mali otrocki, k so bolni!!! Ampak res, ne vem kaj mislio po ZD-jih in bolnicah, ko mesajo zdrave in bolne otroke. Mi imamo tud ze zelo slabo izkusnjo (crevesnaokuzba pri 3 mesecih). Brrr! Joj, ni hujsga kot, ce je otrok bolan... Mene to kar ohromi...

Drugac je pa Ema navihana puncka, polna energije, raziskuje 100/uro. Plazi se ze dolg casa, zdej ze s poganjalckom siba po ulici! Ima ze 6 zobkov, 9,8 kg, 75 cm in 10,5 m. Uf, punca kot mora bit.

Aja, v soboto je v Tivoliju Lunin festival, kjer se ful dogaja in mi bomo tam:):) jeee! Z user posted image  greva na predavanje Kako reci otroku NE! Me prav zanima kaj bomo kej zvedl... K tale nasa punca ze fejst preizkusa meje... Sej vem, da je vse to nomalno... Sam pac nekaterih stvari ne mores dovolt... Npr: postavi se pred tv in tolce po njem, pa ji reces NE, pa nadaljuje... Pa ponovis 5x, pa z visjim tonom, pa se ona smeje in nadaljuje... pa jo odneses stran... pa bi ona kar se... po moje misl, da se igrava z njo... Pa eni svetujejo, da moras vstrajat in bit res hud, eni celo naj jo po rokici (s tem se pac ne strinjam)... Brrr! No, upam, da kaj koristnega slisim na tem predavanju;)

Eeej, kaj pa ljubljancanke ste se kej dobile s svojimi otrocicki? Verjetno ja, sam k sm tolk poredko tuki gor...

Uzivite v tem res lepem popoldnevu!

LPD

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
9.6.2009 14:54:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj.ste videle da avgustovke 2009 ze rojevajo

Jaaaa, Sulfinija je včeraj rodila. Po toliko letih čakanja in toliko neuspelih nosečnosti in postopkov...ima malega Vala. Koooončno!!!! Ji tako privoščim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
9.6.2009 15:27:00   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Sulfiniji in malemu Valu. Končno se ji je uresničila za velika želja, po vse problemih.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
9.6.2009 18:25:31   
Zoja Miša
Hojla punce zopet jaz.....punci vam z morja sporočata da je mali uspelo narediti svojih prvih 12 samostojnih korakov po Lošinju....jupiiiiii...zdej se bo pa začelo lovljenje user posted image .....

Erin - menda daješ to na nek seznam? Tnx.....

.......drugače pa menda zelo dobro in spretno uveljavlja svojo voljo tako da ima vse pod ''komando'' user posted image .....

Andrejaboris - vreme imata lepo in čez dan tudi vroče - se je menda že pojavila potreba po klimi
bella02 - sorry za razočaranje user posted image ...mogoče pa se kakšen dan moja user posted image  še dokoplje kje do neta.....je vztrajna...he he he he....mogoče pa ga potegnemo kr iz Ljubljane......

Sayuri - glede likanja pa.....je vredu tudi če lepo obesiš in ko je suho samo zložiš......preverjeno dela - ampak samo ko moje user posted image  ni doma......user posted image ...tko da ti odpade še zlaganje v sušilca in 20 minut sušenja....pa si na lahko na forumu ta čas user posted image ....fijjjjjjjjuuuu bom še jaz ''odvisen'' ratu! Ja in user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtec!

matejchi - pozdravčki nazaj z morčija

Majči22 - ja kr dober se znajdem, a ne? he he he

Tako - vsem skupaj en lep morski pozdravček od mojih dveh user posted image  ......in seveda mene....se še javim, berem in poročam na morje.........user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2320
9.6.2009 19:26:48   
majči22
sandra123 joooj teh padcev je tud mene resnično strah. No samo, daste poštimali in da je bolje.user posted image

sayuri sprobala tvojo taktiko, cunje v sušilca......in resnično deluje....user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo zateuser posted image

dar10 tudi sama sem mislila iti na to predavanje, pa se potem kar nisem mogla odločiti.

user posted image od Zoje Miše ma res obvladaš "babje" čveke. user posted image Opažam, da resnično pozorno berešuser posted image . No le dej, da boš lahko svojima princeskama poročal. Super za samostojne korake. No pa je ena izmed prvih avgustovčkov, ki je naredila prve samostojne korake. user posted image Pozdravi obe tvoji punci.
In lej še 2X greš spat in jih boš videl na Lošinju, je šlo kar hitro, a ne?

Zdele smo pršli iz sprehoda. Smo šli naročit prtljažnik za na avto, da bom lahko mal več "robe" sabo nesla.user posted image Morje se bliža....jupi!!!user posted image
Sm se zdle tok najedla češenj, da bom kr počla...pa si vedno pol rečem...koza zm..... a moraš tolk jest, pa nikol ne pomaga.user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
9.6.2009 20:07:21   
anaya
Lep pozdrav!

Čestitke Kaji Lini za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Vsi avgustovčki so taki cukrčki, večji ko so lepši so se mi zdi.
Zara od MajeT. upam da se ćimprej pozdravite, pa seveda tut vsi ostali bolančkiuser posted image user posted image user posted image

Da napišem podatke za seznam matejchi. Neli 9 mesecev, 87650g , 69 cm. Ima 6 zobkov, ne plazi ne hodi, v glavnem nič ne dela user posted image . Edino pomaha za papa, pa ploska na bravo bravo, al pa pesmice. Aja pa lubčka pošlje user posted image

Še ena novejša slikica mojga sladkorčka in njenega prvega dopusta:

upam da bo uspelo, ker že precej časa nisem tega počela

user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
9.6.2009 21:36:30   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: dar10

Aja, v soboto je v Tivoliju Lunin festival, kjer se ful dogaja in mi bomo tam:):) jeee! Z user posted image  greva na predavanje Kako reci otroku NE! Me prav zanima kaj bomo kej zvedl... K tale nasa punca ze fejst preizkusa meje... Sej vem, da je vse to nomalno... Sam pac nekaterih stvari ne mores dovolt... Npr: postavi se pred tv in tolce po njem, pa ji reces NE, pa nadaljuje... Pa ponovis 5x, pa z visjim tonom, pa se ona smeje in nadaljuje... pa jo odneses stran... pa bi ona kar se... po moje misl, da se igrava z njo... Pa eni svetujejo, da moras vstrajat in bit res hud, eni celo naj jo po rokici (s tem se pac ne strinjam)... Brrr! No, upam, da kaj koristnega slisim na tem predavanju;)

heh sem se nasmejala temuuser posted image user posted image user posted image user posted image Tibor namreč počne isto, pa verjetno velika večina drugih otrok...pa, ko mu rečeš ne smeš, ne - se tud začne veselo smejat. Pri nas ponavadi pali, če ga zamotim s čim drugim. Npr. ker vidim da ima željo po tolčenju, mu dam kakšne posode, al pa kak odslužen pisker, pa kladivce iz čisto lahke plastike in tolče po njem. Posode in piskre mu dam pa zaradi tega, ker če bi mu začela kazat kakšno njegovo igračo, ga niti najmanj ne bi zanimala... al pa mu dam kakšne ščipalke za perilo - te so pri nas zakon - če pa nič od tega ne pali, ga pa odnesem v drugo sobo in tam najde kaj novega, kar ne smeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zojkin miškon - te bomo pa kr za svojega vzele - sem se nasmejala nasvetom glede obešanja perila - z mojim si lahko kr roke podata - po liniji najmanjšega upora - je pa res, da je čas prišparan in verjetno tudi nekaj energijeuser posted image In user posted image user posted image user posted image user posted image za vašo pogumno pupiko - zdej se bo pa res začela tista taprava akcija, čeprav vem, da vam jo tud zdej ne primanjkuje.

Sayuri - sem čist spregledala tole glede vrtca - HB da se je vse uredilouser posted image user posted image user posted image user posted image

No naš mačkin je imel mirno noč, vročina je padla, tako da sva danes dopoldan že šla na teren in seveda popoldan še enkrat. Je pa zjutraj posledično (ker včeri ni spal) potegnal do 9 in potem od 10.30 do 13.30user posted image user posted image user posted image user posted image Je kr mal notr spravljal. Js sem pa v tem času uspela predelat ogromno literature in si mal pripravit kaj pride kaj v poštev septembra. Pa me neki zanima - za šolnike in vrtce, tiste, ki ste v tem - a ma ktera kakšne izkušnje s portfoliom otroka?

No tole sem pisala cel popoldan - pa važn da mi je ratal.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
9.6.2009 23:03:03   
bella02
Zojko MIškolin, no, kar povej svoji user posted image , da smo ji vse skozi govorile, da bo Kaja Lina hitro shodila in da naj se ne sekira, ker se ne plazi. Pa nas ni poslušala! In še kako prav smo imele! Ponesi jima naše čestitke in pozdrave (kot na radiuuser posted image ) tja dol. Škoda le, da te ni bilo poleg, ko je zakorakala v ta svet. Verjamem, da se cel dopust ne bo odlimala od tebe. Punčke so pač očitoveuser posted image .
To s trmarjenjem naših user posted image je zgodba zase. Teja bo verjetno bolj trmasta kot je Tjaša, vsaj predvidevam. Ob primeru tolčenja po televiziji (ko ste dale ta primer), sva midve hitro zmenjene. En precej nežen frc po prstkih da otroku jasno vedeti, da ne sme. Pa sem proti pretepanju otrok, da se razumemo. Sem pa to metodo pobrala od prijateljice in moram reči, da je bila pri Tjaši uspešna. Enkrat sem jo frcnila in drugič je bilo dosti sam to, da sem ji rekla,  da bo frc. Tudi pri Teji to pali, le zadnjič je mogla sayuri in Zoji Miši pokazat, da si pa v njuni prisotnosti le upa prijeti rožo, katero drugače obide na 100muser posted image .  Sicer pa vsaka mamica pogrunta način, kako lahko ustavi nadebudneža, če se le da.

Se grem učit. Nočka

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
9.6.2009 23:40:30   
Erin
ČESTITKE Kaji Lini za prve korake, wiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tako se je Zoja Miša bala kaj bo ker ne puza..smo rekle da bo kar shodila in to bo to! juhuuuuser posted image

nell - portfolio je menda imela neka moja bivša sodelavka ena od prvih v Slo... Nič zahtevnega kot sem gledala... v njega je dajala risbice ko je otrok ustvarjal, slike ko je to ustvarjal, slike ko je npr sedel na kahlici, se igral, vpisovala nove dosežke otroka, zanimive prigode, smešne besede ki jih je govoril,..... uporabila je fascikle(prinesli starši) in je vstavljala te podatke, risbe, slike,.. noter, malo okrasila...     Pa super da ste bolje!user posted image

dar10 - punce iz Lj se kar nekajkrat dobijo, ponavadi se še sayuri pridruži, 2x sem celo jaz prišlauser posted image Bomo morale v kratkem narediti spet nekaj kajne?user posted image Sayuri, ti si "šefica sestankov"..kdaj maš cajt?

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

organizirano praznovanje rojstnih dni
muška

Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem. razni Tuši in bovlingi izvzeti! res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva

Priporočam bazenu (kje?) (11%)

Priporočam na prostem (kje?) (21%)

se tudi sama zanimam in iščem (5%)

iščemo sami (4%)

nikoli se ne udeležujemo (8%)

nisem iz vašega konca (51%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!