|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
10.6.2009 6:38:05   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

nell - portfolio je menda imela neka moja bivša sodelavka ena od prvih v Slo... Nič zahtevnega kot sem gledala... v njega je dajala risbice ko je otrok ustvarjal, slike ko je to ustvarjal, slike ko je npr sedel na kahlici, se igral, vpisovala nove dosežke otroka, zanimive prigode, smešne besede ki jih je govoril,..... uporabila je fascikle(prinesli starši) in je vstavljala te podatke, risbe, slike,.. noter, malo okrasila...     Pa super da ste bolje!user posted image

hmmm ja, končni izdelek morda res ne zgleda nič zahtevnega, je pa res precej dela in priprav - jaz se močno navdušujem nad tem projektom, pa me zdej bolj zanima koliko je to koristno potem pri tvojem delu, tako pri načrtovanju vsebin kot tudi pri samem delu s starši - se obrestuje, ti lahko pomaga. Resnično si želim, da bi z naslednjim šolskim letom začela uvajati ta projekt, pa se mi pojavlja težava, kako na svojo stran pritegniti ravnatelja in pa tudi to, ali je mogoče vsaj večino dela opraviti v sslužbi, seveda tudi skupaj z otrokom - ne bi namreč želela, da se mi to "delo" potem vleče še v pozne večere, že tako bo dovolj drugih stvari. Veš kaj več o tem? Bi bla zlo hvaležna ene konkretne izkušnje.

jao jokec

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
10.6.2009 7:14:05   
sayuri
Dobro jutro. user posted image

Kaj jaz to berem. Kaja Lina je shodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa imamo prvega avgustovčka, ki hodi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta mali drobižek. SAm je pa ful spretna. Sem jo zadnjič opazovala pri belli. Joj, kot mala vrtavka. user posted image  Zojko Mišek...pozdravček tvojim dvema damicam, tudi tebi in čestitke ob tem posebnem dogodku. Hm, morje ima nek vpliv na naše otročke, zgleda. Povej Zoji Miši, da jo pogreeeešaaaamoooo,user posted image čeprav tud ti prav obvladaš tele naše čveke.user posted image   PA sem sem nasmejala, kolk imen smo ti že dale user posted image ...Zojko Miškon, Zojin Mišek, Zojko Miško....user posted image

Erin, srečanje  v LJ? Kadarkoli, sam recte user posted image . Men ni problema prit. PA zdaj mam fuuuuuul cajta.....user posted image  Fizioterapijo imam šele konec junija. Drug teden se komot lahko dobimo, če bo kaj kandidatk. buhtlčk pride že domov, pa Krysia tud, tko da oni dve sploh nimata prava glasanja, da NE prideta. user posted image  Pa cebrce bi bla zlo vesela. Pa matejchi, pa bella,pa anita goitan je že nekajkrat špricala, pa tejkaz in naty (nje nisem vidla že stooooo let), pa betty, pa če še kakšna pride....vsake bi bila zeloooooooo vesela. user posted image .

majči, no vidiš, pa je ratalo tole s sušilcem user posted image . MA je takoj manj dela. Men likanje ne diši spljoh user posted image in potem tkole iščem razne pogruntavščine user posted image
bella ja, Teja je prav živahen deklič AMpak tko prisrčna s tistim dvigovanjem riti v zrak pri plezanju user posted image . Tudi jaz uporabljam metodo "frcanje po prstkih", če besedica "NE" ne zaleže. Se mi ne zdi čisto nič narobe. Otroke je treba takoj začet učit, da ne more biti vse po njihovi volji in da ne morejo vsega doseči. S trmo znajo veliko uveljavljat, ampak če si vztrajen in dosleden, kmalu pogruntajo, da ne nosijo glavne besede pri hiši. user posted image

nell pridna si, da že razmišljaš o službi in zbiraš ideje user posted image . Portfolio se meni zdi kar zahteven projekt, ima pa eno lepo prednost. Resnično imaš na enem kupu zbran napredek otroka od začetka, do konca. KAj več ti ne znam povedat, ker se sama s tem natančno še nisem ukvarjala. Imam pa jaz podoben način zbiranja otroških risbic, učnih listov in podobnega. Imamo mapice v šoli in vse te zadeve vlagamo vanje. NA govorilnih urah si starši mape lahko ogledajo. Ker drugače vsi ti listi okol letijo, se porazgubijo in tko naprej.

Zdajle si grem pa kavico skuhat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
10.6.2009 7:19:21   
gajka
Dobro jutro! Evo, čveke, user posted image user posted image user posted image samo za vas!

user posted image od ZM - madonca, ti si se pa res čisto infiltriral v tole dogajanje. Samo, da se ne bosta potem, ko se tvoji šjori dopust izteče, doma za računalnik tepla, kdo bo po RR čvekal. user posted image Pa user posted image za vašo malo pohodnico!

Uboganje NEja - pri nas se tale besedica NE prav čudno ''obnese''. Najprej se ti smeji, če si pa orng oster, se pa takoj žnable zavihajo in v jok! user posted image Pa če mu vzamem kaj, česar ne sme (daljinec, telefon...), je tak jok, da je joj! user posted image Itak ima pa nos, da ne glede na to, kje je, takoj najde prepovedane stvari. user posted image

Morje - mi bomo tudi naslednji teden malo na morčku uživali. Moj user posted image gre sicer že v petek s koolegi, bodo imeli ''moški'' vikend, midva pa jo v nedeljo zvečer švignema do Izole. user posted image Upam, da nam bodo višje sile lepo vreme naklonile. user posted image No, pol sledi pa že odštevanje do konca poodniške... user posted image

Likanje
- jaz v vsakem primeru peglam samo srajce in če je res nujno potrebno, še kaj drugega. Pa ni važno, a sušim v sušilcu ali na stojalu. Iz sušilca moraš še tople ven vzet, na stojalo jih moraš pa samo lepo obesit, pa je! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.6.2009 7:23:02 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
10.6.2009 7:20:16   
gajka
Eh, me je sayuri prehitela s kofetom. Ima še očitno premalo user posted image in preveč časa! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
10.6.2009 8:07:44   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Hojla punce zopet jaz.....punci vam z morja sporočata da je mali uspelo narediti svojih prvih 12 samostojnih korakov po Lošinju....jupiiiiii...zdej se bo pa začelo lovljenje user posted image .....

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravo Kaja Lina user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa super Zoja Miša user posted image  Saj vem vedela, da bo tako, ker se spominjam kako hitro se je dala na noge (ko je stala na kavču) user posted image

Super, tako sem vesela user posted image  Ja kar hitro boš morala user posted image  sedaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
10.6.2009 8:31:22   
majči22
Dobro jutro še iz moje strani.

No pa smo tudi mi dočakali 10m. Kako gre hitro čas!
No in danes je bila spet noč katastrofa. Opažam, da je vsakič, ko ima okroglouser posted image . Še vsak mesec je bila ob času, ko se je rodila budna. user posted image

Kavico ravnokar pijem, zdele dam še moji princeski jest, potem pa šibneve ven.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
10.6.2009 9:04:38   
majči22
Še to sm hotla prej povedat, da baje po Sloveniji full rasaja viruna okužba Rotavirus, če slučajno niste včeraj poslušale poročil.user posted image .

Nč zdej pa res šibave vn.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
10.6.2009 9:05:15   
majči22
Punce user posted image user posted image user posted image sm dobila!!!! Jeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
10.6.2009 9:05:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Še to sm hotla prej povedat, da baje po Sloveniji full rasaja viruna okužba Rotavirus, če slučajno niste včeraj poslušale poročil.user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Tega me je pa strah, ku hudiča user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
10.6.2009 9:08:56   
sayuri

Punce user posted image user posted image user posted image sm dobila!!!! Jeeeeeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
10.6.2009 9:15:24   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image  Tega me je pa strah, ku hudiča user posted image

Tudi mene, sploh sedaj, ko je čas dopustov in morja!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
10.6.2009 10:58:33   
betty
majči22- hvalabogu smo cepljeni proti rotavirusu!

Smo pa zal ful prehlajeni. vceraj se mu je tko cedilo iz nosu, da si mu lahko brisal smrkelj vsake pol minutke, danes pa je izcedek ze gnojen. smo pa vceraj sli spet dat urin, tokrat ze tretjič, kre ima povecano št.bakterij. vzorec sem nesla potem na mikrobiološki inštut, tko da jutr izvemo ali mora jesti antibiotike ali ne. lahko pa da ima reflux. upam, da ne.

Ima katera izkusnje z refluxom - vračanjem urina iz mehurja nazaj proti ledvicam oz. da urin zastaja v mehurju namesto ,da bi sel ven v pleničko?
A se to lahko pozdravi z zdravilom??? Enkrat sem videla eno taksno preiskavo, ko dajo kateter v lulcka, napolnijo z radioizotopom in spremljajo kam gre iz mehurja. dojencek je pa tko jokal :(

ROK je moj sonček!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
10.6.2009 11:03:37   
betty
Zoja Miša- cestitke za prve korake!!!!user posted image

Moram tudi nasega Roka pohvalit, da ful šiba okoli sedežne, se preprime na mizico, se spusti na tla in gre po vseh štirih (nic vec po trebuhu) do kamina in tolče po šipi. zna pa  tudi izprazniti predale in it sedet notr. lump!

V nedeljo nameravamo it koncno spet v Barbarigo,kjer imamo apartma. tko da nas do konca meseca ne bo. razen, ce se Rokovo zdr. stanje poslabsa in bomo morali k dr. Pa sefico moram poklicat, ce da se kaj dopusta...

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
10.6.2009 11:21:59   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: betty

Ima katera izkusnje z refluxom - vračanjem urina iz mehurja nazaj proti ledvicam oz. da urin zastaja v mehurju namesto ,da bi sel ven v pleničko?
A se to lahko pozdravi z zdravilom??? Enkrat sem videla eno taksno preiskavo, ko dajo kateter v lulcka, napolnijo z radioizotopom in spremljajo kam gre iz mehurja. dojencek je pa tko jokal :(

Žiga ima v vrtcu eno punčko, ki ima refluks tale.. mislim, da vsako leto kontrola in da jemlje zdravila..

Mi smo tudi smrkljasti in oči še zmeraj "zelene".. sicer pa vsaj na spanje in razpoloženje ne vpliva, edino bog ne daj, da se z robčkom približaš, jaz ji kar s plenico čistim nos, je vseeno malo bolj mehko..

Kaja Lina moj Žiga je tudi na Lošinju pa mu lahko greš nasproti, ko že ravno obvladaš hojo...user posted image

Smo pa že danes zaužili 10 vitaminov.. no Cedevita jih ima 9 user posted image +... (pa 10 nisem dobesedno zaužila no.. user posted image )

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.6.2009 11:22:17 >

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
10.6.2009 11:40:55   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

nell - portfolio je menda imela neka moja bivša sodelavka ena od prvih v Slo... Nič zahtevnega kot sem gledala... v njega je dajala risbice ko je otrok ustvarjal, slike ko je to ustvarjal, slike ko je npr sedel na kahlici, se igral, vpisovala nove dosežke otroka, zanimive prigode, smešne besede ki jih je govoril,..... uporabila je fascikle(prinesli starši) in je vstavljala te podatke, risbe, slike,.. noter, malo okrasila...     Pa super da ste bolje!user posted image

hmmm ja, končni izdelek morda res ne zgleda nič zahtevnega, je pa res precej dela in priprav - jaz se močno navdušujem nad tem projektom, pa me zdej bolj zanima koliko je to koristno potem pri tvojem delu, tako pri načrtovanju vsebin kot tudi pri samem delu s starši - se obrestuje, ti lahko pomaga. Resnično si želim, da bi z naslednjim šolskim letom začela uvajati ta projekt, pa se mi pojavlja težava, kako na svojo stran pritegniti ravnatelja in pa tudi to, ali je mogoče vsaj večino dela opraviti v sslužbi, seveda tudi skupaj z otrokom - ne bi namreč želela, da se mi to "delo" potem vleče še v pozne večere, že tako bo dovolj drugih stvari. Veš kaj več o tem? Bi bla zlo hvaležna ene konkretne izkušnje.

Koristno..no ne vem, vem da je una dobila nekaj dodatnih točk za napredovanje, tudi predavala je nekaj glede tega potem,...  Pri načrtovanju ne vem kako je bilo, ker je bila pomočnica, starši so bili zelo navdušeni.. Je pa vedno bolj zaželeno to predvsem preko staršev ki želijo tudi na tak način spremljat razvoj otroka.. v našem vrtcu ni bilo problemov s tem je tudi ravnateljica podprla to, kdo bo pa izvajal je pa individualna odločitev, po želji. Zaenkrat jih ne izvaja veliko tega. Meni osebno bi bilo pa všeč da bi kdo na tak način spremljal razvoj od Tilna, če ga že jaz ne morem. Večino dela pa se opravlja doma, tukaj ne spada pod službo in vem da je una zadnje dni pred zaključkom urejala to cel vikend, zelo malo je spala, zelo jo je izčrpalo... jah ni delala sproti in se je nabralo...
Kaj več ne vem od tega, vprašala je pa tudi ne bom, sva na smrt skregani ker je drugače podn od ženske..žleht da je joj..mislim da nekaj obstaja tudi na spletu, poskusi kaj najti..

PORTFOLIO

PORTFOLIO

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
10.6.2009 11:47:18   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Erin, srečanje  v LJ? Kadarkoli, sam recte user posted image

Tudi jaz uporabljam metodo "frcanje po prstkih", če besedica "NE" ne zaleže.

Jaz od 14-18 junija ne morem...smo na morjuuser posted image

Jaz tudi tko delam ja...ampak pred tem ga 3x stran še nesem...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
10.6.2009 11:57:36   
Erin
ČESTITKE SLAVLJENČKOM!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo že s sprehoda/kofetka... v vozku pa noče spat tako da smo šli domov... prav uživam ko se takoj zjutraj ko T popije mleko napravimo, sprehodimo do bližnje pekarne, kupimo zajtrk in se nekaj metrov naprej vsedemo na teraso kavarne... midva pijeva kavico in jeva, T grize žemljico in se obrača za vsakim avtomobilom/motorjem/kolesarjem.... ma že obsesijo..samo da so kolesa že steguje vrat, hehe, prav smešn je...

user posted image Pa dans zjutraj ko sem rekla če je lačen mi je rekel JEDUuser posted image in jaz za njim ponovim JEDU?user posted image in on men JAuser posted image user posted image user posted image Sej ne vem ali bomo preskočili beblanje al kaj? Ah itak je bil samo slučaj da je to rekel.. ane?user posted image user posted image user posted image No če pa ni bil pauser posted image Samo dvomimuser posted image user posted image user posted image Al pa?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
10.6.2009 12:18:02   
matejchi
Erin fascikle mamo tudi mi.. luštna zadeva.. že 3 leta jih furajo, vzgojiteljici sta si dali narediti še knjigo s slikicami otrok in tekstom in itak bomo starši tudi naročili.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
10.6.2009 12:51:36   
Ryssa
Ojla!

Najprej user posted image za Kajo Lino in Zojomišnik prosim prenesi moje pozdrave tvojima puncama user posted image

Pri nas nič kaj posebno novega, razen tega da včeraj ponoči nismo spali. Celo noč se je drl in zdaj se mi zdi tisto, ko je treba parkrat na noč vstat in dat jesti ali piti, pravi balzam.
Ne vem kaj ga je matralo, očitno ga je nekaj šraufalo user posted image Danes ponoči je hb spal, zdajle pa spet spi.
Čist možno, da je bila kriva češnja. Zvečer sem mu dala ca pol češnje in verjetno ga je to mučilo. Mu zdaj sploh ne upam več dat češenj.

Jaz sem v fazi iskanja službe, Lan je pa tudi dobil vrtec user posted image

Vse, ki ste na morju upam da uživate, vreme zgleda da vam kar služi.

Toliko na hitro, nimam časa za komentiranje, moram it prošnje urejat.

Samo tole še, Erin, jaz mislim da to ni bil slučaj, Lan tudi včasih kaj takega ven butne, nekaj v njegovi dojenščini, ki je zelo podobno slovenščini.
Pa mačko pokliče (Lili). Hecno, še "Lili" je rekel prej kot "ata" user posted image Sicer se včasih nekaj trudi samo ne vem ali je ata ali avto user posted image

Joj še nekaj, glede čevljev oz. sandalov. Kaj ste kupile če ste že? Sem gledala v cicibanu in tisti znižani "kao" naj ne bi bili za njega, tisti s polno ceno, pa isti, pa so kao primerni pa čeprav so skoraj isti user posted image Sem se kar obrnila in šla.
Brezveze mi je dajati 45 evrov za sandalčke, če pa še sploh ne hodi, bili bi samo za korakanje pol bi jih pa itak prerastel. Cicibančke mu bom kupila za jeseni.
Razmišljala sem o elefanten iz Deichmana, moram it še pogledat če je kaj pametnega. Še kaj druga obstaja?

Šibam.
user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
10.6.2009 14:06:47   
matejchi
ryssa raje ne izgubljam besed o prodajalkah otroških čeveljcev, vsaj v BTC je ena taka kura, še noge ne zna zmerit.. en mesec nazaj je imela 17, en teden nazaj pa ona meri pa pravi ja 16-17 bi mogla met.. uglavnem tist "cajger" je kazal na 18 user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
10.6.2009 14:22:48   
dar10
Heej!

Sayuri, ce se drug tedn dobite, bi tud midve z Emo prisli... Da vas vidm mamice in male avgustovcke/julijcke ;);)

LPD

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
10.6.2009 15:10:16   
dar10
Betty... moja princeska je tud imela slab urin, smo 3x ponovili, dobili antibiotik, imeli prgled pri nefrologu, imeli uz ledvick in dr. je ugotovil,da je slo le za napako pri odvzemu urina in ne za uroinfekt!!! Hvala bogu, res... k ni fajn, ce ima otrocek refluks... Tako, da ce ima slab urin, ne pomeni nujno, da ima tvoj soncek refluks. Sploh ne! In se to, naprej naredijo uz ledvick, to je popolnoma neinvaziven poseg, samo gel namazejo po trebuscku in je... Seveda  pa, ce so potrebne nadaljne preiskave delajo rtg, tam pa morjo vrizgat kontrast v mehurcek, ker tako mali otrocki ne znajo zadrzat urina.... Ampak vseeno bols to in se stvari pravocasno postimajo... Sej ves... Jest sem se ful bala kaj ji bodo odkrili, na koncu sem se pa prismejala domov... Juhu...  Drzim pesti, da bo vse ok!

Uuuu, joj nism vedla, da razsaja rotavirus!!! rrrrrr!!!!! Jest se ga tud bojim!!! Brrr... Ampak mi ga ze ne bomo staknili;);)

Nc, zdej pa sibam!

LPD

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
10.6.2009 16:22:06   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Joj še nekaj, glede čevljev oz. sandalov. Kaj ste kupile če ste že? Sem gledala v cicibanu in tisti znižani "kao" naj ne bi bili za njega, tisti s polno ceno, pa isti, pa so kao primerni pa čeprav so skoraj isti user posted image Sem se kar obrnila in šla.
Brezveze mi je dajati 45 evrov za sandalčke, če pa še sploh ne hodi, bili bi samo za korakanje pol bi jih pa itak prerastel. Cicibančke mu bom kupila za jeseni.
Razmišljala sem o elefanten iz Deichmana, moram it še pogledat če je kaj pametnega. Še kaj druga obstaja?

Ravno o tem je bila debata. Tudi na Litijski v Cicibanu imajo eno tako, razen če se ena seli sem ter tjauser posted image . Ravno tako bi morala kupit edino tiste za 45€, ker so SAMO tiste za prve korakce. Druge ne, pa četudi je lanska zaloga. Torej mislim, da si že ena tretja, ki se je obrnila in šla. Jaz sem ji poten v drugi Cicibanovi trgovini vzela supergice za 20€, itak jih ima zarad lepšega, ker še ne hodi. V stanovanju je pa skoz bosa. So pa tudi tiste iz Deichmana dobre, so se punce že pogovarjale o njih. Grem za naslednje čevlje najprej tja pogledat.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.6.2009 18:35:00   
nell

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Koristno..no ne vem, vem da je una dobila nekaj dodatnih točk za napredovanje, tudi predavala je nekaj glede tega potem,...  Pri načrtovanju ne vem kako je bilo, ker je bila pomočnica, starši so bili zelo navdušeni.. Je pa vedno bolj zaželeno to predvsem preko staršev ki želijo tudi na tak način spremljat razvoj otroka.. v našem vrtcu ni bilo problemov s tem je tudi ravnateljica podprla to, kdo bo pa izvajal je pa individualna odločitev, po želji. Zaenkrat jih ne izvaja veliko tega. Meni osebno bi bilo pa všeč da bi kdo na tak način spremljal razvoj od Tilna, če ga že jaz ne morem. Večino dela pa se opravlja doma, tukaj ne spada pod službo in vem da je una zadnje dni pred zaključkom urejala to cel vikend, zelo malo je spala, zelo jo je izčrpalo... jah ni delala sproti in se je nabralo...
Kaj več ne vem od tega, vprašala je pa tudi ne bom, sva na smrt skregani ker je drugače podn od ženske..žleht da je joj..mislim da nekaj obstaja tudi na spletu, poskusi kaj najti..

PORTFOLIO

PORTFOLIO

Hvala za info Erin - sem sicer vse to že predelala, vsaj v večini je itak napisano v knjigi Otrokov portfolio - sem odločena, ker sem razmišljala iz tega vidika, da si tudi jaz želim na takšen način spremljati Tiborjev razvoj v vrtcu - poleg tega pa bo to tudi odlično gradivo za delo s starši. Zdaj je samo odvisno, koliko se bo naše vodstvo strinjalo s tem. Ne vem pa še, če se bom na pot podala v polni obliki.

Matejchi - ti si napisala, da imajo portfolie vaši otroci v vrtcu - pa me zanima kako ti iz vidika starša gledaš na to... ste se odločali skupaj z vzgojitelji za tap projekt, ste napisali kakšno soglasje, ste imeli potem tudi govorilne ure (starš-otrok-vzgojiteljica), kjer ste imeli možnost predebatirati o zadevi in va je otrok svoj portfolio lahko predstavil. Sej vem, imam nešteto vprašanj za to zadevo, ampak res me zanima.

Sicer je Tibor boljše, danes sva imela kontrolo, pač prehlad, pljučka so čista, vročina je padla iz nosa mu teče v potokih, pa kašlja k kak star knap. Ampak bo že. No pa če še to ne bi bilo dovolj, se je lotilo tudi mene in mojga. In po pričakovanju je moj 10 krat bolj bogi k vsi skp, je mogu it popoldan majčken počivat, ker ni več zdržal - men se pa še zdej iz ušes kadi. Ne razumem, kako so včasih lahko tako "sebični" - pismo sej mene tud boli glava, pa grlo, pa z nosa mi teče, pa še vseen migam, pa skrbim za kosilo, za Tiborja, pospravljam. Danes sem zato, ker je moj počival obešala perilo z eno roko, v drugi držala pa Tiborja in potem pogledam proti dnevni sobi, pa vidim da ma moj TV prižgan - pa da se ti zrola no.

O.K. zlajala sem se, spucala dušo, zdej pa lahk normaln naprej funkcioniram - ve, drage moje, ste pač morale tole prebrat in hvalauser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.6.2009 19:56:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ravno o tem je bila debata. Tudi na Litijski v Cicibanu imajo eno tako, razen če se ena seli sem ter tjauser posted image . Ravno tako bi morala kupit edino tiste za 45€, ker so SAMO tiste za prve korakce. Druge ne, pa četudi je lanska zaloga. Torej mislim, da si že ena tretja, ki se je obrnila in šla. Jaz sem ji poten v drugi Cicibanovi trgovini vzela supergice za 20€, itak jih ima zarad lepšega, ker še ne hodi. V stanovanju je pa skoz bosa. So pa tudi tiste iz Deichmana dobre, so se punce že pogovarjale o njih. Grem za naslednje čevlje najprej tja pogledat.

Punce v Mariboru je tudi taki Ciciban.  user posted image user posted image user posted image Samo novi so OK, lanska kolekcija user posted image .

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!