Nejka23
|
DOber vecer! Na hitro se vam javljam,ker sem cisto fuc...Crkjena,zmatrana,ker enostavno ne spimo, oziroma se konstantno ze kaksen teden zbuja na dve uri, ne pomaga nic drugega kot joska....Cez dan sva ze ukinila dojenje,pa se zopet doji ene 2x...Piti noce,tako da predvidevam, da je res ponoci zejen,ker lacen ne more bt,ker tolk poje cez dan,zvecer pa se posebej rad papca...aaaah...sej bo, samo da je zdrav.... Obcasni kioma z glavo, drugace pa ....Akcija sto na urpo, ne samo da je splazil, ta lumo mi smao se vstaja,kjerkol je le mozno,tako da ga moram imeti res skoz na oceh...Pa ko bi se vsaj drzal,ce ze vstane...ne, on pozabi da stoji in dela naprej kar si je zamislu...Prej smo se tok smejali, je vstal,vzel iz svojega predala igracko,pa se z rito lepo naslonu na zaboj od igrac In moj dragi moz namesto da bi slikal,pa mene klice,naj hiter pridem pogledat,kaj je ustvaril....Tako da imamo res pestro... Drugace pa so nam snemanje eeg prestavili na torek,ker se sedaj nekaj izobrazujejo na novih aparatih....upam, d ane bo kaj resnega...Pa saj ne more biti,ker tako lepo napreduje in ga lumpa....al pac...??? Se za seznam - pri 9 mes 8790g, 4je zobki,plazimo,vstajamo :):):) KajaLina, cestitke!!!!!!!! Kar pogumno korakaj,pa brez busk in padcev ERIN< kako kaj Tilko???? Ste zdravi??? ZARA, ali je sedaj ok??? Gajka, ali imata z ROkom se kaj fizio??? Gajka,TejkaZ,Neza....se dobimo na kaksnem sladioledu???? aLi pa limonadi???? Pa opravicilo za mojo neudelezbo na srecanju - morala sem peljati mamo na kontrolo v SG, ko je imela nogo zlomljeno,pa fizio sva imela tisti dan...in s emi ni izslo...sem do zadnjega upala, da se vam nekak pridruzim....Pa drugic... Sedaj se cakam na odlocbo,ali so mi podaljsali porodnisko ali ne, baje so zelo zaguleni ratal.... No,mi imamo zopet julija kontrolo v RA v Lj,tako da upam,da se me usmilijo...Ce ne pa bo treba avgusta delat...in kakor kaze, se bom vozila v Grosuplje...Pa saj pogresam ljudi,res...Ko se enkrat navadis...Soncni dvori so mi najljubsi,tam je najvec dojenckov!!!!!!! Jutri se eno prosjo odnesem tukaj v blizino za delo,pa bomo videli,kako bo...Cas recesije, ne rabijo nas...SE dobro,da imam v GR za nedolocen cas... Nic,grem v mizule...z upanjem,da bo danasnja noc kaj boljsa..... Vsem bolkanckom en kup PIKAPOkIC!!!!! Lepo se imejte, tiste ki greste na morje,uzivajte se za nas!!!!!! Pozdravcki