|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
11.6.2009 7:12:36   
Reby
Lsica - tud jaz si bom zdajle po dolgem času skuhala kavico - belo brezkofeinsko, se mi je prav zaluštal user posted image
a.jrad - držim pestke, da bo vse ok na UZ user posted image
bumo - tud mene je danes ponoč ful trebuh bolel, kot da bi imela mesntruacijo, nisem skor nič spala

Nč, grem, zdej upam, da sem vse obdelala. Lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
11.6.2009 7:15:18   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mandreja (11.06.2009)

Reby, a Mandreja se je že kaj oglasila tu gor? Nič je nisem zasledila...

Aja za seznam - pregled + CTG v četrtek, 18. 6.

Reby,
še 70 dni...okroglih 10 tednov, zadnja četrtinka... Zdaj je čas za uživancijo, ne pa bolečine. 

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.6.2009 7:18:32 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.6.2009 8:02:14   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...danes se nam obeta lep sončen dan.

Špelka, čestitke za malega pobča, me veseli, da je vse v redu z njim. Še tele pozdravčke ti moram prenesti, namreč včeraj sem govorila z našo Stello Roso, ki se sedaj že lepo špika in ona te prav lepo pozdravlja

Lu33, čestitke za malo pupo, tudi zate me veseli, da je vse v redu.

Semper, končno ti je padla skala z ramen v obliki strokovca user posted image user posted image user posted image , to je prav super občutek, ko imaš vse zadeve pošlihtane

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
11.6.2009 11:01:10   
hummer
Pozdravljene! Sem nova tukaj, ampak vas že dolgo spremljam in se mi zdi, da vse poznam. Zanima me glede amniocenteze:Če bi vam pokazala da nekaj ni v redu z otrokom, ali bi se odločile za splav, ali bi sprejele prizadetega otroka. Sem namreč v dilemi. Stara sem 40 let, prvič noseča, pričakujem dvojčke po IVF, in sploh ne vem, ali bi šla na AC, ker mogoče sploh ne bom več imela šanse za drugega otroka, če bo s tema kaj narobe. Vem,da je to huda moralna dilema, ampak me zelo zanima mnenje vas,ki točno veste kako teško je če ne moreš po naravni poti zanositi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
11.6.2009 14:31:51   
Reby
hummer - pozdravljena. Priznam, ne znam si sebe predstavljat v tvoji situaciji. Jaz bi ti predlagala, da vseeno greš na AC, da ne boš v dilemi ves čas nosečnosti, tako boš vsaj vedela, pri čem si.

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
11.6.2009 14:55:09   
Sempervivum
Ja, hvala za čestitke, pa res se mi jekar ena konkretna skala odvalila od srca user posted image  Zdej bo treba pa samo še tamalčka rodit, hehe user posted image

Sej sem vas jest tudi ful pogrešala, sam sem imela doma vse v razsulu, da mi sploh ni bilo kaj dosti do tega, da bi še računalnik prižigala ... cajta pa itak nobenega ... Sva z možičkom tudi na Šolo za starše hodila. V Porodnišnico, ob devetih dopoldan ... je bilo prav fino. In zdaj se več ne bojim kontrole na dom (tudi o tem ste pisali, ane). Jaz sem doma od decembra, nekako že zdržiš ... jaz sem se do sedaj kar precej bala kontrole, ker sem imela take težave z bolniško. No, sedaj so mi jo podaljšali do porodniške, ki jo začnem s 1. julijem, moram še papirje uredit ... Kakorkoli, tudi jaz sem bila prej ful aktivna, sam če moraš počivat, potem pač to počneš. Saj se ve, za čigavo dobro! user posted image

Lisica, ti pa hodiš na dekompresijo ... kako je? Jaz bi mogoče tudi šla tole čudo sprobat user posted image

Še za seznamček sem dolžna pregled sporočit: svoj PRVI CTG mam 1. julija. Sem mislila, da bom imela na koncu bolj pogosto preglede, pa so še kar na en mesec user posted image

Aja, pa še tole, vmes sem mela še enkrat cukr test, ker mam ful veliko plodovnice ... 9 cm ... a ve veste, koliko je imate? No, k sreči je bil negativen. Vidim pa, da anci banci nisi imela take sreče ... drži se, saj bomo kmalu zmagale, ane? Julij se bliža, ane Lučka, pa Mlinčkovi user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
11.6.2009 15:04:58   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: hummer

Pozdravljene! Sem nova tukaj, ampak vas že dolgo spremljam in se mi zdi, da vse poznam. Zanima me glede amniocenteze:Če bi vam pokazala da nekaj ni v redu z otrokom, ali bi se odločile za splav, ali bi sprejele prizadetega otroka. Sem namreč v dilemi. Stara sem 40 let, prvič noseča, pričakujem dvojčke po IVF, in sploh ne vem, ali bi šla na AC, ker mogoče sploh ne bom več imela šanse za drugega otroka, če bo s tema kaj narobe. Vem,da je to huda moralna dilema, ampak me zelo zanima mnenje vas,ki točno veste kako teško je če ne moreš po naravni poti zanositi

Ne bom ti pametovala, ker sem bila v podobni dilemi kot ti... s tem, da je mene mučil še tisti procent, ki pomeni tveganje pri AC za splav.

Ne obremenjuj se s tem kaj bi naredila, če bi bilo kaj narobe - najbrž ni narobe nič in ti bodo te odločitve prihranjene. Jaz sem se odločila za samoplačniško nuhalno in dvojni hormonski test, rezultati so me pomirili in nisem šla na AC, čeprav bi jo imela zastonj. Mislim, da si ne bi oprostila, če bi šlo kaj narobe zaradi AC.

Pojdi na test (kakršenkoli že) in imej mirno nosečnost. Naj ti pa povem, da testi nuhalne niso 100%, in se je ženskam velikokrat tudi zgodilo da so po sicer neugodnih napovedih rodile povsem zdravega otroka.

Srečno - želim ti lepo nosečnost in zdrava user posted image .

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
11.6.2009 15:09:55   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Ja, hvala za čestitke, pa res se mi jekar ena konkretna skala odvalila od srca user posted image  Zdej bo treba pa samo še tamalčka rodit, hehe user posted image

Sej sem vas jest tudi ful pogrešala, sam sem imela doma vse v razsulu, da mi sploh ni bilo kaj dosti do tega, da bi še računalnik prižigala ... cajta pa itak nobenega ... Sva z možičkom tudi na Šolo za starše hodila. V Porodnišnico, ob devetih dopoldan ... je bilo prav fino. In zdaj se več ne bojim kontrole na dom (tudi o tem ste pisali, ane). Jaz sem doma od decembra, nekako že zdržiš ... jaz sem se do sedaj kar precej bala kontrole, ker sem imela take težave z bolniško. No, sedaj so mi jo podaljšali do porodniške, ki jo začnem s 1. julijem, moram še papirje uredit ... Kakorkoli, tudi jaz sem bila prej ful aktivna, sam če moraš počivat, potem pač to počneš. Saj se ve, za čigavo dobro! user posted image

Lisica, ti pa hodiš na dekompresijo ... kako je? Jaz bi mogoče tudi šla tole čudo sprobat user posted image

Kar pridi, podobno je kot če si v vodi...mislim da na nas nima kakega posebnega efekta, ampak user posted image se pa pozna, moj je ful bolj aktiven po dekompresiji, pravijo da se poveča prekrvavitev preko posteljice, kar je zelo dobro za otročka. Evo , moj migec miga 100 na uro.

Še za seznamček sem dolžna pregled sporočit: svoj PRVI CTG mam 1. julija. Sem mislila, da bom imela na koncu bolj pogosto preglede, pa so še kar na en mesec user posted image

Aja, pa še tole, vmes sem mela še enkrat cukr test, ker mam ful veliko plodovnice ... 9 cm ... a ve veste, koliko je imate? No, k sreči je bil negativen. Vidim pa, da anci banci nisi imela take sreče ... drži se, saj bomo kmalu zmagale, ane? Julij se bliža, ane Lučka, pa Mlinčkovi user posted image

Ja, julij se bliža, junij pa že tuuser posted image Jaz mam sam še 18 dni do PDP-ja. A veste kako malo je to???

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
11.6.2009 15:12:50   
Sempervivum
Sem hotla še hummer odgovorit user posted image

Najprej čestitke za IVF dvojčka user posted image  

Ful si je težko predstavljati tako situacijo, pa kaj bi naredila v tem primeru. Po moje, dokler nisi na tem, nimaš pojma. To je dost podobno kot je z neplodnostjo, bi rekla. Kakorkoli, jaz bi po moje naredila tako, kot ti svetuje že Reby. Bi šla na AC. Po drugi strani pa je res, da tudi Pušenjak svetuje nekako takole: ker je pri AC tudi majhna verjetnost za splav, se je treba odločiti, kaj je zate sprejemljivo, oz. kaj ti je huje: da izveš, če imata otročička DS ali pa da se pri tem kaj ponesreči in izgubiš otročka. Mah, težko je bit pameten. Res. Jaz sem šla na nuhalno samo zaradi občutka, da bom vsaj približno vedela, da je vse OK. Moj mož je bil pa ful proti. In tudi proti AC bi bil, to vem zagotovo. Če bi tako naneslo, bi tudi prizadetega otroka verjetno obdržala ... Sem pa tukajle po RR forumih že marsikaj prebrala ... so tudi punce, ki so imele verjetnost po NS 1:manj kot 10, pri 20 letih ali pa malo čez, ko so šle na AC je bilo pa vse OK. Hvala Bogu.

Prepričana sem, da je tudi pri tebi vse OK, pa da bo tvoja odločitev pravilna, kakršnakoli že bo. Saj bo tvoja/vajina ... tako kot otročička, ki ju boš rodila ... Držim pesti user posted image  

In ne pozabi nam poročati, kako ste!

Neposredna povezava do sporočila: 2809
11.6.2009 16:17:30   
mlinčka
Semper*, čestitke za strokovca user posted image user posted image user posted image ! Matr, kok paše, a user posted image ! Si mela pa identično situacijo, kot jaz dober mesec nazaj. Jaz učenje za strokovca, doma vse razsuto pa še predavanja v MŠ. No, s to razliko, da sem se jaz izselila na lepše, v all inclusive mama hotel - in se požvižgala na komisijo user posted image . Ampak seveda samo zato, ker je bilo doma dejansko nemogoče bit, pri mojih sem pa imela vse to, čemur je bolniška namenjena in še več, torej maximalen počitek, razvajanje, redna in zdrava prehrana. Tehnično gledano sem seveda kršila odločbo komisije (biti v kraju bivanja), ampak ni šlo drugače.

Ja, julij se bliža, samo vprašanje, če ga bom jaz dočakala... 

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2810
11.6.2009 16:58:23   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Ja, julij se bliža, junij pa že tuuser posted image Jaz mam sam še 18 dni do PDP-ja. A veste kako malo je to???

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Saj te bo še Mlinčka prehitela user posted image

Pa saj si pripravljena, ane? Maš že dost trebuha, pa bolečin v trtici, hrbtenici, nič ne spiš, zgaga te še vedno peče, zdej so ti še noge začele zatekat, pa dihaš že težko ... user posted image

No, če tole zgornje ne velja zate ... ja, pol si pa srečka user posted image  Niti ene težave nisem napisala tko, na pamet user posted image  To so vse moji simptomi user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
11.6.2009 17:07:08   
mlinčka
Hummer, iskreno povedano, ne vem, kako bi se jaz odločila. Jaz sem šla na nuhalno in ker ni bilo povečanega tveganja, se s tem naprej nisem ukvarjala (nekje zadaj se seveda zavedam, da možnost raznoraznih okvar še vedno obstaja, ampak ta minimalen odstotek sem pač vzela v zakup in črn scenarij odmislila). Če bi bilo tveganje povišano, bi šla verjetno na dodatne priskave (hormonski testi) in če bi tveganje ostalo povečano, bi najverjetneje šla tudi na AC. Ampak, kaj bi pa potem, ob potrditvi kake okvare nardila, pa nimam pojma. Sploh nisem hotla o tem vnaprej razmišljat in k sreči mi ni blo treba. Šmorn je še večji pri dvojčkih (tudi jaz pričakujem dvojčke po IVF-ICSI) - kaj če je en kromosomsko okvarjen in drugi zdrav? Tako da...žal ni pravega odgovora. No, je...tako, kot se bosta oba skupaj odločila, bo sigurno najbolj prav. Ne glede na izid in morebitne nadaljnje težke odločitve se morta zavedat, da sta ravnala v tistem trenutku po svojih najboljših močeh in z najboljšimi nameni.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
11.6.2009 18:24:10   
Bumo
o rebica, a tebe tud mantrajo bolečine? user posted image
meni je zdravnica dala proti krčem spasmex, tudi proti popadkom....
so me prvo filali z injekcijami ,zdaj pa jem tabletke 3x dnevno
mi pomaga. pocivaj, da se tebe kje ne doleti kak predcasni porod......
semper, cesttitke se od meneuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
11.6.2009 19:04:30   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: hummer

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

hummer - pozdravljena. Priznam, ne znam si sebe predstavljat v tvoji situaciji. Jaz bi ti predlagala, da vseeno greš na AC, da ne boš v dilemi ves čas nosečnosti, tako boš vsaj vedela, pri čem si.

Me tišči, da še jaz odgovorim, pa ne vem kako bi da bom prav razumljen....

Nama je zaradi starosti pripadala AC. Niti nisva razmišljala o posledici izvidov, dokler naši niso pričele sodelavke tvezit vseh sort pomislekov.
Je bila precej v dilemi, sploh pa se nisva strinjala o tem kaj pol če bi pokazal kaj narobe.....
Ona bi obdržala, jaz ne.......
Pa sva šla, pa je bilo vse OK in smo šli dalje. Verjetno bolje da sva šla skozi to, kot pa da bi naju nažiralo do konca...

Včeraj sem bil z ženko v MŠ. No saj je bilo kar za preživet. En par dezinformacij je bilo, ki pa sem jih odpraviluser posted image
Ena gospodična pa nam je predstavila pomen hrambe matičnih celic. Se ji je precej mudilo je zrecitirala svoje in odvihrala. No, pustila nam je reklamno gradivo za novo firmo v slo, ki se ukvarja s hrambo = http://www.biohramba.si/

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
11.6.2009 19:06:46   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Hummer, iskreno povedano, ne vem, kako bi se jaz odločila. Jaz sem šla na nuhalno in ker ni bilo povečanega tveganja, se s tem naprej nisem ukvarjala (nekje zadaj se seveda zavedam, da možnost raznoraznih okvar še vedno obstaja, ampak ta minimalen odstotek sem pač vzela v zakup in črn scenarij odmislila). Če bi bilo tveganje povišano, bi šla verjetno na dodatne priskave (hormonski testi) in če bi tveganje ostalo povečano, bi najverjetneje šla tudi na AC. Ampak, kaj bi pa potem, ob potrditvi kake okvare nardila, pa nimam pojma. Sploh nisem hotla o tem vnaprej razmišljat in k sreči mi ni blo treba. Šmorn je še večji pri dvojčkih (tudi jaz pričakujem dvojčke po IVF-ICSI) - kaj če je en kromosomsko okvarjen in drugi zdrav? Tako da...žal ni pravega odgovora. No, je...tako, kot se bosta oba skupaj odločila, bo sigurno najbolj prav. Ne glede na izid in morebitne nadaljnje težke odločitve se morta zavedat, da sta ravnala v tistem trenutku po svojih najboljših močeh in z najboljšimi nameni.

Evo tudi jaz z dvojčki in nimam druge kot, da se podpišem pod to, kar je že naša mlinči napisala.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
11.6.2009 19:58:09   
Kruce Fiks

Hojla babe!
Danes ob 23h na pop 3 sezona

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=1507260&flag=5pvznz0shlhvjilshqhtuq

user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
11.6.2009 20:44:37   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Evo, no Hummer,nekako tako bi verjetno takrat tudi jaz naredila,. Po NS sem dala vse adacta in sem se ju samo še veselila. Nas dvojne že tako vse mogoče skrbi, pa se  ne splača še s tem glavo razbijat.
Uživaj v tej sreči, ne daj si skrbem da pridejo preblizu!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
11.6.2009 21:13:45   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Špelka, čestitke za malega pobča, me veseli, da je vse v redu z njim. Še tele pozdravčke ti moram prenesti, namreč včeraj sem govorila z našo Stello Roso, ki se sedaj že lepo špika in ona te prav lepo pozdravlja

Kako si pa njo dobila? Jest ne vem točno, na katero cifro naj jo pokličem. Hvala za pozdravčke pa dej ji prosim sporoči, naj me pokliče, ker nimam več njene številke.
hummer to se je zgodilo meni. Isto dvojčka po ICSI, eden je imel omfalokelo pa še oviral je drugega. Splav so mi predlagali, sicer samo za enega in sem ga takoj sprejela. Ker pa so bili prepozni sta odšla oba. Šla sem tudi na AC, ki je pokazala, da sta bila genetsko oba zdrava. Odločitev je čisto vajina, ker bosta vidva mogla poskrbeti za otroka pa naj bo zdrav ali ne. Ti pa vsekakor svetujem AC.
semper čestitke za opravljenega strokovca user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
11.6.2009 21:33:02   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Hojla babe!
Danes ob 23h na pop 3 sezona

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=1507260&flag=5pvznz0shlhvjilshqhtuq

user posted image

Odlično, ampak jest bi nove sezone, ne ponovitev starih. Buuuu za POP TV, hočmo nove dele. Štraaaaaaaajk user posted image . No pa da ne boste mislil, da ne bom vse gledala že v četrto. House rules user posted image user posted image .
kruce katere dezinformacije pri MŠ? Povej, povej. Jutri pa 28t. Kako je krucika? Počiva?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
11.6.2009 22:43:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
kruce katere dezinformacije pri MŠ? Povej, povej. Jutri pa 28t. Kako je krucika? Počiva?

Em ena taka kruta je bila, ko je kot veliko zanimivost povedala, da se placenta porabi v kozmetične namene - za razne žaube itd... Že dolgo ne več!

Ja pa posteljica se kao iztrebi, mislim kje je našla ta izraz??

Ja Kruci pa kar počiva ja, se ji takoj pozna če menja brzino user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 11.6.2009 22:45:01 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
12.6.2009 6:07:47   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2821
12.6.2009 8:17:28   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Em ena taka kruta je bila, ko je kot veliko zanimivost povedala, da se placenta porabi v kozmetične namene - za razne žaube itd... Že dolgo ne več!

Ja pa posteljica se kao iztrebi, mislim kje je našla ta izraz??

user posted image user posted image user posted image

No Kruce, vidiš da se splača hodit v šolo, še kaj novega zvešuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 12.6.2009 8:18:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2822
12.6.2009 8:24:18   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

user posted image  user posted image   user posted image     user posted image   user posted image

Saj te bo še Mlinčka prehitela user posted image

Mlinčka, jaz te kar naprej spustim user posted image

Pa saj si pripravljena, ane? Maš že dost trebuha, pa bolečin v trtici, hrbtenici, nič ne spiš, zgaga te še vedno peče, zdej so ti še noge začele zatekat, pa dihaš že težko ... user posted image

To je vse res, ampak jaz sem se zdaj že tko navadla na trebuh zgago in zatekle noge..., da ne vem kako bom brez user posted image .  Sicer pa pol težav ne zgine tud ko user posted image pride...

Ah v rit, mal me panika grabi.

No, če tole zgornje ne velja zate ... ja, pol si pa srečka user posted image  Niti ene težave nisem napisala tko, na pamet user posted image  To so vse moji simptomi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
12.6.2009 10:08:02   
hummer
Drage moje hvala za vaša razmišljanja. Verjetno bom tudi jaz šla na NS, potem bom pa videla. Naj se še predstavim. Noseča sem 10 tednov, PDP imam 08.01.2010. Sem Savinjčanka. Če je katera od punc iz mojega konca, kam ste šle na NS?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
12.6.2009 13:42:41   
a.jrad
No da še jaz poročam iz včerajšnjega pregleda;

naša pikica je zrasla in je velika 19,20 mm in srček veselo bije. Dr. Reš mi je izračunal pdp 14.01.2010 in da sem noseča slabih 8 tednov - se baje pri zamrznjenčkih drugače računa pdp kot pri živih zarodkih. Na nuhalno pa sem se naročila k njegovi hčerki Uršuli in sicer me je kar on naročil 8.7.2010.

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?