|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
7.6.2009 21:57:49   
bella02
Zojko Miškin , lep pozdrav! Si videl kdaj koga, ki veliko pričakuje, potem pa se ne zgodi nič? No, tako sem zdaj jaz izpadlauser posted image user posted image user posted image . Od velikega veselja, da se je tvoja boljša polovica dokopala do neta, pa do velikega razočaranja je minilo kvečjemu 5 sekuser posted image . Sama kriva! Je pa vsekakor pohvalno, da si se nam javil. Lepo pozdravi svoji princeski in ne skrbi, četrtek bo hitro tu! Pa sporoči ji, da jo tudi me pogrešamo. Sicer bomo pa kak sms poslali dol čez. Zvečer pa namesto kake pocukrane limonade kar sem gor pridi, je včasih tle bolj zanimivouser posted image !

Drugače je pa za nami lepa nedelja, na kosilu smo se imeli res fino. Ima babica 15 vnukov in 18 pravnukov in je veselo, ko se vsi zberemouser posted image . Zdaj moji trije že spijo, jaz pa tudi grem.

Lep in uspešen teden želim! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
7.6.2009 22:21:17   
matejchi
user posted image  user posted image od Zoje Miše dobro ti gre.. pozdravčke na morčka..

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
7.6.2009 22:22:03   
nell
O Zojkin miškin se je oglasu - krasno, da tvoji punci uživata, da nas "ta velika" pogreša smo pa pričakovali, me tud njo.

Berem, da je enej od andrejaboris zbolel - in mi se ti pridružujemo - kašljamo, iz nosa nam teče in imamo vročino  - in jaz še vedno mislim, da so zobki. Sicer smo se mu spustle enih par čudnih pikic po zgornjem delu telesa, ličijo mi na koze...pa se gremo raj jutr preventivno pokazat. Tko da, začetek večera, je pokazal kakšna približno bo noč, tako da se poslavljam, da ulovim vsaj kakšno uro spanca.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
8.6.2009 8:00:06   
sayuri
Jutro user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
8.6.2009 8:05:14   
MATEJKA_
JUTRO!

evo spet mene , po dolgem času user posted image .

pri nas nič kaj dosti novega - zobkov še ni, plazimo se še ne... se pa zdaj že 1 teden na vse štiri postavi in se ziblje naprej in nazaj... je bolj počasna očitno glede teh zadev user posted image
10 m - 10kg, 78,5 cm...

je pa pri govoru vsaki dan nekaj novega - zdaj že lepo kakih par tedno zna ata rečt, sebi pa pipi ali pipe user posted image . se moram vsakič smejat poleg user posted image . pa tudi pomaha in reče pa-pa. včasih pa je tudi ba-ba na vrsti, ampak redko. pa račka je včasih ga-ga, ne pa vedno... amapk jezulek ji ves čas leti user posted image . le po kom ima to...

pri hrani smo še bolj tak tak - banana se ji še vedno gabi, probleme pa imamo tudi z večjimi kosi hrane - noče jih dat v usta, pa ne glede kaj je. a riž pa poje cel... tudi testenine v mesu v manjših kosih niso problem. noče pa hrane v roko prijet in v usta nest, zato so igračke user posted image  pa ne vem več kaj naj naredim...

aja, vrtec imam sicer 10m od vhoda v blok, ampak za nas ni prostora v njem. konec avgusta bom izvedela, v katerem pa bo prostor za nas. ena alternativa je nekje 1km vstran, ta druga pa 10km... in glede na to, da hodiva midva v službo peš ali s kolesom, bo to manjši problem user posted image

vas pa moram zdaj it malo prebrat...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
8.6.2009 8:06:27   
MATEJKA_
aha, pa še najnovejša finta - že en teden se mi zbuja ob 5,30huser posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
8.6.2009 8:24:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

aha, pa še najnovejša finta - že en teden se mi zbuja ob 5,30huser posted image user posted image

Se navaja na zgodnje vstajanje user posted image . No, pri nas je ta ura čist vsakdanja in meni to zelo paše user posted image  SEm jutranji človek in sploh sedaj, poleti je škoda zamudit prebujanje jutra user posted image

ZojaMiša(O), dobro te je ZojaMiša natrenirala tole user posted image . Lepo pozdravi obe tvoji punci. user posted image  Zoja MIša je že pogrešana.  user posted image Je bila vedno pridna z vsakodnevnim javljanjem. AMpak zagotovo uživata doli na morskem zraku. user posted image

Pa buhtlčk in Krysia...zagotovo se jima non stop kolca, ker se tolkrat spomnim na njiju user posted image
andrejaboris, kako je kaj Enej? Je vročina kaj padla? Ti moraš bit verjetno poštneo utrujena.

Likanje... sem pogruntala eno novo foro. user posted image  Zdaj, ko se cunje zunaj lepo sušijo...obesim jih ven in jih poberem tik predno so suhe. Jih dam za 20min v sušilca in samo zložim. Ni treba nič likat user posted image . Jah, tko si jaz poenostavim delo. Pozimi sem jih itak skoz v sušilcu sušila in direkt zložila ter dala v omaro. Zdajle poleti mi je škoda skoz sušilca vrtet in sem cunje jaz lepo prelesičila user posted image

anita goitan ticker user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
8.6.2009 8:35:12   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Se navaja na zgodnje vstajanje user posted image . No, pri nas je ta ura čist vsakdanja in meni to zelo paše user posted image  SEm jutranji človek in sploh sedaj, poleti je škoda zamudit prebujanje jutra user posted image  

Likanje... sem pogruntala eno novo foro. user posted image  Zdaj, ko se cunje zunaj lepo sušijo...obesim jih ven in jih poberem tik predno so suhe. Jih dam za 20min v sušilca in samo zložim. Ni treba nič likat user posted image . Jah, tko si jaz poenostavim delo. Pozimi sem jih itak skoz v sušilcu sušila in direkt zložila ter dala v omaro. Zdajle poleti mi je škoda skoz sušilca vrtet in sem cunje jaz lepo prelesičila user posted image

v bistvu imaš prav... tak vsaj imamo še nekaj od dneva. pol pač ob 6h je, do 7,.30 se še vsi trije igramo v najini postelji, pol pa gre pia spat, ati pa v službo. mama pa za računalnik user posted image .

likanje - kaka frajerka user posted image . mi pa nimamo sušilca user posted image  me tu v kotu že taki kup perila čaka, da je groza... to pa mi je res najhujše hišno opravilo od vseh...  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
8.6.2009 9:21:09   
majči22
Dobro jutro!

Zoja miša lepo, da smo izvedeli kako uživata. Sm vesela, da je tako. Oči od KajeLine obladaš zadevo javljanja.user posted image
Pa kr javi se še.
Sayuri dobra fora. Sm se tud jest spraševala kaj naredit, da nebi bilo potrebno tok likat. Moram res probat, da vidim, če res drži.user posted image Pa pozimi so bile tako mehke cunje, sedaj pa vse trde, a imaš tudi za to situacijo kakšen praktičen nasvet. Aja sej verjetn bodo mehke, če jih dam v sušilca. A ne?

Jutr moram pa v Ljubljano Supernovo.... v Mullerja...le kam a ne??? Pa se mi že danes ne da ituser posted image .

Nč lep dan, midve šibave mal vn.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
8.6.2009 9:33:35   
andrejaboris
Jutro.

Enej sicer nima več vročine je pa še malo prej bruhal med tem, ko je jedo. Pa malo sluzi še ima v blatu. Jaz še vedno sumim zobke. Sicer se pa grema danes pokazat. Zaspal je včeraj ob 20.30 pa je bil do 00.00 x krat pokonci pol pa sma bla kar budna od 00.00 - 2.00 pol pa do 4 je spal pa spet 1 uro budna, pol pa še je spal do 8 jaz pa do 7.30 ko sem Lana zrihtala za v vrtec. Zbudila pa sem se s takim glavobolom da joj. Rabim kafe.user posted image user posted image user posted image

Nell naj seTibor čimprej pozdravi!!

Sayuri poleti se je res lepo tak zbujat, če je sonček zunaj. Samo jaz sem pa bolj večerni tip. Tak da mi jutranje zbujanje ni najbolj všeč!user posted image Sicer pa za naše malčke vse. Sem pa že res utrujena. Pa saj bo bolje.

Zojko Miškin fant kak lepo , da nam poročaš od naše prijatlce! Lepo jo pozdravi in naj uživata. Mata lepo vreme??

nič mali tečnari šibam

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
8.6.2009 9:43:39   
sayuri
majči22 ja, ta problem sem jaz tud imela. Kljub mehčalcu so zunaj posušene cunje trde. Sploh brisače user posted image . Zdaj se pa vse zmehča. Probaj, boš vidla user posted image

Sem prišla slikce lepit-jih nism že dolgo user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
8.6.2009 10:09:32   
sayuri
No, da še vam povem...sprejti smo v vrtec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.6.2009 10:59:19   
matejchi
sayuri hm.. kako si pa sploh mislila.. user posted image

bolezni kdo je vse zdrav??? Naša ima že od četrtka "zelene" oči, zdaj še nekaj iz nosa teče, ko hoče zakašljat pa itak hripanje.. dr. vabi, se gremo pokazatuser posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
8.6.2009 11:19:51   
andrejaboris
Matejchi vi tut? Pa kak te alhko junija zbolijo ne? Če pa je tako krasno vreme.user posted image user posted image user posted image

Sayuri user posted image user posted image za vrtec. MI pa še ne vemo kak bo! Pa cukra sta tvoja dva!

Še bom jaz dala par novih slikc.

user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.6.2009 11:30:35   
gajka
Se moram samo na hitro javit, ker sem na bratovem kompjuterju. Pri nas vse OK, nestrpno še 2 tedna čakamo ta drugo zgornjo dvojkico, ki je ni in ni, nam pa veselo krajša noči (danes ponoči smo imeli skoraj 3 ure bitko s tem presnetim zobkom). user posted image

Maja T. pa sporoča, da sta od konca tedna z Zaro spet v bolnici. user posted image  Tokrat je krivec rotavirus. user posted image user posted image user posted image za čimprejšnjo ozdravitev!
Se je pa Zara okužila, ko sta šli na začetku prejšnjega tedna na kontrolo v bolnico (če je vse OK po tisti angini, ki jo je nedolgo nazaj prebolela). Ne vem, kaj imajo v bolnici v mislih, ko mešajo zdrave otroke s tistimi, ki imajo kak virus. user posted image  user posted image

sayuri - super za vrtec!

user posted image  od Zoje Miše - pozdravi svojo ta veliko in ta malo punco!

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.6.2009 11:32:16 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.6.2009 11:42:13   
majči22
Maja T user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo čim prej Zara zdrava.
Ja to se pa tud jest sprašujem, kako lahko imajo vse otroke skupajuser posted image Sej ni čudno da potem prec dobijo vse možne bacile.user posted image
andrejaboris in sayuri super slikice.user posted image Pa Sayuri super za vrtec.user posted image user posted image
gajka ja te zobje so res ena muka. Pr nas imamo že 8 zob. Sedaj grejo vn zgornje štirice, ima revica čist zabuhlo zgorajuser posted image .

Midve sva iz prehoda nazaj. Je bilo prav vroče. Sedaj se pa zopet oblači. Spet bo kakšna nevihtica.user posted image
Zdej greva pa malicat.

Lp

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.6.2009 11:45:01   
bella02
Hej!
Tudi Teja se je začela zbujat ob 7h, sam kaj, ko jaz pred polnoči skoraj ne grem spat in je ta ura prezgodnjauser posted image .Mo je blo prej, ko se je zbujala ob 8h, bolj fajn

sayuri, user posted image za vrtec, super!!! Pa ti kar vstajaj, men se pa res ne dauser posted image . Nikoli nisem bila jutranji tip. Če sem se zbudila za učit, sem zraven še naprej spala. Če ne gre, pač ne gre. Pa lepe slikce, itakuser posted image .
Te nasvete okoli sušilca bom rabila, ko ga bomo nabavili leta 20..user posted image . Bom vedela, kam se obrnituser posted image

Maja T., Zari pošiljamo user posted image , da se neha s temi boleznimi

anderaboris, želim vam, da je vse le posledica zob. Ker to bruhanje res ni fajnuser posted image .

Pozdravte se vsi, ki ste bolni! Cao

< Sporočilo je popravil bella02 -- 8.6.2009 11:50:00 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.6.2009 11:45:04   
nell
Sayuri - tole glede perila, mi prakticiramo že neki časa, včasih se cunje tud dodobra posušijo na soncu, pa jih dam pol vseen za kakšnih 10 minut zmehčat v sušilca, da se lepo zmehčajo, da pobere prah, pa da mi ni treba lkat - sem pa tud pozimi večkrat isto nardila, samo da sem perilo sušila notri na stojalu - če se seveda ni mudilo.

Še mamo kr vročino, ko je dobil svečko je padla, zdej je pa začela spet naraščat - čakam na popolda, da se gremo pkazat - mah ga ohlajam v kopeli, se ne upam dat svečke, sirupa tud nimam oz. sploh ne vem, če ga ti naši mačkini že lahk dobijo - me je kr mal strah, da bi ga s čim predozirala, zato se poslužujem kr teh naravnih fint, sam bolj malo palijo.

Aha skos sem mislila, da našemu mačkinu tak čudn izrašča zob, mesec dni nazaj se je pojavla prva š**** za levo enkico zgoraj, dobra dva tedna pa še druga š**** - zdej pa bolj k rasteta ti dve špički, bolj zgleda k da gre za dva različna zobka - torej mamo levo enko zgoraj, in levo dvojko zgoraj - desna stran je pa v zaostankuuser posted image

Končno je malo zaspal - sicer verjetno spet sam za kakšnih 10 minut, ampak vsaj da si malo spočije in seveda tud js - ga je blo treba cel dopoldan po rokah nosit, skos se je stiskal - bošček - pa k bi mu tolk rada pomagala, al pa vse na sbe prevzela, pa ne gre.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.6.2009 11:46:56   
matejchi
ab ene par?? Pol daš pa samo eno slikico.. titititi
MajaT. pa kaj je zdaj to??

Mi gremo pa danes klope iskat.. pri Žigcu imajo kao en zaključek v Kamniški bistrici.. moram še en sprej kupit, da se vsi našpricamo, ker so tam menda kar okuženi - klopi mislim.

Vidim tretji zob, samo čez še mora vsekat user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
8.6.2009 11:59:31   
andrejaboris
Maja T. upam res upam, da bosta kmalu zdravi in doma!!!!!user posted image user posted image user posted image

Bella ja res ni fajn to bruhanje. Upam da ga bo kmalu konec.

Matejchi ne najdem kabla, da dam slike na neta s fotoaparata. Tak da kasneje vela?user posted image user posted image

Nell če mu naraste nad 38 vročina mu kar daj Calpol. Da se ne bo mali preveč matral in še bolj utrujal. Pa dost naj pije!!!

Gajka mi tut čakamo zobke in se ponoči borimo z njimi. Samo upam da kmalu dobimo to bitko, ker vojne še ni konec. Nas loči še 14 zobkov od konca.user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
8.6.2009 12:10:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
8.6.2009 12:36:08   
Erin
Zojkin mišjak - lepo da si se javil...tudi me pogrešamo tvojo ženičkouser posted image

MATEJKA - user posted image user posted image user posted image za prve besede! Motorika se bo pa tudi razvila...počasi se daleč pride, ane?user posted image Pa škoda za vrtec user posted image so vam kaj rekli kateri ste v čakalni vrsti? Mogoče pa kdo odpove? Jutra so pa tudi pri nas zadnje dva tedna bolj zgodnja..mogoče jih svetloba predrami...smo se tudi zbujali prej okoli 8h (kot pri vas bellla) sedaj pa 6.30. uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image Sem pa tudi večeren človek in mi zjutraj ta ura sploh ne odgovarja...user posted image

sayuri - jaz bi tudi sušilca melaaaaaaaaa.... pa ni placa user posted image Si za vrtec že kaj zvedela-aaaaaaaaa sem že prebrala!!! ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image

nejka - kdaj imate pregled v Lj ?user posted image Kako ste? So še tiki?

andrejaboris - user posted image user posted image user posted image user posted image Da bo čimprej mimo..

nell - za vas tudi! user posted image user posted image user posted image user posted image

bambi - je pa že odpotovala... če bereš - LEP POZDRAV!!! UŽIVAJ!user posted image

a ste vsi bolni? Naš še kašljat ni nehal od prejšnjega viroze, že je začel to noč spet smrkat... pa celo noč neko jokanje... sem gledala zobke zgornje (še čakamo enke)pa so se res spustili... bodo kmalu vzunaj..upam..bo vsaj lahko malo bolj grickal... z 2 bolj malo naredi...user posted image

sayuri - še tukaj - lepe slikce! user posted image Pa kaja02 - vaše tudiuser posted image , sej ne vem sem že pohvalila al ne?user posted image

Maja T. - ajej, sedaj pa že rotavirus?? Ja kje ste pa tega našli?Aja v bolnici..mater, tega pa res ne maram da bolne in zdrave mešajo...user posted image user posted image user posted image Potem se pa sprašujejo zakaj ste spet tu??user posted image Pa me zanima, vem da smo se kar množično cepili proti njemu, ste se pri vas( Maja T. ) tudi?user posted image user posted image user posted image user posted image POZDRAVITE SE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In kmalu se vrnita domov...user posted image

Punce, povejte, kdo bo uvajal vašega otroka v vrtec? In šolarke, vzgojiteljice, kdo bo vašega.... me bomo tudi uvajale tuje otroke kako bomo še našega... jaz Tilna sploh ne bom mogla, ga bo moral moj ( mi je včeraj rekla ravnateljica v primeru če bom delala)user posted image user posted image user posted image Pišuka, slaba stran vrtca...vsi imajo pravico do uvajanja, me ga pa ne moremo... pri mojmu user posted image pa ne vem kako bo zdržal, niti ne vem kako bo moj lahko merkal ga tisti teden, kaj pa če bo imel kako zaj*** službo.. (aja, ja še vedno smo brezposelniuser posted image user posted image user posted image ) Niti ni kao dobra varianta da bi ga uvajala zadnji teden avgusta..ne vem zakaj, ko se pa stanje v vrtcu proti koncu dopustov že normalizirauser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.6.2009 12:41:07   
majči22
Erin, če jest dobim službo, takrat verjetno ne bom mogla dobiti dopusta in bo user posted image uvajal. če pa ne bom pa sama.
To je pa res slaba stran služb vzgojiteljic in učiteljic.
Aja pa še za seznam lahko daš, da se od 25.5. premika po prostoru. Ma bolj čudno plazenje al kobacanje, no ampak vseeno pride kamor želi. Ni ravno ekspresno hitra, gre pauser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.6.2009 12:47:51   
bella02
Erin, jaz jo bom sama , imam še leto absolventa in časa, da naredim vse izpite. Te pa razumem, da ti je bed, res ni fajn. Morda avgusta nočejo zato, ker je še vse mešano in še ni skupin kot takih. Vsaj v našem vrtcu mislim, da je kar pestro zadnji teden avgusta in morda res ni preveč fajn za uvajane. Sicer pa veš, kako je to v vašem vrtcu.
Tjašo sem uvajala 1x skupaj pol urce, drug dan sem jo pustila samo kako urco, tretji dan je pa že bila cel dan. Sem imela predavanja in nisem mogla drugače. Pa HB ni bilo težav. Bo s Tejo verjetno teže, ker je zelo navezana name. Me je kar malo strah. Upam in želim ti, da bi Tilen to uvajane dobro prenesel. To bo v vrtcu, kjer ti delaš/boš delala? Upam, da ne bo prehudo, ko te bo slučajno videl. To je pa slaba stran tega. Sam sama dobro veš, da smo starši tisti, ki kompliciramo, so otroci precej bolj prilagodljivi, kot mi mislimouser posted image . Srečno v vsakem primeru!!! Aja, pa upam, da bo dragi do takrat že dobil kako pametno službo.
Jaz je nisem dala cepit proti rotavirusu. Torej stran od nas, RVuser posted image .
Pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.6.2009 13:38:58   
MATEJKA_
Erin - smo na 4.- mestu, ampak so mi rekli, da naj ne čakam. prednost pač imajo brezposelni in enostarševske družine. bom pa dala odpoved, pa bom brez službo, pol pa bom prišla na vrsto za vrtec user posted image . eh, sem se nehala jezit.

pia pa že kar kakšna 2 meseca pridno čveka. pa finomotorika ji tud ne dela težav... samo plazi in vstaja še ne...
ne vem pa, kaj naj naredim, da bi mi začela sama jest - npr. košček sadja al pa kaj. do ust je do zdaj prišel je keks in kruh, ostalo vzame v roke, povoha in poliže, pa potisne vstran. pa grizt še tud noče, čeprav ima že od začetka v kašicah cel riž, koščke testenin ipd. ampak ona kar pogoltne vso zadevo. včeraj je pa prvič češnjo probala in je celo malo z dlesnimi odgriznila... mogoče pa bo počasi...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

socialne delavnice
marta82

Na katero delavnico bi najraje vpisali svojega otroka?

o zasvojenosti (7%)

o nasilju (4%)

o pozitivni samopodobi (36%)

o konstruktivnem reševanju konfliktov (19%)

o tem, kako se učiti (15%)

nobeno (19%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!