Zvezdica
|
jutro in dober dan mi smo iz posvetovalnice, vse ok, 2 pikica padla, mali junak junaško prenesel. zdaj seveda spi kot čok teža 7.580g višina lai dolžina 68 cm. Naslednji pregeld šele avgusta Zvezdica, kako je Patrik khurde, vse je ok. ustnica modra zato, ker se je moral z nečim udarit. HB. Super članki Ful težko zaspi, pa danes sem opazila, da se je tisti del dlesni, kjer se že en mesec "praska", "dvignil"... ne vem, tko nekak en del ven štrli... vem kako je ja... ker tk nekak je pri nas. no sam še tole, mi smo včeraj dobili zobek, danes ga pa ni več, pa je rekla P, da jim dlesni otečejo in se tista črtica skrije za par dni. pr liamu se ni nč skrival, pr temu je vse drugače. Ulla, kako je z biskiwcja? boljš, ali še vedno visiš večji del dnebbva tam? HAHAHAAAAA RATALO!!!! Po dobrih navodilih se vse da!!!! itaq najbl noro mi je, k banano miksajo meda zečlenjavo in takšno - sam da otrok poje, pa ne rečem če se tega poslužuješ, ker ti otrok pri 1. letu nikakor noče nič konkretnega pojest, ampak pri 4., 5. mesecih....kr neki....) mi smo imeli težave z zelenjavo, pa nikol nisem mešala banene vmes... ker se da drugače počas in potrpežljivo. liamu se še zdaj vse dvigne k vid na mizi brokoli, pa korenje, ampak kos po kos, pa gre. Kar se pa misanja tiče, kaj pa vem, jast liamu nisem, temu pa dam v paličnega, pa so drobni koščki, ker nisem jast za to da je vse tekoče ker potem s tistimi noži iztrebiše še nekaj vitaminčkov, ki ji je not ostalo po kuhanju. se sam javim ker letim v vrtec potem pa še mal naokrog sem te pa mislila na kavo povabit :) pa drugič[sm=smiley1.gif naš Tine pa zdele v pojstli cvil namesto, da bi spal ... kovtr je že tud čist poslinu k dudo ven plune pol pa kvtr cuza pismo...a so vsi glih? mimi, super da spi v svoji postelji. Kar navadi jo, ker je res luksuz ko maš svojo posteljo zase Zdaj pa šibam ven, ker bo glasilke pustil v vozičku. papa