Zvezdica
|
! ali je bokljše otroško milo? trdo milo. pa še to 1x na 14 dni Sicer pa za laske uporabljam mustelo, ker ima taka temenca da je vesel. em je bila pa srečna in se je celo pot prijemala za kolena....takole sva se imeli tri ure, po prihodu domov se je igrala v igralnem centru, najedla in zdaj spet spi....današnji dan je pa res kul tako se to dela. bravo za vas. vezdica, lepo rastemo, kje je pa kak video? Koliko obrokov imajo vaši malčki? Samo zdaj kak 1 teden je še vedno 1x ponoči okoli 1-ih pa potem ob 6ih, okoli 11-ih, 16-ih in 20-ih, torej 5x. Kar fajn, da se ponoči ne zbujamo več na vsake 3 ure. . video..mah moj še ni nč snel, jast pa res ne vem kako je s tem novim sistemom jemo pa nekako na tri do 4 ure čez dan. ponoči je pa tko, da poje preden gre spat, potem je ob polnoči ko grem jast spat, potem pa še ob 4.40, no danes je jedel ob petih. tko da v bistvu 1x vstanem. Mi lahko katera kaj več pove o tem? Kako ste zadovoljne s temi plenicami, ker Pamperske več nikoli ne kupim, smrdijo ko . Sem se odločila, da bom starejšo hčerko (avgusta bo stara 3 leta) julija in avgusta izpisala iz vrtca. Me zanima kako bomo same furale, ko je ata večino dneva v službi. mi imamo moltex iz mullerja, nč beljene. pa pampers ki res hudo smrdijo sam žal nam te pašejo, ker nima vnete ritke. Naš bo tudi julij in avgust doma. Če ji daš dovolj "dela" bosta lepo shajali. pa kake bazenčke obiskujta, pa bosta ta dva meseca mimo kot bi mignil. morm povedat da mam čist čudnega sina tečnari pa cmevka pa stoka pa se zvija, pa nč mu ni prov, pa ga nosim, pa tapkam pa svašta, mu še kr ni prov, ga pa v postlo odložim pa olajšano zavzdihne, v stilu končno si je pršla gor - in zasp mislim, res je hecen namesto da bi se cartkal, otrok hoče svoj mir Sicer pa resno, bod vesela. To je tako olajšanje. Jutri za srečanje ne vem še, odvisno kakšno bo stanje z mojim in pa vreme. kaj pa je s tvojim? Upam, da se čimprej pocajta, ti pa pridno zalivaj. Naš mali ima ček vnet, pa je bilo danes bolje, zdaj mi je pa žal da nisem zatežila za kake kapljice. Pa tečen je k ampak bomo že. Grem še liama zrihtat. Papa