|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
10.6.2009 11:24:57   
sonček33
Patrik junak super mere.

Petra izpit bo šel ok, pol pa kacija

plohca dej poročej no o rezultatih

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 201
10.6.2009 11:26:02   
VRTNICA84

Oj

Mi uporabljamo za ritko bebival in je imela samo enkrat malo vneto ritko. Pediatrinja nam je dala canesten pa je blo ok. Pa včasi malo namažem če je rdeča ritka.

Tašča se že ohlaja ampak jo še vedno malo drži.

O Ronja si se le pojavla. Sem te kar malo pogrešala.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
10.6.2009 12:26:42   
snikolina
mimi, super da spi v svoji postelji. Kar navadi jo, ker je res luksuz ko maš svojo posteljo zaseuser posted image

JOJ, ko bi tole pri nas zalaufalo. Ene parkrat sem probala pa se je drl ko tristo user posted image . Tko, da še vedno spi z nama. Pa tudi 3x al 4x ga dojim ponoči še. AHHHH

sem pa jezna nase, ker ne upam, nič kej preveč nazaj rečt

Jst pa vse nazaj povem. le da včasih tudi celo pazim na način kakšen povem-se trudim bit prijazna. Ampak tiho pa nisem nikoli. Bo meni ena vešča utrujala-nikoli!!!!!!!!!!!!

Aja, pa tele izpiti, še niti na enga nisem šla-katastrofa. Mam pa zdej 22.6. enga-na tega pa moram it, da vsaj enega nardim v tem obdobju. Grozna sem!!!user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 10.6.2009 12:28:35 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
10.6.2009 14:34:37   
OLjica
sonček, a pol se dobiva jutri pri pizz Gala? danes mi bo moj sporoču glede avta, da bom vedla

punce, katere šampone uporabljate, če jih?! ali je bokljše otroško milo?

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 204
10.6.2009 14:50:33   
mimi30
punce, katere šampone uporabljate, če jih?! ali je bokljše otroško milo?

Oljica, jaz nič ne uporabljam...pri Nejcu sem potem kasneje uporabljala kar trdo milo ...neko iz eko prodajeuser posted image

evo, prejle je spala 2uri...potem sva šli na sprehod...ko se je prvič začela bunit sva slekli majčko....drugič sva se nahranili....tretjič sva dali dol zokne in hlačke ....potem je bila pa srečna in se je celo pot prijemala za kolenauser posted image ....takole sva se imeli tri ure, po prihodu domov se je igrala v igralnem centru, najedla in zdaj spet spi....današnji dan je pa res kuluser posted image

JOJ, ko bi tole pri nas zalaufalo. Ene parkrat sem probala pa se je drl ko tristo user posted image . Tko, da še vedno spi z nama. Pa tudi 3x al 4x ga dojim ponoči še. AHHHH

snikolina, to je bilo danes pri nas dopoldne, da je spala v svoji postelji....ponoč je pa tudi pri meni in po 1h zjutraj non-stop je.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kje je krtekxx ???' A športa al kaj

kolkr se men zdi je na morju

mi smo iz posvetovalnice, vse ok, 2 pikica padla, mali junak junaško prenesel.
zdaj seveda spi kot čokuser posted image

teža 7.580g
višina lai dolžina 68 cm.

user posted image user posted image Patrik

Sonček, kak je? Že kaj boljše? Moraš kaj rečt, ker je pol tebi lažje...tako pa v seb notr tiščiš in se jeziš ona pa mogoč sloh filinga nima, da je kaj narobe...sej se da na diplomatski način tud kej povedatuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.6.2009 15:07:41   
snikolina
Hej.

Sem poslala mail v un salon za lasersko depilacijo, pa čakam odgovor. Imenuje se ANUBIS, v MB. Pa bomo zvedle kaj je mali in kaj veliki bikini predel.

Danes spet ne bom kuhala bučke, spet dobimo obiske-vsak čas. AH, kaj češ, takle mamo. Pa tko sem se veselila, no, pa spet prestavljamo na jutri. Kot moje učenje, hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.6.2009 15:46:52   
farfala

kiara24 tebi pa se je zdaj nabralo problemov, ne moreš nobenga prosit za pomoč?

ulla pa kak je to uspelo onemu ravnatelju a imajo kakšnega sponzorja, bi jim povedala za ta primer na roditeljskem tem našim genijem, ki samo fehtajouser posted image . Vem pa da Waldorfska šola deluje na ta način, samo da je treba na začetku plačat šolnino

zvezdica, lepo rastemo, kje je pa kak video?

mimi uživaj danes, človek se čist drugače počuti, ko so otroci bolj umirjeni Samo pa že nekaj časa ponoči spi v svoji postelji. Sem bla čisto polomljena, če sva se stiskala, pa njemu je tud blo vedno vroče. Se mi zdi, da sva zdaj oba bolj zadovoljnauser posted image

Koliko obrokov imajo vaši malčki? Samo zdaj kak 1 teden je še vedno 1x ponoči okoli 1-ih pa potem ob 6ih, okoli 11-ih, 16-ih in 20-ih, torej 5x. Kar fajn, da se ponoči ne zbujamo več na vsake 3 ure.user posted image .

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.6.2009 15:56:50   
symona
Evo, da se vam še jaz danes javim.

Sva imeli z amadejo danes spet fizioterapijo, in jo bovi imeli vsak mesec, dokler ne bo shodila.

V lekarni sem vprašala z čim naj ji mažem luliko, ker ima fest rdečo, pa mi je dala praško pasto in pa canesten, je rekla, da naj z eno mažem, vseeno s katero, pa sem ji kar namazala s praško pasto.

Nekaj bi vprašala tiste, ki uporabljate Eko plenice Alana iz DM, ko gor na njih piše, " da je uporabljena celuloza beljena s kisikom". Mi lahko katera kaj več pove o tem? Kako ste zadovoljne s temi plenicami, ker Pamperske več nikoli ne kupim, smrdijo ko user posted image .
Sem se odločila, da bom starejšo hčerko (avgusta bo stara 3 leta) julija in avgusta izpisala iz vrtca. Me zanima kako bomo same furale, ko je ata večino dneva v službi.

Se javim še kaj zvečer, zdaj šibam, ker amadeja user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.6.2009 16:46:15   
Anonimen
morm povedat da mam čist čudnega sinauser posted image tečnari pa cmevka pa stoka pa se zvija, pa nč mu ni prov, pa ga nosim, pa tapkam pa svašta, mu še kr ni prov, ga pa v postlo odložim pa olajšano zavzdihne, v stilu končno si je pršla gor - in zaspi user posted image  user posted image to je zdej že parkrat blo tko, ma men je to znanstvena fantastikauser posted image user posted image user posted image kr ne morm dojet, k nisem nič takega od ule navajena, ma njej bi se utrgalo, da jo odložimuser posted image neo pa zaspi, pa tud zvečer, če ga kle po rokah vlačim, se dere in tečnari, če ga pa v kinderpet odložim, pa frajer zaspiuser posted image

pihuser posted image

(odgovor članu symona)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
10.6.2009 18:33:51   
kiara24
En lep pozdravček mamice,

Midve sva bili pa spet ful zunaj, jaz sem prčakala po vrtu sem vrgla še fižol pa po še cvetačo ker mi je v prvo preč prišlauser posted image nimam pojma zakaj. Malo je tečkala prej v vozičku, sedaj je pa zaspala, bomo videli kolk časa bo spala.

Ulla
- no tako sem samo napisla kakšno stvari ji pač dam pretlačeno samo z vilico npr. banano, jaz miksam samo zato ker mi je bolje, so še vedno kaki košćki notri. Vidim pa da če je pregosto da ji ne gre tako dobro po grlu ampak da ven, ko pa malo razrečim je pa kul.

En vpr. ali kaj veste ali čes te opazile, da imajo punčke okrog bradavice trdo? ali je to normalo?user posted image

ojlica-
jaz nič ne uporabljam šampona za Klaro. Ko bodo pa enkrat laski pol pa gotovo bom. Imam ga pa od Chiccota, ker sem dobila celo njihovo kolekcijo za darilo.

Farfala- na srečo mi je včeraj priškočila soseda na pomoč zvečer da je peljala psa jaz pa Klaro na sprehod, lucki miuser posted image .  Sem pa vsak večer čisto aut k tolk hitim za vse pa mojmu večerjo, pa klari, pa rože... saj bo boljše. Ker je moj že veliko bolje proti včeraj. Tako da upam, da bo kamlu pset na nogah tako kot vedno.

Obroki- ponoči nič zjutraj okrog, 7-8 ure, pol pa ob 11-12, pa od 14-15, 17-18, 20-21 tako nekako. Je pri nas.

user posted image Bravo Ulla, jaz lahko to sanjam, ker jo vedno nosim. Za spanje zvečer, razen če že ne zaspi na flaškiuser posted image k je tolk fuč.

Evo to je to, sedaj pa letim zalivat.

Jutri za srečanje ne vem še, odvisno kakšno bo  stanje z mojim in pa vreme.

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.6.2009 19:31:22   
Zvezdica
! ali je bokljše otroško milo?

trdo milo. pa še to 1x na 14 dniuser posted image
Sicer pa za laske uporabljam mustelo, ker ima taka temenca da je user posted image vesel.

em je bila pa srečna in se je celo pot prijemala za kolena....takole sva se imeli tri ure, po prihodu domov se je igrala v igralnem centru, najedla in zdaj spet spi....današnji dan je pa res kul

tako se to dela. bravo za vas. user posted image user posted image

vezdica, lepo rastemo, kje je pa kak video?

Koliko obrokov imajo vaši malčki? Samo zdaj kak 1 teden je še vedno 1x ponoči okoli 1-ih pa potem ob 6ih, okoli 11-ih, 16-ih in 20-ih, torej 5x. Kar fajn, da se ponoči ne zbujamo več na vsake 3 ure. .

video..mah moj še ni nč snel, jast pa res ne vem kako je s tem novim sistemomuser posted image

jemo pa nekako na tri do 4 ure čez dan. ponoči je pa tko, da poje preden gre spat, potem je ob polnoči ko grem jast spat, potem pa še ob 4.40, no danes je jedel ob petih. tko da v bistvu 1x vstanem.

Mi lahko katera kaj več pove o tem? Kako ste zadovoljne s temi plenicami, ker Pamperske več nikoli ne kupim, smrdijo ko .
Sem se odločila, da bom starejšo hčerko (avgusta bo stara 3 leta) julija in avgusta izpisala iz vrtca. Me zanima kako bomo same furale, ko je ata večino dneva v službi.

mi imamo moltex iz mullerja, nč beljene. pa pampers ki res hudo smrdijo sam žal nam te pašejo, ker nima vnete ritke.

Naš bo tudi julij in avgust doma. Če ji daš dovolj "dela" bosta lepo shajali. pa kake bazenčke obiskujta, pa bosta ta dva meseca mimo kot bi mignil.

morm povedat da mam čist čudnega sina tečnari pa cmevka pa stoka pa se zvija, pa nč mu ni prov, pa ga nosim, pa tapkam pa svašta, mu še kr ni prov, ga pa v postlo odložim pa olajšano zavzdihne, v stilu končno si je pršla gor - in zasp

mislim, res je hecenuser posted image user posted image user posted image user posted image namesto da bi se cartkal, otrok hoče svoj mir user posted image
Sicer pa resno, bod vesela. To je tako olajšanje.

Jutri za srečanje ne vem še, odvisno kakšno bo stanje z mojim in pa vreme.

kaj pa je s tvojim? Upam, da se čimprej pocajta, ti pa pridno zalivaj.

Naš mali ima ček vnet, pa je bilo danes bolje, zdaj mi je pa žal da nisem zatežila za kake kapljice. Pa tečen je k user posted image ampak bomo že.

Grem še liama zrihtat.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 211
10.6.2009 19:37:15   
kiara24
Zvezdica- bogi, pa še tečen k user posted image ker ga vse boli že od ležanja. Visko pritisk, vročina... Upam da čimprej mine.

Naša še vedno spi, joj kdo bo pa pol zaspal ob 21tih.

Sem zunaj jagode nabrala in sva jih z mojim jedla sedaj, pa gor sladoledek in pa smetanko, kolk so ble dobre k so domače.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
10.6.2009 20:22:35   
sonček33
A pol velja za jutri???

Oljica, ja lahko se dobiva pri gali, ampak bova šči vsaka s svojim avtom, ker če naš mali ne bo preveč tečko, bova midva šla še v Mullerja potem in morda celo do Šk. Loke k prijateljici na kavo.

Je pa fajn, da sva na vezi, ker  jaz upam, da ne bo Lovro slučajno glih spal v tistem času... Bom mal kalkulirala,da bova vsaj ob pol enajstih šla od doma.

Na ZS ti pošljem številko mobija.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 213
10.6.2009 20:46:57   
barba
sonček - nebi o taščahuser posted image , naša že 14 dni glonca k jutri hčerka iz amerike pride. Prej je pa za božič in veliko noč mal pospravla, drgač pa vsake kvatre mal pomede.user posted image  Kr naenkrat ni panike, če kakšno ponovitev od ponovitve zamudi.user posted image

Patrik user posted image user posted image

farfala - mi imamo še vedno 6 obrokov: ob 6h, 8h, 10h, 13.30, 16.30 in 18.30. Nevem zakaj more dopoldne jest na 2 uri.user posted image  Zgleda, da je dopoldne bolj lačen al kaj, pojma nimam.

Dons sem Tinetu spet dala jabolko in je prav lepo jedel. Zravem je mene oponašal in dela aaaaammmmmmm.user posted image user posted image user posted image  Pol je pa pogrunu kako se cvil in je piskal celo uro tam na blazini.user posted image user posted image user posted image

ulla - jst pa nisem tistga navajena, da odložiš pa se dereuser posted image . Pri nas sta in še vedno oba sama zaspita.user posted image

Jst jutr ziher pridem ... zdele grem pa še blitvo v skrino dat.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.6.2009 20:54:05   
sonček33
Jaz se pa tolk čudno počutim. pa utrujena sem. Upam, da je vreme krivo, da me ne bo kej zadelo

kje ste vse

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 215
10.6.2009 21:06:57   
farfala
sonček33 mene se tudi nekaj loteva,se mi zdi da bom prehlajena

Pa pošklocajte se jutri malo, jannci pa naj poroča,kak je blo v toplicah

Samo je danes dopolnil 5 m.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.6.2009 21:25:40   
OLjica
user posted image Samo za 5 mes. naš bo že 5, 5 mes.
imamo pa 5 obrokov, nekeko približno jemo kot kiara24user posted image

a boste jutri tamale mele v vozku??

zvezdica, za temeca uporabljaš kremo in šampon ali samo šampon? mi mamo še temenauser posted image , uporabljam pa kremo od mustele
glede šampona, 2x na teden Nivea baby.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 217
10.6.2009 21:40:33   
sonček33
Oljica ja, jaz bom vozel imela.

A pol  se jutri medve slišiva?

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.6.2009 21:43:44   
Zvezdica
zvezdica, za temeca uporabljaš kremo in šampon ali samo šampon? mi mamo še temena , uporabljam pa kremo od mustele

Samo šampon, v bitvu tole penco. pa kr gre.

Naš patrik je pa fasal vročino 38,5ºC, sem mu dala calpol. Verjetno reakcija na cepljenje.
pa kašlja, pa uček ima vnet...mah. Liam ni imel vročine do 1,5 leta. Zdaj pa tkole.

Ulla, kaj so vam dali za vnet uček? kak tobrex? kapljice ali mazilo?

i belive i can fly....

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.6.2009 22:01:34   
Ploha
kdaj in kje že jutr??
Kera pride?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.6.2009 22:11:22   
Jancci
KWAJDEEEEEJ BABE????... bi reku Srpentinšek  user posted image

Kje ste? Vidim, da nimate nobenga dela s temi otroki, k ste v treh dneh tok naklofale user posted image user posted image

Sm mal na hitro preletela,... u bistvu se mamo dost dobr če tko na hitro pogledaš... vsi smo zdravi in je res fletno tole materinstvo. Me pa že mal skrbi kok bo vsega tega branja ko bom šla na morje.. no ja... morm priznat, da sem vas kar mal pogrešala  user posted image user posted image

Ju3 pol vela, ane?? No, jest oz. mi2 bova pribremzale mimo.. itak grem skoraj vsak dan tam mimo, pa upam, da bo kera tam!? Evo še 1x ZEMLJEVID za une ta zgubljene! user posted image

Mi smo užival v toplicah.. Meta se je čist počutla in si je pomoje mislla.. "zakaj bi plavala, če me pa šlauf gor drži" in je sam ležala tam v vodi: user posted image
user posted image

Se je gospodična čist sprostila, mamica je pa itak že skos sproščena: user posted image
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.6.2009 22:34:33   
Jancci
Aja... sem probala, če 4-mesečni dojenček tud plava tako kot 8mesečni ... ampak ne plava.. potone  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.6.2009 22:41:32   
kiara24
Jancci- kolk je kjut tvoja Meta, pa tako lepo čičauser posted image .  A je dober ta šlavfek?

Nobena mi ni odgovorila na Vpr. Ga bom še enkrat postavila, bi bila vesela odgovora.

Ali kaj veste ali čes te opazile, da imajo punčke okrog bradavice trdo? ali je to normalo?

Grem spat, ker sem fuč, čisto, pa še danes ko imam pa jaz malo časa pa nobene ni tukaj.

Nočka

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.6.2009 23:03:47   
farfala
jancci ful dober videouser posted image pa Meti se vidi,da je es uživalauser posted image , luštna punca. Kak pa je prenesla spremembo okolja?Jo je vrglo kaj iz tira?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 23:06:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?