Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:21:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj ta moja Nia, spala je od 13.15 in do 13.45 in to je vse do večera , ker če jo dam še enkrat spat imamo vsi probleme. Sem jo probala ful dolgo nazaj uspavat, ampak kak sem jo odložila je odprla oči, to je groza. Tudi včeraj je imela probleme z dnevnim spancem, ga je polovico na meni prespala Očitno sta Nia in Gregi tole malo zamenjala: prej je Gregi čez dan malo spal, zdaj mi je pa že drugi dan spal skoraj 2 uri Itak gre tudi on le 1x čez dan spat, ker je tako trmast, da se za drugo rundo ne pusti prepričat A ni fajn, ko tako dolgo spi, imaš malce miru, pa še narediš lahko marsikaj ali pa le v miru kavo spiješ . Meni je uspelo v tem času le avtosedež namontirat v avto, dat cote prat in do polovice cote obesit , kuhinjo pa sem komaj prejle uspela pospravit. Jaz pa je druge runde nočem dat spat, razen če je res sila, ker pol ni šans, da gre pred enajsto spat.
< Sporočilo je popravil nia5 -- 9.6.2009 15:22:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:53:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj ta moja Nia, spala je od 13.15 in do 13.45 in to je vse do večera , ker če jo dam še enkrat spat imamo vsi probleme. Sem jo probala ful dolgo nazaj uspavat, ampak kak sem jo odložila je odprla oči, to je groza. Tudi včeraj je imela probleme z dnevnim spancem, ga je polovico na meni prespala Očitno sta Nia in Gregi tole malo zamenjala: prej je Gregi čez dan malo spal, zdaj mi je pa že drugi dan spal skoraj 2 uri Itak gre tudi on le 1x čez dan spat, ker je tako trmast, da se za drugo rundo ne pusti prepričat A ni fajn, ko tako dolgo spi, imaš malce miru, pa še narediš lahko marsikaj ali pa le v miru kavo spiješ . Meni je uspelo v tem času le avtosedež namontirat v avto, dat cote prat in do polovice cote obesit , kuhinjo pa sem komaj prejle uspela pospravit. Jaz pa je druge runde nočem dat spat, razen če je res sila, ker pol ni šans, da gre pred enajsto spat. Žal mi je spal točno v takem času, da sem ga lahko spečega samo prenašala: iz stolčka za hranjenje (je v njem zaspal), v avto, iz avta v voziček, ponovila to vajo 2x, nato pa je pri moji mami spal naprej v vozičku. Določenih opravkov na žalost nisem mogla prestaviti Med prestavljanjem je sicer malo brundal, ampak vseeno spal dalje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 17:29:38
|
|
|
|
Anitka
|
Dan dan Tako Gal je šel še drugo rundo spat, jaz sem pa malo fraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 17:31:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Današnje je bolj tak kot ta smajli. Je Gal nekaj rogovilil ponoči tako da nisem dobro spala, zdaj me pa glava boli. Upam, da čimprej mine. Upam, da je že kej bolš z glavo HB je glavobol hitro minil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 17:32:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček Lepe slikce , razen "sadne torte"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 17:34:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz jaz tudi ps. Hojla Sesil Sem si ga dol potegnila, zdaj pa ne vem ali naj vzamem neomejeno ali naj si račun odprem za določeno vsoto (to sicer nisem ziher kje si lahko naredim). Imamo ene obiske iz Norveške in mi je gospa povedala za to in da je ful poceni, ampak je pozabila kako si je ta račun za vsoto naredila (pa še angleško se menima ). Pa je to sploh varna zadeva, dajta mi malo povedat kaj in kako in če je kul, prosim Jaz sem si ga že nekaj časa nazaj dol potegnila in je brezplačno. Zdaj pa ne vem ali je še kaka druga varianta glede na to, da omenjaš račun za določeno vsoto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 19:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz jaz tudi ps. Hojla Sesil Sem si ga dol potegnila, zdaj pa ne vem ali naj vzamem neomejeno ali naj si račun odprem za določeno vsoto (to sicer nisem ziher kje si lahko naredim). Imamo ene obiske iz Norveške in mi je gospa povedala za to in da je ful poceni, ampak je pozabila kako si je ta račun za vsoto naredila (pa še angleško se menima ). Pa je to sploh varna zadeva, dajta mi malo povedat kaj in kako in če je kul, prosim Jaz sem si ga že nekaj časa nazaj dol potegnila in je brezplačno. Zdaj pa ne vem ali je še kaka druga varianta glede na to, da omenjaš račun za določeno vsoto ta, ki ga jaz uporabljam je tudi brezplačen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 20:19:34
|
|
|
|
Anitka
|
Edina jutri grem najverjetneje po Osanit kroglice Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 20:21:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina jutri grem najverjetneje po Osanit kroglice Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujem Jaz osebno ga nimam, ga je pa uporabljala kolegica in ni bila zadovoljna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 20:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina jutri grem najverjetneje po Osanit kroglice Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujem Jaz osebno ga nimam, ga je pa uporabljala kolegica in ni bila zadovoljna pojma nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 20:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ceplenje smo uspešno prestali, je čist mal zajokala, sm mislila da bo bolj. Sm dobila recept za vse kar sm hotla . Je pa dobila še eno kremo k ma ene lišaje po koži. Če se bojo povečal bomo pa mogl na teste. Mere so pa 9750 kg, 74 cm, OG 45,5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 20:43:18
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan!! Hvala vsem za včerajšnje čestitke mojemu škratu , ne morem verjet kako mineva čas. Drugače smo vredu, Videk ima edino neke finte ponoči, zakriči in joka dokler ne prižgem luči ali pa Tv-ja. Ker potem noče nazaj zaspat v temi, prižgem TV, nastavim timer na 60 minut in oba spima kot rakete. Trenutno sem preveč utrujena, da bi trmarila ponoči. Je pa bila seveda polna luna, ki ponavadi pri nas izzove takšne reakcije. Bo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:23:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ceplenje smo uspešno prestali, je čist mal zajokala, sm mislila da bo bolj. Sm dobila recept za vse kar sm hotla . Je pa dobila še eno kremo k ma ene lišaje po koži. Če se bojo povečal bomo pa mogl na teste. Mere so pa 9750 kg, 74 cm, OG 45,5 za mere. Smo pa sedaj kar na isti kilaži Kdaj imaš pregled pri G?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:39:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ceplenje smo uspešno prestali, je čist mal zajokala, sm mislila da bo bolj. Sm dobila recept za vse kar sm hotla . Je pa dobila še eno kremo k ma ene lišaje po koži. Če se bojo povečal bomo pa mogl na teste. Mere so pa 9750 kg, 74 cm, OG 45,5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:39:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina jutri grem najverjetneje po Osanit kroglice Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujem Ne poznam te zadeve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:39:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz jaz tudi ps. Hojla Sesil Sem si ga dol potegnila, zdaj pa ne vem ali naj vzamem neomejeno ali naj si račun odprem za določeno vsoto (to sicer nisem ziher kje si lahko naredim). Imamo ene obiske iz Norveške in mi je gospa povedala za to in da je ful poceni, ampak je pozabila kako si je ta račun za vsoto naredila (pa še angleško se menima ). Pa je to sploh varna zadeva, dajta mi malo povedat kaj in kako in če je kul, prosim Jaz sem si ga že nekaj časa nazaj dol potegnila in je brezplačno. Zdaj pa ne vem ali je še kaka druga varianta glede na to, da omenjaš račun za določeno vsoto ta, ki ga jaz uporabljam je tudi brezplačen Lepo prosim za kakšen link, kjer je najbolj na hitro in enostavno razloženo, kaj to sploh je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:41:27
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol Občudujem te Ej, koliko cm minusa imaš? IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan!! Hvala vsem za včerajšnje čestitke mojemu škratu , ne morem verjet kako mineva čas. Drugače smo vredu, Videk ima edino neke finte ponoči, zakriči in joka dokler ne prižgem luči ali pa Tv-ja. Ker potem noče nazaj zaspat v temi, prižgem TV, nastavim timer na 60 minut in oba spima kot rakete. Trenutno sem preveč utrujena, da bi trmarila ponoči. Je pa bila seveda polna luna, ki ponavadi pri nas izzove takšne reakcije. Bo že. Uf, če ga že samo TV umiri... Ma jaz bi tevejko Gregiju laufala celo noč, če bi pomagalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:49:49
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ Aja, pa še na hitrico sem morala odtajat in očistit zamrzovalnik, ker je bil res potreben tega... In je bilo otrokom tako fajn luščit led dol Packarija na kubik. Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO) In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket! Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.6.2009 21:52:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:50:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol Občudujem te Ej, koliko cm minusa imaš? IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan!! Hvala vsem za včerajšnje čestitke mojemu škratu , ne morem verjet kako mineva čas. Drugače smo vredu, Videk ima edino neke finte ponoči, zakriči in joka dokler ne prižgem luči ali pa Tv-ja. Ker potem noče nazaj zaspat v temi, prižgem TV, nastavim timer na 60 minut in oba spima kot rakete. Trenutno sem preveč utrujena, da bi trmarila ponoči. Je pa bila seveda polna luna, ki ponavadi pri nas izzove takšne reakcije. Bo že. Uf, če ga že samo TV umiri... Ma jaz bi tevejko Gregiju laufala celo noč, če bi pomagalo Samo iz ta malih fint, rastejo velike. Še malo pa bomo mogli pri veliki luči spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:53:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO) In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket! Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust Ufff, so barabe. Jaz sem prej cote vesila zunaj, sem se zraven še malo dol vsedla, pa sedela v miru. Ker imam tega otroškega drenja polno kapo. Najprej v službi, potem pa še doma. Komaj čakam večere, ko gre Videk spat, jaz pa kako urco samo za sebe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:56:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO) In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket! Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust Ufff, so barabe. Jaz sem prej cote vesila zunaj, sem se zraven še malo dol vsedla, pa sedela v miru. Ker imam tega otroškega drenja polno kapo. Najprej v službi, potem pa še doma. Komaj čakam večere, ko gre Videk spat, jaz pa kako urco samo za sebe. O verjamem ti In kako je drugače v službi? Kolektiv in to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:57:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol Občudujem te Ej, koliko cm minusa imaš? -167CM Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno teže Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:59:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol Občudujem te Ej, koliko cm minusa imaš? -167CM Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno teže Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta KOOOOOOOOOOOOLIKOOOOOOOOOOOO???????? 167 cm??? O jebelacesta, to je OGROMNOOOOOOOO A si rekorderka, a?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 21:59:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@ tudi mene so SioL ovci razkačili Verjetno bom tudi njaz vzela standard, ker se mi malo drago zdi 45 eu za tisteo nekaj programov več Ufff še 3 dni do morja UŽIVAJTE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 22:00:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO) In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket! Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust Ufff, so barabe. Jaz sem prej cote vesila zunaj, sem se zraven še malo dol vsedla, pa sedela v miru. Ker imam tega otroškega drenja polno kapo. Najprej v službi, potem pa še doma. Komaj čakam večere, ko gre Videk spat, jaz pa kako urco samo za sebe. O verjamem ti In kako je drugače v službi? Kolektiv in to? Špelin@ ne moreš si predstavljat, da imam v službi 14 otrok, tako divjih, razvajenih, neposlušnih, da sem od srede do petka že brez glasu. Tega še nisem doživela nikoli. Da je celotna skupina KATASTROFA. Stari so 2-3 leti, in rabima s pomočnico več kot eno uro, da jih spravima k počitku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?