Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:24:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, jst sm nazaj s slikanja. zdej pa čakam na izvide do petka, pol pa da vidim, kaj bo D rekel upam, da bo vsaj masaža zvečer kaj pomagala kaj je pa narobe? hrbtenica me že kakšen teden konkretno matra o, to pa ni lih fanj. držim pesti , da bo bolečina minila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:38:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Lej, sicer bi mogla na moj naslov poslat (k piše: Bon je veljaven pri enkratnem nakupu. Potrebno je navesti oba imena in priimka ob nakupu, ki bo "koda" za prejem popusta. Kupon velja do 31.12.2009)pa bi mela 10% popust pol bi pa jst teb poslala, če hočeš komot. ok hvala. se bova z mojim zmenila pa ti sporočim, velja? ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:40:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz jst tud
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 12:01:09
|
|
|
|
suzy85
|
nina7 zadnjič si spraševala glede bezgovega soka, ne? tule sem našla eno debato
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Današnje je bolj tak kot ta smajli. Je Gal nekaj rogovilil ponoči tako da nisem dobro spala, zdaj me pa glava boli. Upam, da čimprej mine. Upam, da je že kej bolš z glavo Nina, Gaja ti pa danes malo nagaja, a? Dobro opravita pri P. Hvala Jana za zdravje in pediatrinjo. Zdaj pa le ostanita zdrava. Joj Suzy to pa lahko popeniš Kar nekaj no si zmislijo. Špelin@ in kaj boste počeli danes z Gregijem in malo piko? Špelin@ jest bi tud ledeno kavo Calpol se tud pri nas dobi na recept, mu morm dons rečt pa še za cenasten pa mogoče še za kej Suzy držim pesti, da bo masaža pomagala in ne bo kej hujšga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nina7 zadnjič si spraševala glede bezgovega soka, ne? tule sem našla eno debato hvala , jah vidš noben ne napiše zakaj ne ma jest ga pijem, sam pretiravam ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam mal frej časa, sm pri naših, čeprov nobenga ni doma . Gaja spi, itak bo sam pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidm da sm sama pa raj grem,papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:43:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 kao sadna torta kje je pa sadje? Naša nova travca mate hišo v hribu, ne? je kar strmo za videt okrog
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 kao sadna torta kje je pa sadje? Naša nova travca mate hišo v hribu, ne? je kar strmo za videt okrog no vidš ga ni pa kao sadna pa 68 Evrov, katasrofa Ma ja v hribu, nikjer nobene ravnine, je smotan zarad tamale tko, da smo zdej vsaj mal ravnine nardil pa mal travce dal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:52:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 kao sadna torta kje je pa sadje? Naša nova travca mate hišo v hribu, ne? je kar strmo za videt okrog no vidš ga ni pa kao sadna pa 68 Evrov, katasrofa Ma ja v hribu, nikjer nobene ravnine, je smotan zarad tamale tko, da smo zdej vsaj mal ravnine nardil pa mal travce dal midva sma za evini torti dala 50 eur - za 2! pa sta res ble za prste polizat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 13:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Suzy verjetno ste jih tko naročil pri kom, če sta ble tolk pocen, pa super da sta ble dobri. Sej da ne boš mislila, jest ne bi dala nikol tolk za torto, sm tud tašči rekla da je to preveč pa je rekla da pravjo da so dobre. No pa smo mel dobro torto No sej HB je bil šef prijazen pa mamo eno v dobrem zdej pa z velikkkkkkkkkk sadja v koščkih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 14:12:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 kao sadna torta kje je pa sadje? Naša nova travca mate hišo v hribu, ne? je kar strmo za videt okrog no vidš ga ni pa kao sadna pa 68 Evrov, katasrofa Ma ja v hribu, nikjer nobene ravnine, je smotan zarad tamale tko, da smo zdej vsaj mal ravnine nardil pa mal travce dal midva sma za evini torti dala 50 eur - za 2! pa sta res ble za prste polizat! Jst pa za Nejčkovo formulo 45€, pa je res bla viiiišnjeva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 14:13:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček kak je luštna s to špangico... kje pa je tole? na keri strani hiške?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 14:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček kak je luštna s to špangico... kje pa je tole? na keri strani hiške? tm k po stopnicah pridš dol greš levo, morta prist kej na obisk Pa Gaja bi tud rada 1x pršla k Nejcu se kopat k ma baje bazen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 14:26:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček kak je luštna s to špangico... kje pa je tole? na keri strani hiške? tm k po stopnicah pridš dol greš levo, morta prist kej na obisk Pa Gaja bi tud rada 1x pršla k Nejcu se kopat k ma baje bazen ej kamot..vabljena..samo zdej je voda še premrzla za tamale..ima 23 stopinj.. 20.6 gremo na dopust, julija se pa lahk kej vidmo, Nejc do 6.7 še ne gre v vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 14:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej super k mi gremo tud 20.6 na morje pa prideva pol enkrat začetek julija. Se bomo zmenile, vidva pa tud pridta kej na kavo. Greva zdej mal vn, se zvečer javim, da povem mere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 14:30:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? Poznam in ga uporabljam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:03:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz jaz tudi ps. Hojla Sesil Sem si ga dol potegnila, zdaj pa ne vem ali naj vzamem neomejeno ali naj si račun odprem za določeno vsoto (to sicer nisem ziher kje si lahko naredim). Imamo ene obiske iz Norveške in mi je gospa povedala za to in da je ful poceni, ampak je pozabila kako si je ta račun za vsoto naredila (pa še angleško se menima ). Pa je to sploh varna zadeva, dajta mi malo povedat kaj in kako in če je kul, prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:05:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil oj, mal čekiram, da bom imela kej za komentirat. nisem nič na tekočem Ja, saj jaz tudi nisem... na vsake kvatre mi uspe malo prebrati in počvekati Kako pa, da nisi na češnji tamala spi , a mora bit zraven?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:07:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček , tole pa ni niti podobno sadni torti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:10:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček Krasne fotke Glede torte pa sploh ne vem, kaj naj rečem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:14:09
|
|
|
|
nia5
|
Joj ta moja Nia, spala je od 13.15 in do 13.45 in to je vse do večera , ker če jo dam še enkrat spat imamo vsi probleme. Sem jo probala ful dolgo nazaj uspavat, ampak kak sem jo odložila je odprla oči, to je groza. Tudi včeraj je imela probleme z dnevnim spancem, ga je polovico na meni prespala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 15:16:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj ta moja Nia, spala je od 13.15 in do 13.45 in to je vse do večera , ker če jo dam še enkrat spat imamo vsi probleme. Sem jo probala ful dolgo nazaj uspavat, ampak kak sem jo odložila je odprla oči, to je groza. Tudi včeraj je imela probleme z dnevnim spancem, ga je polovico na meni prespala Očitno sta Nia in Gregi tole malo zamenjala: prej je Gregi čez dan malo spal, zdaj mi je pa že drugi dan spal skoraj 2 uri Itak gre tudi on le 1x čez dan spat, ker je tako trmast, da se za drugo rundo ne pusti prepričat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?