hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO) In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket! Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust Ufff, so barabe. Jaz sem prej cote vesila zunaj, sem se zraven še malo dol vsedla, pa sedela v miru. Ker imam tega otroškega drenja polno kapo. Najprej v službi, potem pa še doma. Komaj čakam večere, ko gre Videk spat, jaz pa kako urco samo za sebe. O verjamem ti In kako je drugače v službi? Kolektiv in to? Špelin@ ne moreš si predstavljat, da imam v službi 14 otrok, tako divjih, razvajenih, neposlušnih, da sem od srede do petka že brez glasu. Tega še nisem doživela nikoli. Da je celotna skupina KATASTROFA. Stari so 2-3 leti, in rabima s pomočnico več kot eno uro, da jih spravima k počitku. hijenca; ti nič ne zavidam. Jaz sem vedno rekla, da bi zame bila najhujša kazen, če bi morala delat v vrtcu Jaz rada delam v vrtcu, samo take skupine pa še nisem doživela.