|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
9.6.2009 15:21:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Joj ta moja Nia, spala je od 13.15 in do 13.45 in to je vse do večera user posted image , ker če jo dam še enkrat spat imamo vsi probleme. Sem jo probala ful dolgo nazaj uspavat, ampak kak sem jo odložila je odprla oči, to je groza. Tudi včeraj je imela probleme z dnevnim spancem, ga je polovico na meni prespala user posted image

user posted image user posted image
Očitno sta Nia in Gregi tole malo zamenjala: prej je Gregi čez dan malo spal, zdaj mi je pa že drugi dan spal skoraj 2 uri user posted image Itak gre tudi on le 1x čez dan spat, ker je tako trmast, da se za drugo rundo ne pusti prepričat user posted image

A ni fajn, ko tako dolgo spi, imaš malce miru, pa še narediš lahko marsikaj ali pa le v miru kavo spiješ user posted image . Meni je uspelo v tem času le avtosedež namontirat v avto, dat cote prat in do polovice cote obesit user posted image , kuhinjo pa sem komaj prejle uspela pospravit.

Jaz pa je druge runde nočem dat spat, razen če je res sila, ker pol ni šans, da gre pred enajsto spat.

< Sporočilo je popravil nia5 -- 9.6.2009 15:22:07 >

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 676
9.6.2009 15:53:39   
špelin@

Joj ta moja Nia, spala je od 13.15 in do 13.45 in to je vse do večera user posted image , ker če jo dam še enkrat spat imamo vsi probleme. Sem jo probala ful dolgo nazaj uspavat, ampak kak sem jo odložila je odprla oči, to je groza. Tudi včeraj je imela probleme z dnevnim spancem, ga je polovico na meni prespala user posted image

user posted image user posted image
Očitno sta Nia in Gregi tole malo zamenjala: prej je Gregi čez dan malo spal, zdaj mi je pa že drugi dan spal skoraj 2 uri user posted image Itak gre tudi on le 1x čez dan spat, ker je tako trmast, da se za drugo rundo ne pusti prepričat user posted image

A ni fajn, ko tako dolgo spi, imaš malce miru, pa še narediš lahko marsikaj ali pa le v miru kavo spiješ user posted image . Meni je uspelo v tem času le avtosedež namontirat v avto, dat cote prat in do polovice cote obesit user posted image , kuhinjo pa sem komaj prejle uspela pospravit.

Jaz pa je druge runde nočem dat spat, razen če je res sila, ker pol ni šans, da gre pred enajsto spat.

Žal mi je spal točno v takem času, da sem ga lahko spečega samo prenašala: iz stolčka za hranjenje (je v njem zaspal), v avto, iz avta v voziček, ponovila to vajo 2x, nato pa je pri moji mami spal naprej v vozičku. Določenih opravkov na žalost nisem mogla prestaviti user posted image Med prestavljanjem je sicer malo brundal, ampak vseeno spal dalje.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 677
9.6.2009 17:29:38   
Anitka
Dan danuser posted image

Tako Gal je šel še drugo rundo spat, jaz sem pa malo fraj.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 678
9.6.2009 17:31:25   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jutrouser posted image

Današnje je bolj tak kot ta smajli. Je Gal nekaj rogovilil ponoči tako da nisem dobro spala, zdaj me pa glava boli. Upam, da čimprej mine.
Upam, da je že kej bolš z glavo

HB je glavobol hitro minil.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
9.6.2009 17:32:32   
Anitka

Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalnikuuser posted image

Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornostiuser posted image
user posted image

user posted image

No tuki je že mal bolš

user posted image

kao sadna tortauser posted image
user posted image

Naša nova travca
user posted image

pa moj nov stolček
user posted image

Lepe slikceuser posted image user posted image , razen "sadne torte"user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
9.6.2009 17:34:54   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja?

jaz

jaz tudi user posted image

ps. Hojla Sesil user posted image

Sem si ga dol potegnila, zdaj pa ne vem ali naj vzamem neomejeno ali naj si račun odprem za določeno vsoto (to sicer nisem ziher kje si lahko naredim). Imamo ene obiske iz Norveške in mi je gospa povedala za to in da je ful poceni, ampak je pozabila kako si je ta račun za vsoto naredila (pa še angleško se menima user posted image ). Pa je to sploh varna zadeva, dajta mi malo povedat kaj in kako in če je kul, prosim user posted image

Jaz sem si ga že nekaj časa nazaj dol potegnila in je brezplačno. Zdaj pa ne vem ali je še kaka druga varianta glede na to, da omenjaš račun za določeno vsotouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 681
9.6.2009 19:25:39   
Anonimen

jaz

Sem si ga dol potegnila, zdaj pa ne vem ali naj vzamem neomejeno ali naj si račun odprem za določeno vsoto (to sicer nisem ziher kje si lahko naredim). Imamo ene obiske iz Norveške in mi je gospa povedala za to in da je ful poceni, ampak je pozabila kako si je ta račun za vsoto naredila (pa še angleško se menima user posted image ). Pa je to sploh varna zadeva, dajta mi malo povedat kaj in kako in če je kul, prosim user posted image

Jaz sem si ga že nekaj časa nazaj dol potegnila in je brezplačno. Zdaj pa ne vem ali je še kaka druga varianta glede na to, da omenjaš račun za določeno vsotouser posted image user posted image user posted image

ta, ki ga jaz uporabljam je tudi brezplačenuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
9.6.2009 20:19:34   
Anitka
Edina jutri grem najverjetneje po Osanit krogliceuser posted image

Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujemuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
9.6.2009 20:21:29   
Estrella*

Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujemuser posted image user posted image

Jaz osebno ga nimam, ga je pa uporabljala kolegica in ni bila zadovoljna

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
9.6.2009 20:39:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz osebno ga nimam, ga je pa uporabljala kolegica in ni bila zadovoljna

pojma nimam

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
9.6.2009 20:39:26   
Anonimen
Ceplenje smo uspešno prestali, je čist mal zajokala, sm mislila da bo bolj. Sm dobila recept za vse kar sm hotlauser posted image . Je pa dobila še eno kremo k ma ene lišaje po koži. Če se bojo povečal bomo pa mogl na teste.
Mere so pa 9750 kg, 74 cm, OG 45,5

Neposredna povezava do sporočila: 686
9.6.2009 20:43:18   
hijenca
Dan dan!!

Hvala vsem za včerajšnje čestitke mojemu škratu user posted image user posted image user posted image , ne morem verjet kako mineva čas.

Drugače smo vredu, Videk ima edino neke finte ponoči, zakriči in joka dokler ne prižgem luči ali pa Tv-ja. Ker potem noče nazaj zaspat v temi, prižgem TV, nastavim timer na 60 minut in oba spima kot rakete. Trenutno sem preveč utrujena, da bi trmarila ponoči. Je pa bila seveda polna luna, ki ponavadi pri nas izzove takšne reakcije. Bo že.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
9.6.2009 21:23:33   
Estrella*

Ceplenje smo uspešno prestali, je čist mal zajokala, sm mislila da bo bolj. Sm dobila recept za vse kar sm hotlauser posted image . Je pa dobila še eno kremo k ma ene lišaje po koži. Če se bojo povečal bomo pa mogl na teste.

user posted image user posted image user posted image  za mere. Smo pa sedaj kar na isti kilažiuser posted image  Kdaj imaš pregled pri G?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
9.6.2009 21:39:01   
špelin@

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
9.6.2009 21:39:16   
špelin@

Ne poznam te zadeve user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
9.6.2009 21:39:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz

ta, ki ga jaz uporabljam je tudi brezplačenuser posted image

Lepo prosim za kakšen link, kjer je najbolj na hitro in enostavno razloženo, kaj to sploh je user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
9.6.2009 21:41:27   
špelin@
Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol user posted image user posted image user posted image user posted image Občudujem te user posted image user posted image user posted image Ej, koliko cm minusa imaš?

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!!

Hvala vsem za včerajšnje čestitke mojemu škratu user posted image user posted image user posted image , ne morem verjet kako mineva čas.

Drugače smo vredu, Videk ima edino neke finte ponoči, zakriči in joka dokler ne prižgem luči ali pa Tv-ja. Ker potem noče nazaj zaspat v temi, prižgem TV, nastavim timer na 60 minut in oba spima kot rakete. Trenutno sem preveč utrujena, da bi trmarila ponoči. Je pa bila seveda polna luna, ki ponavadi pri nas izzove takšne reakcije. Bo že.

Uf, če ga že samo TV umiri... Ma jaz bi tevejko Gregiju laufala celo noč, če bi pomagalo user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 692
9.6.2009 21:49:49   
špelin@
Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov user posted image ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ user posted image

Aja, pa še na hitrico sem morala odtajat in očistit zamrzovalnik, ker je bil res potreben tega... user posted image In je bilo otrokom tako fajn luščit led dol user posted image user posted image user posted image Packarija na kubik.

Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve user posted image user posted image user posted image Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO)user posted image user posted image user posted image In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket!

Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.6.2009 21:52:22 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.6.2009 21:50:07   
hijenca

Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol user posted image user posted image user posted image user posted image Občudujem te user posted image user posted image user posted image Ej, koliko cm minusa imaš?

Dan dan!!

Uf, če ga že samo TV umiri... Ma jaz bi tevejko Gregiju laufala celo noč, če bi pomagalo user posted image

Samo iz ta malih fint, rastejo velike. Še malo pa bomo mogli pri veliki luči spat. user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.6.2009 21:53:13   
hijenca

Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov user posted image ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ user posted image

Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve user posted image user posted image user posted image Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO)user posted image user posted image user posted image In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket!

Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust user posted image

Ufff, so barabe.

Jaz sem prej cote vesila zunaj, sem se zraven še malo dol vsedla, pa sedela v miru. Ker imam tega otroškega drenja polno kapo. Najprej v službi, potem pa še doma. Komaj čakam večere, ko gre Videk spat, jaz pa kako urco samo za sebe. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.6.2009 21:56:28   
špelin@

Ufff, so barabe.

Jaz sem prej cote vesila zunaj, sem se zraven še malo dol vsedla, pa sedela v miru. Ker imam tega otroškega drenja polno kapo. Najprej v službi, potem pa še doma. Komaj čakam večere, ko gre Videk spat, jaz pa kako urco samo za sebe. user posted image

O verjamem ti user posted image

In kako je drugače v službi? Kolektiv in to?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.6.2009 21:57:32   
Estrella*

-167CMuser posted image  Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno težeuser posted image  Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.6.2009 21:59:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

-167CMuser posted image  Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno težeuser posted image  Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta

KOOOOOOOOOOOOLIKOOOOOOOOOOOO???????? 167 cm??? O jebelacesta, to je OGROMNOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si rekorderka, a? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
9.6.2009 21:59:27   
Estrella*
Špelin@ tudi mene so SioL ovci razkačiliuser posted image  Verjetno bom tudi njaz vzela standard, ker se mi malo drago zdi 45 eu za tisteo nekaj programov več

Ufff še 3 dni do morjauser posted image user posted image user posted image UŽIVAJTE

Neposredna povezava do sporočila: 699
9.6.2009 22:00:31   
hijenca

Ufff, so barabe.

O verjamem ti user posted image

In kako je drugače v službi? Kolektiv in to?

Špelin@ ne moreš si predstavljat, da imam v službi 14 otrok, tako divjih, razvajenih, neposlušnih, da sem od srede do petka že brez glasu. Tega še nisem doživela nikoli. Da je celotna skupina KATASTROFA. Stari so 2-3 leti, in rabima s pomočnico več kot eno uro, da jih spravima k počitku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?