|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
9.6.2009 10:53:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Jaooo kje jst živim user posted image . Tolk enih filmov, pa ga ne poznam....
Res sem mal za luno zadnje čase user posted image

no vidiš, pa imamo nov slogan:" Na RR vsak dan zveš nekaj novega..." user posted image user posted image user posted image

Pa še res je user posted image  user posted image  user posted image
Sej mislim, da sem ga že nekje vidla, sam nevem točno kje.. user posted image

na forumu RR? user posted image user posted image user posted image
z mano ga žal še nisi mogla videti user posted image   še malo skrivava tole najino forumsko navezanost

< Sporočilo je popravil mismis -- 9.6.2009 10:54:13 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.6.2009 11:30:32   
miklarom
Sulfinija - čestitke  za rojstvo vajinega sinčekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy - tudi tebi čestitke za malo Aljouser posted image user posted image user posted image user posted image

mismis - ja moja pikica in jaz sma vredu in lepo rastemouser posted image , pa ti kako si mi kaj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.6.2009 11:32:57   
BarbiG

Barbi hvala dobro user posted image . Mal me že prsti srbijo, pa je itak še prezgodaj, da bi kaj čarala s testki user posted image . Bo treba še mal potrpet user posted image . Kako si mi ti?

Jaz sem kr v redu. Se z mojim user posted image  že veseliva jeseni ko zopet poskusiva srečo. Sva nekako prebolela majsko razočaranje. Ti pa kar še malo potrpi s testi. Zdajle še ni primeren čas. Ti pa res želim uspeha, upam, da je imel ata Reš zlate roke in da se je v tebi že prebudilo novo življenje, otroček, ki bo vama z user posted image  samo še polepšal ta svet. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.6.2009 11:42:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

NAŠA SULFINIJA JE RODILA SINČKA VALA user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.6.2009 11:44:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

goldy, tudi tebi čestitke za user posted image !!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ste bile pa pridne to noč.user posted image

U jebela pa Goldy tuduser posted image Goldy čestitke tudi tebi za princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.6.2009 11:52:09   
pikovit
Žižetka moja mislim nate skooooooooooooz in držim pesti moooooočnoooooooo.RTI

Mismis a zdej greš pa na mlajše al kajuser posted image .No lepo,naj ti prinesejo več sreče kot pa prejšnjiuser posted image

Škratolinka saj nimam kaj rečt.Eno veliko sranje.Gremo daljeuser posted image

Miklarom vidim,da je vse pod kontrolouser posted image

Larči user posted image user posted image user posted image user posted image .Lupčka vsem 4user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.6.2009 11:55:01   
pikovit

user posted image

Mmmmmmmmmmmm not bad.Njami user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.6.2009 11:56:04   
pikovit
pa obletnica našega prvega srečanja v Kongu bo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.6.2009 12:22:10   
gigi1
Pikovitka moja tudi jaz imam tebe rada user posted image user posted image user posted image

Barbi srce hvala user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.6.2009 12:48:12   
Naska
ŠKRATuser posted image user posted image user posted image

Mismis - veš kaj  - fotostimulacija super - še posebno deep, ampak , da mi potem usekaš bizovičarja - je pa huda - sem bila še vsa mehka in sploh nisem mogla v normalno obliko pridit, pol me pa s telim po glav..

v glavnem, danes sem bila točna in sem jaz počakala, ampak ne veliko, samo prof. je bil malo odsoten - in glede na občutljivost te dni, sem si rekla, da je name hud - pa itak da ni, saj nima časa o tem premišljat - ima te simpozije pa v monte karlo menda gre ipd. nič - trije folklčki so pa en ki se je odločil, da bo cista, ko bo velik in to mu tudi uspeva. jutri se grem še pokazat - ali bo jutri stopka ali pa pojutrišnjem - najverjetneje kar jutri. no danes so pa tam malo viga-vaga, nimajo cetrotida, dobro da si zvečer špikam, tako da mi ga bo moj moral iti iskat.

... to bi continued...

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.6.2009 15:53:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Goldy je danes ob 00.20 rodila malo zvezdico Aljo, veliko 48 cm in 3.010 g težko user posted image

user posted image user posted image user posted image ...čestitke

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.6.2009 15:55:37   
gloria

Dobro jutro vsem skupaj. Kot vidim imamo danes veliko lepih novičk.

Gloria, joj kako gre hitro čas, še malo pa bo poletja konec in v službo. Saj vem, da imaš računalnik še vedno v okvari, ampak jaz še vedno čakam slikice s krsta user posted image

..ja gre hiter čas....slikce pa pridejo čim bom lahko...obljubim...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.6.2009 15:57:26   
gloria

Helou pupike user posted image

Glorči moja draga. Hvala ti user posted image . Kako hitro gre čas user posted image . Čestitke Nikcu za 9 mesecev user posted image user posted image

Lep dan prav vsem

...hvala....super za še en čudovit dan user posted image user posted image user posted image ...držim pesti...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.6.2009 16:23:18   
loremi
Dober dan user posted image

Loremi lepo sprejmi otročke user posted image  user posted image

Hvala vsem!!! Zamrznjenček je preživel odmrzovanje in ga veselo grejem user posted image , sem se že razvajala na kauču user posted image . Tako da sem zdej med trepetalkami, test pa imam 24.06.. Še en zamrznjenček je pa ostal v skrinji.

loremi, u madona, tole pa je kilaža.user posted image  Pol ti res raje ne dam mucka, ker mi ga lahko še za malico pojesta. user posted image
sulfinija, čestitke za user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

goldy, tudi tebi čestitke za user posted image !!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ste bile pa pridne to noč.user posted image

Sulfinija in Goldy, iskrene čestitke tudi od mene user posted image user posted image !!!! Uživajte do onemoglosti!!

skuštana suzi, o ja, kilaža je fejst user posted image , samo je pa strašno plašljive sorte maček, čeprav je tko "mogočen", tko da bi blo mladičkom prizanešeno user posted image .

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.6.2009 16:30:16   
zarja1
Škrat moj netkin zlati hudo mi je zate. Res. Iskreno in žalostno, hudo.

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.6.2009 16:31:28   
citrončica

sulfinija, čestitke za user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinija in Goldy, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.6.2009 16:53:44   
mismis
AKTUALNO  

Sreda, 10.06
Naska - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sobota, 13.06.
Hedviga

Petek, 19.06.
Zarja
T1979

Torek 30.06.
Tassi1

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image  Citrončica, Zup, Sunia, Veliki Škrat user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

gospodarica greje user posted image user posted image  test 10.06.
Gigi greje user posted image user posted image  test 15.06.
Gapii27 greje user posted image user posted image  test 17.06.
Loremi greje user posted image  test 24.06.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image          
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 22.6.)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D, posvet 6.7.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  

user posted image NOVE NOSEČKE JUNIJuser posted image  

user posted image  Punsha (LJ)    
     user posted image  Lana08 (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Za vse zamudnice zadnjega srečanja, bo ponovitev le tega 12.6.2009 od 19. ure dalje v lokalu Kongu (Savlje). Upam, da se tokrat vidimo, da kakšno rečemo in spijemo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 517
    9.6.2009 16:54:52   
    mismis
    Loremi, čestitke za preživelega pingvinčka user posted image user posted image user posted image
    Sedaj pa se lepo pustim razvajati in cartaj svojo pikico

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 518
    9.6.2009 17:30:06   
    gigi1
    Loremi user posted image  user posted image  user posted image . Lepo ga grej in naj do 24.06. en velik debel lep plus user posted image

Gazdarica kaj pravi krvni test? Navijam user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 519
    9.6.2009 18:00:51   
    veliki ŠKRAT
    IZVIRNO SPOROČILO: gloria

NAŠA SULFINIJA JE RODILA SINČKA VALA user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke Sulfinija!! Naj vam sije sonček vsak dan!!

Tanja hvala za ramo in komad, d lahko s5 jokam.user posted image

Gloria, čestitke Nikcu za 9 mesecev! Pa tebi tut, že 9 mesecev si skrbna mami!!user posted image user posted image

Jazzzz, madona, ne morem verjet, sam še en mesec, pa un dan smo trepetale s tabo za plusek!user posted image

Larčka moja, hvala. Sej itak ni besed, oz. so, ampak jih vse poznamo....ni za obupat...Hvala za tolk objemčkov. In ja, kumi čakam, da ju spet vidim in po možnosti pocrtkam!!user posted image user posted image

Ja še eni pupiki smo tetke! Bravo miiiiii!! In bravo goldy z družinco! Iskrene čestitke!!user posted image user posted image A vidiste, kako moč ma luna???

Gigi, sm mal boljš, še dobro d mam načrte za naprej. Kr čene bi me vse skup kar me je zej v roku mesca doletelo, sesulo! Še mojga je vrglo. Jah, kej čmouser posted image ..., bo že, še vsakič do zej je blo...user posted image user posted image  Zate pa navijam do konc februarja in še čez! Ima d si tokrat na srečnem seznamu!!user posted image user posted image user posted image

Loremi, pridno grej in se pusti razvajat! Priden pingo, zej pa pr mamci ostat!user posted image

user posted image Hvala Suzi, Kimsy, Naska, Zarči, Pikovitka, ni druge, gremo dalje!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 520
    9.6.2009 19:09:44   
    gospodarica

Loremi user posted image  user posted image  user posted image . Lepo ga grej in naj do 24.06. en velik debel lep plus user posted image

Gazdarica kaj pravi krvni test? Navijam user posted image user posted image user posted image

gazdarica jauser posted image
    ja sem bila na krvnem,a žal tudi tokrat ni uspelo.sem bila nekako že pripravljena na rezultatuser posted image user posted image jutri bom poklicala ata reša pa bomo vidli kaj bo rekel,upam,da greva še letos v nov boj,če ne pač drugo leto...****t ga (oprostite izrazu) eni se pač moramo presneto trudit,doživljat spone in padce....enkrat tudi nas čaka sreča.
    navijam za vse ki še trepetate za pozitiven test,upam da se bo vsaj kateri nasmehnila sreča...
    lp

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 521
    9.6.2009 20:48:07   
    Tanja_Jes

Sem si rekla...zdej pa 5 minut pauze, pa grem na RR čekirat, kva je novga...ja teh 5 min...je že 20 min...da sploh vse preberem kaj ste danes napisale...no na koncu ko hočem kej odgovor...pa sploh ne vem kaj je katera napisala...vse pomešam user posted image user posted image user posted image .

Naj vas vprašam nekaj?! Kako to da ste zjutraj tako aktivne na RR? Niste v službi?!

VELIKI ŠKRAT glavo gor...dost je bilo jokanja...komad naj bi ti dal moč, ne pa solzice...sej bo punca...veš koliko nas je...ki nam ni uspelo...pa bo drugič, ali tretjič...tukaj nič ne moremo...je pa glavno da imamo cilj...pa konjsko srce da vse preživimo in guramo naprej...

BARBIG - se vidimo jeseni...tudi jaz v nove boje...oktobra upam...

PIKOVIT - a ti mal hormončki nagajajo...al pa si lačna ....sem prebrala "njami"user posted image user posted image user posted image
    LOREMI - user posted image user posted image user posted image user posted image upam s tabo....

Zdej grem pa spet na učenje moje angleščine...Še ta ustni izpit....poj mam pa počitnice....iiiiiii.....user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gospodarica)
    Neposredna povezava do sporočila: 522
    9.6.2009 20:50:04   
    Tanja_Jes
    GOSPODARICA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je  user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
    Neposredna povezava do sporočila: 523
    9.6.2009 20:55:55   
    veliki ŠKRAT
    IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

gazdarica jauser posted image
    ja sem bila na krvnem,a žal tudi tokrat ni uspelo.sem bila nekako že pripravljena na rezultatuser posted image user posted image jutri bom poklicala ata reša pa bomo vidli kaj bo rekel,upam,da greva še letos v nov boj,če ne pač drugo leto...****t ga (oprostite izrazu) eni se pač moramo presneto trudit,doživljat spone in padce....enkrat tudi nas čaka sreča.
    navijam za vse ki še trepetate za pozitiven test,upam da se bo vsaj kateri nasmehnila sreča...
    lp

Oh, mi je prow žow, d si tut ti izpadla.....in da ne prideš na najlepši seznamček na svetu...user posted image user posted image user posted image
    Se bova pa za naslednjič bplj potrudle, ane?( ne vem kam bolj kukr sm se zej!user posted image )

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu gospodarica)
    Neposredna povezava do sporočila: 524
    9.6.2009 21:03:38   
    sonček85
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Goldy je danes ob 00.20 rodila malo zvezdico Aljo, veliko 48 cm in 3.010 g težko user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?