Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 7:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Veliki škrat, kaj jaz to berem?? Pa ni možno.. Če ti kaj pomaga, mislim nate in ti pošiljam en velik . loremi, u madona, tole pa je kilaža. Pol ti res raje ne dam mucka, ker mi ga lahko še za malico pojesta. sulfinija, čestitke za !!!! goldy, tudi tebi čestitke za !! Ste bile pa pridne to noč.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 8:21:16
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Kot vidim imamo danes veliko lepih novičk. Sulfinija, čestitke za sinčke Vala, lepo se cartajte, da bo pobč zrastel v velikega fanta. Goldy, uf ste pa pohiteli. Čestitke tebi in atiju za malo princesko, mali Alji pa veselo dobrodošlico med nami Larči, tudi tebi pozdravček nazaj, upam da stereo sistem danes ni bil preveč glasen Miška, zaradi mene lahko vzameš vse tri Joshe, samo Butlerja pusti pri miru . Kak si ti meni, boš prinesla v petek bušija kaj naokoli? Miklarom, kako si ti in tvoja mala pikica, ali lepo raste? Gloria, joj kako gre hitro čas, še malo pa bo poletja konec in v službo. Saj vem, da imaš računalnik še vedno v okvari, ampak jaz še vedno čakam slikice s krsta Tanja_Jes, saj smo vsi meni kdaj pa kdaj sentimentalni, pa žalostni, otožni, veseli,...ti si kar privošči, če ti je potem kaj bolje/lažje, zakaj pa ne. Pujsa Pepa, hvala za novičko od Goldy, kako si mi ti? A na CSD-ju sta že bila?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 8:24:43
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pujsa Pepa, hvala za novičko od Goldy, kako si mi ti? A na CSD-ju sta že bila? Mi smo super, grem šele drug teden na CSD. Sem bila pa včeraj spotoma pri glisti Hediki, Mihec priden, se je celo nasmejčkal, Špelca pa je bila nekaj tečkasta - po mamici V petek prideva obe
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 8:28:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pujsa Pepa, hvala za novičko od Goldy, kako si mi ti? A na CSD-ju sta že bila? Mi smo super, grem šele drug teden na CSD. Sem bila pa včeraj spotoma pri glisti Hediki, Mihec priden, se je celo nasmejčkal, Špelca pa je bila nekaj tečkasta - po mamici V petek prideva obe seveda, da prideta, ker mora Hedi dati za rundo, ker ima v soboto r.d., pa še obletnica našega prvega srečanja v Kongu bo
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 8:34:20
|
|
|
|
kimsy
|
dobro jutro lepe moje! Reby - hvala za kofi! Sam morem tud mismis pohvalit, te je čez vikend lepo nadomeščala! Sulfinija - ne morem vrjet, že kar rodila. Čestitam! Sm full vesela za te! Goldy - čestitke za princesko Aljo! mismis - kok si pa ti pridna, k nam skoz take modele lepiš gor! škrat - ne morem vrjet! Sm brez besed! miklarom - kako si mi ti? Te že kakšne nosečniške tegobe spremljajo?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:07:49
|
|
|
|
gigi1
|
Helou pupike Sulfinija čestitam za Vala. Upam, da bosta kmalu doma. Goldy čestitke . No, saj smo vedeli, da bo Alja malo pohitela Škratek kako si mi danes? Reby kolk sem hepi, da bom vaju s čarovnico kmalu videla Glorči moja draga. Hvala ti . Kako hitro gre čas . Čestitke Nikcu za 9 mesecev Sončica dobro opravita danes na cepljenju. Upam, da ne bo reakcije. Mišmišu kater je un na vseh 4ih? Zgleda njami Loremi lepo sprejmi otročke Naska upam, da si danes manj zmedena . Dobro opravi. Lep dan prav vsem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:20:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu kater je un na vseh 4ih? Zgleda njami katerega imaš v mislih, a tistega ki je v drugi rundi zadnji (četrti). Mislim, da vse ostale poznaš
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:22:35
|
|
|
|
mismis
|
če pa misliš tega... si pa prepozna, ta je moj, saj veš, da imam novo samomulacijo. Ni čudno, da me tako goni ubogi naš
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:31:50
|
|
|
|
gigi1
|
Ma ta čepi, ni na vseh 4ih . Sem opazila, da maš novega frajerja . Kje je pa ta tvoj novi Josh sploh igral...oz s čem se ukvarja...jaz ga ne poznam . Za tega na kolenih sem pa ugotovila, da je un pobegli kaznjenc
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:32:19
|
|
|
|
BarbiG
|
Dober dan punce. Zadnje dni sem tako nekaj utrujena, da sploh nisem za nikamor. Se cel dan v službi vlečem kot megla. Sulfinija čestitke za sinčka Vala. Goldy prav tako tebi čestitke za hčerkico Aljo. Uživajta v teh nepozabnih trenutkih. Reby a ti pa še na CSD-ju stvari rihtaš? Madona gre čas hitro naprej. Mismis vidim, da bom mogla začet zvečer doma tele stimulacije gledat, ker ni glih za vidt v službi, kako se slinim ob takšnih dedcih.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:33:31
|
|
|
|
mismis
|
Žižet, e pa sad si me na čisto zbunila. A misliš tega?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:33:47
|
|
|
|
BarbiG
|
mismis v petek pridem, samo bi te prosila, če mi lahko daš kakšne vozne napotke, kako do tja pridet, da ne bom zgrešila in šla kar v Grosuplje in vas tam po Kongu iskala.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:34:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mismis vidim, da bom mogla začet zvečer doma tele stimulacije gledat, ker ni glih za vidt v službi, kako se slinim ob takšnih dedcih. maš vsaj dober uržeht, da prideš zvečer na RR
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:34:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG mismis v petek pridem, samo bi te prosila, če mi lahko daš kakšne vozne napotke, kako do tja pridet, da ne bom zgrešila in šla kar v Grosuplje in vas tam po Kongu iskala. a poznaš, kaj Savlje?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:35:44
|
|
|
|
gigi1
|
Ne, za tega sem prvič spraševala kdo je Pol sem pogruntala kdo je ta... Zdej te pa sprašujem s čem se tvoj novi ukvarja. A sem objasnila?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:37:07
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG mismis v petek pridem, samo bi te prosila, če mi lahko daš kakšne vozne napotke, kako do tja pridet, da ne bom zgrešila in šla kar v Grosuplje in vas tam po Kongu iskala. a poznaš, kaj Savlje? Ne, na tistem koncu sem mrzla.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:37:26
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi tukaj je link kako priti do Konga http://www.ringaraja.net/forum/m_2923201/mpage_68/key_/tm.htm Nekje na drugi polovici strani je moj post. Upam, da se boš znajdla
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:38:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne, za tega sem prvič spraševala kdo je Pol sem pogruntala kdo je ta... Zdej te pa sprašujem s čem se tvoj novi ukvarja. A sem objasnila? aha, now we are on the same page moj je pa tudi glumac, sem ga zamenjala za Colina, novo poglavje v knjigi nepolodnosti, novo poglavje v samomulaciji, pa še mlajši je
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:40:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi tukaj je link kako priti do Konga http://www.ringaraja.net/forum/m_2923201/mpage_68/key_/tm.htm Nekje na drugi polovici strani je moj post. Upam, da se boš znajdla Hvala ti. Bom našla. In kako si ti? no vidim, da nam je Žižet pomagala ven iz zagate
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:42:31
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi hvala dobro . Mal me že prsti srbijo, pa je itak še prezgodaj, da bi kaj čarala s testki . Bo treba še mal potrpet . Kako si mi ti? Mišmiša kje je pa igral?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.6.2009 10:43:02 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:45:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi hvala dobro . Mal me že prsti srbijo, pa je itak še prezgodaj, da bi kaj čarala s testki . Bo treba še mal potrpet . Kako si mi ti? Mišmiša kje je pa igral? ti pa kar potrpi, nič goljufati pred malimi ekrani Mismo pa igrali, v Tomb Raiderju, P.S. I love you, 300, Beowulf in Grendel, RocknRolla, the Phantom of the opera in tega ma še...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:48:03
|
|
|
|
gigi1
|
Jaooo kje jst živim . Tolk enih filmov, pa ga ne poznam.... Res sem mal za luno zadnje čase
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:49:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaooo kje jst živim . Tolk enih filmov, pa ga ne poznam.... Res sem mal za luno zadnje čase no vidiš, pa imamo nov slogan:" Na RR vsak dan zveš nekaj novega..."
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.6.2009 10:52:09
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaooo kje jst živim . Tolk enih filmov, pa ga ne poznam.... Res sem mal za luno zadnje čase no vidiš, pa imamo nov slogan:" Na RR vsak dan zveš nekaj novega..." Pa še res je Sej mislim, da sem ga že nekje vidla, sam nevem točno kje..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?