|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
4.6.2009 21:05:52   
miska73
Miklarom, bo že enkrat padu ta najin kofe.
Lahko se pa jutri oba oglasita do mene, če bosta slučajno kmalu fertig.
Drgač ti pa želim en fejst dober pregled. Pa da se ti bo smejalo do ušes.

Goldika kaj ti? čičaš in čakaš?
Jst sem bila ene par dni malo bolj aktivna, pa me je taka utrujenost prijela... user posted image Ja ja, noseča sem.

Pujsa Pepa a ti tudi nameravaš rodit v CE?

Bumo srčica, mi je hudo, da imaš take probleme. Ampak nimaš kej. Pazi nase in bebico kolkor je le mogoče. user posted image

Pa kje je res Semper*. Sploh se ne spomnem kdaj sem jo nazadnje brala.

Pozdravček vsem.
Pa še en velik cmok za mojo Zarjo, če bo slučajno nas kej brala.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
4.6.2009 21:15:08   
Goldy
podganca - čičam in čakam. Nikamor ne morem sama - sem brez avta, moj pa ahta da grem čimprej počivat domov. Jutri imam ctg in pol takoj domov. Sem hotla it sodelavke pogledat pa ne bo nič.
Noseča si ja. Utrujenost pride zram. Paket nosečnost. All inclusive.user posted image

bumo - ti pa zdej lepo počivaj.user posted image

Moj križ je pa že mal smotan. Spet me heca. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
4.6.2009 21:49:25   
punsha
krvni test sem imela 15 dan (IVF-ET). vstavili so mi pa eno pikico. Pa saj niti ne vem kolikšna beta je ponavadi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
4.6.2009 22:32:57   
spelka12
bumo ležat, počivat in ležat. user posted image user posted image user posted image
punsha jest lani nisem imela izhodov, letos mi je pa na odločbi pisalo, da imam zaradi narave zdravljenja dovoljene izhode, ker se kao moram gibat vsaj 1 uro na dan. AMpak jest vseeno skoz ležim, ker težko hodim. Sej počasi se navadiš pa ko enkrat čist dojameš, da je to pač za tvojega user posted image  dobro se sprijazneš. Je pa res sran... takole ležat doma.
mojsonček waaaaaauwwwwww manekenska poza user posted image user posted image user posted image
blanči kako lepo te je brat user posted image user posted image . 30t že. A sta mala pridna? Pa tvoje zdravje?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
4.6.2009 22:41:32   
Kicsi
Ojla.
Sem se oglasila zdaj,ko moja sončka lepo spita,da vidim kaj je novega.

Najprej čestitke Stijan in Sabsi. user posted image user posted image user posted image

Goldy
,tvoja dečva vidim,da pridno čaka.Lepo,lepo user posted image .

Pa da vam poročam še malo o mojih korenjakoh.

Sta zdrava,pridna in vsak dan je najlepši dan zame.Sem tok zaljubljena v njiju,da je oči že skor ljubosumen user posted image .

U glavnem;zrasla sta 4 cm oba.Lovro ima že 3200 g,Tilen pa 3120 g.
Lepo rasteta in se redita.V ponedeljek imamo posvetovalnico,v torek bosta pa stara že 1 mesec. user posted image

Lepo se imejte.

NOČKO.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
4.6.2009 23:00:21   
Goldy
kicsi - polubčkaj tvoja fanta še zame!!!user posted image  Mi pa še čakamo.

spelka- tudi tebi en lep pozdrav!

Nočko!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
4.6.2009 23:34:31   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

krvni test sem imela 15 dan (IVF-ET). vstavili so mi pa eno pikico. Pa saj niti ne vem kolikšna beta je ponavadi.

Samo za primerjavo, punsha: jaz sem mela 15. dan beto 1377, pa sta se prijela oba vstavljena zarodka. Če ti ne bi vstavili samo enega, bi bla tud jaz prepričana, da bojo dvojčki user posted image . Očitno se je tvoj čmrl zelo hitro ugnezdil user posted image

Pa čestitke, seveda! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.6.2009 6:52:06   
mlinčka
Jutrooo!

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.6.2009 6:54:17   
Reby
Jutro!
Ja, lej jo Mlinčkovo, za en mejčken me je prehitela user posted image , drugače ti pa kar prepustim dežuranje, ker me zdej čez vikend ni.
Miska - ja, po vsej verjetnosti bom šla rodit v CE, če bo vse po planu in me kaj ne preseneti user posted image
Miklarom - držim pesti in mislim nate in na pikico, škoda ker ne bom mogla že danes prebrat, kako ste zrihtali ...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.6.2009 6:58:34   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jutro!
Ja, lej jo Mlinčkovo, za en mejčken me je prehitela user posted image , drugače ti pa kar prepustim dežuranje, ker me zdej čez vikend ni.

Hja, šmenta, zdej pa mam! A misliš, da bom čez vikend tko zgodnja user posted image ? Dans se je po doooolgem cajtu zgodil, da nisem mogla nazaj zaspat, k je ata mlinček šel na šiht.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
5.6.2009 8:11:08   
mismis
Dobro jutro naše nosečke. PETEK JEEEEEEEEEEEE

Lej, lej Reby je tukaj, jaz se pa na uni drugi temi sprašujem, da ni kaj narobe user posted image . Pepa, kako si ti meni?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
5.6.2009 8:17:44   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

blanči kako lepo te je brat user posted image user posted image . 30t že. A sta mala pridna? Pa tvoje zdravje?

Jaz sem že mal prestrašena zaradi tega, ker je enostavno vse uredu jaz pa tega nisem navajenauser posted image . Medve si bova pa zapomnile to najino nosečnost, a user posted image Ampak vse za naše pikice. Jaz sem že nastopla dopust in čas me že enostavno prehiteva. Jaz bi zdaj kar ostala noseča, ko je ratal fajnuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
5.6.2009 8:18:23   
Bumo
Lubice, samo na hitro vas pozdravljam, hvala vsem za lepe želje....user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
5.6.2009 9:01:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Lej, lej Reby je tukaj, jaz se pa na uni drugi temi sprašujem, da ni kaj narobe user posted image . Pepa, kako si ti meni?

Nč ni narobe, Pepa je še živa user posted image  Greva pa z možekom danes malo na morski zrak in pridem nazaj v nedeljo. Upam, da bo vsaj kej sončka, nč dober ne kaže user posted image  Sicer pa, sej ni važno, sam da greva nekam zdej, ko sem še za silo mobilna user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
5.6.2009 9:03:30   
mismis

Nč ni narobe, Pepa je še živa user posted image  Greva pa z možekom danes malo na morski zrak in pridem nazaj v nedeljo. Upam, da bo vsaj kej sončka, nč dober ne kaže user posted image  Sicer pa, sej ni važno, sam da greva nekam zdej, ko sem še za silo mobilna user posted image

lepo, pohvalno od možeka, da te pelje na morčka. Glejta, da bosta uživala.
A avto si že dobila nazaj?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
5.6.2009 9:11:30   
Reby

lepo, pohvalno od možeka, da te pelje na morčka. Glejta, da bosta uživala.
A avto si že dobila nazaj?

Možeka sem jaz povabila, pelje pa res on - z mojim avtom user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
5.6.2009 11:17:01   
Goldy
reby - uživajta na morju, midva sva mislila it za 1. maj, pa sem pristala v P.

mlinčkovi in blanči - čas hitro mineva, kaj???user posted image

mismis - preživela prvi delovni teden! user posted image

zarja - kako lubica moja??? user posted image

Poročilo s pregleda - ctg ok, Alja ima okrog 3000g, glavico ful nizkooooo, zato me tako boli križ. In pravi, da 2v1 ne bomo dočakali srede, ko imam kontrolo že v P. Je bila pa Alja ful posrečena - prst v usta, pa oblizovanje. Zdaj pa sex - mojmu je ful všeč, telovadba, hoja, masaža, da bo čimprej....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
5.6.2009 11:41:00   
Kruce Fiks
Živ!
Poštar je prinesel odločbo....
So potrdili kar do nastopa porodniške!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
5.6.2009 12:19:47   
Goldy
kruce - krasno!!!! To pa je fino!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
5.6.2009 12:22:50   
mismis
Kruce, to je pa res dobra novička user posted image user posted image user posted image , naj draga uživa koliko se le da.

Goldy, prvi teden preživela, je pa velika prednost tele službe, da dnevi kar letijo, še malo pa bo september tukaj in s tem nova borva za user posted image . Vaša Alja je pa že prava pupa, ima kar lepo kilažico, tudi če greste že v sredo v Rim bo tole super, sploh tale datum 10.6. mi je všeč.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.6.2009 12:59:32   
miklarom
ojla, moj pregled za mano user posted image  lepo raste in ji lepo bijeuser posted image , tako da je vse ok. pregled in NS imam 3.7.

miška73 - evo naslednji datum se dobimo na kaffetu, veljauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.6.2009 14:35:25   
bit
miklarom še tukaj čestitke za user posted image pridno rasti pri mamici..user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
5.6.2009 17:49:44   
zarja1
uuuuuuse bližajo datumiuser posted image , ko mi bodo pljuča ven padla zarad vas....user posted image user posted image user posted image  Vse ste tolk pridne in blizu rokov
Blanči super za 30etko.user posted image user posted image user posted image

Serendipity in Mišekmoj73 sta že prav kičasti kolk sta lepi. A to je tud nalezljivo?

Bumo držim pesti, da bo vse ok, da se popravi in da boš lahko uživala kot treba.user posted image

Mojsonček pupika je prekrasna.user posted image

Goldy a zdaj pa Alja noče ven al kako? Prej sem tolk navijala, da še malo potrpi zdaj pa ji junijski mraz ne diši. Lubčka.user posted image

Ajsi vidim se sex lušta....a mož pa user posted image

Miklarom super za UZ!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kruce tebe tud moram pozdravit....user posted image

Ma saj je pravi baby boooooooom kolk vas je.

Aja še nekaj,,....tiste moje FBukarke a bi mi nehale pošiljat vso tisto koruzo in palmeuser posted image , ker si farme sploh ne znam zaštartatuser posted image ...sem preveč cajta porabla, da sem si virtualno frizuro in make up nardila....user posted image

Srčice moje lep vikend.

Vaša zvesta user posted image !!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.6.2009 17:50:29 >

Horny Teddy

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
5.6.2009 17:55:36   
zarja1
joj pozdravček še Mlinčkovim, Pujsasti familiji tu bi, Obiki, Zvezdici, Sončku, Abri, Glorii, Hedviki, Špelki, Lani, Lučki moji najdražji, Shukici srčici, Anci banci, Sabsi.......

navijačkam najlepšim Gigi, Mismis, Piji, Grethy,.....

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
5.6.2009 18:18:02   
miska73
Zarjek pikec... si me tolk nasmejala user posted image
Dej pridi pogosteje naokoli... prineseš s sabo vedno tolk dobre volje.
Lubčka in objemčka.
Dans teden pa Kongo in fešta user posted image .

Mlinčkoti jst resno računam, da pridete vsi 4 naslednji teden v Kongo.
Ker potem se zna zgodit, da še mojga nahecam, da gre z mano... in mam potem osebnega šoferja.
Mlinko prosim, prosim, prosim. user posted image

Krucika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldika še čist malo... že zdej držim pestke.

Miklarom kje boš pa mela NS? Še enkrat čestitke. Kafe pa upam, da že kej prej pade. Ampak raje ne bom spet obljubljala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?