Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 10:56:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! spanje je blo ok. eva je spala od 9ih do 6ih zjutraj brez zbujanj , mami in ati pa prav tako se je v nedeljo odločil, da grema kupit kolesa za naju in smo jih šli včeraj gledat v šentjur. sma jih mela namen vzet na obroke, ampak ker ne najde originalnega bančnega izpiska od prejšnjega meseca, je šel na banko, da so mu dali nov izpisek. pridema v trgovino, izberema kolesa, nato pa prodajalka pove, da ta izpisek ne velja, da bi rabla dat na banki neko vlogo za prenos sredstev. in smo se zaman vozli! za spanje, pridna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 10:57:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Današnje je bolj tak kot ta smajli. Je Gal nekaj rogovilil ponoči tako da nisem dobro spala, zdaj me pa glava boli. Upam, da čimprej mine. Nina, Gaja ti pa danes malo nagaja, a? Dobro opravita pri P. Jana za zdravje in pediatrinjo. Zdaj pa le ostanita zdrava. Joj Suzy to pa lahko popeniš Kar nekaj no si zmislijo. Špelin@ in kaj boste počeli danes z Gregijem in malo piko? za slabo noč. Mi 3 smo najprej risali - no, risala je mala pika, Gregi in jaz sva se pa bolj borila, da ni jedel barvic Pomagala sta mi obešati perilo - to tudi Gregi vedno raje dela Potem smo šli ven: najprej do vrtca pozdravit prijateljčke in poklepetat, nato naprej do enih igral in nazaj na igrala na našem koncu. Sta se fino nanorela Zdaj sta ravnokar pojedla malico in razmetavata kocke, jaz pa razmišljam o velikem kozarcu ledene kave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 10:57:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morgen.. Spanje tako tako, še vedno se zbuja 3x na noč za čajček v prvi polovici noči, no vsaj drugo polovico HB spi.. Zjutraj sva imela kontrolo pri zdravnici, je vse OK, kašlja ne več, tud pljučka so ok ..rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. Jst sem že pojedla cel krožnik češenj, zdej pa počasi še kavico šlukam, potem pa začnem kaj delat Jaz se tolažim, da bo že enkrat spala , češnje pa tudi jaz zobam, smo jih včeraj kar precej obrali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 10:57:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spanje se je začelo grozno, najprej se je po eni uri zbudila v kričanju, je verjetno grozno sanjala, potem pa se še je eno uro zbujala na 10 minut , no potem pa je lepo spala, celo do pol devetih v svoji posteljici Vreme pri nas je sicer sončno, ampak pihat pa more ko zmešano , upam da se umiri, ker sma cel dan same in upam da boma lahko šle vsaj na kak sprehod. Glavno, da je potem lahko mirno spala Ja, piha tudi pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 10:58:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro Mene pa dons Gaja mal heca, se je zbudila ob sedmih pa se men še ni dal ustat pa sm ji dala vodo in šla nazaj v pojstlo. čez 10 minut ona spet neki jokca pa se pogovarja in jest ustanem , grem v kopalnico si zobe umit, oblečt... hočm po njo in ona spi. Jest pa zdej ne morm več in čakam Greva pol v Kamnik mal okol, popoldne mava pa P. Me prov zanima kolk je težka, men se zdi, da more met pa zdej že enih 10kg, ker je težka, poje pa tud ful faca mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:00:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. za Nejca. Saj Tobrex je na zeleni recept Ne vem, zakaj bi ti morala pisati bel (plačljiv) recept?? ker nima vnetih učk, ampak sem prosila za preventivo, če bi slučajno kaj bilo na morju. Tudi jaz ga vedno dobim za rezervo - na zeleni recept Ravno včeraj sem prosila za Calpol in Tobrex, ker gremo na morje. A Calpol tudi dobiš na recept
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:02:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Današnje je bolj tak kot ta smajli. Je Gal nekaj rogovilil ponoči tako da nisem dobro spala, zdaj me pa glava boli. Upam, da čimprej mine. Nina, Gaja ti pa danes malo nagaja, a? Dobro opravita pri P. Jana za zdravje in pediatrinjo. Zdaj pa le ostanita zdrava. Joj Suzy to pa lahko popeniš Kar nekaj no si zmislijo. Špelin@ in kaj boste počeli danes z Gregijem in malo piko? , a si mu povedala, da je luna že mimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:03:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. za Nejca. Saj Tobrex je na zeleni recept Ne vem, zakaj bi ti morala pisati bel (plačljiv) recept?? ker nima vnetih učk, ampak sem prosila za preventivo, če bi slučajno kaj bilo na morju. Tudi jaz ga vedno dobim za rezervo - na zeleni recept Ravno včeraj sem prosila za Calpol in Tobrex, ker gremo na morje. A Calpol tudi dobiš na recept Seveda A ga drugje ne dobite??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:06:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. za Nejca. Saj Tobrex je na zeleni recept Ne vem, zakaj bi ti morala pisati bel (plačljiv) recept?? ker nima vnetih učk, ampak sem prosila za preventivo, če bi slučajno kaj bilo na morju. Tudi jaz ga vedno dobim za rezervo - na zeleni recept Ravno včeraj sem prosila za Calpol in Tobrex, ker gremo na morje. A Calpol tudi dobiš na recept Seveda A ga drugje ne dobite?? Jaz sem ga sicer kupila le še enkrat, ampak sem ga sama kupila, niti nisem pomislila, da bi ga dobila na recept , dobro da vem za drugič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:07:26
|
|
|
|
nia5
|
Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:08:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:10:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morgen.. Spanje tako tako, še vedno se zbuja 3x na noč za čajček v prvi polovici noči, no vsaj drugo polovico HB spi.. Zjutraj sva imela kontrolo pri zdravnici, je vse OK, kašlja ne več, tud pljučka so ok ..rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. Jst sem že pojedla cel krožnik češenj, zdej pa počasi še kavico šlukam, potem pa začnem kaj delat Jaz se tolažim, da bo že enkrat spala , češnje pa tudi jaz zobam, smo jih včeraj kar precej obrali jaz imam pred hišo polno drevo, te dneve preživljam kar na drevesu , pa z mano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:10:56
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz jaz tudi ps. Hojla Sesil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:12:17
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. za Nejca. Saj Tobrex je na zeleni recept Ne vem, zakaj bi ti morala pisati bel (plačljiv) recept?? ker nima vnetih učk, ampak sem prosila za preventivo, če bi slučajno kaj bilo na morju. Tudi jaz ga vedno dobim za rezervo - na zeleni recept Ravno včeraj sem prosila za Calpol in Tobrex, ker gremo na morje. A Calpol tudi dobiš na recept Seveda A ga drugje ne dobite?? Jaz sem ga sicer kupila le še enkrat, ampak sem ga sama kupila, niti nisem pomislila, da bi ga dobila na recept , dobro da vem za drugič. Halooo Pri nas pa nič ne dobimo calpola na recept Sem parkrat sestri omenila, pa ni trznila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:13:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? jaz jaz tudi ps. Hojla Sesil oj, mal čekiram, da bom imela kej za komentirat. nisem nič na tekočem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:14:29
|
|
|
|
suzy85
|
no, jst sm nazaj s slikanja. zdej pa čakam na izvide do petka, pol pa da vidim, kaj bo D rekel upam, da bo vsaj masaža zvečer kaj pomagala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:15:15
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. za Nejca. Saj Tobrex je na zeleni recept Ne vem, zakaj bi ti morala pisati bel (plačljiv) recept?? ker nima vnetih učk, ampak sem prosila za preventivo, če bi slučajno kaj bilo na morju. Tudi jaz ga vedno dobim za rezervo - na zeleni recept Ravno včeraj sem prosila za Calpol in Tobrex, ker gremo na morje. A Calpol tudi dobiš na recept Seveda A ga drugje ne dobite?? Jaz sem ga sicer kupila le še enkrat, ampak sem ga sama kupila, niti nisem pomislila, da bi ga dobila na recept , dobro da vem za drugič. Halooo Pri nas pa nič ne dobimo calpola na recept Sem parkrat sestri omenila, pa ni trznila jaz sem svečke dobila na recept, pol sem pa sirup kupila, ker ponoči (zobki) se mi pa res ni dalo plenice menjat, pol pa še mala bolj težko zaspi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:16:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, jst sm nazaj s slikanja. zdej pa čakam na izvide do petka, pol pa da vidim, kaj bo D rekel upam, da bo vsaj masaža zvečer kaj pomagala kaj je pa narobe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:17:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. za Nejca. Saj Tobrex je na zeleni recept Ne vem, zakaj bi ti morala pisati bel (plačljiv) recept?? ker nima vnetih učk, ampak sem prosila za preventivo, če bi slučajno kaj bilo na morju. Tudi jaz ga vedno dobim za rezervo - na zeleni recept Ravno včeraj sem prosila za Calpol in Tobrex, ker gremo na morje. A Calpol tudi dobiš na recept Seveda A ga drugje ne dobite?? ne ..jst sem ga morala kupit.. vem za drugič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:17:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja? ja ..kaj te pa zanima?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:17:23
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Še tole novičko moram deliti z vami - tiste, ki poznate Sulfinijo - danes je rodila sinčka Vala, težkega 1600g. to je zelo majhna teža. upam da je vse ok z .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:17:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, jst sm nazaj s slikanja. zdej pa čakam na izvide do petka, pol pa da vidim, kaj bo D rekel upam, da bo vsaj masaža zvečer kaj pomagala kaj je pa narobe? hrbtenica me že kakšen teden konkretno matra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:18:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 rekla sem če mi lahko napiše tobrex na beli recept, pa mi je faca napisala kr na zelenega (to sicer ni naša pediatrinja).. za Nejca. Saj Tobrex je na zeleni recept Ne vem, zakaj bi ti morala pisati bel (plačljiv) recept?? ker nima vnetih učk, ampak sem prosila za preventivo, če bi slučajno kaj bilo na morju. Tudi jaz ga vedno dobim za rezervo - na zeleni recept Ravno včeraj sem prosila za Calpol in Tobrex, ker gremo na morje. A Calpol tudi dobiš na recept Seveda A ga drugje ne dobite?? ne ..jst sem ga morala kupit.. vem za drugič. jst ga dobim na recept
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:19:57
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil oj, mal čekiram, da bom imela kej za komentirat. nisem nič na tekočem Ja, saj jaz tudi nisem... na vsake kvatre mi uspe malo prebrati in počvekati Kako pa, da nisi na češnji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 11:23:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil oj, mal čekiram, da bom imela kej za komentirat. nisem nič na tekočem Ja, saj jaz tudi nisem... na vsake kvatre mi uspe malo prebrati in počvekati Kako pa, da nisi na češnji tamala spi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?