Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.6.2009 20:41:16
|
|
|
|
Lovely
|
Ej, tale naša politična scena je pa za crknit. V kakem okolju moramo mi naše lumpije vzgajat ej. Dizaster.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.6.2009 20:41:40
|
|
|
|
Lovely
|
Pa bravo Lovely za novo stran.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.6.2009 21:06:04
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Hvala za odgovore Valla..zelo uporabno, bom poskusila, ker jst pa obozujem preprazeno cebulo in en kup zelenjave zraven. Zdej ko tolk stvari ne morem jst zaradi tamalga, jemo preprazeno zelenjavo pa recimo njoke al pa testenine al pa riz vsaj 3x na teden. Njami.. Tejcika..hm..zakaj pa je to zelo nezdravo? Prvic slisim za to, me pa zanima. Ja kislo smetano bi ze zdavnaj dodala, ce bi lahko..pa ne smem nic mlecnega, mali se vedno odreagira na mlecne izdelke.. Mesa se pa nisem poskusila dat..oz. vceri en tini mini koscek piscancka, ampak itak mu je vse vsec, kar mu damo od nas za jest..tak da bo meso tud dobro videt. Danes je bil cist nor, ko sva z mamco jedli zgance in so mu bli vsec timanala jaz zelenjavo za samo skuham, brez vsega. Vedno pa kombiniram tako, da je korencek poleg recimo buck, cvetace, brokolija, ali pa grah poleg blitve, spinace, stročjega fizola....se mi zdita korenje in grah taka malo bolj sladkasta, pa je se vedno vse pojedel....mesa in mlecnih izdelkov še nisem dala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.6.2009 22:19:40
|
|
|
|
Tejčika29
|
Jaz pa od stročnic še nič ne dajem, me je strah napenjanja, bom pa pol začela z lečo ko bom tako daleč. Kiri je pač eden od sirčkov (podobno Zdenki), meni ga je svetovala kolegica, ki ga za svojo punčko redno uporablja v prehrani. Zato torej Kiri, ali kakorkoli že, topljeni polnomastni sir. Pražena čebula - da je škodljiva, vedno trobi naša ta mlada, jo bom točno povprašala zakaj je tako škodljiva, je pa nekaj v smislu, da je zelo težka za želodec kot npr. "einpren" - če poznate recepte naših starih mam ko so na masti pražile moko in rdečo papriko in to dodajali v juhe... V glavnem se taka kuha ne prakticira več, tudi za praženo čebulo pravijo da je težka. Bom preverila in bom ob priliki povedala, jo moram najprej dobit v roke - našo ta mlado - jo bolj mal vidim, zdaj ko je moj brat v Moskvi službeno. PA DA NE BO POMOTE- JAZ PRAŽENO ČEBULO OBOŽUJEM SAMO ALINI ZAENKRAT TEGA NE BOM DAJALA. Lovely - ja ta zadeva proti komarjem je ful praktična in poceni, upam da tudi deluje, sicer imajo v Pikapolonici lučke za v štrom štekat, ki odbijajo komarje, ampak lučke precej svetijo in je meni moteče. Mogoče ti bo tudi to ok.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 0:16:12
|
|
|
|
gogabojan
|
Čerrrrrrrrrrrrrrrr. Evo, končno sem pršla še mal sem težit. . K ni nobene, pa me ne bo treba prenašat. Danes bila čist preveč leteča. Od G do P in Dr. A se jutri dobite na pijački????????????????? Bila sem pa danes fullll pridna, ker sem se spravila pospravljat Bojanovo omaro s stvarmi (ne oblekami, ampak igračke, barvice, listi, knjige, pobarvanke), mislim OMG, kok je enega sranja tam. . To pa je tako, če mu vse preveč kupuješ.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 7:06:12
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Ste se naspale???? So bili otročički pridni??????????? Vprašanja sta napisana zato, da ne bo vedno eno in isto napisano kot npr: noč BP.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 7:23:18
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro!! Noč bp Samo,da vas pozdravim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 7:28:52
|
|
|
|
coccinella
|
Dobro jutro !! Moja še spi..... Pa moj prehlad se umirja...upam . Pa farme na FB ni več . aja pa čestitke Neli za 8 mesecev ja ja pa tako lep dan se dela .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2009 7:29:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 7:30:00
|
|
|
|
timnala
|
Čestike danasnjima slavljenkama Gaji Mazviti in Neli!!! Nacek posilja lupcke
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 7:46:06
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro, moj foter še kar beli...moja diploma pa stoji....včeraj mi ni uspelo inštalirati tega butastega čitalca, zdej ga grem pa nazaj nest, ker ne vem a je zanič. Zdej pa popapamo pa kar ven.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 7:47:24
|
|
|
|
jolly123
|
Mene na pijačko ne bo, mam popoldne sestanek v vrtcu, pa da Tajkota po urniku dajem spat, da ne bo pol ko ga bo moj merkal katastrofa.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 8:02:26
|
|
|
|
laknerš
|
Dobro jutro! Tudi naša noč BP. Včeraj smo prvič jedli češnje. Pa za večerjo palačinke. Zaenkrat ni nobene reakcije, tako da za našo Hano. Mene danes ne bo ker doma nekaj delamo se pa vidimo drugi teden zagotovo. Lovely a mi lahko poveš ime kšnga hudga DJja. Rabim mal muzike za v avto (kadar sem sama).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 10:32:51
|
|
|
|
čebelka77
|
Pa da se še jaz mal oglasim kle gor. Pri nas vse po starem, noči so bolj neprespane, kot prespane. Dnevi pa enkrat mal bolj cmeravi, drugič mal manj. Sem pa zadnje čase malo žalostna, zato tud ne pišem tolk. sploh ne mislim morit, sej veste tašče pa to. Tko da komaj čakam da se odpokam na morčka, močno upam da mi uspe že ta teden.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 13:33:09
|
|
|
|
jolly123
|
Tajko je dobil svoj prvi pasoš...fotka pa šit da te kap...res znajo iz vsakega narest kriminalca težke kategorije
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 13:33:54
|
|
|
|
jolly123
|
Aja Neli pa Gaja čestitke za osemko...še malo pa vrtec
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 18:31:45
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Dobro jutro! Tudi naša noč BP. Včeraj smo prvič jedli češnje. Pa za večerjo palačinke. Zaenkrat ni nobene reakcije, tako da za našo Hano. Mene danes ne bo ker doma nekaj delamo se pa vidimo drugi teden zagotovo. Lovely a mi lahko poveš ime kšnga hudga DJja. Rabim mal muzike za v avto (kadar sem sama). Umek itak, Jeff Mills, Carl Cox, Tiesto, David Morales, Bob Sinclar...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 18:36:13
|
|
|
|
Lovely
|
Dan, tu pa zatišje vlada. Nam se je zgodilo. Inya je zamenjala dan za noč. Moj še kar vztraja in jo ponoči navaja, da je v svoji postelji, meni se pa tako smili. Ful jo zobki bubajo pa ji je pač lažje pri meni... In me moj kar iz njene sobe ven nažene da naj grem spat in jo ima on. Ker če jo jaz pol ni šans. Ne vem a me voha al kaj. Tisto sekundo ko grem ven iz sobe začen spet jokat... Pa itak da ne spim k ona joka. Tako da smo vsi neprespani, crknjeni, ona spet hripava k se tok dere. Ajoj. Vsaj drugače je OK, dan pa je seveda ON, OFF, ON, OFF, sploh ni pravila kdaj bo zaspana. In sva danes obe zalegli za 2,5 uri!!! Kr neki.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 18:36:58
|
|
|
|
Lovely
|
Laknerš, za v avto pa meni zadnje čase ful pašejo Rollingi in Beasty boys.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 20:10:31
|
|
|
|
jolly123
|
No pa sem šla na sestanek v vrtec, je bilo čisto fino, smo si vrtec ogledali, so nam pokazali kje se otroci igrajo spijo itd. Mal so me potolažili s tem, da jih dajo tud dvakrat na dan spat če je treba, pa da verjetno naš ne bo edini ki na začetku ne bo spal, še tisti ki spijo, ponavadi v vrtcu spijo samo 20 minut na začetku Pač to je moj največji strah...spanje v vrtcu. Verjetno naša skupina dobi novo vzgojiteljico, ki tudi začne s prvim septembrom...edino to mi je malo gnilo. Že una se bo lovila...kaj šele otroci potem. Lovely...se bo spanje porihtalo...seveda zdaj spi čez dan, ker ponoči ne spi. A si ji probala data kaj calpola pred spanjem, če jo tko zobki bubajo. Pri nas je tudi mel nočne seanse...sicer še zdaleč ne tok hude...ampak če sem mu dala calpol je vsaj prvo rundo spal kot ubit najmanj 6 ur...pol pa zbujanje...na uro ali dve...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 20:31:02
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Lovely - ja ta zadeva proti komarjem je ful praktična in poceni, upam da tudi deluje, sicer imajo v Pikapolonici lučke za v štrom štekat, ki odbijajo komarje, ampak lučke precej svetijo in je meni moteče. Mogoče ti bo tudi to ok. jaz sem pa danes iskala v šparu, pa nisem našla....a lahko mogoče mal opišeš al pa kako se imenuje poveš? ja, meni se tudi zdi, da je fajn, če le res deluje....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 20:35:26
|
|
|
|
Lucka1
|
vse naj naj naj danes Gaja Mazvita in mami COCCINELLA in NELI in mami AFNICA MALA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 9.6.2009 20:37:33
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro, moj foter še kar beli...moja diploma pa stoji....včeraj mi ni uspelo inštalirati tega butastega čitalca, zdej ga grem pa nazaj nest, ker ne vem a je zanič. Zdej pa popapamo pa kar ven. o madonca, vi2 sta pa zgodnja.....a vedno tako zgodaj? kolk pa ostaneta zunaj? A gresta potem še 1x?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?