|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
7.6.2009 10:42:39   
Tejčika29
Kremo mažeš potem samo po podplatkih in za kolenčki (na pregibu) in v 20 minutah pride do dihal otroka. Ne maži po prsih ali po hrbtu ker je za dojenčka še premočna.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.6.2009 10:43:04   
Tejčika29
uuuuuuuuuuu nova stran, zdaj imam pa monologe user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.6.2009 10:51:05   
Tejčika29
Alina je z učko bolje, moje mleko zelo pomaga, pa spiram s fiziološko. Kašelj je tudi bolje, se umirja, spimo ok glede na situacijo, tudi zunaj smo.

Včeraj je imela njena kolegica 1 r.d. in smo imeli fešto. Je norela kot... vse ji je zanimivo, ful ma rada otroke. Zvečer je padla v postlo koma strica toma.

Pri nas je mrzlo, brrrrrrrrrrr, gremo k tašči na kosilo pa še kam potem na kofetek. To bo to, pa bo vikenda konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.6.2009 11:14:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Eno vprašanje, začela bom izvajati delavnice o enostavnem knjigovodstvu za tiste recimo, ki bi si radi sami vodili knjige in me zanima kakšne delavnice bi se raje udeležili take "v živo" v predavalnici z več sodelujočimi ali take "online" kjer vam vso gradivo in vaje pošiljam preko neta, osredotočimo se konkretno na vaše poslovanje itd.

Jolly moje mnenje...v današnjem času se vsi bolj ali manj poslužujejo interneta in mislim, da bo več uspeha z "online"

ponudi oboje! pa boš videla po št. prijavljenih!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.6.2009 11:14:10   
PikicaStonoga

metka za prvi  zobek BRAVO!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.6.2009 11:15:06   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Drugače smo imela pa včeraj pester dan, ko sem že mislila, da je vsega konec in smo se odpravljali domov, pa po ulici, kjer je omejitev 20 prišiba en frajerček 60 in povozi našo Ajo user posted image user posted image . Je tolk hiter pripeljal, da sem slišala samo pok in cviljenje user posted image   Potem sem Ajo samo naložila v avto in smo šibali k veterinarju, da jo je pregledal in dal nekaj proti bolečinam. Zdaj revica leži in me z žalostnimi očki gleda, meni se pa srce para user posted image user posted image user posted image . No upam, da bo vse ok.

Pridne bodite in se vam še kaj javim.

Marisha

joj bogica :( user posted image user posted image user posted image  kako je zdej?
nam je tud drugo psičko povozu avto ...
pa marku bravo za zobek!!! user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.6.2009 11:18:06   
PikicaStonoga
Evo nas ponočnjake!
Smo bli včerej na poroki v Bistri, pa potem v Grosupljem v enem gostišču ...smo domov prišli ob pol dveh, pa ne zarad Tijane, ampk je ati bil uturjenuser posted image  Tijana je v vozičku kao za nočko zaspala ob pol devetih, pol se je pa ob 22.15 zbudila ...če bi bla doma, bi jo nazaj uspavala, tko je pa kr bedela in z nami žurala do polnoči user posted image user posted image user posted image  smo plesali, se smejali, noreli ...ob polnoči je spet zaspala v vozičku , vse BP :)user posted image user posted image user posted image
Danes je potegnila do deveteih YES :) verjetno zato, ker je ponoči žurala user posted image  zdej se bomo ap zmenili kaj bomo kuhali za kosilo mami lačna :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.6.2009 11:35:11   
PikicaStonoga
Bla tok lačna, da sva zdele šele zajtrk pojedla, pa bo kosilo kasneje ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.6.2009 11:36:22   
janja 27

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image                                      user posted image user posted image user posted image user posted image
                        O S M I     M E S E C
user posted image user posted image user posted image   user posted image                                     user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MATIC

od mamice DREAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.6.2009 11:42:56   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Evo, mi smo že pokonci, itak.
Metka user posted image user posted image  za zobek. A je blo kaj problemov? Zdaj smo pa menda še edini brez user posted image

nič problemovuser posted image user posted image , sploh nisem vedla za zobek, sam k sem ji dajala banano včeri sem neki začutla na zgonji dlesni pa grem gledat in ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image ---mi je čudno k je gor dobila, manca mi je dol dobila prva dva.......user posted image ponoči spimo, grizemo pa itak vse kar damo v usta že neki časa...tko da če bodo tko hodili ven bom prav happyuser posted image user posted image user posted image

suzy jaz mam kolegico iz lj če ti je bližje za just...povej pa ti dam številko...mislim da si tud ti iz lj??al se motimuser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.6.2009 11:44:35   
janja 27
 suzy ups sem vidla da sem se zmotila in si iz okoli ce celjauser posted image user posted image user posted image ..sorči user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.6.2009 17:08:47   
Lovely

Suzy mislim da se Just lahko kupi samo preko zastopnikov.

Eno vprašanje, začela bom izvajati delavnice o enostavnem knjigovodstvu za tiste recimo, ki bi si radi sami vodili knjige in me zanima kakšne delavnice bi se raje udeležili take "v živo" v predavalnici z več sodelujočimi ali take "online" kjer vam vso gradivo in vaje pošiljam preko neta, osredotočimo se konkretno na vaše poslovanje itd.

Moje mnenje in mnenje mojih kolegov pa je, da NIKOLI ni časa za kaj takega, da se vsedeš in disciplinirano vse predelaš ker skoz nekaj vmes pride. Pa čeprav veš, da moraš. Tako da raje npr 4 do 5 ur časa vložim v strnjen program, ko me nekdo vodi in lahko vprašam če mi kaj ni jasno. Seveda pa za popotnico vedno želimo materiale, dostope na netu ipd...

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.6.2009 18:41:23   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Evo, mi smo že pokonci, itak.
Metka user posted image user posted image  za zobek. A je blo kaj problemov? Zdaj smo pa menda še edini brez user posted image

Mi tudi še nimamo!!! Jest se tolažim s tem da kasneje ko bodo lepši bodo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.6.2009 19:07:17   
gogabojan

Ej, jolly nisem brala še naprej, grem po vrsti. A ti bi to predavala. Ufffffffffff jaz bi si morala mal znanje osvežit. Evo povej ceno, morda boš imela takoj online al pa v živo strankouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.6.2009 19:13:09   
gogabojan
DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image                                      user posted image user posted image user posted image user posted image
                       O S M I     M E S E C
user posted image user posted image user posted image   user posted image                                     user posted image user posted image user posted image user posted image

MATIC

od mamice DREAM

Č E S T I T K E

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.6.2009 19:17:40   
gogabojan
Drugače pa glava me boli za pouser posted image user posted image user posted image . Že cel dan no. Pa sem spila tablete dve pa še vedno nič.

Upam, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image mal manj tekla. K to ni več res.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.6.2009 19:19:07   
gogabojan
Mi OBOŽUJEMO lubenico in melono. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je neverjetno, kako jo Rok je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še žvečit se je naučil (melono mislim). Lubenico pa sam ugrizne, izsesa ven sok, ostalo pa pljune ven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.6.2009 19:30:28   
PikicaStonoga
Jaz sem pa popoldne odspala 2 uri in pol! Kako je pasalo! user posted image user posted image user posted image  Smo šli vsi trije spat, samo kaj jo je najina mala po pol ure že zaključila s spanjem ;) tko da sploh ne vem kaj se je dogajalo, samo sta imela ati pa hčerkico menda ure igranja, ko je mami spala :)

Zdej pančka za nočko, samo vem, da se bo budila in bo tud lačna, ker še pozizat ni mogla do konca, je že prej zaspala ...ni spala nič od treh popoldne, tko da je zdej adijo mijo ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.6.2009 19:38:29   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz sem pa popoldne odspala 2 uri in pol! Kako je pasalo! user posted image user posted image user posted image  

samo sta imela ati pa hčerkico menda ure igranja, ko je mami spala :)

user posted image user posted image user posted image user posted image za odspane 2 uri

in pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.6.2009 19:57:14   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ej, jolly nisem brala še naprej, grem po vrsti. A ti bi to predavala. Ufffffffffff jaz bi si morala mal znanje osvežit. Evo povej ceno, morda boš imela takoj online al pa v živo strankouser posted image user posted image user posted image

Jap jaz bi predavala, čeprav bom pomoje mela prvič tremo za pop*zdit, sam drugič bo že bolje user posted image
Cena v živo 100 € traja par ur...online pa še ne vem, verjetno malo manj glede na to da ni toliko stroškov...

Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.6.2009 19:58:19   
jolly123

Jaz sem pa popoldne odspala 2 uri in pol! Kako je pasalo! user posted image user posted image user posted image  Smo šli vsi trije spat, samo kaj jo je najina mala po pol ure že zaključila s spanjem ;) tko da sploh ne vem kaj se je dogajalo, samo sta imela ati pa hčerkico menda ure igranja, ko je mami spala :)

Zdej pančka za nočko, samo vem, da se bo budila in bo tud lačna, ker še pozizat ni mogla do konca, je že prej zaspala ...ni spala nič od treh popoldne, tko da je zdej adijo mijo ...

Super, bravo user posted image user posted image Jaz ni šans, da bi tako zaspala, mater mam čuden spanec ampak slišim vsak mig od Taja in itak ko bi se on zbudil bi se še jaz.
Sem pa vseeno uspela danes po kosilu odspat eno uro je tud sedlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.6.2009 20:29:26   
PikicaStonoga

Super, bravo user posted image user posted image Jaz ni šans, da bi tako zaspala, mater mam čuden spanec ampak slišim vsak mig od Taja in itak ko bi se on zbudil bi se še jaz.
Sem pa vseeno uspela danes po kosilu odspat eno uro je tud sedlo user posted image

jolly, jaz popoldne zaspim ene 3x na leto!!! Pol veš, kok sem bla zj ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.6.2009 21:05:43   
PikicaStonoga
kukuc ...pa je vikend za nami ...sem se prišla poslovit za danes...
imejte se lepo, grem jaz še mal na balkon na čvek, pa se jutri zjutraj beremo, ko bova s Tijano spet sami ... :(

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.6.2009 21:08:06   
Lucka1
no, bil je lep in kratek vikend.....plavanje, cartanje, nakupovanje in kosilo pri mami  user posted image - vse super, samo spanja mi malo primanjkuje....saj noči so še vedno mirne, ampak se je včeraj in danes naš user posted image odločil da se zjutraj zbudi ob 5:30 in potem NE ZASPI VEČ vse do 13h popoldne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo čist v komi user posted image ...upam, da bo jutri drugače, ker tega tempa jaz ne zdržim user posted image

Malo sem preletela kaj ste pisale od petka, ko me ni bilo tu gori.... Metka bravo za zobek  user posted image  user posted image  user posted image
Nace in Tijan pa vse naj naj naj za dopolnjene mesece  user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.6.2009 21:19:38   
Lucka1
ok, punce, vprašanjce glede naših lumpijev imam.....a imaste vi kaj proti komarjem??? Pa ne mislim mreže, ampak recimo da ste nekje na pikniku in je treba user posted image nekak zaščitit?

Pol pa še glede hrane na morju oz. kadar ste cel dan okoli - kako skombinirate zdej to... daste kar hladno kašico hipp zelenjava, ali pač tisti dan user posted image ne je zelenjave in daste samo sadne kaše?

pa še to - a boste user posted image dali v morje prav plavat, al samo malo namočit in se bodo kopali bolj v napihljivih bazenčkih? Mi bomo prakticirali slednje, ampak vsaj malo ga bom siiiiiiiiiiigurno namočila v morje user posted image user posted image user posted image ...saj je moj sin user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?