|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
7.6.2009 22:00:03   
Tejčika29
Lučka - proti komarjem sem kupila malo zadevico na baterije, ki oddaja neke frekvence ki so nadležne komarjem, v Sparu, stane okrog 6.-, bom imela doma in tud v vozeku, pač povsod, kjer bo treba.

Mi smo čez vikend vedno okoli, imam skuhano in hermetično zaprto ter ohlajeno hrano, ki jo nato pri mami, tašči... pogrejem in ponudim, tudi sadje, zelo malo prakticiram kupljenih kašic, bom pa več na morju sigurno. Tudi mlečne kašice pri kolegih na obisku naredim, imajo tudi male otroke, vzamem pač s seboj vse.

Alino bomo namočili v morje sigurno, sicer sem pa kupila mali čolniček za napihnit in jo bomo vozili po morju, mi bomo pa poleg plavali, dobra rekreacija in veliko zabave (obvezno s kapo na glavi in majčko).

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.6.2009 22:00:36   
Tejčika29
spet nova stran, danes mi pa ratuje haha...

Nočko!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.6.2009 22:11:09   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Lučka - proti komarjem sem kupila malo zadevico na baterije, ki oddaja neke frekvence ki so nadležne komarjem, v Sparu, stane okrog 6.-, bom imela doma in tud v vozeku, pač povsod, kjer bo treba.

Mi smo čez vikend vedno okoli, imam skuhano in hermetično zaprto ter ohlajeno hrano, ki jo nato pri mami, tašči... pogrejem in ponudim, tudi sadje, zelo malo prakticiram kupljenih kašic, bom pa več na morju sigurno. Tudi mlečne kašice pri kolegih na obisku naredim, imajo tudi male otroke, vzamem pač s seboj vse.

Alino bomo namočili v morje sigurno, sicer sem pa kupila mali čolniček za napihnit in jo bomo vozili po morju, mi bomo pa poleg plavali, dobra rekreacija in veliko zabave (obvezno s kapo na glavi in majčko).

tejčika hvala za odgovore....a potem imaš pač hladilno torbo s sabo? pač nekaj, kar drži hladno? ja, sej podobno prakticiram jaz, kadar imam kje pogret. Gremo pa drug teden na morje in tam si ne predstavljam pogrevat, če se nekam odpravimo za cel dan v naravo na plažo, hladna zelenjava mi pa ne potegne....lahko pa poskusimo, mogoče mu bo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1103
8.6.2009 7:01:52   
gogabojan
Jutro.

Nočka še kar no. Srček dobu visoko vročino, pa sem jo zbijala z obkladki.

Drgač pa vse okidoki.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
8.6.2009 7:41:20   
jolly123
Jutro mi smo ga spet neki sračkali...zdej pa upam da se tole sonce čimprej obdrži, da greva malo ven

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
8.6.2009 7:55:15   
timnala
Jutro!

Tudi nasa noc katastrofa..zbujanje na uro in pol CELO noc..zjutraj se mi ga sploh ni dalo vec uspavat in sva vstala..rajs ne govorim, kak se jaz pocutim user posted image Ma se tole moje nespanje ze vleeeece..pa bo ze user posted image

Vreme je pa tud pri nas lepo in jasno in soncno...koncno, da bomo lahk mal vec zunaj pa ze vzdusje je v takem cist drugo.

Komarji..hm..se nisem razmisljala o tem, ker trenutno mi vreme ni nic slicilo na poletje user posted image

Hrana..ce kam grem, vzamem ponavadi kupljeno kasico..itak pa na otrok ne preferira zelenjave, tak da vzamem sadno kasico pa je..al pa ga podojim pa je se najbolj komot user posted image
Lucka1, ceprav hladna zelenjava tud ni tak slaba. Pa men se zdi, da tud ce nardim topel obrok (zelenjava, kasica), da v tistem, da se pripraviva za jest in pojeva par zlick, je vse ze bolj kot ne hladno, ker je taksna mala kolicina. Al pa jst premalo pogrejem user posted image

Se glede hrane..kako delate zelenjavo? Namrec nas je nima neki rad, sadje pa poje vse. Ceprav maksimum GH je pri nas se vedno 100ml cca.
No, jst skuham bucko pa korencek pa cvetaco pa mal riza pa spasiram potem, ampak ni njami. Dala sem celo moje mleko zraven pa se vedno ni to to. Bi pa vseeno rada, da se navadi taksno zelenjavo jest, ne pa ze soljeno in ne vem z kaksnimi dodatki.
Aja, pa kruh imamo zeloooo radi user posted image Cist po mami user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 9:27:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 11:12:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
8.6.2009 11:22:06   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

a ste videle tegale dojenčka  user posted image
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/video-neverjetno-dojencek-plava-kot-michael-phelbs.html

user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.6.2009 11:53:26   
PikicaStonoga
morje: mi letos ne gremo, če bi pa šli, pa ne vem, zakaj  se ne bi kopala v morju ...
komarji: še nisem razmišljala ...
na poti: vzamem s sabo in sadje naredim sproti, zelenjavo ap doma pogrejem in jo dam v tisto za flaške, da mal obdrži temperaturo ...ma s sabo tud kupljeno, sam nekak ji tist ne gre dol ... s sabo imam tud vročo vodo za mlečne kašice zvečer ...
timnala ...naša še vedno ne poje več kot 150 na obrok, ne glede na to, kaj je, sadje, zelenjava, mlečna kašica ...očitno ima dovolj in je ne silim, ima pa dovolj za tri ureuser posted image  ma jaz se s hrano res ne obremenjujem ...
pa jaz sem do zdaj 2x na olivnem prepražila čebulo in dodala zelenjavo al pa pščanćka,d rugače še vedno samo skuham ...razen riž sem solila res čist mal ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.6.2009 13:02:17   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

SUZY -  kreme od Justa prodaja moja kolegica, gre samo preko prodaje na domu, pokliči jo na telefon 041 381 040 Urša Kolenc, je iz Celja in vsako nedeljo odda naročilo! Pol boš pa že prišla v Celje iskat, če ti je ok!

Hvala za telefonsko se bom zmenla, do Celja mi pa tak ni daleč sem tak navadno enkrat na teden v Celju ali tud večuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.6.2009 13:19:07   
Tejčika29
Suzy - ona je tud sicer potnica in je leteča lahk se zmenta kjerkoli in ti bo dala.

Timnala - meni Alina zdaj nekaj štrajka pri zelenjavi ugotavljam kaj je, mislim, da jo moti spasirano meso s paličnim, se ji zatika po grlu in potem noče jesti, ampak še preverjam, sem zadnjič mislila da ne je zato ker je notri paprika - rdeča kuhana. Jaz samo na vodi kuham in spasiram, nič ne dodajam začimb. Timnala - probaj vmešati malo kisle smetane ali kiri sirčka, če mu bo bolj dobro, Alina je včeraj jedla kislo smetano kar samo in kar ni nehala user posted image . Sicer pa poje kosila okrog 200 ml, mlečnih in žitnih kaš okrog 150 ml vode + kaša, sadni obrok različno do 150 ml kakor pač pride.

A ve meso narežete na drobne koščke ali miksate s paličnim???? Zadnjič na pikniku sem ji dala z žara meso s perutničke natrgano, pa je jedla kot za stavo, zanimivo ne, je bilo pa malenkost soljeno.

Nikoli pa ne pražim čebule na ničemer, ker je to zelo nezdravo, tudi za naju juhe ne delam tako, edino še za kak golaž ali naravne zrezke v omaki in krompir, sicer pa je to zelo slabo.

Prehlad gre na bolje, drug teden gremo na morje, upam da bo do takrat ok. Grem delat spisek, ker robe bo malo morje, pa še sama grem z mamo, moj se pridruži kasneje.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.6.2009 13:46:01   
jolly123
Jaz sem mu kar nehala neki ful posebej kuhat, kuham več ali manj enako kot zase, edino to da njemu dam res ščepec soli. Pa veliko raje je kot prej. 

Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.6.2009 14:56:23   
PikicaStonoga
Tejčika jaz meso miksam ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.6.2009 15:37:24   
timnala
Hvala za odgovore user posted image

Valla..zelo uporabno, bom poskusila, ker jst pa obozujem preprazeno cebulo in en kup zelenjave zraven. Zdej ko tolk stvari ne morem jst zaradi tamalga, jemo preprazeno zelenjavo pa recimo njoke al pa testenine al pa riz vsaj 3x na teden. Njami..
Tejcika..hm..zakaj pa je to zelo nezdravo? Prvic slisim za to, me pa zanima.

Ja kislo smetano bi ze zdavnaj dodala, ce bi lahko..pa ne smem nic mlecnega, mali se vedno odreagira na mlecne izdelke.. user posted image
Mesa se pa nisem poskusila dat..oz. vceri en tini mini koscek piscancka, ampak itak mu je vse vsec, kar mu damo od nas za jest..tak da bo meso tud dobro videt. Danes je bil cist nor, ko sva z mamco jedli zgance in so mu bli vsec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.6.2009 16:07:53   
PikicaStonoga
nekej omenjate kiri sir al kako? kaj je to za ena zadeva, kako zgleda, kje se kupi?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.6.2009 16:32:15   
timnala
Kiri sircek je tak kot npr. stari dobri zdenka sir user posted image
Oz. na tak nacin narejen sir pa menda je kravica gor al kak ze..nisem se nikol kupila, ampak v glavi mam, da je to to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.6.2009 16:33:59   
timnala
Pikica..o ti cveka ti user posted image

Pridruzla si se RR kasnej kot jst pa mas 2259 objav, jst pa 418 user posted image  No, sej pridruzitev RR ne vpliva dost na to...cvekica user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.6.2009 16:46:01   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Pikica..o ti cveka ti user posted image

Pridruzla si se RR kasnej kot jst pa mas 2259 objav, jst pa 418 user posted image  No, sej pridruzitev RR ne vpliva dost na to...cvekica user posted image

uf kaj pa če ti povem še to, da sem pred tem čvekala opd drugim nickom pa pol en čas nč pa vmes pozabila geslo in nardila nov nick??? A sem pol čveka na kubik???? :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.6.2009 16:56:11   
PikicaStonoga

Oz. na tak nacin narejen sir pa menda je kravica gor al kak ze..nisem se nikol kupila, ampak v glavi mam, da je to to user posted image

ja no a je pol KIRI neka nova moda? zakaj se enostavno ne reče zdenka, pa bi vsi vedi za kaj se gre .... pa četud gre za drzgega proizvajalca jaz npr. kupuijem ta trikotni sir v lidlu ker je njami .....pa če bi komu razlagala bi rekla varianta zdenka :) al je mogoče vseeno kaj drugačen? sestavine pa to???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 17:25:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.6.2009 17:35:06   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Kiri sir ima primešano kislo smetano.

ja no a je pol KIRI neka nova moda? zakaj se enostavno ne reče zdenka, pa bi vsi vedi za kaj se gre .... pa četud gre za drzgega proizvajalca jaz npr. kupuijem ta trikotni sir v lidlu ker je njami .....pa če bi komu razlagala bi rekla varianta zdenka :) al je mogoče vseeno kaj drugačen? sestavine pa to???

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.6.2009 17:37:56   
Lovely
Tale post se mi je pa malo ponesrečil...

Kiri sir ima zraven kislo smetano primešano. Mi ga kupimo, ker je moj moži navajen nanj iz otroštva... Drugače pa ne bi imela problema s kakim drugim sirčkom.

Jaz meso tudi s paličnim obdelam. Ko bo dobila še kak zobek bom začela bolj z grobo hrano. Postopoma.

Tole za komarje je pa zelo dobra pogruntavpčina. Bomo šli nabavit obvezno.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.6.2009 19:14:16   
jolly123
Joj se ubadam že lih tri ure z inštalacijo ene zadeve na računalnik pa kr ne dela...mislim znoriš pa ta moderna tehnika user posted image
Tajko je šel spat, grem na hitro pod tuš...pol se pa spet s tole butasto zadevo ubadat. user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
8.6.2009 20:04:36   
timnala
Sej to s posti je bil hec, da ne bi ktera drugace razumela. Sej itak super, da tule zenskice cvekajo, ce ne se ne bi nic zvedelo user posted image Ampak cist slucajn sem ujela Pikicine poste, pod njo pa moje..jih kr ne naklepam za novo zvezdico..ccc

Pa jst sm do nedavnega vse redno brala...sem prebrala res cist vse poste, pol pa zdej neki casa nic, ampak videt sm back on track user posted image Pisem pa res bolj tam pa tam..ce se mi nabere kaksnih stvari za komentirat pa vcasih, da mal napisem kako smo mi kaj user posted image

Ja sej s Kirijem sem mislila to, da je kao kot Zdenka, ampak verjetno drug proizvajalec, da ima pa kislo smetano pa nisem vedela.

Smo prisli zdejle domov, k smo bli cel popoldan pri nasih pa zunaj..kak pase user posted image Dragi je sel delat, ker je dezurn, mi2 se greva pa za spat spravit..

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?