|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
6.6.2009 22:11:35   
janja 27
evo mene se javljamuser posted image user posted image user posted image user posted image mela mamo in ato do sedaj pri meniuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.6.2009 22:16:49   
janja 27
marisha joj boga ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kako je ????????? kdaj se preseliš mende kmalu???

goga joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te tvoje krvavtive....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image revca se mi kr smiliš

laknerš user posted image user posted image user posted image user posted image za izgubljene kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image caricauser posted image user posted image user posted image

timanala WB user posted image user posted image user posted image user posted image hitro gre čas..prehitro user posted image user posted image user posted image

mbd..kako noga te še boli ??? user posted image user posted image user posted image za šotor...ste ga uspeli postavit na novo, evo pri nas ravnokar piha in pada dežuser posted image user posted image

irma vem da nas ne boš brala ampak maksimalno uživaj na dopustu..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.6.2009 22:19:26   
janja 27
novica dneva je

da smo KONČNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po  dolgem dolgem dolgem čakanju in spraševanju kdaj bo in kdaj le bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in gledanju v usta ter tipanju user posted image user posted image user posted image

DOBILI PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enkico zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ne bo treba po protezo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.6.2009 22:21:02   
janja 27
evo goga sedaj mam pa jazu monologeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

razlogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
so so

user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je v nočni

manca je padla v spalno komo ob 20 h
metka pa bo 21 h

naši so šli domov k so pri meni gledali tvuser posted image user posted image user posted image user posted image

in jaz uživam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še tašča je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.6.2009 22:22:42   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Metki za prvega zobega

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena je dobila danes zobeka kajne
No še zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.6.2009 22:37:28   
gogabojan
Uffffffffffff

punce, rabila bi en verz oziroma zahvalo za vzgojiteljico v vrtcu. Me je kolegica prosila, naj po netu pobrskam, pa nisem našla čisto nič no.

Če je katera slučajno pri volji prosim, hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.6.2009 22:43:19   
janja 27
goga neki sem našla

........ smo majhni.
A imamo veliko srce.
Za tvojo dobroto in skrb,
nagradili bi te! Se k tebi bi stisnili,
pogledali v oči in
hvala ti šepnili za vse
kar storila si za nas.

Neposredna povezava do sporočila: 1057
6.6.2009 22:45:20   
janja 27
ta je tud dober ma je za malo šolo mogoče lahko kaj preurediš

Majhno živi v mali šoli:
majhni razredi,
majhni vsevedi,
majhne petice,
majhne tovarišice
in naokoli
majhne stezice,
še manjši mravljinci
in majhne nožice,
še manjši mezinci. Majhno živi v mali šoli. A male glave rastejo vneto,
prerastejo z letom
male rokave,
male težave,
male besede,
male stezice,
male razrede,
tovarišice
in mala šola kot lonec
poči.
Tedaj je majhnega konec.
In napoči
veliko.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
6.6.2009 22:47:13   
janja 27
pa še tole

Otrok samo kratek čas ljubi in zaupa svetu,
se čudi njegovim enostavnostim,
se boji njegovih zapletenosti,
očaran je nad svetlobo in barvo,
gibanjem, nenavadnostjo, željno raziskuje,
ljubi spanje in prebujanje.
Kdor odnese samo en trenutek tega zlatega časa,
je ukradel nekaj, česar ni več mogoče nadomestiti!

Naj vam naši otroci ostanejo v lepem spominu.

Starši pa vam izrekamo iskrena HVALA,
Za vsak trenutek, ki ste ga polepšali našim sončkom !!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.6.2009 22:52:36   
janja 27
pa tole

Sreča ni v glavi in ne v daljavi,
ne pod palcem skrit zaklad.
Sreča je, ko se delo dobro opravi in ko imaš nekoga rad!
(T. Pavček)

NA NEBU ANGEL NI NIČ POSEBNEGA, MED NAMI PA NAŠA VELIKA SREČA

RAZPOTJE

Majhen je deček obstal
pred velikim razpotjem.
In je gledal in je iskal,
kod prava zanj pot je.

Kam bi? V ravnino, v hrib,
v gozd ali čez vôdo?
V veselje, k modrosti knjig,
v ujetost ali v svobodo?

Tedaj je metulj cekin
zakrilil s krili čez polje
in je stekel za njim
deček židane volje,

ne da bi gledal kod,
ali na levo ali na desno.
Bo mar vseeno našel pot
v življenje, najbolj zaresno?
oba Tone Pavček
(ob zadnjem dopišete, da se zahvaljujete za znanje, prijaznost in skrb, s katero je napolnila mala srca, da bodo gotovo našli pravo pot v življenju

KAJ JE SREČA (Bina Štampe Žmavc )

Sreča je nenavadnih oblik, barv, vonjav in velikosti.
Sreča je vsemu srečen zapis od rojstva, pa do starosti.

Sreča je rožnat dežnik nad sivim dežjem bridkosti
in svilnat klobuček vedrine nad pustim licem strogosti.

Sreča je šop majhnih srečic za vse, ki jih znajo ubrati,
škrlaten srček ljubezni, narisan nad vhodnimi vrati.

Sreča je, ko sonce z neba raztopi senčne strani duše,
ko mokri oblaki dežja ohladijo vročico suše.

Sreča je pesem, prijatelj, kocka in plišast medvedek,
neponovljiv trenutek, lep, dragocen in redek.

Sreča je najbolj srečnih velikosti, vonjav in oblik.
In nikoli je ni preveč za tisti srečenosen dotik .

Sreča je, da smo imeli najboljšo tovarišico _________.
Ostala bo v srcih naših otrok, enkratna, nenadomestljiva.

Fantiček sem majhen,
imam veliko srce,
za tvojo dobroto in skrb,
nagradil bi te!

Se k tebi bi stisnil,
pogledal v oči,
in HVALA ti šepnil
za vse - kar storila si za me

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.6.2009 22:53:04   
janja 27
goga si happyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.6.2009 23:13:15   
gogabojan
Goga je happyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.6.2009 23:13:51   
gogabojan
Hvala Janja res ti si msw. /mega super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 6:26:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1064
7.6.2009 8:04:49   
jolly123
Valla niste mislim da je Ajetam tudi še brez. Mi pa čakamo naslednje, nonstop ustnice cuza, grize vse kar mu pod roko pride, samo to dela že en čas... pa še kar nič, bo že enkrat.
No mi smo danes podaljšali do 7 user posted image user posted image Vmes se je ene trikrat zbudil ampak sem ga samo prestavila nazaj na hrbet pa smo spali naprej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
7.6.2009 8:10:54   
iraira
Mi pa pokonci že od 5.30user posted image  s tem, da se je skoz zbujala ponočiuser posted image user posted image user posted image . Joj moram se naspati, drugače se mi bodo baterije čisto spraznileuser posted image  user posted image .

Pa spet ta vreme, za pouser posted image . Naj se že neha ta dež predno se mi zmeša user posted image .

Metka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zobek

Nace in Tijan vse naj. naj. za včerajšnji mBdayuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
7.6.2009 8:43:09   
gogabojan
čao bella.

Jutro.

Eno ??????????????????????????????

Zakaj se naš otrok, vedno več joka v spanju????????????? Na koncu pa spi, pa hlipa zdraven.

A ima take sanje, al ga zobeki tok bolijo, da še med spanjem nima miru. Ma se mi tako smili bošček.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
7.6.2009 8:57:49   
suzy124
Dobro jutro

Zdravje se nam počasi normalizira, Maj še malo kašlja in malu mu še teče iz noseka drugače je pa že dosti  bolje. Jaz pa sem že tudi kr vredu, edino nos mi še malo nagaja.user posted image user posted image

Ponoči zdaj kr vrdu spimo, enkrat al pa dvakrat se zbudi ko se obrne na hrbet potem pa se ne zna nazaj obrnat in tečkauser posted image user posted image . Ko ga obrnem zaspi ko topuser posted image user posted image .

Nam pa že četrti zobek leze ven se že malo vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Metka za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj Nacetu in Tijani za osem mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Vreme gre pa tudi meni počas na živce, včeraj je pri nas tako pihal da niti ven nisma mogla.user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da vsaj danes ne bo takega vetra če že sonček noče bit.

Neposredna povezava do sporočila: 1068
7.6.2009 9:00:37   
suzy124
Aja pozabla sem vprašat

Kje se kupi krema od materine dušice od Justa?

Spomnim se da je ena govorila da jo uporablja pa se ne spomnim katera.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
7.6.2009 9:58:15   
jolly123
Suzy mislim da se Just lahko kupi samo preko zastopnikov.

Eno vprašanje, začela bom izvajati delavnice o enostavnem knjigovodstvu za tiste recimo, ki bi si radi sami vodili knjige in me zanima kakšne delavnice bi se raje udeležili take "v živo" v predavalnici z več sodelujočimi ali take "online" kjer vam vso gradivo in vaje pošiljam preko neta, osredotočimo se konkretno na vaše poslovanje itd.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
7.6.2009 10:00:14   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Eno vprašanje, začela bom izvajati delavnice o enostavnem knjigovodstvu za tiste recimo, ki bi si radi sami vodili knjige in me zanima kakšne delavnice bi se raje udeležili take "v živo" v predavalnici z več sodelujočimi ali take "online" kjer vam vso gradivo in vaje pošiljam preko neta, osredotočimo se konkretno na vaše poslovanje itd.

Jolly moje mnenje...v današnjem času se vsi bolj ali manj poslužujejo interneta in mislim, da bo več uspeha z "online"

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.6.2009 10:34:37   
Tejčika29
SUZY -  kreme od Justa prodaja moja kolegica, gre samo preko prodaje na domu, pokliči jo na telefon 041 381 040 Urša Kolenc, je iz Celja in vsako nedeljo odda naročilo! Pol boš pa že prišla v Celje iskat, če ti je ok!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
7.6.2009 10:36:12   
Tejčika29
Suzy - Just prodaja moja kolegica Urša Kolenc iz Celja, vsako nedeljo odda naročilo 041 381 040, pol boš pa že prišla v Celje iskat. Upam da ti je tako ok!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.6.2009 10:36:36   
Tejčika29
sorry sem mislila da ne b o prijelo user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
7.6.2009 10:40:29   
mbd0411
Dan!

Noč je minila ok.Ob 5h je bil lačen in smo jedli...
Tavečji je kar sprejel novico,da je šotor zanič.Pretrgalo ga je po sredini.user posted image Me prav zanima kako dolgo je že kje stal,da je čisto preperel.Pa nov in še ne preveč poceniuser posted image
Mah bomo že preživeli.
Danes popoldan delam... volitve.Hitim s kosilom in pripravo malice za Nika.Zunaj dežuje...grrrrrrr  to vreme.Danes bo moj varuškauser posted image user posted image user posted image vso popoldne...
Joj,kako je začelo ulivati.user posted image
Lepo nedeljo vsem.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?