juniorka
|
Hojla,da se vam se jaz pridruzim, malo sem vas brala.. imamo ze enga 2letnega lumpa, sedaj pa pricakujemo 5. novembra po uz, drugace bi blo kak teden kasneje. Samo tukaj upostevajo uz za uraden pdp. Tako sem ze 18 tednov, bebija cutim ze 2 tedna in to kr fajne brce, prvic sem jih komaj po 19 tednu. Prvic mi je blo parkrat slabo, zdaj pa nonstop pa bruhanje do 16 tedna, za po... morfologijo imam 22.6., pa bomo potem imena izbirali. jaz sem pred nosecnostjo shujsala a eno konf. st., tako da pocasi tiste cunje nazaj nase dajem, pa ene nosecniske sem si kupila, so ble na 5 funtov znizane. v h&m tu ni blo nic pametnega, v mothercare majo par lepih hlac, v next se moram pogledat. ma kaj ko nimam nic casa, hodim v sluzbo/ trgovina s cunjami, pa collegue/ programza pomocnika ucitelja in imam 2dni prakso v soli. sedaj pocasi koncujem in moram dost stvari sama narest, jaz pa prava lenoba/ no, utrujenost, blabla. Saj je veliko boljse kot od zacetka, samo na vreme sem tako obcutjiva, ker imam nizek pritsk, ki se mi noce izbojsat/ v prvi se mi je takoj normaliziral... Jaz sem se prvic mazala vecinoma s sanosan kremo, pa eno pregnacare sem si kupila n nimam nobene strije po trebuscku, zdaj bom pa verjetno sla po karitejevo maslo.. punce, kolk pa kaj stane v slo, tukaj je 23 funtov. Na 3d uz bo mogoce sla, se ne vem, mi je babica\midwife rekla, da je v 28 tednu najboljse. Drugace tukaj ne vidis zdravika, te samo midwife spremlja, prvic je podatke vzela, pol je prisla na dom, vzela kri,vodo, so me pol klicali, da imam infekcijo in sem sla po ab k zdravniku. Nazadnje sem pa bla pri jej pri 16t, ko mi je vzela kri za pregled za downow sindrom. naslednjic jo vidim pri 25 tednih. Uz pa delajo v ambulanti v bolnisnici. Po produ pa gres nasednji dan domov. Me kr malo stiska, saj prvic sem v MB rodila. no, tole zaenkrat, se spet kaj javim, ko bo cas, zdaj grem kuhat, pol pa v sluzbo za 8 ur...pa jutri 7, nimam vikendov . aja, ko sem glih pri hrani, v 2 tednih, ko so se nehale slabosti, sem pridelala 2 kg in 6 cm ! Lep pozdravcek vsem iz Anglije!
|