|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
6.6.2009 11:09:25   
juniorka
Hojla,da se vam se jaz pridruzim, malo sem vas brala..
imamo ze enga 2letnega lumpa, sedaj pa pricakujemo 5. novembra po uz, drugace bi blo kak teden kasneje. Samo tukaj upostevajo uz za uraden pdp. Tako semuser posted image ze 18 tednov, bebija cutim ze 2 tedna in to kr fajne brce, prvic sem jih komaj po 19 tednu. Prvic mi je blo parkrat slabo, zdaj pa nonstop pa bruhanje do 16 tedna, za po... morfologijo imam 22.6., pa bomo potem imena izbirali. jaz sem pred nosecnostjo shujsala a eno konf. st., tako da pocasi tiste cunje nazaj nase dajem, pa ene nosecniske sem si kupila, so ble na 5 funtov znizane. v h&m tu ni blo nic pametnega, v mothercare majo par lepih hlac, v next se moram pogledat. ma kaj ko nimam nic casa, hodim v sluzbo/ trgovina s cunjami, pa collegue/ programza pomocnika ucitelja in imam 2dni prakso v soli. sedaj pocasi koncujem in moram dost stvari sama narest, jaz pa prava lenoba/ no, utrujenost, blabla. Saj je veliko boljse kot od zacetka, samo na vreme sem tako obcutjiva, ker imam nizek pritsk, ki se mi noce izbojsat/ v prvi user posted image se mi je takoj normaliziral...
Jaz sem se prvic mazala vecinoma s sanosan kremo, pa eno pregnacare sem si kupila n nimam nobene strije po trebuscku, zdaj bom pa verjetno sla po karitejevo maslo.. punce, kolk pa kaj stane v slo, tukaj je 23 funtov.
Na 3d uz bo mogoce sla, se ne vem, mi je babica\midwife rekla, da je v 28 tednu najboljse. Drugace tukaj ne vidis zdravika, te samo midwife spremlja, prvic je podatke vzela, pol je prisla na dom, vzela kri,vodo, so me pol klicali, da imam infekcijo in sem sla po ab k zdravniku. Nazadnje sem pa bla pri jej pri 16t, ko mi je vzela kri za pregled za downow sindrom. naslednjic jo vidim pri 25 tednih. Uz pa delajo v ambulanti v bolnisnici. Po produ pa gres nasednji dan domov. Me kr malo stiska, saj prvic sem v MB rodila.
no, tole zaenkrat, se spet kaj javim, ko bo cas, zdaj grem kuhat, pol pa v sluzbo za 8 ur...pa jutri 7, nimam vikendovuser posted image .
aja, ko sem glih pri hrani, v 2 tednih, ko so se nehale slabosti, sem pridelala 2 kg in 6 cm !
Lep pozdravcek vsem iz Anglije!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
6.6.2009 11:11:03   
mayamaya
ejla, punce!

ja v enih trgovinah imajopa res samo take mrtve barve za nosečnice, da smo pol ko ene stare none user posted image . jaz bi tudi kej bolj živahnega imela.  mi je pa drugače C&A bolj všeč kot H&M, sam majo pa dosti manj zaloge.

no zdej me pa čaka delo dalje. sem bila danes e kar pridna, oprala že dva stroja, pa dva posušila, zdej rabim sam še enega da mi vse to pride zlikat user posted image

lep dan punce, pa čeprav je tak ko ne veš al bo sonce ali dež

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
6.6.2009 11:15:22   
mayamaya
dobrodošla juniorka!

tebi pa ni dolgčas, ne? a drugače pa prideš nazaj v slo, ali boš kar gor rodila. joj, sem firbčna, še preden sem do konca prebrala tvoj post, mi je padel v oči kraj: Manchester user posted image

pa brez zamere

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
6.6.2009 11:23:53   
mashy
caryn: mislim, da so se razprodaje še le začele... Včeraj mi je prijateljica povedala za le te, in glede na to, da imajo še skoraj vse številke... Sigurno pa je to prvi vikend razprodaj, tako da vprašanje, kakšno bo stanje po vikendu...

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
6.6.2009 11:56:40   
Nezy85
juniorka dobrodošla med novemberkami!!user posted image

Ufff jaz tudi mam polno dela po hiši pa se kar nikak ne morem lotit, toto čudno vreme me jeziuser posted image sploh nimam energije!!
Punce pa idite še pogledat malo po navadnih trgovinah, ker je letos taka moda z hlačami da majo gumico gor in si jih kupiš zdaj(zgledajo pa ko nosečniške) pa še kasneje nosiš jaz sem za njih dala samo 15€!!!res se splača malo pobrskat!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
7.6.2009 11:43:05   
pi82ka
Ojla souser posted image ,

najprej res čestitke twixy da jim je uspelo, prov vesela sem res bravouser posted image .

Juniorka dobrodošla med nami, pri vas je pa res malo pregledov oziroma čisto drugače. Saj pri nas so se tudi nekaj menili, da bi večinoma dela opravila sestra in ne več izbrani G. Da bo kao tako kot v tujini. Sam je bla takoj neka polemika, da sestre niso dovol izobražene,... uglavnem kaj čmo tak kot je bomo pa mogle sprejet-če bodo spremenile bomo pa tudi to sprejele. Itak jih bojo mogl pa pač mal dalj in bolj izšolat, da ne bodo zdravniki tako obremenjeniuser posted image .
Moja G je sedaj celo brez prejšne sestre in ima eno full mlado neizkuše-je pa zelo prijazna in luštna (prejšna je bila tud full, full prijazna ampak je šla na porodniško). Hotla sem povedat, da sedaj se ona javi na tel., če kličeš in ne več sestra in ti pač ona daje nasvete, ti da datum in,...uglavnem ma full dela in je kljub temu bila na zadnjem pregledu neverjetno prijazna in dobre volje. Ker je drgače zelo tiha in ko gleda nap. v ekran je čist zamišljena, da s evedno ustrašim kaj je narobe. Zato me je sedaj zelo presenetla ker je kar žarela od zadovljstva. Je pa zelo strokovna, kar je pomebno.
Sem se pa razpisala....

A še kero morda boli rit, oziroma trtica,...mene včasih tok, da hodim kot da bi me en nasuval v rit.

H&M na Rudniku pa res ni imel nobene izbire ta teden sem bila tam in nič pametnega. Razen kavbojk mi ni bilo nič všeč. Pa probala sem kavbojsko krilo, ampak nisem potem nič kupila.

Pridne bodite user posted image , božajte svoje bušije, sedaj ko so že lepo okrogliuser posted image .

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
7.6.2009 12:12:41   
lelyka
olaa..

pi82ka ja jaz opazujem zadnje dni,da me trtica boli..pa ni res prav nič prijetno..
a mogoče veš zakaj to?

drugače pa evo danes  sem v 17 tednu točno..pa  še fajn sem se naspala..
pa sem kr dobre volje..
pa počutje je danes tudi ok..upam,da bo tako tud ostalo..
sedaj počas pa pičim k tašči na kosilo..

lepo nedeljo vsem..

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
7.6.2009 12:49:14   
Nezy85
ojla souser posted image

Vrjetno nam paše bol "ohlajeno" vreme, ker tista vročina me strašno utruja, pa še močne glavobole dobim! Glede tritice, mene boli celi križ groza ker se včasih niti prepognit ne morem!Morem si nabavit tole "klobaso"user posted image , pa še občasno mi mrtvi leva noga tak da mi baby full pritiska na križ!Že zaj me jeziuser posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
7.6.2009 12:51:56   
ninka80
twixy, čestitkeuser posted image user posted image .

Pri nas dežuje, tko da smo obsojeni bit v hišiuser posted image user posted image . No, bom pa mal pospravla, pa bo tut dobr.
Aja, za seznam , pregled imam 17. 6. PDP pa 16. 11. Hvala za popravke.
Grem pospravljat...

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
7.6.2009 12:56:33   
twixy
Hello novemberke moje user posted image

Ja, nama je uspelo na porocnem potovanju user posted image user posted image  In,ce bo vse po sreci bomo februarja dobili dojenckauser posted image user posted image  Natancnejsi PDP je 4.2.2010.

Sicer pa moram priznat,da se sploh ne upam veselit.. Po tem,ko sem imela 2ss sem pripravljena na vse user posted image   Ampak sem se vedno pozitivna in vrjamem,da bo vzdrzala do konca...

Prvi pregled imam 19.6 tako,da morate takrat drzat pestke za mene! A boste? user posted image

Aja.. Lupinca si dobila ZS? Sem ti poslala slike od poroke..user posted image  Pa ce bi jih se katera druga rada vidla naj kar poveuser posted image

Grem pocasi.. Sem se k sestri povabila na kosilouser posted image

< Sporočilo je popravil twixy -- 7.6.2009 12:57:28 >

Popolnost.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
7.6.2009 12:58:01   
tassika
Tudi mene boli trtica in križ, sem se zadnjič vlegla na tla, da se malo zravnam in nisem mogla več vstat in pol sem ležala in čakala da mineuser posted image . pri nas je pa sonček, dež, sonček. Glede seznama, bom poskusila ga posodobit, drugače mi pa ne zamerit, ta teden nama prenavljajo kopalnico in bom bolj malo doma, sej vas bom prišla kaj pogledat in se potrudit kaj nardit obljubim pa nič, sploh ker grem k sebi domov in imamo 2 rač. pa sta oba ponavadi zasedena, mogoče zjutraj ne bosta ko sta tamali ena v službi druga približno še malo v šoli.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
7.6.2009 14:02:53   
Lupinca
peek-a-boo souser posted image

ma sem vesela ej...pridm pokukat in preberem najlepšo novičko!
twixy ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  SREČNO do konca! user posted image  Torej je poročna noč res čudežna! hihi
No, pa ČESTITKE tudi za poroko ane! user posted image user posted image user posted image

Aja ne ZS-ja pa nisem dobilauser posted image  še od prejšnič, tvojega odgovora nisem dobila, tko da nevemuser posted image  daj hitro še enkrat sliko pošlji, da te vidim lepotičko!!user posted image  user posted image
pa dobr tek! Je fino tkole ko ne rabimo kuhat ane? hihi
Daj še kaj pridi sem pokukat, te res pogrešam pri čvekanjuuser posted image

juniorka dobrodošla!in čestitke! user posted image  Daj če imate slučajno po čudežu kaj lepše vreme v angliji, nam pošlji malo sončkauser posted image

no, sej zdej pa kr šibam nazak za knjige...user posted image

Lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
7.6.2009 15:17:34   
Nezy85
twixy veš da bomo držali pestke, ampak boš vidla da v 3-gre rado, no vsaj pri meni je tak, zato bo tudi pri tebi vse dobro, pa da se nam javiš, kaj ti bo povedala, pa res pazi na sebe in svojo pikico!!user posted image
Pa še enkrat čestitke tebi in tvojemu dragemu!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
7.6.2009 15:25:15   
mashy
Twixy; čestitke!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Te pa čisto razumem, da se nočeš veselit, ker sem bila sama na enakem; 2x ss zdaj pa v veselem pričakovanju! v tretje gre rado pravijo! user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
7.6.2009 15:40:43   
mayamaya
twixy čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

in misli samo na lepe stvari, to pa je lepih user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
7.6.2009 16:12:11   
nina68
twixy user posted image user posted image user posted image  in veselo user posted image naprej in čimmanj negativnih misli.

Midva sva v petek opravila pregled, rastemo lepo, poslušala je samo srčka in je veselo in pravilno utripal, mi je gin. vzela bris za streptokok, da vidimo, če je slučajno prisoten, da izključimo vse negativne dejavnike. Naslednji pregled- zadnji pri moji gin. morfologijo imam 02.07., 05.08. pa začnem z pregledi pri dr.Pušenjaku v Leonišču zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda. Mi je pa dala ponovno na pregled kri za sladkor, ker sem imela preveč glukoze v vodi. Upam, da bo vse ok.  Zredila sva se samo 700g od prvega pregleda, vendar trebušček veselo raste, tako,da bom zgleda v tej nosečnosti imela kar malce večjega kot doslej.
Za imena pa se še nismo nč dogovarjala, bova počakala, da dobiva izvid iz AC na katerem bo pisalo, kaj sva ustvarila, pa bova nato izbirala. Za pupo ni velikega problema, bolj problem bo z fantovskimi imeni. Je blo že prejšnjič.

Sedaj se pa počasi spravljam delat dispozicijo za diplomsko nalogo, vendar mi kr ne gre od rok, ni prave stimulacije.

Lepe dneve z vašimi malčki še naprej.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 7.6.2009 16:16:40 >

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
7.6.2009 16:45:57   
ellam
Živjo babike.

Ta teden je bil poln urejanja zadev zato me tudi ni nič blo na RR. user posted image
Naš user posted image  je postal že pravi razgrajač user posted image user posted image  Ga vsak dan čutim najbolj pa zgodaj zjutraj,ko me z brcami tudi prebudi user posted image

Lupinca hvala,da si mi povedala glede Mutsya. Jaz še nisem bla nič po trgovinah tak,da se bom počasi mogla odprait. Ampak zdaj ob branju sm razmišljala,da bi si lahko tut naročila takšno barvo kot je meni všeč..user posted image
Mura pa je itak tut user posted image  in za punčko mi je všeč barva flamingo slice za fantka pa atlantic.. Tut za vijolčno rumena ni slaba sam je moj takoj rekel,da ga spominja na Viole user posted image

Košara bo pri nam obvezno! Sploh ker bodo zimski dojenčki in še ravno in trdno dno je zelo dobro za user posted image  hrbteničko!

Summer uu.. v Next-u pa so ful cortkane stvarceuser posted image  Samo nekaj mi povej.. Kako je z številkami?? Kr me je kr strah naročat tko preko neta..

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
7.6.2009 17:32:19   
ellam
No pa da nadaljujem user posted image

Twixy čestitke za user posted image  in srečno do konca user posted image

Toba bravo za user posted image . Jaz upam,da na NS izvemo spol,če ne bo preveč sramežljiv user posted image
juniorka dobrodošlauser posted image

Trtica, križ zaenkrat še ni težav*trkam* Me pa je že strah tistoh poznejših mesecev ko vem da me bodo joške in trebuh čist puklasto naredile.. Takrat mi bo kriza.

Mam pa danes že celi dan krče v nogi user posted image  In to ene 3zaporedoma pol pa nekaj časa mir pa spet..user posted image  Hudičevo boli.. Zgleda,da bom mogla šumeče tablete začet pit user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
7.6.2009 22:11:59   
pi82ka
twixy veš da bomo držale pestke zate.
Ja slikce od poroke bi pa tud jaz rada vidla...k je tok lepo gledat te stvari. Da bi se pa jaz mogla v to vključit, jo organizerat in seveda vse skupi financirat, me pa nič ne mika user posted image . Seveda tebi in tvojemu pa user posted image .

Ja ta bolečina v trtici je res neugodna, baje je to zaradi hormonov.
Ja men pomaga če se gibljem in ponoči da se na bok uležem.

nočkouser posted image .

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
7.6.2009 22:19:31   
mayamaya
ellam jaz mam tudi danes krče v nogi. pa zadnje dve noči so me skozi neki grabili po obeh nogah user posted image , prej pa nikoli. kakšne šumeče tablete pa misliš začet piti? a to pol kaj pomaga?

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
7.6.2009 22:21:14   
mayamaya
ja, kulturo imam pa na višku user posted image

želim vam lahko in mirno noč, pa lepe sanje user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
8.6.2009 7:34:05   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image

Upam da ste se dobro naspale, jaz sem se kr dobro!
Včeraj pa me je primla taka dilema glede vozička, ker sem gledala tega od Peg-Peregota SKATE Completo Bubbles mi je res noro dober sam je pa cena 560€ brez lupinico, v Mamiti pa sem skoraj podobnega gledala od Piiero Cardini za 456€ vse komplet, pa še mojo oranžno barvo majo!
Ne vem več čisto sem zmešanauser posted image , moj je reko da boma kr tega kupla od Piiero Cardinija je bolša varjantauser posted image v glavnem en od teh dveh bo ziheruser posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
8.6.2009 8:45:52   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: ellam

Summer uu.. v Next-u pa so ful cortkane stvarceuser posted image  Samo nekaj mi povej.. Kako je z številkami?? Kr me je kr strah naročat tko preko neta..

ojla....

boš opazila da imajo na strani razložee po merah vse številke....:))jaz sem dolga  38 drugače...pri njih pa podalšana 8:))

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
8.6.2009 10:05:02   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

A še kero morda boli rit, oziroma trtica,...mene včasih tok, da hodim kot da bi me en nasuval v rit.

Pi82ka, ja tudi mene boli trtica, rit in križ, če predolgo časa sedim - zaenkrat to v službi rešujem s pogostejšim vstajanjem in obveznim vsakodnevnim sprehodom, ki traja vsaj 1 uro, čez vikend, ko ne sedim toliko v kosu kot med tednom, pa je dosti bolje...kaj čmo, takle mamouser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
8.6.2009 10:06:45   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: lelyka

olaa..

pi82ka ja jaz opazujem zadnje dni,da me trtica boli..pa ni res prav nič prijetno..
a mogoče veš zakaj to?

lelyka, mi je kolegica, ki je tudi user posted image  povedala, da je to baje zaradi spreminjajoče se hrbtenice, ki naj bi se malce drugače krivila in usločilauser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?