|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
5.6.2009 13:34:34   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

punce kako se vam zdi ime za fantka: Ožbe, Gal ali Adam.....

za punčko pa : Sofia, Eva, Zoja....

Gal mi je še najbol všečuser posted image

Eva pa Zoja  user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
5.6.2009 13:50:53   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

evo, če mi je ratalo sem pripela sliko.15t
user posted image
full lustkan bišiuser posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
5.6.2009 13:51:36   
*I.am.happy*

Evauser posted image

Za fantka pa še sama ne vem kaj bi oz. pomoje, da bo še vojna zarad tega, če bo fantek, ker tam mava pa tak obupno različen okususer posted image Tud tile trije, ka pa vem, mogoče Adam. joj nč mi ni tok všečuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
5.6.2009 13:53:10   
nikolinca

galuser posted image
evauser posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.6.2009 14:10:46   
nikolinca
kako se vam pa zdi ime za fantka:aleksij,aleks,andrija
punčko:mia,tara,tiana

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.6.2009 14:21:52   
Lupinca
Wii imena.
Ja  midva imava že kar zbrano....če bo slučajno fantek (kaže na punčko), bo Luka, kar po očijuuser posted image  Če pa punčka pa Eva. Ali pa mogoče Laura.

Tako da pikica82 za punčko veš katero mi je najlepše od tvojih, za fantka mi je pa...hm...težko rečem...Ožbe mi ni, Gal...Gal mi je od teh najlepši ja.

Nikolinca...Za fantka bi rekla Aleksij, za pupo pa Mia. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.6.2009 14:28:33   
mayamaya
ej, a tako daleč ste že, da že imena zbirate user posted image  user posted image  user posted image

midva, pa ne veva točno, no bolj jaz ne vem točno kaj bi. nekaj imam, pa ne vem če si ne bom do novembra premislila še 3x - vsajuser posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.6.2009 14:36:19   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

FANTEK: ALEKSIJuser posted image user posted image
PUNČKA: TIANAuser posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.6.2009 16:03:35   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

Od fantov mi je samo Aleks še kar všeč (za 3).

Pri punčkah pa imaš ime, ki je meni daleč najlepše ime za žensko. To pa je ime Tara (ima pa tudi zelo lep pomen v jeziku sanskrt http://en.wikipedia.org/wiki/Tara_(Devi) ) -  to je žena boga Šive v hinduistični religiji in je skrajšano od Taradevi (božanska zvezda).

Mia in Tiana pa mi je všeč za oceno 3.

Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.6.2009 16:27:07   
Anonimen
No končno sm spet mal do rač. prlezla. Včeri sm se full slabo počutila pa sm šla v pojstlo ob 19:30, pol sm se pa zbudla okol polnoči pa nism mogla spatuser posted image
Drugače pa hvala vsem za čestitke moji piški miškiuser posted image

Imena : jest sploh ne vem user posted image  Kr nč mi ni všeč, pri Gaji sm se že kr kmal odločila, zdej pa pojma nimam.

Pikica28 men je najbolj všeč od tvojih Gal pa Zoja.
Nikolinca za punčko bi rekla Tara, za fantka mi pa noben ni všeč

Kar se tiče košare za voziček je jest nism mela pri Gaji, je bla rojena junija tko da je nism rabila. Če sm pa kam šla, sm pa itak mogla z avtom , ker sm doma v enih rovtah, kjer se nimaš kje sprehajat. Tko da mi za spanje ni prišla v poštev.
Zdej jo bom pa mela,ker bo zima, si jo bom sposodila.

Obleke: zaenkrat so mi še vse hlače prav tko, da nism še nč kupovala, pa verjetno mi bojo še neki časa, vsaj une lanene...če si bom pa mogla kej kupit pa ne bom pretiravala.

Hm kaj mam še za pokomentiratuser posted image sm že pozabla, user posted image  pozabljivost me dajeuser posted image .
Grem zdej kej spečt za jutr, bomo mel na izi piknik za Gajin roj. dan, sam vreme je čudn napovedanuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.6.2009 19:54:22   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

dober dan  punce.....user posted image

ker sem jaz tud med večjimi....sem si dvoje hlač naročila.....tujaj...    http://www.nextdirectory.eu/

sem zelo zadovoljna....sploh  ne rabim več v trgovino it:)))

u tkole na hit na prvi pogled so lepe stvarce. se bom mal poglobila v ponudbo. čeprov si nikol ne upam naročat stvari, ki se jih ne da probat. skratka summer410 dej nam povej kako dolgo si čakala na robo?

zdej bi blo pa fajn it kej narest, se obnašak, k da nisem v službiuser posted image

pa pa

jaz sem na hlače čakala en teden....plačala sem prek bankaneta....in zdaj že klikam za oblekcami:))

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.6.2009 19:55:54   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

ej summer410 zdej sem pa čist not padla v tisto stran. moram rečt, da so mi noro fine stvariuser posted image se bo treba brzdat in kartice pospravt;)

tassika ja sem istega mnenja kot ti, pa vidiš evo npr. Bojana82 ma svoje. in potem sem jest, ki bom 1. mamica totalno zmedena, sej zato pa en mal sprašujem;)

tolk o moji storilnosti danes, vseskup nčuser posted image

pol si tako kot jaz....:)))vsaj enkrat na teden grem prečekirat:)))

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.6.2009 20:36:10   
pi82ka
Nikolica hvala za pohvala, sam sem ravnokar probavala moje hlače pred nosečnostjo...ni šans da še kere zapnem...groza, sam ene na gumbe loh še uporabim, ker mam zgornji gumbek odpet.
Pa v stegnčka sem se kar zredila, da ne govorim o tistih nič kaj prikupnih oblogah na riti in stegnih-bo šlo še kdaj to preč? Sam da bo z jenčijem o.k. pa bom čist vesela in zadovoljna.
Do sedaj imam ene kavbojke iz h&m in ene 3/4 črne prav tako iz h&m. Ene si bo pa predelala. Kiklco bom pa verjetno kar sama nekako sešila.
Imena,...hm Ozbej mi je všeč za punčkp pa Mia.
No mojemu je všeč Nejc za punčko pa jaz zberam Ela-Brina. Kako se vam zdi?

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.6.2009 20:41:04   
Anonimen
pi82ka men je tud prejšnjič tašča dvoje kabojke predelala, čeprov so mi pol full dol lezle, bi mogla dat kakšen trak ki bolj stisne al pa je blo krivo to, da mam vse kabojke z nizkim pasom, kaj pa vem

Nejc je men lepo ime, za user posted image  sta mi tud obe všeč, mogoče bolj Ela

< Sporočilo je popravil nina7 -- 5.6.2009 20:42:09 >

(odgovor članu pi82ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.6.2009 21:51:24   
sashy
Punce naša bivša novemberka twixy je srečka user posted image  februarka 2010! user posted image user posted image user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
6.6.2009 6:54:47   
Nezy85
Čestitke za twixyuser posted image user posted image

Super da ji je tak hitro uspelouser posted image Twixy pa oglasi se še kaj pri nasuser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
6.6.2009 8:34:42   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Nikolica hvala za pohvala, sam sem ravnokar probavala moje hlače pred nosečnostjo...ni šans da še kere zapnem...groza, sam ene na gumbe loh še uporabim, ker mam zgornji gumbek odpet.
Pa v stegnčka sem se kar zredila, da ne govorim o tistih nič kaj prikupnih oblogah na riti in stegnih-bo šlo še kdaj to preč? Sam da bo z jenčijem o.k. pa bom čist vesela in zadovoljna.
Do sedaj imam ene kavbojke iz h&m in ene 3/4 črne prav tako iz h&m. Ene si bo pa predelala. Kiklco bom pa verjetno kar sama nekako sešila.
Imena,...hm Ozbej mi je všeč za punčkp pa Mia.
No mojemu je všeč Nejc za punčko pa jaz zberam Ela-Brina. Kako se vam zdi?
ja sj jst bi tud lohka dala kako slikco mojga bušijauser posted image hehe mene tud vse tiščijo...mam pa edine kavbojke k so mi še prav sam kaj k so se mi učeri na riti strgaleuser posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
6.6.2009 8:46:38   
mashy
Dobro jutro čveke! Mene je zbudil sonček, čeprav je bilo napovedano bolj slabo user posted image  

Jaz pa sem včeraj nakupovala nosečniške cunje; v H&M imajo znižanje -50%. Sem si kupila 2 hlače in 2 majici, če se hlače izkažejo, grem še po ene... Pol pa mislim, da bo dosti so jeseni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
6.6.2009 8:49:55   
murkica
v katerem H&M imajo znižanje? Jst bi tut -50% kupovala...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
6.6.2009 8:51:07   
tassika
Murkica predvidevam da na rudniku, ki ima edini tukaj okoli nosečniški oddelek

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
6.6.2009 9:15:03   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Punce naša bivša novemberka twixy je srečka user posted image  februarka 2010! user posted image user posted image user posted image

Bravo twixy, zdaj pa srečno do konca!

Pa lep vikend souser posted image , naredite si ga lepega kljub napovedanemu slabemu vremenu!

Carpe Diem!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
6.6.2009 9:26:37   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Dobro jutro čveke! Mene je zbudil sonček, čeprav je bilo napovedano bolj slabo user posted image  

Jaz pa sem včeraj nakupovala nosečniške cunje; v H&M imajo znižanje -50%. Sem si kupila 2 hlače in 2 majici, če se hlače izkažejo, grem še po ene... Pol pa mislim, da bo dosti so jeseni...user posted image
a to majo na vse artikle ali samo na določene?

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
6.6.2009 9:56:37   
mashy
Jaz sem kupovala v H&M v Celju. Imajo vse številke, in to kar veliko različnih oblačil. Vse poletne (3/4 hlače, lanene dolge, kratke majice...) te  stvari sem gledala že dober mesec, a ker ni bila nuja, si jih nisem kupila. Aja, pa tudi oddelek za močnejše postave je tudi -50% znižan.

Neposredna povezava do sporočila: 2873
6.6.2009 10:49:03   
caryn
ojla jaz v H&M na Rudniku nisem nič najdla...pa še tisto kar mi je bilo všeč je bilo obupne barve...a res ne morejo narediti nosečniških oblačil malo bolj žive barve? ali sem samo jaz imela slab nakupovalni dan?

sem pa rekla da bom šla še v Celje pogledat....tam je definitivno več izbire. Do kdaj pa traja akcija -50%???

lep vikend punce. Mene sedaj čaka pospravljanje (pa čeprav se mi nič ne da), pranje, popoldan pa še piknik...tko da bo kar izpopolnjen dan.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
6.6.2009 10:50:17   
caryn
aja glede imen sta mi všeč Gal (to imava tudi midva v ožjem izboru) in pa Ela (ta je pa všeč samo meni).

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?