|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
7.6.2009 8:32:30   
Mala_princeska

Dobro jutro,

no Mala_princeska je še tu, se je Bjondi zatipkala user posted image , je mislila Princ_princeska napisat user posted image čestitko.

Lenika
kaj pa če te jutri obdržijo v P in te odrešijo s CR, če se ne boš odpirala, glede na to da tvoja user posted image sedi na ritki? user posted image user posted image No, srečno jutri.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se zbujam že zgodaj, kar naprej na uro gledam in wc, samo potem nazaj zadrnjoham user posted image user posted image user posted image .
Čedalje bolj me sramne kosti bolijo, kot da bi skoz nekaj vmes imela user posted image .

Danes je pa še teden dni do mojega PDP ja po UZ-ju, iiii kako čas beži.....
Komaj čakam, da stisnem sončka k sebi.

Izkoristite tale sonček, ki se kaže na Dolenjskem......user posted image

July08 - enkrat ko se vam ne bo mudilo domov iz Bele Krajine, se pa pri nas ustavite mimogrede(smo čisto ob AC doma gotovo se mimo vozite če greste po lepši potiuser posted image ), naša punca bo vesela obiska kakšnega fanta, jaz pa tudi, da se spoznamo user posted image ......

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
7.6.2009 8:33:53   
kaminek
dobro jutro vam voščim!

vsak dan je kaj novega, supercauser posted image .

čestitke, čestitke, čestitke, vsem novim mamicamuser posted image

gledam vaše bušije, kolk so majhni, moj je enormno velik, resnično. jst našo tud hecam, da naj kr pride vn, da se bomo skupaj cartal, pa šli na sprehode, pa nč me noče ubogat.

lepo se mejte, se še beremo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 327
7.6.2009 8:41:54   
bamoocham
Jutro.

No, js pa imam še 14 dni točno do PDPja, tak da mislim, da se bomo še kr načakali.
Se je pa ful umirila, da me že malo skrbi. Je treba štet gibe. Pregled je šele v sredo...

Sem pa spala super spet, je deževalo ponoči, pa je blo tk fajn spatuser posted image
Js tut našo hecam, da naj pride, pa si ne da nič dopovedatuser posted image

Je kr zatišje ratalo tule gor.

Grem mal prebrat novičke, vi pa se lepo mejteuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 328
7.6.2009 8:56:42   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Lenika
kaj pa če te jutri obdržijo v P in te odrešijo s CR, če se ne boš odpirala, glede na to da tvoja user posted image sedi na ritki? user posted image user posted image No, srečno jutri.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne bodo sigurno. So rekli, da če je z otrokom vse v redu, čakajo 10 dni.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.6.2009 9:23:19   
bamoocham
seznam rojstnih dni za  junijke

JANUAR

kaminek-4.1.1982
amaya-9.1.1978
Tira-13.1.1982

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979
mk8- 28.2.1985

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
Snoopyka-17.4.1991
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
tadejluka-20.5.1981
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

Naja*-25.6.1976

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974
knutek-25.8.1972

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
sončki-20.09.1975
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever- 2.10.1985
bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
luši-19.12.1988
deja777- 26.12.1984

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.6.2009 9:23:31   
tecka
no Mala_princeska je še tu, se je Bjondi zatipkala user posted image , je mislila Princ_princeska napisat user posted image čestitko.

user posted image user posted image user posted image
Mala_ princeska, a veš da sem tudi jaz kar pozijala, ko je bila gor dana novicauser posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem najprej pomislila nate. Si pač večja čveka, kaj češuser posted image

Obseg trebuha...pozdravljene suhice. Jaz sem imela obseg 105 cm lani takle čas - po (neuspelem) postopku IVF, ko sem imela malo hiperstimalacije. Drugače pa pojma nimam koliko je moj normalni obseg. No, trenutni je 117 cm. Pa je to vse za našega Srečkota.

Danes sem spet sama doma. Že kar vidim, da se mi bo dan vlekel v nedogled. SEm se že odločila, da grem peške na volišče (imam ene pol urce, spotoma pa še papir in steklo lahko odnesem na ekološki otok), pa se je ulila ploha. Imamo tako aprilsko vreme. Sije sonce in pada dež.

Neposredna povezava do sporočila: 331
7.6.2009 9:26:02   
tecka
Itak bi omenila že v prejšnjem postu, če bi se pri nas kaj dogajalo. Sem šla prav preštet seznam nosečk - čeprav imam PDP čez 3 dni, vas je pred mano še 28 za rodit. Meni se zdi moj porod še takoooo daleč. 

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 332
7.6.2009 10:27:01   
kalanteja
jutro, jaz sem iz ctg-ja, zaznava popadke, vendar jih jaz ne čutim, zato so mi dovolili, da grem domov, vendar moram it nazaj ob 6 zvečer, da me sprejmejo na oddelek, kjer bom jutr ali najkasneje v torek rodila z carskim rezom, so se tako odločili na podlagi mojega vida
mi je kar malo žal, da ne bom imela lepše porodne zgodbe, pač glavno da bo vse ok in zdravo

tako, pa bo prišla ena user posted image , da malo popravimo povprečje, mi je danes gledala, če se je že spustila se pa še ni, da je še visoko, ampak sedaj to ni tako pomembno

grem počasi k mami na kosilo, me bodo danes malo razvajali

bamoocahm vam bo pa vse ostalo sporočila, hvala že vnaprej

lep dan (pa čeprav je dež)

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.6.2009 10:49:29   
Ovnica78
ČESTITKEEEE vsem novopečenim mamicam in atijem - Mony25, tira, tadejluka, majana79, princprinceska, pokec3609 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Upam, da nisem katere spustila! Se tolk dogaja, da ne sfolgam več!

Kalanteja drži se. Saj ni važno kako bo user posted image  prišla, samo, da boš čimprej cartala svojo štručko.

Pri nas še nič ne kaže - še en teden do roka! Jst bi pa že kr šla!!!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 7.6.2009 10:53:50 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.6.2009 10:58:13   
Goldy
bamoocham - paše masaža, kajne?user posted image

kalanteja - držimo pesti!!user posted image

Imam še 10 dni do PDP. Včasih me tako zašraufa, samo se potem umiri, tako da še ni panike. spim kot ubita, le ene 5x tavam na wc.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 335
7.6.2009 11:23:12   
loveforever
dobro jutro še z moje strani no danes je še točno 13 dni do PDP-ja.pa pol še enih par zravenuser posted image user posted image

kuham kosilo, pa mi je tak fajn ko zunaj dežuje, noro, nimaš kaj, se nas bojo mal usmilii da na,m zadnje dni ne bo prevročeuser posted image user posted image

lepo bodite pa tiste ki ste v prvih 5 dneh v juniju pejte rodit, dans se mi zdi en tak fajn dan za to...

papa

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 336
7.6.2009 11:23:15   
loveforever
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

dobro jutro vam voščim!

vsak dan je kaj novega, supercauser posted image .

čestitke, čestitke, čestitke, vsem novim mamicamuser posted image

gledam vaše bušije, kolk so majhni, moj je enormno velik, resnično. jst našo tud hecam, da naj kr pride vn, da se bomo skupaj cartal, pa šli na sprehode, pa nč me noče ubogat.

lepo se mejte, se še beremo.

upam da te bo zunaj bolj ubogalauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.6.2009 12:03:20   
fragola
Dober dan tudi z moje strani, tudi jaz sem bla na ctg-eju in ni nič novega, tako, da naslednji pregled mam v ponedeljek 15.06, in upam, da bo takrat pa že kaj!

Danes pa praznujeva z možem prvo obletnico poroke!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 338
7.6.2009 12:47:33   
bjondi

Dobro jutro,

user posted image  joj oprosti Mala_princeska...

Popravljam user posted image  princ_princeska za user posted image  ...

Neposredna povezava do sporočila: 339
7.6.2009 12:49:57   
bačko
Dan!
Kalanteja drži se!user posted image user posted image user posted image
NO midva sva se šla danes ponovno pokazat v P ker sem malo močneje krvavela in so mi rekli da dokler ne teče tako kot pri naj močnejši menstroaciji ni nič.Popadkov nimam tako da sem se zdaj odločila da ne bom več šla v P dokler ne bom imela popadkov.Dežurna G je bila tudi čudva.Me je vprašala kdaj imam naslednji pregled pa sem ji rekla da če do petka ne bo nič naj pridem do svoje G in bomo sprožili porod.Ona me je pa samo čudno gledala kao čes zakaj pa saj sem samo en teden čez rok.Res čudna G.
Jutri moram itak v lab. in bom še svojo G poiskala in ji povedala da imam malo manj plodovnice.Potem pa bom videla kaj bo rekla.
No lepo se imejte in božajte svoje bušije.user posted image user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 340
7.6.2009 12:55:07   
donna22
Punce, a se najde kje kakšen seznam kozmetike, ki jo potrebujemo za user posted image ?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 341
7.6.2009 12:58:07   
*alina*
Živjo punce,

sem na hitro preletela zadnjih nekaj strani in naj najprej pohvalim slikce vaših trebuščkov. Redno spremljam edino rubriko "rodili smo" in vidim, da vas je že kar nekaj dočakalo svoje user posted image . Tudi vsem ostalim, ki še čakate želim lepo porodno izkušnjo!!! Ko sem gledala seznam, sem opazila da je kar nekaj otročkov blizu 4 kg...si sploh ne predstavljam kakšni korenjaki so to!!! Superuser posted image user posted image user posted image

SREČNO!!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 342
7.6.2009 13:19:03   
katja_p
kalanteja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 343
7.6.2009 14:10:56   
lenika
Kalanteja drži se!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.6.2009 14:32:46   
Snoopyka
pokec3609 čestitamuser posted image
user posted image

kalantejauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 7.6.2009 14:34:14 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
7.6.2009 14:58:22   
tecka
Kalanteja, srečno! user posted image
Bodi prepričana, da ti CR delajo zato, da bo prav zate in za otročka.

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Punce, a se najde kje kakšen seznam kozmetike, ki jo potrebujemo za user posted image ?

Za novorojenčka ne potrebuješ kaj dosti. V MŠ so nam "naročili":
- fiziološko raztopino
- alkohol (za rezervo, popek se zdaj čisti s fiziološko)
- mandljevo olje
- krema za rito (npr. bepanten)
- trdo milo
- sterilne zložence
- vata

Krema bepanten je draga (15 eur dokaj majhna pakunga). Kolegica mi je svetovala, da kupim eno "navadno" kremo za rito in to uporabljam čez dan, bepanten pa ponoči, ko manj pogostokrat previjaš.

Dodatno sem jaz kupila še vlažilne robčke za rito za prvo silo (mala pakunga), za na pot. In pa kapljice proti kolikam.

Pa da ne boš mislila, da je to malo - za vse zgoraj našteto (vklj. 2 razl. kremi za rito) sem dala enih 50 - 60 eur.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.6.2009 15:06:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

jutro, jaz sem iz ctg-ja, zaznava popadke, vendar jih jaz ne čutim, zato so mi dovolili, da grem domov, vendar moram it nazaj ob 6 zvečer, da me sprejmejo na oddelek, kjer bom jutr ali najkasneje v torek rodila z carskim rezom, so se tako odločili na podlagi mojega vida
mi je kar malo žal, da ne bom imela lepše porodne zgodbe, pač glavno da bo vse ok in zdravo

tako, pa bo prišla ena user posted image , da malo popravimo povprečje, mi je danes gledala, če se je že spustila se pa še ni, da je še visoko, ampak sedaj to ni tako pomembno

Kalanteja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se! Zdravniki že vejo kaj je dobro zate in tvojo pupiko. user posted image
Bodi pogumna in vesela, saj boš kmalu k sebi stiskala svojo prvorojenko.

Neposredna povezava do sporočila: 347
7.6.2009 15:09:35   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola
Danes pa praznujeva z možem prvo obletnico poroke!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Fragola zate in tvojega user posted image , lepo praznujta.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.6.2009 15:11:50   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Kalanteja, srečno! user posted image
Bodi prepričana, da ti CR delajo zato, da bo prav zate in za otročka.

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Za novorojenčka ne potrebuješ kaj dosti. V MŠ so nam "naročili":
- fiziološko raztopino
- alkohol (za rezervo, popek se zdaj čisti s fiziološko)
- mandljevo olje
- krema za rito (npr. bepanten)
- trdo milo
- sterilne zložence
- vata

Krema bepanten je draga (15 eur dokaj majhna pakunga). Kolegica mi je svetovala, da kupim eno "navadno" kremo za rito in to uporabljam čez dan, bepanten pa ponoči, ko manj pogostokrat previjaš.

Dodatno sem jaz kupila še vlažilne robčke za rito za prvo silo (mala pakunga), za na pot. In pa kapljice proti kolikam.

Pa da ne boš mislila, da je to malo - za vse zgoraj našteto (vklj. 2 razl. kremi za rito) sem dala enih 50 - 60 eur.

Hvala za pomoč user posted image user posted image

Je pa res drago ... Ta fiziološka raztopina se dobi kje? V lekarni?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.6.2009 15:16:04   
skuštrana
Kalantejauser posted image user posted image

Fragola, čestitke....

Pri nas nič novega, jaz malo lenarim, berem po internetu, zbiram še zadnje informacijeuser posted image Vse, ki še niste rodile, preberite tole, kakšne so vaše pravice - full fajn napisano http://www.mamazofa.org/akcije.php (moj trebušček, najin porod, naše rojstvo...)

Končno sem dokončala načrt poroda, upam da ga ne bom več spreminjala.

Tamala2 pa Kekca gledata, tale dež zunaj pa fuj in fej...Bi šli na sprehod pa kaj, če je sedaj sonce, čez 5 min pa lije kot iz škafauser posted image Skratka, res dosadan in lenoben dan...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?