Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:58:17
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Sem prebrala sam zadnjo stran: MIHAILO za prekuc kolumbo.... sem ti fouš... jaz bom ta vikend sama spala eh se navadis ;) jaz sem ze 3 tedne sama z izjemo vikendov, pa se ta vikend ga ni, ker je avto sel fuč fuč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:00:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja sončka se cartata moja sončka gledata risanke: pa malo z mamico: pa z atijem: pa naš razgled iz dnevne sobe:) ful ste lepi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:00:12
|
|
|
|
kayica24
|
Aja..mi lahko katera pove, če se lahko jaz prehlada od tamale nalezem???Ker ko kiha, kihne tako, da me celo popluva, pa lupčkam jo fejst, tak da...Pa že kiham nekaj Mogoče zarad diesel-a Pa še nekaj me zanima..Kaj pa je s Shuko???Večkrat zasledim, da ji pošiljate pike poke, pa ji želite vse lepo,pa nevem če je kaj narobe pri njih al kako?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:02:36
|
|
|
|
Katjusa
|
cita hvala kako ste? kayica ne vem točno sam mislim da shuka še svojega zakledeka ni domov pripeljela, da je nekaj narobe.... nisem čist ziher.... ti bo katera druga bolj razložla k kej več ve
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:02:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Zakaj pa nam nočeš zaupat?A si mela kako nesrečo z ? Pa hvala ti za nasvete..Bom jutri nardilo to s pleničko..Danes že aja...Tisto z Operilom pa pri naslednjem prehladu, ki upam da ga še dolgo ne bo....Sedaj smo že skoraj poštimali nosek Ma res ne bi o tem, je že mimo. da je boljš. Si vidla sta najini približno isto s težo sam je tvoja res LEPO ZALITA. Moja se mi zdi pa pa tak drobižek.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:04:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pa še nekaj me zanima..Kaj pa je s Shuko???Večkrat zasledim, da ji pošiljate pike poke, pa ji želite vse lepo,pa nevem če je kaj narobe pri njih al kako? Baje je še v bolnici....kolikor sem jo razumela.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:04:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita hvala kako ste? kayica ne vem točno sam mislim da shuka še svojega zakledeka ni domov pripeljela, da je nekaj narobe.... nisem čist ziher.... ti bo katera druga bolj razložla k kej več ve Joj Katjusa bolje da ne govorim vsak dan kakšen nov šok...nisem pozabila nate res ne...drug teden tko moram po opravkih za krst pa pošljem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:04:50
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kayica super da vam gre tak dobro katjusa res ste luskana druzinica :) zdaj pa se na kaksni babnci delat, ko so deci tak v premoci ;) se hecam. Moja znanka ima 2 fanta in je rekla, da nebi imela deklice. Da so fanti tak lusni za met, da ne zamenja. Pa kasneje je manj problemov, ko smo punce vse blesave v puberteti ;)
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 6.6.2009 23:06:55 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:05:00
|
|
|
|
Onasiss
|
Mislim, ja da je imel njen ptiček spino bifido.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:05:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita hvala kako ste? kayica ne vem točno sam mislim da shuka še svojega zakledeka ni domov pripeljela, da je nekaj narobe.... nisem čist ziher.... ti bo katera druga bolj razložla k kej več ve Joj Katjusa bolje da ne govorim vsak dan kakšen nov šok...nisem pozabila nate res ne...drug teden tko moram po opravkih za krst pa pošljem... sej nisem zato vprašala.... lej ni panike..... boš že.... pa kdo te tako jezi, kaj je narobe?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:06:16
|
|
|
|
BarbaraGS
|
shuka pa da cimprej slisimo kako in kaj je bilo in seveda da je ze vse za vami in da je zdaj super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:06:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS katjusa res ste luskana druzinica :) zdaj pa se na kaksni banci delat, ko so deci tak v premoci ;) se hecam. Moja znanka ima 2 fanta in je rekla, da nebi imela deklice. Da so fanti tak lusni za met, da ne zamenja. Pa kasneje je manj problemov, ko smo punce vse blesave v puberteti ;) Veš kaj fantje tudi niso nič boljši.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:07:08
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita hvala kako ste? kayica ne vem točno sam mislim da shuka še svojega zakledeka ni domov pripeljela, da je nekaj narobe.... nisem čist ziher.... ti bo katera druga bolj razložla k kej več ve Joj Katjusa bolje da ne govorim vsak dan kakšen nov šok...nisem pozabila nate res ne...drug teden tko moram po opravkih za krst pa pošljem... sej nisem zato vprašala.... lej ni panike..... boš že.... pa kdo te tako jezi, kaj je narobe? sej vem da nisi ampak jaz se počutim tko bedasto zarad tega nimam rada stvari odprte...ne morem tkole katjusa preveč stvari je
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:07:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS shuka pa da cimprej slisimo kako in kaj je bilo in seveda da je ze vse za vami in da je zdaj super se podpišem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:07:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS kayica super da vam gre tak dobro katjusa res ste luskana druzinica :) zdaj pa se na kaksni banci delat, ko so deci tak v premoci ;) se hecam. Moja znanka ima 2 fanta in je rekla, da nebi imela deklice. Da so fanti tak lusni za met, da ne zamenja. Pa kasneje je manj problemov, ko smo punce vse blesave v puberteti ;) joj menj je čist vseen kaj bo tretji, če bo fant bo pač nosu ponošene hlače če bo punca pa same nove kiklce in roza majčke no vsekakor bi mela zdej eno punčko čeprav v prvo in tud v druge sme pa mal navijala za fanta ampak, če bi blo drugače nebi bla nč manj srečna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:07:46
|
|
|
|
BarbaraGS
|
nocko pa eno bolho za pomocko ;)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:07:46
|
|
|
|
kayica24
|
mlea..pa res sta nekaj istega težki najini dve... Mogoče ma pa tvoja bolj težke kosti in nima tolko špehca kot naša Cita...res ja..kaj je narobe??? Kaj pa je spina bifida????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:08:12
|
|
|
|
Onasiss
|
cita-a ti je kaj lažje??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:09:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS shuka pa da cimprej slisimo kako in kaj je bilo in seveda da je ze vse za vami in da je zdaj super se podpišem tudi jaz....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:09:25
|
|
|
|
kayica24
|
barbi lepo pančkajte..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:11:24
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea cita-a ti je kaj lažje?? Ti bom jutri napisala še nekaj Mlea če boš mela čas...Ni mi lažje ko me je včer skor kap čist res...prvo šok ko se peljem domov od dohterja z Lio potem pa še proti večeru šok za srce...ampak fulll ti hvala za tople in dobre besede ki mi bodo sigurno pomagale...imaš seveda kofetka pa tortico v dobrem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:12:19
|
|
|
|
Onasiss
|
na kratko: spina bifida je nerazvitost hrbteničnega kanala. Imaš vde vrsti: pri eni se da odpraviti oz. pozdraviti, pri drugi pa ne. pri tej otrok ostane hrom od tam naprej kjer se hrbtenični kanal ni zaprl. Mislim, da ima shuka prvo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:14:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea cita-a ti je kaj lažje?? Ti bom jutri napisala še nekaj Mlea če boš mela čas...Ni mi lažje ko me je včer skor kap čist res...prvo šok ko se peljem domov od dohterja z Lio potem pa še proti večeru šok za srce...ampak fulll ti hvala za tople in dobre besede ki mi bodo sigurno pomagale...imaš seveda kofetka pa tortico v dobrem... Ti bom na mail napisala kaj se je men zgodilo, zato si tudi lažje predstavljam določene stvari. Sam skupi mormo držat pa bo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:15:44
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea cita-a ti je kaj lažje?? Ti bom jutri napisala še nekaj Mlea če boš mela čas...Ni mi lažje ko me je včer skor kap čist res...prvo šok ko se peljem domov od dohterja z Lio potem pa še proti večeru šok za srce...ampak fulll ti hvala za tople in dobre besede ki mi bodo sigurno pomagale...imaš seveda kofetka pa tortico v dobrem... Ti bom na mail napisala kaj se je men zgodilo, zato si tudi lažje predstavljam določene stvari. Sam skupi mormo držat pa bo. HVALA...seveda skupaj držimo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:15:53
|
|
|
|
kayica24
|
Do 70 % otrok s spino bifido, ki ostanejo živi do šolske starosti, je normalno inteligentnih in lahko obiskujejo normalne šole. kaj sem zdaj to prebrala na netu????
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?